Sale -12%
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 1#

Product Code: 20218

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Available in 4-8 weeks

$49.20
 • Buy 1 for $49.20
 • Buy 4 for $47.10 /pcs
 • Buy 8 for $45.40 /pcs
 • Buy 12 for $43.10 /pcs
Availability
Web store:0
Helsinki store: 3
Kempele store: 0
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Black 1#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Mar 17,2014 by Jessica
APUA TEILLE

Elikkäs hiukset on mustat kuten kuvasta näkyy.
Aitoja hiuspidennyksiä voi värjätä, mutta omalla vastuulla.
Vaalentamista en suosittele, kuivattaa tosi paljon ja tappaa hiusta.
YKSI PAKETTI EI RIITÄ!
Jos tuntuu siltä, että pidennykset liian pitkät, että erottuu omien hiusten seasta, voi pidennyksiä aina leikata lyhyemmiksi taikka ohentaa ettei ero ole niin suuri :)
Itselläni hiukset ovat juuri ja juuri olkapäille asti ja leikattu kerroksittain, käytän 50cm ja 35cm pidennyksiä ja leikellyt hyvännäköisiksi, joten turhaa paniikkia siitä olisko nää liian pitkät !
Suosittelen clipsejä vaikka joutuukin jokapäivä laittamaan ja ottamaan pois, nukkuminen on paljon mukavempaa ilman teippi/sinetti tai microrenkaita joten clipsit on ihanat :)
Pidennysten pesu on helppoa, laitat hiukset löysälle letille, peset haalealla vedellä, shampoolla ja hoitoaineella mitkä suunnattu pidennyksille, huuhtelu ja anna kuivua rauhassa, äläkä harjaa märkiä hiuksia.
Itellä ollu pidennykset käytössä noin 4v ja näillä mennään :)

Jan 30,2013 by mä :D

Sori jos tulee jo toisen kerran ! Mut onkohan mun järkeeo ostaa nä 30cm ku ittelää n.25cm ? ku en haluis mitään ylipitkii

Jan 26,2013 by somebody

Mun piti kysyy, et kun oon sen 171cm, ja haluisin rintoihin asti nää hiukset, niin onko toi 30cm hieman liian lyhyt sellaseen? Kun ostin jostain ihme kaupasta nyt vaan kokeillakseni 20e sellaset epäaidot pidennykset, ja niitten piti olla 30cm, ja mittasin ne ompelumitalla (:D) niin sen mukaan ne oli 40cm...Joten mitä mä teen? Kun ne halpikset, joiden piti olla 30cm, oli täydellisen pituiset, mutta entä jos ne olikin 40cm. Rahat ei kyllä riittäisi noihin 40cm...

Feb 20,2012 by on se hienoo

aattelin täs kysyy et jos tilaan noi 30 cm pitkät, nii näyttäiskö se tyhmält, ku ne on pikkasen pidemmät ku omat :D mut sit taas jos otan 40cm se tuntuu jo liioteltut, kai en tiiä!! kertokaa mielipiteenne :D

Jan 05,2012 by mini emo

nää on niin hyvät kannattaakoklata! :DDD

Dec 23,2011 by Aivan pihalla:P

Kuinka pitkät hiusten pitää olla että tommoset sinnetti pidennykset voi laittaa?

Sep 04,2011 by Green Day fani

Mulle riitti hyvi yks pakaus, semmosii scene, emo hiuksii.

Jun 26,2011 by mo

oon tilannu nää ja hyvät on yms, mutta omat hiukseni ovat tällähetkellä tummanruskeat ja haluaisin että pidennyksetkin ovat tummanruskeat joten onko mitää mahdollisuutta että voisin vaalentaa näistä mustista tummanruskeat? ei toinaisi omia hiuksia mustaksi värjätä... oon jo kyllästyny. Ja en kehtaisi toisia pidennyksiä tilata.

Apr 24,2011 by minä

minun hiukset on 20 cm, niin menekö laitta ne silti ja riitäkö yksi pakkaus? :)

Apr 23,2011 by katsu

miten värinpoisto? onko kukaan testannut miten näille käy kun tekee värinpoiston? ite tilasin tämmöset mutta blondasin ja nyt jäi harmittaa että ei ole paljoo käyttöä näille.. mutta onko kukaan tehnyt värinpoistoa pidennyksille jos on niin kertotaa mitä tapahtu :) !

Apr 22,2011 by alex

miten kauan toi alennus on voimassa vai onks se pysyvä?

Mar 23,2011 by ::d

Mihi asti noi 30cm sitte yltää?

Mar 10,2011 by oevoe

iti ei suostu tilaa netistä nii voiko tilata postiennakolla?

Jan 23,2011 by Rossu

Voiko suoria hiuksia osata luonnonkiharoihin ns. korkkiruuvikiharoihin niin ja kestävätkö nämä kiharrusta ja kauan niissä pysyy sama kiharrus?

Dec 30,2010 by Sapa

Kyllä voi värjätä ihan normi väril.

Nov 17,2010 by jeBou

voiko näitä värjätä normi hiusvärillä ?

Oct 14,2010 by VASTATKAA

siis mulla on johonki olkapäähän asti hiukset... mihin asti mulle tulis noi pidennykset jos tilaisin noi 20cm pitkät piidennykset

Sep 01,2010 by johka

Hei. Onko mahdollista käydä hakeen suoraan teidän liikkeestä tuotteita. Pitäisi saada jo lauantaiksi eikä tilaamalla kerkee?? :)

Aug 09,2010 by :)

tilasin nää täs joku kuukausi takaperi ja viel ainaki on iha hyväs kunnos (= käytän kerralla vaa noit ;; # 15cm (3 klipsiä)# 10cm (2 klipsiä) [nää leikkasin irti toisistaan]# 5cm (1 klipsi)tykkääään tosi paljo enkä osais elää ilmaaa !

Aug 09,2010 by :)

ja viel lisäyst edellisee että ku nää menee sillai öö "nippuu" et ei pysy semmosen sileenä ja näin ni mitä niil tekis et ei menis sillai ? kiiitos jos joku tajuaa ;D

Jul 25,2010 by !!!!!!

IHMISET JOS TEILLÄ ON PAKSUT HIUKSET OSTAKAA SUOSIOLLA 2 PAKETTIA! mul kävi samal taval ku edellisellä^^

Jul 25,2010 by tyytyväinen (:

Joo elikkäs itse tilasin noin vuos sitten tällasen paketin. Ja kun pakko oli saada enkä raskinu kahta pakettia ostaa NIINKUIN TUOLLA KÄSKETÄÄN! niin kyllähän ne erottuu koska mulla omat hiukset on niin paksutt. Mutta pidennyksiin oon muuten ollu tyytyväinen, vieläkin loistokunnossa. Nyt tilasin tuon 8-osaisen paketin joka riittää koko pään pidennykseen (:Ja tosiaan kihartanut olen, suoristanut ja tupeerannut, eikä ole pilalle mennyt kunhan vaan muistaa huoltaa esim. silkkitipoilla ja pestäessä muistaa hoitoaineen!

Jul 22,2010 by :P

Joo,kyllä on myös 40cm ja 60cm-pituisena näitä hiuksia.Ihan tosta clip-on-hiustenpidennyksistä kun katot,ni sieltä löytyy....

Jul 20,2010 by :p

onko näitä clip on - pidennyksiä pidempinä kuin 30 cm, koska haluisin rintojen alapuolelle hiukset ja jos laitan nämä ni en saa niistä paljoakaan pidempiä ku mun hiukset nyt... (: ?

Jul 20,2010 by hopeless

mitä jos on suurinpiirtein 5 senttiä solisluiden alapuolelle hiukset, koska mulla oli pitkät ja parturi mokas ne ja piti leikata lyhyet, niin riittääkö mulle yksi paketti ku en tavallaan haluis tuuhentaa vaa haluun takasin pitkät niin kauaks aikaa et omat on taas kasvanu järkevään kuntoon ?

Jul 09,2010 by rawrness

Mulleki tuli tänään nämä, on tosi hyvälaatuiset. :--------)(Paitsi mielestäni olisi ollut parempi että näitä 5cm x 1 klipsi juttuja olisi ollut 2 kappaletta, toinen toiselle ohimolle ja toinen toiselle. Ja en tahdo tätä yksinäistä klipsiä tunkea päähäni, joten käytän tuota epäaitoa klipsiä sen toisen klipsin korvikkeena.)Ja nää sitten näyttää aika "polkkamaisilta". Eli se ei mitenkään nätisti ohene latvaan päin, vaan koko letti on samanpituinen. Täytyy sitten partaveitsen kanssa vähän leikata. :'P

Jul 06,2010 by nost

Tilasin vuos sit nää ja tosi tyytyväinen oon ollut! Vieläkin tosi hyväkuntoset! EIkä lähe hiukset päästä

Jun 23,2010 by rawrness

Ja uh, nyt tuli vielä mieleen:CLIP-ON = Se on klipsi, jossa on sellainen 'harjaimen' pieni osa. (kerron nyt pienimmätkin yksityiskohdat). Avaa klipsi painamalla sen reunoista. Ota sellainen pieni tuppo hiuksista ylös, (ei sitä tartte nähdä mutta kunhan hiukset ovat hieman poissa sen klipsin tieltä). Sitten siihen kohtaan missä on päänahkasi, "liu'utat" se klipsin 'harja kohta' sitä vasten - ei koko hiustesi pituuden verran, vaan sen verran että omat hiuksesi menevät tähän kampaosaan. Sen jälkeen laitat klipsin kiinni - painamalla sitä reunoista, ja vóla! Ja ofc irrotat omasta hiuksestasi, että klipsi on piilossa.

Jun 19,2010 by gdfgd

Voiks noi clipsit ottaa pois ja mennnä kampaajallle si polttaa noi hiuskiinsa?

Jun 01,2010 by ?!

saako aitoja hiuspidennyksiä leikata jos ne onki liian pitkät ?!

May 23,2010 by joojoo

tiedän, että tätä on kysytty jo miljoonaan kertaan, mutta kunnon vastausta en ole ikinä saanut, (luin esittelyn sekä kaikkien tyhmät kommentit :D) eli riittääkö yksi paketti, vaikka esitteessä sanottiin, että tarvitsee kaksi pakettia koko pään pidennykseen, mutta voisiko olla mahdollista, että yksi paketti riittää? ;)

Apr 02,2010 by l

ei ihmiset voi olla niin tyhmiä, että ei osaa lukee. ku moni ihminen kysyy samaa kysymystä!!!

Apr 01,2010 by

nämä pidennykset ovat mustat!!

Mar 27,2010 by

JOOOO aika hupaisaa: D jos meinaa pidennykset hankkia nii kannattas vähätutustii niihi ennenku hankkii ja ei sit kysele tyhmiä :)

Mar 21,2010 by helou lovers

voiko näitä laittaa hiuksiin jos ne on n. 10 senttiset? yksi paketti taitaa riittää puolen pään pidennykseks :) kun tarkoitus olisi saada hiukset jakautumaan enemmän toiselle puolelle ja toiselle puolelle jäisi lyhyttä hiusta :P pitkät hiukset tulisivat vain kaulan toiselta puolelta.

Mar 20,2010 by s^^

minkä väriset nua pidennykset ovat???? Mustat vai ruskeat??

Feb 23,2010 by :)))

Mulla on yks tämmönen 30cm paketti ja aattelin et tilaisin lisäks paketin 40 cm pitkiä. Että kannattaakohan yhdistellä onko jollain kokemuksia tuleeko tyhmän näkönen.. ??

Feb 15,2010 by jokuu

noi on aikas ihana! tilaan synttärilahjaks,tai en siis minä vaan joku.

Jan 27,2010 by haloo

pikkasen vois käyttää omia aivoja, ja lukee mitä tossa 'esittelyssäki' sanotaan ja värikartasta löytyy ne värit!!!

Jan 26,2010 by :D

Näiden lukemisesta sai kyllä päivän hyvin käyntiin :D heh...oikee huumoripaukku :D

Dec 26,2009 by Hohhoijaa

Eikö kannattaisi ensin vähän lukea noita ohjeita. Suurimpaan osaan teidän kysymyksistä on vastaus jo tuossa "esittelyssä". Ja mooooonta kertaa samoja kysymyksiä. Pikkasen järkeä mukaan!

Dec 22,2009 by iirei

aattelin ostaa yhen paketin pelkäks pidennykseks ja mulla on tohon olkapäille asti yltävät hiukset joten tuleeko nää yli rintakehän vai tuleeko mulle pidennystä vaan ihan joku 5 cm ?

Dec 15,2009 by huoh

ihmiset ei osaa lukeeee

Dec 12,2009 by kysymykseen vastaus

joo ylettää noin rintakehään asti, ja on aitoo hiusta. eeiku ei ihan niskaan pari senttiä niskasta ylemmäks. Ei oo liian lyhyet.

Dec 12,2009 by kysymys

Nämä ovat siis aitoa hiusta ja ylettyvät rintakehään asti, vai kuinka. Mutta mihin nämä laitetaan kiinni, siihen "pään yläpuolelle" vai jos haluaa takaa pidempää hiusta niin johonkin niskaan? Joo typerä kysymys, mutta pakko saada tietää. Niin ja itsellä on tosiaan kerrostetut olkapäitä hipovat hiukset, onko liian lyhyet?

Dec 06,2009 by pupelle vastaus

1 paketti jos vaan eteen laittaaa.

Dec 06,2009 by mie

heeei02.12.2009 16:03Pisteet: 3 eiks tossa tuu yhtä'n 30cm pidennystä :o ? HUOM! LEVEYDET ON NOI MITÄ TOSSA ON MUT NE KAIKKI ON 30CM PITKIÄ!!!

Dec 05,2009 by minä

jee mulle tuli nää eile.. en oo vaa viel kerenny laittaa päähä

Dec 02,2009 by puppe

niin haluisin tietää kannattaako ottaa 1 vai 2 pakettia jos on takaa lyhyemmät ja haluaa vaan eteen pidennystä ? :)

Dec 02,2009 by heeei

eiks tossa tuu yhtä'n 30cm pidennystä :o ?

Nov 30,2009 by heij

kaverilla tommoset, aattelin itellenikin tilata.. omat hiukset siis tällä hetkellä n 5 cm päästä olkapäistä, korvan yli reilusti ja ei kauhean hyväkuntoiset johtuen jatkuvasta suoristamisesta ja tupeeraamisesta. riittääköhän yks paketti pidentämään koko pään, ei olis rahaa kahteen pakettiin? ja näkyykö klipsit hiusten alta että niitä pitää koko ajan peitellä?

Nov 24,2009 by vinny

onko yksi paketti siis tämä 'kappale' joka maksaa 49€?riittääkö yks paketti koko pään pidennyksiin? omat hiukseni ovat aika tuuheat ja pituutta n. 10cm-20cm.

Nov 18,2009 by Untuvikko

Oon harkinnut pidennysten hankkimista, mutta mitä nyt kommentteja oon lukenut, oon saanut vähän ristiriitasia neuvoja. Toiset sanoo että jos hiukset ovat pituudeltaan 20cm luokkaa, kannattaa ostaa kaksi pakettia jos haluaa luonnollisen näkösen tuloksen pidennyksistä. Osa taas sanoo, että yksi paketti riittää pidennykseen, vaikka hiukset olisivatkin lyhyemmät. Miten asia on, onko kokeneemmilla tietoa? 2 vai 1 pakettia lyhyempi hiuksisille?Kuitenkin rahat kyseessä, joten vois jäädä harmittamaan jos pitäiskin tilata kaksi pakettia jos on varautunut vain yhteen.

Nov 13,2009 by vastaa

pitääkö noita pidennyksiä pestä? :o

Nov 12,2009 by hentsu

eiii niitä oikein voi, koska ne clipsit jäis töröttämään sieltä hiuksista!

Nov 09,2009 by roosu

HEI TARVIIN APUA voiko minkäänlaisia hiustenpidennyksiä esim näitä laittaa jos on alle 10 cm hiukset?

Nov 05,2009 by Paraww

Monta päivää menee tulemisessa?

Oct 30,2009 by missä on ihmisten aivot

1 paketti ei riitä jos haluaa paksut luonnollisen näköiset, hiuksia voi laittaa alle ja muita sävyjä päälle.Tuotteen voi palauttaa jos paketti on avaamaton, katso. toimitusehdot

Oct 30,2009 by tytsy

voiks noi ihan itse kiinnittää?

Oct 30,2009 by missä on ihmisten aivot

HIUKSIA VOI KIHARTAA HARJATA VÄRJÄTÄ SUORISTAA YMS. Niinkuin omiasi!Hiuksia voi leikata omathan ne ovat saatte tehdä mitä haluatte....Ei irtoa mutten suosittele mihinkään petipuuhiin näitä.Hiukset yltävät n. rintakehään ei sen pidemmälle, jos pitkiä haluaa niin ostakaa 120 cm.Paketissa on kaikki 4 klipsiä, oletteko harkinneet lukevanne ohjeita?Kihartuvat, ns. laineilevat jos ovat kosteassa ilmassa todella kauan. Väri on MUSTA.

Oct 28,2009 by asdfhgl

mihin asti nää suurinpiirteen yltää?:D rintaan? vai onko ne lyhyemmät:o?

Oct 18,2009 by vastatkaa

Voiko näitä harjata ?Voiko näitä leikata jos vaikka haluis noista kaikista 5cm ?

Oct 18,2009 by vastatkaa

Ja irtooko nää helposti ?

Oct 09,2009 by lollol

kihartuuko nää sateella tai kostealla??. kaverilla aitoo hiusta sen pidennykset ja ne kihartuu kostellaa ilmalla, mutta en tiedä mistä ne on ostettu.

Sep 26,2009 by helou

shoot: riittikö sinulle vain tämä 4:n osion paketti vai tarviiko kaksi ostaa?

Sep 25,2009 by kuukkeli

voiko näitä palauttaa?

Sep 14,2009 by shoot

mulla on vähän yli korvan mittaset hiukset ja hyvin pysyy nää kiinni 8) kunhan vaan osaa laittaa ne tarpeeks hyvin.

Sep 01,2009 by moi

miten pitkät hiukset pitää olla että tuollaiset pysyy?

Aug 18,2009 by Shenni.

Anna: hiusta voi kihartaa. Typy: ei tosiaankaan riitä :Dmishka: kyllä saat kaikki neljä osioo :D

Aug 13,2009 by mishka

haluun nää! :D mutta yks kysymys. siis saako tolla hinnalla (49.00) KAIKKI noi hiusosiot? siis jos ostan tän nyt niin minulle tulee paketti jonka sisällä on 4 hiusosioo joilla on eri leveydet? näyttää tosi kivalta :)

Jul 26,2009 by hey

ylettäiskö nää johonki vähä rintakehän alapuolelle ?

Jun 10,2009 by blaa

puoleen selkään EI TODELLAKAAN RIITÄ. 60cm on puoleen selkään mulla ainakin, nämä myin pois kun olivat omaa tukkaa lyhkäsemmät.

Jun 03,2009 by okay

Kyl musta tuntuu et riittää.

Jun 03,2009 by typy

h... onkohan nämä hiukset siis mihinkä asti suunnilleen? omistan yli olkapäiten pitkät hiukset... ja haluisin puoleen selkään asti olevan tukan :o riittäneeköhän tämä siihen?

Jun 02,2009 by vastausta

Tuo on musta, väri 1# on musta ! ja jos joku vielä kysyy, niin argh. 1. en oo varma mut kyllä aika varmasti voi, koska sehän on aitoa hiusta, mut älä luota muhu :D2. riittää joo yks paketti jos haluut vaa pidennykset3. tähän en kyl osaa vastata, ku en oikee tajunnu mitä tarkotat :'D

Jun 02,2009 by okay

Mäkin haluan tällaset, kunhan saan rahaa (: oon kyllä varmaan aika pulassa miten noi laitetaan mut raahaan jonkun kaverin meille auttaa niissä :'D

May 01,2009 by Anna

Voi elämä onko toi väri nyt tummanruskea vai musta kun täällä tulee eri tietoa kokoajan..Sitten kysymyksiä:1. voiko tätä hiusta kihartaa?2. riittääkö yksi paketti kun mulla on hiukset hieman yli olan ja haluan pidennykset, en tuuhennusta?3. kun minulla on kuitenkin paikoin 20cm pitkät hiukset, niin pitäisikö sittenkin ottaa noi 40cm pituiset pidennykset? hiukseni eivät ole hirveän hyvässä kunnossa, ero saattaisi olla suuri..

Mar 26,2009 by juu u

minulla ainakin tuli parin päivän päästä. ne lähettää heti postiin kun näkevät että olet maksanut laskun.

Mar 22,2009 by Mile

Riittääköhän yks paketti pelkkään tuuhentamiseen?

Mar 04,2009 by just

Joo, riittääköhä yks, vai ostaako kaks samantien?->On pahalla päällä!!

Mar 04,2009 by jonttuli

Mäkin haluan tällaiset! Riittääkö yks paketti jos omat hiukset on korvalle asti? vai kannattaisko ostaa kaks pakettia? Jos joku tietäis niin voisko kertoa.. kiitos!Joo, riittääköhä yks, vai ostaako kaks samantien?

Mar 04,2009 by tyttönen

Mäkin haluan tällaiset! Riittääkö yks paketti jos omat hiukset on korvalle asti? vai kannattaisko ostaa kaks pakettia? Jos joku tietäis niin voisko kertoa.. kiitos!

Feb 23,2009 by hhhhheii

PYSTYYKÖ NOITA PIDENNYKSIÄ TUPEERAAMAAN VAI MENEEKÖ NE HETI TAKKUUN TAI JOTAIN? (ja anteeksi caps lock :s ) <-- kyllä niitä varmaan voi koska eikö tuo oo aitoa hiusta, eli vähän niiku omaa tukkaa..

Feb 15,2009 by Tytsy

Sama ^^ Toi pidennys vaan on hirveen kallis...

Jan 31,2009 by Jenni

PYSTYYKÖ NOITA PIDENNYKSIÄ TUPEERAAMAAN VAI MENEEKÖ NE HETI TAKKUUN TAI JOTAIN? (ja anteeksi caps lock :s )

Jan 10,2009 by Heinoinen

Väri 1# on MUSTA! Yksi paketti riittääm hiusten pidennykseen! mutta jos haluat tuuhentaa silloin olisi hyvä 2 pakettia ! Ei kannata nukkua, koska se repii omia hiuksia yön aikana. Kun noi laittaa aamulla aikaa menee n.10 min ja kun ne ottaa pois illalla aikaa menee noin. 3min. Jos ette osaa laittaa kattokaa vaikka youtubesta ohjeita !

Dec 07,2008 by moi

tämähän on siis musta? mitens kun ajattelin laittaa vain ''alimpiin hiuksiin'', siis en hae mitään pamela anderson pehkoa, onnistuisikohan näin? ;>

Nov 30,2008 by Uuno

onko yläpuolella oleva väri musta ? mustaa siis haen. monet on tummia mutta jos tilaa jotain nii kotiin tulee vaikka tummanruskea. tosin näitähän voi värjätä, kun aitoa hisuta on. (?)

Nov 10,2008 by lollero

mulla on aika lyhyet hiukset, ei oo ees olkapäille, ni onko nuita maholllista saaja niinki lyhyvii hiuksiin kiinni? ja pitääkö niitä siis ottaa kaks pakettia? :s

Sep 24,2008 by jeps

riittääkö yks paketti jos on olkapäähän asti pitkät hiukset??

Jul 23,2008 by ...

tarviinko yhen vai 2 pakettii kun on ennestää jo puoli pitkät hiukset?

Jul 21,2008 by klik

Itse ajattelin ostaa paketin näitä ja sit muutaman Clip-On raidan (2 sinistä ja 1-2 valkosta) :)(: !

Jun 30,2008 by Vastausta

^Suositeltavaa on, että hiukset irroitetaan nukkumisen sekä pesun ajaksi :)

May 22,2008 by hei!

voiko sen kanssa käydä suihkussa/nukkua? vai pitääkö aina irrottaa?

Mar 14,2008 by tyytyväinen

Täytyy sanoo et TOIMII!!!! Ainoa miinus kun ei hiusten mukana tullu mitään "asennusohjeita"! Mutta kyllä se laittaminen rupee sujuu kun vaan kokeilee tarpeeks ahkerasti. Mulla ei oo joka puolelta 10cm pitkät hiukset ja saa kyl laitettua huomaamattomasta kiinni silti!!!! KANNATTAA KOKEILLA ON HYVÄT!!!!

Nov 30,-0001 by rawrness

No itekki täsä vähän naureskellut, että ei voi olla totta - tyyppi on hankkimassa lisäkkeet, mutta silti sitä kysytään aika yksinkertaisia kysymyksiä. @___@TUPEERAUS = Jos sä aios hiuslisäkkeitä tupeerata, niin ihan omalla vastuullas. Klipsistä voi lähteä hiuksia, eikä se tee hyvää sille hiuksellekaan. Totkai - niinkuin minäkin - tupeeraan, mutta tupeeraakaa sitä omaa hiustanne mielellään.VÄRI = ON MUSTA, ON MUSTA!!!!!PITUUS = Itse hiukset ovat n. 30-35 (niinkuin siinä sanotaan), mutta klipsien leveydet löytyvät allekkain siitä kuvan alta. Siinä tulee siis monta klipsiä kerralla paketissa. LYHYILLE HIUKSILLE = Jos hiukset nyt sitten todellakin on sellaiset polkkahiukset, niin kyl sen aika mukavasti erottaa että mikä on sitä omaa hiusta ja mikä sitä pidennystä. Mutta jos on siis lyhyet hiukset niin kannattaisi ehkä harkita sellaista 'rikkinäisen' tyylistä hiusmallia. Ettei kaikki hiukset siis olisivat yhtä pitkiä, vaan että esim. kerroksittain. Silloin se uppoaa katsojaan paremmin, ettei tajua hiusten olevan pidennykset. Mutta niin, omat hiukset siinä on kyseessä, te itse tiedätte paremmin miten teidän hiukset näyttävät paremmilta ja miten saatte pidennyksetkin näyttämään aidoiltakin. (Vaikka siis tämä tuote on AITOA hiusta.)KLIPSIN POLTTAMINEN OMAAN HIUKSEEN = Onnistuu mielestäni. Itselläni ei ole kokemusta mutta läheisellä ystävällä on. Klipsi irrotetaan siis tottakai pois, ja kampaaja sitten 'polttaa' hiukset kiinni omaan hiukseesi.SAAKO LEIKATA = Saa - omalla vastuulla.KOKO PÄÄN PIDENNYKSET = Tää on nyt vähän tätä että kenelle sopii ja kenelle ei. Jos hiukest ovat luonnostaan tuuheat ja melko pitkätkin, yksikin riittäisi. Tähän nyt en voi auttaa niin paljon - en ole tilannut näitä lisäkkeitä (itselläni on kyllä lisäkkeitä mutta ei nämä, joten ei tarvitse tulla heti antamaan kommenttia että ei olisi kokemusta lisäkkeistä - kiitos.) Pian olen tilaamassa nämä, joten sitten kun olen nämä saanut tulisin kai antamaa

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register