Sale -12%
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 2#

Product Code: 20219

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Only 8 left in stock - order soon.

$49.20
 • Buy 1 for $49.20
 • Buy 4 for $47.10 /pcs
 • Buy 8 for $45.40 /pcs
 • Buy 12 for $43.10 /pcs
Availability
Web store:8
Helsinki store: 3
Kempele store: 8
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Dark Brown 2#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Aug 17,2013 by Tilasin

Mulla on omat hiukset ihan pikkusen yli korvan ja tilasin yhden paketin mut riittää hyvin koko pään pidennykseen. Ei tarvitse kahta :p

Nov 26,2012 by tilataan

onks toi sävy 2 paljonki vaaleempi miltä tos kuvas näyttää?!

May 07,2012 by amri

kuinkahan nopee toimitus aika on?

Aug 28,2011 by Green Day fani

Ai, niii mulla ei oo yhtää tullu kaljua noista. Noi on parhaat :p..Clip on<3

Aug 28,2011 by Green Day fani

Mulla on ollu noi ruskeet 5kuukautta, menny vähä huonoks. Tilaan taas uuvet, noi mustat.

May 20,2011 by Jenna

Itellä on ollut monet tälläset ja on kokemusta värjäyksestä,suoristamisesta,kihartamise sta,kaljuuntumisesta yms. Kun aloin tekemään näille kaikenlaista niin jonkun 4 kk päästä huomas että niitä ei kohta ole ollenkaa jäljellä eli en suosittele värjäämistä kun max kerran ja suoristimista yms tarpeen mukaan ! Mulla on ainakin kaljuuntunut tosta ohimoitten kohalta molemmin puolin mutta se johtuu siitä koska olen aina pitänyt samalla kohdalla klipsejä joten kannattaa vaihdella klipsien paikkoja ! =) Eikä todellakaan näy vaikka on ohuet hiukset, ittelläni on niin ohuet että kellään ei voi tälläsiä olla ja ei erotu klipsit ollenkaan :P

Mar 20,2011 by lollapalooza

8DDDDDDD awwwwwzzz!! .. tilasin ja on sika hyvät, 1paketti riitti hyvi ja oon tyytyväinen näihin.

Mar 20,2011 by BJ

parhaat, ai että..

Mar 05,2011 by hsiahs

oon tilannu tommoset jo aikoja sitten ja voin sanoa että ne on vieläki hyvä kuntoset:) joten suosittelen tilamaan täältä. Tilasin toisestakin paikasta mutta ne menivät melkein heti huonoksi. mutta toi 1 paketti oli mulle ainaki selvästi liian vähän.

Mar 01,2011 by ohkaset

Maksoin hiukset eilen ja sain jo tänään ! Erinomaisen nopea toimitus, toimitukseen olen 100% tyytyväinen. Hiukset vastasivat aika paljon värikartan väriä, ja olivat minulle juuri samanväriset kuin omani hiukset. Hiukset olivat todella ohkaset, ja todellakin 4-osaisena nämä ovat tarkoitettu vain tuuhennokseen, joten jos haluaa paksuuttakin niin ehdottomasti toinen paketti tai 8-osaisena. Itsekin taidan tilata toisen paketin.

Feb 11,2011 by ssooooo

hei onko noi hyvä laatuset ettei mee heti takkuun ?

Jan 25,2011 by ?

kannattaako ostaa kaks pakettii, jos on ohuehkot hiukset ja vähän kärsineetkin ?? ja minkäpituisia suosittelette, omat hiukset on vähän yli olan.

Jan 24,2011 by karoliina

hei meinsin tilata noi 30cm pidennykset ja mietin että riittäisköhän toi yks paketti pidentämään? hiukseni ovat lyhyet ( olkapäälle ulottuvat) sekä suht ohuehkot

Jan 21,2011 by vastailkaahan

haluaisin ihtelle nää hiukset tilata. mulla on olkapäille ulottuvat normi paksut hiukset. riittääkö alahiuksiin se yks paketti ? ja pitääkö ottaa yöks ja suihkun ajaks pois ? ja kärsiikö omat hiukset näistä pidennyksistä`?

Jan 21,2011 by -

tilasin itselleni kaksi pakettia. oli kyllä aidon näköiset ja todella hyvät. pituutta oli enemmän kun olin arvioinut, mutta hyvä näin! =) ei kyllä kaduta ostos yhtään :)

Jan 21,2011 by vastaus

kambura_: kyllä onnistuu "emo-letti" :D itelläni on myös rikkonaisesti leikatut ja hyvältä näytti. mittasin ne hiukset jotka mulle tuli, ja pituus oli 37cm :) oli pidemmät kuin mitä odotin.

Oct 23,2010 by Kambura_

P.p.s ja minulla on rikkonaisesti leikatut hiukset

Oct 23,2010 by Kambura_

Joo sori en ollut hoksannut että se tarkoitttaa väriä -.-' :DJoten kerronpa nyt minulla on niskaan asti pitkät hiukset,ja haluaisin tilata nuo mmutta riittääkö tuo 20cm tai 30cm minulle jos haluaisin sellaisen hienon emo-letin?? :))Olisi tarkoitus tilata syntymäpäiväksi :DD

Oct 22,2010 by Kambura_

siis tulleeko tossa paketissa noi kaikki mitä tossa alla lukkee että mitä nuita on nyt pittukksia 20cm jne...Nii että ku tossa on toi merkki #2 nii tulleeko nuita 30cm kaksi kappaletta ja sitte nuo muut allallata??Kertokaa minulle :))joku viisaampi -.-

Oct 06,2010 by tucca

Näyttäisiköhän hiukset suht aidoilta jos on lyhyt tukka siis sellainen kuten rihannalla vähän pidempi malli vaan? ja tarvisinko 2 pakettia näitä, vaikka onkin aika ohut tukka:):)

Aug 31,2010 by wohoo

noi näyttää kivoilt mut en osaa käyttää ? auttakaaaa !

Aug 06,2010 by pinja

itselläni on melkein rintoihin asti ylettyvät hiukset, niin kannattaako tilata noi 60 cm?? ja miten pitkään menee suunilleen kiinnittäessä noi hiukset jos ei kerta kannata nukkuu yön yli noilla,, - kiitos:)

May 28,2010 by P

No pitihän se arvata, et kallistuvat. Höh.

May 23,2010 by heihei

^ Mulla ainaki riittää tosi hyvin yks paketti, kun on itellä aika ohuet hiukset. :)

May 10,2010 by jeejee

iha super hyvät hiukset!!! kannattaa

Apr 29,2010 by Tiina

Suosittelen todellakin tätä tuotetta, jos joku miettii vielä hankintaansa. Väristä voisin sen verran olla erimieltä, että täysin puhtaasti tummanruskeat nämä eivät ole ( #2), vaan vaaleammat ja jopa punertavat. Jouduin värjäämään tummanruskealla kevyt sävytteellä, jotta sain sopimaan hyvin omiin (täysin tum.rusk) hiuksiini. Kestivät hyvin värjäyksen, suosittelen sitäkin, jos jollain epäilyksiä :D

Apr 27,2010 by jejj

, me tilattiin eilen tollaset pidennnykset mut niistä ei oo tullu mitään ilmotusta et ne ois lähteny tai mitää ??

Apr 20,2010 by tädd

20 cm leveä hiuskaistale jossa on valmiiksi kiinnitetty 4 klipsiä15 cm leveä hiuskaistale jossa on valmiiksi kiinnitetty 3 klipsiäjne.. kaikki hius osiot on 30 cm pitkät :)

Apr 19,2010 by Cinderella

Kyselisin vain, että mitä nuo tarkoittaa 20cm (4 klipsiä), 15cm (3 klipsiä) jne. ? Harkitsen ostoa, ja kun nämä on aika edullisetkin niin tuleeko nuo 4 klipsin pidennyksetkin sillä 50€ vai kuinka? Olen aivan aloittelija näissä hommissa ja siksi hieman epätietoinen :)

Apr 01,2010 by tädd

ittelläni tämmöiset mutta eriväri ja oon tosi tyytyväinen :)kyllä näkyy jonkun verran kun pitää hiuksia kiinni mutta nutturasta en tiedäjos uimaan menee niin kannattaa ottaa irti päästä koska se ei vie paljookaan aikaa :)

Mar 29,2010 by mmoi

tosi IHG ! <3:p aijjon kyllä tilata noi ainakio viikon sisällä<3 noi on tumman ruskeet ku katoo noita hiuspidennyksien päätä tai niitä latvoja niin ne on ihan ruskeet eikä mustat ! -.-

Mar 03,2010 by (===

nä on tosi hienot,ja tuntuu ihan aidoilta. kysyisin sitä vaa että voiko näitte kanssa mennä uimaa? o:

Mar 02,2010 by :-)

näykyykö nää kauheesti päässä jos laitat esim nutturan ? =)

Mar 01,2010 by lotta

ne tulee suoraan postilaatikkoon, ja se riippuu ihan tilauksen koosta..kanttis varmaan lukea tuosta "toimitusehdot" nii tajuais!!

Feb 21,2010 by qwertyuio

tuleeko hiukset suoraan postilaatikkoon vai tuleeko postissa ilmoitus, että hiukset on saapuneet posti konttoriin?

Feb 20,2010 by :))

aika kallista on jos kokopäiväseen pidennykseen tarttee 2 ja siitä tulee sit 100€ ;s

Feb 18,2010 by kokemusta on.

....ps. en ole kaljuuntunut yhtäään, vaikka käytän melkein päivittäin.

Feb 18,2010 by kokemusta on.

Tilasin pidennykset viime heinäkuussa ja toiset pari kuukautta myöhemmin ja käytän niitä edelleen. ovat ihan hyvässä kunnossa vieläkin vaikka käytän lähes päivittäin. ovat helppo ja nopea kiinnittää. toiset ovat värjätty kerran ja hyvin on säilynyt, ne on pesty noin 4 kertaa. muistakaa haalea vesi sekä shampoota ja hoitoainetta sekä PALJON hiuksiin jätettävää suihkutettavaa hoitoainetta. kannattaa harjata pesun jälkee kun ne on märät ja ei kannata pestä niitä sillee et ne on päässä vaan jossain vadissa.. itse pistän 4 klipsin liuskan aika alas, toiselle sivulle 3 kilpsin ja toiselle sivulle 2 kilpsin ja 1 klipsin liuskan pistän minne huvittaa. :D kannattaa tupeerata sitä kohtaa minne klipsin kiinnittää, pysyy paremmin sekä suihkuttaa vähän lakkaa. Pidennykset kannattaa ottaa yöksi pois, muuten menevät takkuun JOS jättää yöksi nii kannattaa edes tehdä yksi letti niistä.. tilasin tämän väriset hiukset ja ne ovat todella tummanruskeat, melkein mustat. :) jos haluaa värjätä nii kannattaa värjätä vain tummemmaksi, koska muuten se rasittaa todella paljon sitä hiusta jos vaalentaa.. tämmöinen pieni tietoisku :)

Feb 06,2010 by lil j

kyllä tekis mieli tilata, mutta epäröin vähän noiden kaljuuntumis juttujen takia.. :s

Jan 30,2010 by höh

mulla alko lähtee kauheesti hiuksia noiden takii,ja on meilkein kaljuja kohtia, johonon kuitenki alkanu kasvaa uutta hiusta. Kampaaja vaan huomas kohdat, pelkäsin et on joku sairaus mut se oliki niiden klipsipidennysten takia. oli rasiintunu omat hiukset niin paljo sit...

Jan 06,2010 by anniGa

Voisko joku auttaaa mua? tilasin tämän clip-on hiustenpidennykset 30.12 ja ei ole vieläkään tullut? ensin tilasin vaalet ja nyt sitten nämä tummat joten muutin tilausta, eikai mun pidä uudestaan maksaa 51,90 € kun muutin vaan sitä tilausta? Ois ihan kiva saada rahat takasin kerta niitä pidennyksiä ei näy!!

Jan 05,2010 by karita

krisse: idiootti on hyvä ja käyttää silimiä!1. tuote on clip-on, eli klipsikiinnitys2. "Lisäkkeet kiinnitetään klipseillä kiinni omiin hiuksiin"

Dec 30,2009 by pikku-myy

tilasin eilen ja tänään tipahti sitten postiluukusta väri #27,sopii hyvin raidaksi kun ennestään on tää #2 väri,olen tyytyväinen tähän sävyyn

Dec 24,2009 by pikku-myy

Iteläni on tää väri #2,ja tahtoisin raidat,mitä väri suosittelette näille ruskeille?Kovin olen pähkäillyt,kun ihan blondia EN halua..

Dec 19,2009 by vastauksia

APUJA mielestäni kannattaa ottaa yöksi pois, koska menevät helpommin takkuun kun omat hiukset.. jos epäröit pituutta kannattaa ottaa pidemmät joita leikata mutta ei keittiösaksilla tai tulee kakshaarasia jos on kampaajan sakset niillä!

Dec 17,2009 by APUJA

Pitääkö nämä hiustenpidennykset ottaa yöksi pois ? Ajattelin tilata, mutta en tiedä pitäisikö tilata 30 cm vai sitten 60 cm hiustenpidennkset. Toisaalta haluaisin tilata 30 cm, koska ne ovat halvemmat. MUTTA en tiedä onko ne liian lyhyet, sillä omat hiukseni yltävät melkein rintoihin asti.=) APUJA KIITOS <3

Dec 16,2009 by hei hhelp :3

Tai sit ostat 40 cm mittaset täältä. :>

Dec 16,2009 by hei hhelp :3

kannattaa varmaan ostaa ne 60 cm koska noi 30 cm ei pidennä sun hiuksii yhtää, ellet sit haluu just tuuheennusta vaa :) ja ne 60 cm voi leikata sopivan mittasiks sitte. <3

Dec 16,2009 by hhelp :3

HEI. Olen ajatellut jo kauan aikaa hankkivani hiustenpidennykset. En muitenkaan näin ensikertalaisena tiedä, kannattaisiko minun ostaa nämä, vaiko toisesta paikasta 60cm, jotka ovat alennuksessa?Ajattelin vain, että näyttäisikö ne 60- cm tyhmiltä, jos ne ovat vaikka liian pitkät.Omat hiukseni ylettävät rintojen yläpuolelle saakka.Olen syvästi kiitollinen jos joku osaa auttaa ^__^<3

Dec 15,2009 by :33

ah, vihdoinn löysin ihanat ja sopivatt <33 (=

Dec 15,2009 by hööhööö

tilasin just tälläsen nii kattoo si et onks minkälaiset :D

Dec 05,2009 by :)

itse kiinnitän ne korvien tasolle, ehkä vähän ylemmäs.

Dec 04,2009 by =)

Mihin kohtaan omia hiuksia nämä kiinnitetään, kun jos minun omat hiukset ovat rintojen yläpuolelle, niin kuinka pitkät ne olisivat näillä 30 sentin pidennyksillä? :)

Dec 02,2009 by hgfh

Ei nää oo mustat mulla on tän väriset ja ei oo kovinkaan tummat mielestäni.

Dec 02,2009 by hgfh

Tämmöset ihan perus ruskeat :p

Nov 26,2009 by kysymys

onhan noi tumman ruskeet ? =)

Nov 19,2009 by Tilaaja

Kun lasku tulee sähköpostiisi, tulosta jos et muista viitenumeroa ym. ja marssit pankkiisi maksamaan sen ennen eräpäivää.

Nov 19,2009 by Tilaaja

Mutta kätevämpää olisi tietysti hankkia verkkotunnukset pankkiin.

Nov 19,2009 by minä

tuleeko tossa SÄHKÖPOSTIIN lasku? vai tuleeko se paketin mukana joka pitää sitten maksaa? Kun en osaa maksaa verkossa..

Nov 18,2009 by ddd

eli kaverini tilasi tollaiset toimituksessa kesti noin 3 päivää sanon että kannattaa katsoa tarkaan oma väri todella helppa käyttöise

Nov 13,2009 by moi

tota saaks noi auki vai onks noi tollee miten tossa kuvassa on ? =)

Nov 11,2009 by Hmm..

Mulla on vähän korvan alapuolelle ulottuvat hiukset niin mietin että sopisko nuo lyhyillekki hiuksille?Ei kai nuita tarvi ottaa pois yöllä ja suihkussa?

Nov 08,2009 by ~(n______________n)~

mmmh jos tilaisin tämmöset nii kauankonää pysyis käyttökelpoisina hyvin hoidettuina?

Nov 06,2009 by hennnaa

riittääkö yks paketti yhtii hiuksiiin?

Nov 05,2009 by monskiliini

moikka ! tarvisin todella apua ! mulla on just hartioille ylettyvät hiukset ja musta tuntuu ihan siltä, että ne ei kasva koskaan -.- haluaisin pidennykset, niiden pitäis näyttää aidoilta ja niitä pitäis saada värjättyä ja leikattua. Missä voin laitattaa/ostaa itse sellaiset? Tai sitten täytyy vaan odottaa muutama vuosi enne ku nää kasvais kivat mittasiks ...

Oct 27,2009 by muutama sananen

1. näyttää kamalalta jos nää laittaa liian lyhyisiin hiuksiin, eikä osaa laittaa niitä clipsejä silleen että ne ei näy, eli jos haluutte pitkäkestoset OIKEASTI ja JOKATAPAUKSESSA aidon näköiset, niin suosittelen letitettäviä (vaikka tekokuituisia) tai ihan aitohius sinettejä.2. jos meinaat tilata nää sen takia että lyhyillä hiuksilla ei saa tehtya mitään kampauksia tai laitettua niitä mitenkään, nii se on kyllä vaikeeta näilläkin koska jos pistät ihan normisti ne clipsit kiinni niin näyttää _kamalalle_ jos laitat hiukset sen jälkeen ylös ponnarille, koska ne clipsit jää törröttää, eli näissä on yllättävän paljon hommaa jos tahtoo että ne näyttää oikeesti aidoilta3. voi värjätä, voi leikata, voi tehä ihan kaikkee mitä oikeillekki hiuksille, kunhan muistaa että nää ei kasva takas eikä kestä rääkkiä niin hyvin kuin elävä hius. voi värjätä kaupan väreillä mutta kannattaa laittaa väriä vähemmän ja jättää vaikutusaika lyhyemmäks. ja suosia kevyempiä kestovärejä esim casting creme gloss' it on hyviä ja kestäviä.4. ja ne saa hiuksen kiinni siis ihan vaan nipsauttamalla kilipsin kiinni.5. jos sulla itsellä on herkästi rasvoittuvat hiukset nii näitä kannattaa pestä useammin kuin se normi kerran kk6. loppujen lopuksi kuitenkin suosittelen ennemmin keinotekoisia letitettäviä pidennyksiä tai aitohiuksisia sinettipidennyksiä ennemmin kuin näitä: ) letitettävät synteettiset hiukset tulevat edullisemmaksi kuin nämä ja oikein laitettuna ja leikattuna näyttävät jopa aidommilta kuin nämä.

Oct 27,2009 by ninnnu

Ite ostin tällaset joskus puolivuotta sitten, ei ole jokapäiväisessä käytössä ja hyvin on kestäny! Kestää 5 minuuttia laittaa paikalleen ja näyttää aidolta;) sitä vaan mietin että oisin väränny hiukset hiukan vaaleammaksi niin uskaltaakohan näitä alkaa värjäämään iha normi hiusvärillä???

Oct 23,2009 by kertokaa?

Miten saa tommoset hiukseen kiinni ? ku tos on tommoset jutut et vähän niinku pinnien tapaiset.

Oct 22,2009 by venla

hei kaikki haluiaisin kysyä että kauan toimituksessa kesti ja riittääkö tollanen yksiu koko hiuksiin

Oct 04,2009 by pikku-myy

mulla on myös kolme pakettia mut kaikki osat eivät oo päässä,jäi pari osaa ylimääräsex.

Sep 23,2009 by :)

itelläni kolme pakettia näitä hiuksia päässä

Sep 20,2009 by tyytyväinen

oon todella tyytyväinen ! sain hiukset nopeasti ja nää on helppo kiinnittääkin. pieni miinus on ettei tullut mitään ns. "käyttöohjeita" vaan täytyy itse sommitella hiukset päähän.

Sep 17,2009 by :)

apua: tilasin itelle kesällä yhen paketin ja riittää aivan hyvin, omat hiukset on tosin aika ohuet. ne näyttää aivan oikeilta, ja olen tosi tyytyväinen :) tottakai ne tuuheuttaa vaikka olis minkä mittaset hiukset.jejj: tuperaat omia hiuksia ja laitat klipsit kiinni tupeerattuun osaan. en ole ite pessy ku kerran nuo pidennykset, samalla kertaa värjäsin niitä tummemmaksi. värjääminen onnistuu, ainakin tummemksi, en usko että vaalennus tekis hyvää pidennyksille.

Sep 07,2009 by jejj

miten ne laitetaan kinnnii omiin hiuksiin ja kuinka kaun siinä menee jos nää tilaaa ?? pystyykö niitä pesee saippoolla tai sitten värjätä niitä!!?? : DD

Aug 30,2009 by tade

Saaks tän vaan tän värisenä siis? ? :O?

Aug 30,2009 by ?

tuleeko näitä 30 cm pituisia hiuksia sillee monivärisenä niinku vaikka P4/27#?

Aug 23,2009 by apua

tilasin näitä 2 ja mulla on olkapäille ulottuvat hiukset. kuinka pitkät nää on ja tuuheuttaako 2 pakettia ollenkaan jos mulla on jo näin pitkät hiukset ? :s

Aug 14,2009 by pöljä

Hei halooo?

Aug 11,2009 by pöljä

aaa, mut toi värikarttahan on vain 33 asti ni onks tää sit tummempi vai vaaleempi ku se väri? ;O

Aug 10,2009 by jee

tilasin tämmöset eilen vähä ennen kolmee ja mietin et tuleeks ne tänää vai huomen?

Aug 08,2009 by jaahaass

Kauan tilauksessa menee? ;o

Aug 05,2009 by mm

kaveri oli ostanut tämmöset ja oli todella tyytyväänen,30 euroa vantaan jostain ostoskeskusest, nainen oli laittanut päähänja neuvonu ymym.

Jul 27,2009 by joo

Ei nä kyllä "lähes mustat" ole. Ei todellakaan. Sain värjäillä ihan reippaasti, että sain tarpeeks tummat, eikä mulla ollu mitkään mustat hiukset. Nä oli muistaakseni sellaset tummahkon ruskeet.

Jul 04,2009 by lukekaa tekstit ennen tilausta

hymy >"Toimitamme tuotteen heti kun olet maksanut tuotteen ja maksusuoritus näkyy tilillämme. Jos olet eri pankin asiakas niin tilisiirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää."

Jul 03,2009 by Juu

Mittaa meitsivaa

Jun 16,2009 by meitsivaa

kuinka pitkälle 30cm ulottuu? rintojen yläpuolelle? vastatkaa nopee! (:

Jun 14,2009 by asdfffea

Hymy riippuu varmaan siitäkin että missä asti asuu. Minä ainakin kauempana ja meni se 4-5 päivää toimituksessa. Mikä on ihan ymmärrettävää. Kyllä ne saapuu kun jaksaa odottaaa. Ellei oo joku mennyt vikaan.

Jun 11,2009 by hymy

kappas vain kun kurkkasin postilaatikkooni oliko siellä tullut kirjettä,kyllä on perseestä koko systeemi,kauan teillä on mennyt?

May 14,2009 by pöö

Nää vaikuttaa ainaki tosi kivoilta. Oon kattonu monii kalliimpii ja tolleen. Nyt haluisin silleen tilata nää, mut oon tosi epävarma vielä. Mulla on itelläni tosi paksut hiukset et kelpaakohan nää ja sit eiks näit saa yhtään pidempinä. Ku haluisin vähintään 50cm

May 08,2009 by tea

sain pari päivää sitten tän väriset 40cm..aivan ihanat ja väri oli juuri sopivan ruskea<3 seuraavaksi ajattelin tilata pari raitaa:)

May 05,2009 by tyhmäehkä..

Tilaisin 2 pakettia ja nyt mietin miten ne ois järkevintä laittaa :D eli mis järjestykses et tulis luonnollisen ja tuuhean näköset hiukset :))Kiitos avusta jo etukäteen.

May 02,2009 by hmh

IHMISET LUKEKAA: "Yhdessä paketissa hiusta on n.30g joka riittää tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia."ja voi värjätä,nämä on aitoa hiusta. ja nämä ovat todella tumman tumman ruskeita,katsokaa värikartasta. 1# on musta.

Apr 29,2009 by nöörä

nii siis mut mä en oikein tajuu ? ku laittasin hiusten alle tollaset, mut monta pakettii siihe tarvii ? et tulis kakkien hiusten pidennys tai siis alahiusten :D ja mitä noi leveydet on ? auuttakaa pliis koska haluun tollaset : )

Apr 23,2009 by pikku-myy

Tänään torstai,eikä tullut vielä hiukset.Miten toiset saavat heti seuraavana päivänä?!!( maksoin keskiviikkona heti tilauksen jälkeen 12.57 ja ilmoitus tuli myöhemmin että hiukset toimitettu ).

Apr 22,2009 by pikku-myy

Tänään nää hiukset sitten tulivat ja tilasin vielä ennen klo.15.toisen paketin ja ilmoitus tuli,eli toivotaan et ovat huomenna perillä.Oli muuten mahtavat mutta yksi paketti ei riittäny mulle :))

Apr 22,2009 by tiia

mulle tuli nää tänään<3

Apr 20,2009 by pikku-myy

Ilmoitus tullut tänään s-postiin,että hiukset saapuvat huomenna,eli tilasin tämän #2 ja 30cm pakkauksen sekä vaalean raidan...odotan jännityksellä kuin käy...toivottavasti en pety..

Apr 20,2009 by pikku-myy

Tilasin eilen (sunnuntaina) tämän #2 ja luin jostain että tämä väri on tummanruskee/punertava.Huomena tulevat varmaan hiukset postista jota odotan hiukan jännittyneenä...;))

Apr 20,2009 by tiiaa

Ok. Varmaan itte tilaan nää.. :) tekis kyl mieli :) ku kerta haluun pidemmät hiukset..

Apr 20,2009 by tiia

onko nää mustat vai tummanruskeet?

Apr 19,2009 by pikku-myy

Tilasin tänään nämä 30cm Clip-hiukset ja nyt kun olen lukenut näitä kommentteja aloin miettimään riittikö tämä yksi paketti.Omat hiukseni ovat korvasta noin 2-3cm pitkät/lyhyet??Antakaa jotain vinkkejä,rupes jo harmittamaan menikö ostokseni jotenkin pieleen?? ;))

Apr 19,2009 by rrose

jeah: sulla on melko pitkät hiukset,joten kannattaa tilata kaks pakettii ettei jää sellasta et päältä tuuheemmat ja alhaalta on sitte sellasta ohutta. Saa mustina tuo sävy 1# on ihan musta.

Apr 12,2009 by juu

mihi nää kiinnitetää?

Apr 11,2009 by jeah

Hei kertokaa mulle, mulla o ohuet olkapäihin asti ulottuvat hiukset haluisin pidemmät hiukset tuolta alhaalta joten riittäisiköhän mulle 1 paketti jos ostan ? (8 ja saaks näit mustina ? :D kiitti jo etukäteen : DDD

Apr 08,2009 by ninsu

tummanruskeethan nuo on. helppo ottaa pois, itellä klipsinä raitoja tosi helppo aina laitttaa mut todellaki yöksi pois;o nehä muuten takkuuntuu! ite oon ainaki leikannu omia pidennyksiä vähä lyhyemmiks, eli voi leikata! aattelin tämmöset seuraavaks tilata:)

Apr 05,2009 by kokenuutt

noita pidennyksiä voi värjätä, voi käydä suihkussa voi nukkua voi leikata, ne on ihanku omat hiukset ! eli niil voi tehä mitä vaan, itelläni ollu ja vuoden kestää tollaset suurinpiirtein, jokapäiväiselllä käytöllä siis, mut sitten ku harvemmin käyttää ni kaksikin vuotta voi kestää. ja pari päivää menee et tulee kotiin .

Apr 05,2009 by LAWRA

ja voiko noita leikata jos on liian pitkät ?

Apr 05,2009 by kokenuutt

ja lisäykseksi itselläni on ollut kauan ja ystävänikään eivät ole tienneet että minulla on pidennykset, hämmensi totuus.. :) ite otan joka yö pois kylläkin jne.. Aluksi hiukset ovat omia hiuksia suoremmat ja sileämmät, ns. epäaidot, mutta kun niitä on n 1kk käyttänyt, mennyt suihkuun niiden kanssa jne,niin sitten niistä alkaa tulla samanlaatuset ku omista hiuksista, niin ne ei erotu enään. =) ja kannattaa ripustaa ne ylös niin ne eivät näy. suosittelen 40cm pituutta.

Apr 05,2009 by LAWRA

kuinka kauan noissa kestää ku ne tulee kotiin ?

Apr 05,2009 by Minä

Mulla on melko ohuet hiukset, kannattaako tilata kahta pakettia? Hiukset ulottuu hieman yli olan ja pisimmillään ne on jotain 20cm. Ja kannattasko tilata pidemmät vai nää 30cm? En haluais liian näkyvää rajaa.

Apr 05,2009 by Minävielä

Ja pitääkö noi clipsit ostaa erikseen?

Mar 26,2009 by minä

jos omat hiukset on lyhyet ja paksut (esim. minulla on korviin asti omat hiukset) niin kannattaa ostaa kaks pakettia. tossa yhdessä paketissa on minun mielestä hyvin vähän hiuksia ja todellakin on vain tuuhennukseen parempi.

Mar 03,2009 by 0uti

en oikee tajuu :o mikä riittäs pelkkie alahiuste pidennyksee ?

Mar 01,2009 by a((u

niin ja onko nämä paksut?

Mar 01,2009 by a((u

tarvitaanko vaan alahiusten pidennyksiin 2 pakettia? :O

Feb 15,2009 by Tytsy

Tämmösen paketin haluaisin, mut hinta on aika korkee...

Feb 13,2009 by mie

Haluaisin...<3Mimi: Tuossa lukee että 2pkt = koko pää

Feb 07,2009 by siili

miten kauan on toimitusaika?

Feb 02,2009 by mimi

Riittääkö tämä koko päähän?

Feb 01,2009 by ninam

Mihin kohtaan nipsut kiinnitetään ??

Jan 18,2009 by Teresia

Niin siis teille jotka kyselette noista väreistä, niin tuossahan on sivussa linkki hiusvärikarttaan ja sieltä löytyy tarkemmat selitykset. Eli 1 on yleensä musta 2 tummanruskea ja jos on esim 1B niin sehän on mustanruskea koska 1 tarkoittaa tummuusastetta ja B sävyä.T:parturi-kampaaja

Jan 10,2009 by Heinoinen

Mulla on itselläni käytössä koko mustat 60cm 4- osaiset. Hyvät on ei näy noi kiinnityskohdat jos nyt hiukan tuulee, ja pysyy päässä oikein hyvin. Tuolla on värikartta ja siitä näkee ihan hyvin mikä väri on mikäkin ! Hiusten värjäyksestä en teidä ollenkaan, ainakaan viellä en ole värjännyt.

Jan 10,2009 by Nuttura

Olisko kellään kokemusta täällä ns. nutturan vääntämisestä näillä lisäkkeillä?

Dec 10,2008 by Hoh hoijaa

Lukekaa kuvaukset kunnolla! "Klipsit on valmiiksi ommeltu kiinni lisäkkeisiin ja ne eivät näy koska ne jäävät lisäkkeen alle piiloon."

Dec 03,2008 by ttiuku

Kysyn samaa mitä jou. Mullaki on tälläset aika hentoset hiukset. Päältä lyhyet ja takahiukset jotka menee yli olkapäiden. Joten ajattelin että näkyykö noi klipsit ja kai nämä näyttävät sitte melko aidoilta ettei erotu? :o

Nov 26,2008 by jou

Siis mistä voi tietää minkä väriset kannattaa ostaa? Jos mä nyt nämä tästä tilaan, niin varmasti on eriväriset ku mun omat lähes mustanruskeet. Ja kuinka kauan näiden laittamiseen menee? Riittääkö neljän paketti? Jos omat hiukset ei ole tuuheimmasta päästä, näkyykö noi kiinnityshommelit tukan läpi? Ääh... Kauheen epäselvää. Pliis joku fiksu, vastaa :)

Nov 26,2008 by jou

Nii ja se vielä, että kai noi klipsit nyt on sentään sen väriset, että ne ei heti vilahda silmään jos vähän hiukset tuulessa liehahtaa. Ja pysyyhän ne päässä varmasti, ettei kesken myrskyisän päivän tukka lähde päästä?

Nov 20,2008 by dreamhair

nämä ovat lähes mustat

Nov 16,2008 by overi

ja henni: jos tossa lukee että aitohiuspidennys ni eiköhän se ole aitoa hiusta :--D kihartamisesta en tiiä mutta luulen että voi.

Nov 16,2008 by overi

En mäkäään erota onko nä tummanruskeet vai mustat...?? O_o

Nov 07,2008 by henni

voiko näitä hiuksia värjätä,kihartaa? onko ne oikeaa hiusta?

Oct 30,2008 by kofks

kuinka pitkälle nää 30cm suunnilleen ylettyy?

Oct 24,2008 by veeera

mulle kokeiltiin tollassia stadissa. ne oli tosi upeen näköset ja ihan aidon. siellä sanottiin, että voi vissiin nukkua ne päässä, mut suihkuun meneminen on ihan oma juttunsa. siis, saattaa olla aika vaikeeta niitten nimpsien kanssa. ainakin mä luulisin niin. : D mut itse tilaan mustat tässä joku päivä. pakko saada, on niin hyvän näköset. :P

Oct 23,2008 by vieras

mistä tietää että se on oikea väri?

Oct 23,2008 by hmm

siis voiko näitten kaaa käydä normaalisti niinko suihkussa+ :D

Oct 19,2008 by tetess

Siis onko nää mustat vai tummanruskeat, kun en erota tuosta kuvasta

Oct 01,2008 by Chaty

Sä daa; Hiuksia pitää eka tupeerata ihan juuresta ja sitten laittaa se klipsi siihen tupeerattuun kohtaan ja siin on ja pysyy.. :D niin mulle ainaski neuvottiin.

Sep 30,2008 by daa

nii ja ja , mihi kohtaa nää pitää laitttaa hiuksis?:o siis niinku , iha latvaa , vai johoki keskivaiheese, vai juuree?:oo ja sit ku tilasin vaa yhen paketin , nii riittääks se jos laittaa vaa niinku alle hiuksii noi pidennykset?

Sep 30,2008 by daa

Koska teil tuli nää klipsit postiii sen jälkee ku oli maksanu laskun?

Aug 30,2008 by lauraaa

ja voiko hiukset kaljuuntua?? täällä muiden lisäkkeiden kohdalla olen nähnyt nuita kaljuuntumiskommentteja että on kaljuuntunut..

Aug 30,2008 by lauraaa

voiko tälläsiä käyttää vähän ohuempiinkin hiuksiin.? vai näkyykö se liian selvästi. itselläni on vähän ohuemmat nimittäin mutta todella kovasti haluisin tälläset! 8) ihanalle näyttää.

Aug 01,2008 by vadelmasuklaa

kuinka alas/korkeelle omiin hiuksiin nää kuuluu kiinnittää? ku mulla itellä on n.40cm mittaset hiukset, vähä yli olkapäiden, niin minkämittaset pidennykset kannattais hankkia:O?

Jul 24,2008 by jennih

Tänään tilasin, toivottavasti tulee nopeeta :P

Jul 16,2008 by marie

tosi näppärät laittaa vaa ei todellakaa jaksa laittaa joka ilta! sain nää tänään:)

Jul 14,2008 by marie

saako nää klipsit helposti irti? eli kehtaako joka ilta alkaa värkkää irti.

Jun 23,2008 by Hennau

Ai katosvaan, sehän lukikin tossa. Voiko näitä värjätä ?

Jun 23,2008 by hennau

Mietin tossa, että onko tässä 50 € paketissa yksi, vai montako kappaletta?

Jun 18,2008 by nöhveli

Oivoii. Empä ole _vielä_ ostanut, mutta tavotteena olis ostaa tälläset. Omistan melko lyhkäset hiukset, ja oon turhautunu niihin, kun niille ei pysty tehdä mitään. On nimittäin sellases kasvuvaihees. Tää olis unelma, näyttää aidoille. Kaverilla on ja haluan itekkin;p

Apr 10,2008 by ^^pini^^

nää on vissiin ihan koko mustat,ku itelläni on alta tummat hiukset,ja päältä vaaleat ni ajattelin sinne alle vaan laittaa, ni riittäköhän nää sitten sinne alle?

Apr 02,2008 by tinde

ihan sika hienon ja aidon näköinen! sisko tilas tämmöisen ja näytti todella upealta!

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register