Sale
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 24#

Product Code: 20110

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Only 6 left in stock - order soon.

$53.80
 • Buy 1 for $53.80
 • Buy 4 for $51.80 /pcs   ( -4% )
 • Buy 8 for $49.40 /pcs   ( -9% )
 • Buy 12 for $47.10 /pcs   ( -13% )
Availability
Web store:6
Helsinki store: 4
Kempele store: 6
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Warm Golden Blonde 24#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 26,2012 by Tiuku

Aivan ihanat :) Tilasin kaksi pakkausta olkapäille ulottuvaan lisu pehkooni. Laitoin "tummanvaalea kulta" raitoja muutamaan osioon ja pidennykset sulautuivat täysin omaan hiusväriini. Raitojen ansiosta ovat myös luonnollisen näköiset. Hiukset menevät myös luonnostaan laineille, kun kostutan niitä hieman hoitosuihkeella.., itse en pidä täysin suorista hiuksista ;)

Aug 18,2011 by tietämätön

voiko ne irrottaa milloi haluaa ja laittaa sitte takasin?

Jun 23,2011 by :D

ennu; voi värjätä, koska hius on aitoa, mielestäni kestää ainakin pari värjäyskertaa

May 19,2011 by ennu

voiko värjätä tummemmaksi ? meneekö ne värjäyksen jälkeen hapsuksi tai huonoksi ? (:

Apr 28,2011 by blondi

kiitos tosi nopeasta toimituksesta eilen tilasin kolmen aikaan ja tänään tuli kotiin:) uskomatonta!mun mielestä ei ollenkaan liian keltaiset vaan kauniin väriset! liian vaaleat vaan mun omiin hiuksiin eli siitä lähtee yks piste.muuten huippu juttu

Jan 13,2011 by :)

riittää ja hyvinki :) paksuudesta en kyllä tiedä.. on nämä kyllä aika paksut. sopivat sellaset =)

Jan 12,2011 by nanna

Ovat hyvät, kun pesee hopee shamppolla,keltasuus lähtee ja jos haluu jopa harmahtavat, ni antaa vaikuttaa shampoon pitempään.

Jan 11,2011 by VASTATKAAAA !

niin siis, onko nää yhtä ohuet ku noi hiusraitalisäkkeet mitä täällä myydään ?Kun mä ostin noi pesukarhuraita jutut ni ne on ihan sairaan ohuet ! Onko nää yhtään paksummat tietääkö joku?Ja riittääkö nää sillee et laittaa niinku sceneillä on? että ne tulee tohon etteeen sillee hassusti (:

Sep 10,2010 by Heippavaa

noniin eli mun tilaus meni näin: 1 päivä--> tilasin ne täältä netistä, 2 päivä----> maksoin pankissa, 3 päivä----- TULI JO POSTISSA! joten kiitos paljon pikaisesta toimituksesta :3 väri kyllä oli.. hiukan keltainen ja minulle kyllä liian vaalea joten värjäsin ne vaalean ruskeaan sävyyn JA NIISTÄ TULI AIVAN UPEAT!! väri tarttuu niihin hyvin helposti :3 ja jos joku valittaa että niitä hiuksia on vähän niin voin sanoa että kyllä siinä on ihan tarpeeksi hiuksia kun kattoo hintaa .__. elikkäs ainakin minä pidän näistä kovasti<33

Sep 08,2010 by dididi

mööm... nyt kun luin noita kommenteja joissa kerrottiin kuinka keltaiset ne hiukset on, niin tuli mieleen et pysyiskö niitä pesemään sellaisella shamppoolla joka poistaa keltaisuuden..? :D ..nehän ovat aitoja hiuksia joten senhän ei pitäis rasittaa niitä ja tulos varmanakin näkyy..? :''D

Sep 08,2010 by dididi

ja muuten kuinka mnta päivää tossa menee et se tilaus saapuu? tilasin ne juuri kaksi päivää sitten ja maksoin jo eilen niistä .. että että olis kivaa tietää milloin saisin ne :DD

Sep 01,2010 by saara

mulla ainakin riitti yks paketti aivan hyvin, koska omat hiukset on aika ohuet, en olis edes saanut kahden paketin verran clip oneja "piilotettua" omien hiusten sekaan. tilasin sen takia, että terveydellisten syiden vuoksi yli puolet omista hiuksista putosi ja clip onit oli korvaamaton apu siinä vaiheessa kun kasvattelin oman tukan takasin. hirveen hyvä tuote, varmasti jos panostaa huoltoon niin hiukset pysyvät pitkäänkin hyvinä.

Aug 24,2010 by tituuu

Voiko näitä siis käsitellä esim suoristusraudalla? Jos tekee vaikka laineita tms, nii meneekö nää pilalle? Ja värjääminenkin onnistuu ihan hyvin, eikä näistä tuu mitään hauraita sen jälkeen?:D

May 18,2010 by tiitaa

No mulla on nää, eikä mun mielest yhtää keltaset. Ite jouduin käymää kampaajal vaalentamas et sain omat hiukset yhtä vaaleiks. Oon kyllä tykänny tosi paljon :)

May 10,2010 by onskuu

onks nää oikeesti hirveen keltaset ? ;oo

May 08,2010 by Tittaa``

Meinaan tilata nämä. Täällä on tullut ihan eri kommentteja näistän hiusten väristä. Rupesi vähän pelottaa. Voiko joku kertoa OIKEASTI minkä väriset ne hiuset on, ja sanoa sen ton värikartan mukaan! KIITOS!! (((((:

Apr 26,2010 by platinablond =best Blond

Nää on aivan keltaset ku tilasin ja pistin saman tien takas sinne mistä tulinkin ...dont like that ! :ss

Mar 26,2010 by pumpuli

mihin kohtaan nämä päässä niinku laitetaan? Omien hiuksien päälle, vai jonnekki sinne väliin ? :)

Mar 15,2010 by mnhgjnlohjnh

Siis mikä värikartan väri toi on? 22 vai 24 vai joku muu?

Feb 24,2010 by dsgjkhksönvtm

onkos nämä ihan oikeeenn hiuksen tapaset ?

Feb 15,2010 by SAATANA

no pystyy värjää jos on aitoa tukkaa. =)täällä on tosi nopea toimitus, että pari päivää menee! =)

Feb 15,2010 by böö

nnii kuinka kauan kestää toimitus ? kun ei missään lue :o

Feb 04,2010 by juu

pystyykö muka lisäkkeitä värjätä? :o

Jan 21,2010 by Mörö

Nii,jos noi pesee suoraa ku saa nuo(jos on siis liian tummat/keltaiset)postissa jollain sillä hopeeshampoolla ymm nii vaalentaako/muuttaako väriä paljon?:):)

Jan 15,2010 by dreamhair

onks nää kellertävät?

Jan 08,2010 by jende

mulla kesti 3 päivää.

Jan 08,2010 by janksu

kuinka kauan näissä kestää että ne tulee ? tilasin ne tiistai illalla, ja kaveri sanoi että kestää vain pari päivää ?

Dec 05,2009 by jende

Päätinpä sitten tilata nämä, ja tulivat perjantaina. :) Väri oli kyllä paljon keltaisempi kuin tuossa. Eli taisivat olla aika samat kun väri kartan 22#. Ja mulla on aika ohuet hiukset, ja tämä yksi paketti riitti ihan hyvin, eikä loista alta. Tosi ihanat! Niin ja olivat kyllä pidemmät mitä odotin. :))

Dec 02,2009 by mmi

Onko nää enemmän kylmän vai lämpimän sävyihin taittuvia värejä?? ja näkyykö selvästi hiusten alta jos nää on vähän eriäriset kun omat hiukset ?> tohon sävyjuttuun mä en osaa vastata muutenku oman kokemukseni kannalta, ku mulla on vaaleet, olikohan toi 24? ni se oli vähä kellertävä, mut värjäsin sen kaupan väril, joku tummuusaste 10 ni tuli sellaset tuhkan sävyset. tykkään. ja tosiaa värjäämäl saa kyl hyvin muutettuu sitä sävyy enemmän omaks jos tuntuu, ku muuten ne kyl erottuu aika selvästi et on pidennyksistä kyse.

Dec 02,2009 by jende

^ tuota samaa minäkin mietin...

Dec 02,2009 by Kysysysymys

Onko nää enemmän kylmän vai lämpimän sävyihin taittuvia värejä?? ja näkyykö selvästi hiusten alta jos nää on vähän eriäriset kun omat hiukset ?

Nov 22,2009 by hheips!

niin miten nää laitetaan jos haluu pidentää niin paljo kun on mahdollista? ja voiko värjätä?mitä värejä suosittelette jos haluu ihan pikkusen vaan vaaleemmaks ?

Nov 18,2009 by sjaa

nii riittääks yks paketti ? ps. voisko joku vastaa nopee ?

Nov 18,2009 by sjaa

nii riittääks yks paketti ? ps. voisko joku vastaa nopee ?

Nov 16,2009 by minna

mitä eroa on clip-on pidennyksellä ja hiusnauhalla? minulla itsellä on puoliselkään asti pitkät hiukset ja haaveilen"väliaikaisista" jatkoista,että hiukseni tulisivat lantion kohdalle.

Nov 11,2009 by jennna

Onko toi väri oikee niis pidennyksis, vai vääristääkö toi kuva? (siis onko keltaisempi, vaaleampi.....) :)

Nov 01,2009 by --ccrarita

riittääkö yksi paketti ?..

Oct 26,2009 by emmi

riittää melko hyvin, ei ehkä koko pään pidennyksiksi, mutta hyvin tuuheutukseen. ja jos joillekin riittää pelkkä tuuheutus niin tää on hyvä valinta. värjätäkin voi helposti ja väri tarttuu

Sep 23,2009 by pia

ja sitä vielä, että riittääkö tästä pidennykseksi ohuille, olkapään mittaisille hiuksille? olisi kiva tietää mahollisimman nopeasti, ku näitä olisin tilaamassa. Ja väristä, että onko se ihan noin vaalee luonnossa?

Sep 23,2009 by llaa-

haluaisin tietää, onko näitä hellpo värjätä ja meneekö ne siitä pilalle, niinku jotkut aidotki hiukset.?

Aug 17,2009 by nainen89

tykkän todella paljon näistä tuotteista ovat olleet mielestäni hintansa veroisia.ja näyttävät aivan aidoilta kukaan ei ole edes osannut epäillä että minulla olisi pidennykset

Aug 11,2009 by barbiedoll

oisin itsekkin kysynyt millon näitä tulee ja eikö näitä ole vaaleampia :D

Jul 12,2009 by moi

tilasin ittelleni torstaina noi lisäkkeet eikä ne vieläkään ole tullut.. tosin viikon loppuisin ei tule postia niin viivästys voi johtua siitäki.. mut innoissani ootan niitä toivottavasti ne on hyvät ;s

Jun 16,2009 by jonna

riittääkö yks paketti koko pään pidennyksiin vai vaan taakse?

Jun 13,2009 by 3

Minulla on yli 30cm hiukset joten nämä ei pidentäisi, mutta kuinka suuri paksuntamisvaikutus on? Omat hiukset kamalan ohuet, ja haluaisin näkyvää tuuheutta niin kannattaakohan nämä siihen...? Luonnistuukohan esim. kampausten teko näillä paremmin, nykyisenlaisilla hiuksilla kaikki näyttää lähinnä hiirenhännälle.

May 24,2009 by ;]

millo näit tulee, ku haluisin jo saada nää :d :]

Feb 15,2009 by Tytsy

^^ Minni, kannattais lukee..

Oct 13,2008 by Minni

Miten pitkät nämä hiukset ovat? Mihin saakka ne ylettyvät? Ajattelin että nämä hiukset ovat halvimmat ja varmasti myös lyhyimmät :)

Sep 23,2008 by rikbu

ajattelin laittaa hiuslisäkkeen yo-juhlakampaukseeni, joka on kiharainen. Voiko tälläistä suoraa hiusta kihartaa, jos vaikka kampaaja tekee sen samalla kun laittaa kampauksen?

Sep 14,2008 by mari

kuluttavatko pahastikkin hiuksia:o

Sep 13,2008 by nin

voiko näitä värjätä esim. punasella? tai oisko mahollista saada tällästä punasena? :)

Aug 16,2008 by (=

Riittääkö 1 paketti jos laittaa niinkuin sceneillä on nuo hiukset? (= silleen niinku et ne tulee eteen ja omat hiukset on leikattu lyhyiks ja pörrötetty kivastI (=

Jul 29,2008 by maiju

Riittäisiköhän tälläinen vain .. noh, takatukan pidennykseen, että laittaisi sillä lailla taakse vaan tälläistä et hiukset näyttäis pidemmiltä, jos tiedätte mitä tarkoitan ?

Jun 12,2008 by Katja

Värjäsin hiukset ihan kaupasta ostetulla lorealin värillä 10,1. Tuli aivan ihanat! Kahdella paketilla hiuksia tulee tosi hyvä.

Jun 04,2008 by Katja

Hiusten väri oli aika keltainen (22#) ja yllätyin kuinka tosiaan vähän hiusta oli. Täytynee tilata toinen paketti ja katsoa olisiko näistä sitten hyötyä.

Apr 15,2008 by amber

Käykö pidennykseksi 7 cm-hiuksille?

Apr 14,2008 by jenna

kauan näitä voi pitää päässä??

Feb 01,2008 by tyttö

^korjaus vielä pistemäärään! Voin suositella!

Feb 01,2008 by tyttö

Toimitus oli niin nopea kuin luvattiinkin, siitä iso kiitos!Pidennykseksi tästä ei tosiaan ole edes minulle ohuthiuksiselle, mutta tuuhennoksena toimii tai palkkiraitoina. Aika jäykältä hiukselta vaikuttaa ainakin näin uutena. Vaalean hiuksen seassa on muutamia tummia ja punaisia hiuksia, mikä tekee siitä tavallaan luonnollisemman, mutta ihan luonnonblondilla ei kyllä sellaisia karvoja kasva!Myös osioiden leveyden olivat epäsymmetriset toisiinsa verrattuna: korjasin asian leikkaamalla leveimmästä pienimmän kokoisen irrallisen osion ja siirsin yhtä klipsia. Näin sain tosi hyvät: 2x4cm, 2x15cm ja 1x10cm! Toimii! :)

Nov 02,2007 by Sanna

Todella nopea toimitus ja aivan ihanat hiukset!! Kannattava ja edullinen ostos jos haaveilee tuuheammista hiuksista tai pidennyksestä.

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register