Sale -12%
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 4#

Product Code: 20160

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Only 9 left in stock - order soon.

$49.20
 • Buy 1 for $49.20
 • Buy 4 for $47.10 /pcs   ( -5% )
 • Buy 8 for $45.40 /pcs   ( -8% )
 • Buy 12 for $43.10 /pcs   ( -13% )
Availability
Web store:9
Helsinki store: 4
Kempele store: 9
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Chocolate Brown 4#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

May 29,2012 by brunetti

nii ja viell ett näitä varmaa voi harjata perus harjalla tai kammalla ja pestä tavalllisella shamppoolla ja hoitoaineell ü

May 29,2012 by brunetti

sitä vaa ett mull on aika ohuet latvat hiuksissa ja sillee ni onko noi kuinka paksut ja näyttääkö tyhmälle jos noi kiinnittää ohuisiin hiuksiin? ja ootte varmaaa jo vastannu tällasee kysymyksee mut mihin ne kiinnitetään? niskahiuksiin, hiusten vääliin vai? joo ette varmaa älynny... mut sitte ett pitääkö värikartta paikkaasa vai onko väri erilaine todellisuudess? ja jos ei käytä noita heti ku on tilannu ni meneeks ne pilalle paketissa :)) ja pitääkö niitä hoitaa iha sika usein että ne ei rasvotu ?? ite ostin glitteristä iha surkeen hiuspidennyksen ja ku se kastu se meni iha takkuseks ynm. vaikk se ei ollu aitohiusta ja tä on . vastatkaa äkkiii ku vois ehk tilata :))))))))))))

Feb 12,2012 by Moooooi

Mite nää pestääääään ? Siis että ei mulla oo mittää noita ihmeen pesutuotteita nii voinko vaa käyttää normaalia shampoota ja hoitoainetta ??

Oct 11,2011 by Joku (:

Eli ku tilasin noi ja oon hoitanu niit hia normaalisti nii se vaa ärsyttää ku niist o irronnu niin paljo niit hiuksii ja ne on niin ohuet siks. Se on ärsyttävää. Aika hyvii muute.

Aug 27,2011 by minä wainn;)

Miten lyhkäsii hiuksii nää voi laittaa et ei näytä tyhmältä >:)Ku miulla ois sillee vhä yli leuan nää hiukset et mitenkäs on...tilaanko vai kasvatanko vielä hiuksii?? ;))

Aug 07,2011 by :)

kuinka vaaleat nämä oikeestaan ovat?:)

Aug 02,2011 by :)

Kuten tuolla ylhäällä tuotetiedoissa lukee,tämä on AITOHIUSTA. Ja kyllä voi suoristaa ja kihartaa :)

Apr 26,2011 by Susa

Hei!Näkyykö klipsit jos pitää ponnarilla??Voiko hiusta kihartaa ja suoristaa raudoilla??

Apr 15,2011 by joku ihme akka

heei eikai noi oo sit mitäää muovii?(:

Jan 21,2011 by vastailkaahan

haluaisin ihtelle nää hiukset tilata. mulla on olkapäille ulottuvat normi paksut hiukset. riittääkö alahiuksiin se yks paketti ? ja pitääkö ottaa yöks ja suihkun ajaks pois ? ja kärsiikö omat hiukset näistä pidennyksistä`? nii ja saako niitä värjätä ihte / kampaajalla ?

Jan 19,2011 by lips

Nämä hiukset lähtevät heti postiin kun olet maksanut ne

Jan 18,2011 by heidi

ja pliis vastausta nopeasti tuohon ylempään =) ^

Jan 18,2011 by heidi

tilasin nää nyt mutta tossa luki että jos haluaa tuotteen heti niin ei laita laskuun eräpäivää ollenkaan, en laittanut koska haluan nää heti mutta kun katoin spostista laskun tietoja niin siinä luki että eräpäivä olisi 25 pvä. lähteekö nää tuotteet siis heti vaikka eräpäivänä onkin 25 päivä?! olisi kiva tietää koska näillä on vähän kiiiiiirus :)

Jan 10,2011 by senja

voisko joku vastata mullekin

Jan 10,2011 by vastaus

nää pidentäis sun hiuksii n.10cm voithan toki mitata sen jostain korvien kohalta oikeestaan vähän alempaa

Jan 06,2011 by Hei

Niin vai olisikohan se 40cm silti parempi näihin hiuksiin...olisi mukava tietää kuinka pitkälle nämä yltyvät ettei turhaan tilaisi.. mutta olisin kiitollinen jos vastaisitte!:)

Jan 06,2011 by Hei

Oisikohan paha, kun minulla on vähän yli olkapäiden nämä hiukset.. niin jos laittaisin nämä pidentäisköhän ollenkaan... ja mulla on aika paksut hiukset että riittäisiköhän tämä yksi paketti...kiva jos vastaisitte mielipiteiden kera :)

Jan 05,2011 by senja

Voisko juku suositella jotain pidennystä mikä maksais alle viiskympii 50cm,suoraa,jossa on klipsit tai et siihen saa laitettuu ne ja mahdollisimman paksuu joku suklaan ruskeen värinen

Dec 08,2010 by minni

Varmaan jouluksi olisi tarkoitus tilata yksi paketti, itellä ihan himpun verran hiukset yli olkapäiden ni vähän pelottaa ettei pidennykset oo luonnollisen näköset. Onneks omat hiukset ei kuitenkaan ole älyttömän paksut.Onko kellään ollu sellaisia kokemuksia, että olis joutunu kesken päivän laittamaan pidennyksiä paremmin kiinni, esim. koulussa/töissä? Lähteekö helposti irti/painaako hirveästi jos esim. nukkuu päiväunia? :DJa varmasti toki alussa saattaa tuntua oudolta päässä, mutta onko semmosta ollu että tuntus pidennysten tippuvan/valuvan?

Nov 30,2010 by dinsdins

tosiii ihanat nää <3

Jun 21,2010 by asd

Onko nää millään tapaa "punertavaan" menevät? :) Ja riittääkö ohuisiin hiuksiin siis yksi tällainen? :o

May 09,2010 by teajh

mitä jos ei ole sopiva väri yms yms.. ? voiko ne jotenki takasinki laittaa ;OO??

Feb 25,2010 by tahdon

näyttäää hyvältä ja kommenttienkin puolesta kuulostaa siltä, mutta mulla on noin 20 senttiä yli olkapäiden pituiset hiukset,niiin pidentyyköhän mun hiukset ollenkaan, jos tollaiset ostan? ja riittäisköhän vain yksi paketti ? vaikka tossa kyllä sanotaan että kaksi, muttakun sivuille vaan tarviiin. hiukset kun on leikattu niiin tyhmästi.

Feb 25,2010 by haluais <3

Pitää saada äiti suostumaan =DD &#9829; se on jo melkein suostunu.

Feb 25,2010 by Ohjeet...^

Ohjeet on tuossa tietojen alapuolella ;)-Värjätä voi, mutta ei suositella, koska ne on jo kerran värjätty.-Pestään kerran tai kaksi viikossa.

Feb 19,2010 by aaaaaaaaaaaaa =)

nyt lähteee tilaus <3

Feb 17,2010 by miumau

oon miettiny kanssa että tilais, mutta mistä tietää sitten että mihin asti ne hiukset ovat???? Et jos itsellä on olkapäille, niin tuleeko näillä paljon LISÄPITUUTTA? :)

Feb 17,2010 by miumau

MUUTEN ne jotka pähkäilee näiden päähän laittamis tekniikkaa.. Kannattaa kirjoittaa YOUTUBEEN clip on pidennys tms, niin siellä on kyllä näytetty tarkkaan osio osiolta, miten laitetaan.

Feb 09,2010 by uuuuuh

Väri on hieman punertava mutta minulla se muokkautuu myös hieman oman värin mukaan . Riippuu minkä väriset hiukset sinulla on. Jos oma värisi on edes vähän sinne päin kun ruskea tämä sopii mainiosti ;)

Jan 19,2010 by ..

Haluisin niin tällaset mut en oikee osaa päättää väriä. Värikartan mukaan ton #4 värin pitäis olla tummanruskee, mut tässä kuvassa näyttää melko punertavan ruskeelta... kumpaa sitte uskois ??

Jan 06,2010 by iitu

mun hiukset on ohuet ja haluaisin tollaset,ei ole kalliit eikä mitää..voiko näitä pestä tavallisesti ? (:

Dec 11,2009 by ZBami

ois muuten ihan jees jos tietäs millon noita tulee taas varastoon? pitäs saaha joululahjaksi tilattua.. Ennen joulua?

Dec 10,2009 by uuuuuh

Oli IHANAAT !! Näytti ja tuntui aidolta täysin sama vari ja paksuus kuin omissakin hiukissa tykkäsin ekoista ja tilaan myös toiset nyt heti perään ;))

Dec 05,2009 by joo o

noita on neljä tossa paketissa

Dec 05,2009 by sara

mulla on omat hiukset toho melkei rintojen päälle, nii paljonko näihin sais lisäpituutta noilla? (:

Dec 01,2009 by k-katsy

Haluun et joku vastaa tähä mahd. nopeesti ;) monta noit on tossa paketis ? =) xd

Nov 17,2009 by ...

onko nämä paljon tummemmat ku tossa kuvassa?

Nov 12,2009 by meena

omat hiukseni ovat vähän yli kainaloihin, eli pidentäiskö nämä edes hiuksiani ? ;o ainakaan huomattavasti,, en oo aivan perillä tämmösistä :D ja onko näitä helppo laittaa itse?

Nov 10,2009 by Unna

Paljon paremmat kuin odotin, ja tämmöne tumpelokin osas laittaa ne täysin ongelmitta :) Väri oli just eikä melkei oikea... Ihana, ku päivisin voi olla pitkätukkainen ja yöks ottaa pois, niin saapi nukkua rauhassa eikä tukka oo tiellä :)

Oct 21,2009 by Ihalilen

Niin ajattelin jos äiti joulu lahajaks vaik tilais ku mun pikkuveli saa jonkun nintedo wiin niin kyl se varmaa näiin halvat pidennykset saan mul on johonkin kainaloon asti hiukset ja ajattelne et otan ton mis on toi 10cm 2 klipsiä mietin vaan värii et ottaisko tän ja sit tummais vai ottaisku tummat suoraan ku mul on sellaset jännän ruskeet hiukset ja nää pesen varmaa ihan normist miten muutiskin hiukset

Oct 01,2009 by (((:

minkälaisethan tulee, kun on todella lyhyet hiukset että just ja just yltää ponnarille, jos tilaa tälläset? mielipiteitä? :)

Sep 23,2009 by :))

aattelin tilata tälläset , mulla on just vähän yli olkapäiden omat hiukset . :) ja on muutenkin nyt jo pidennykset , mutta ne on huonossa kunnossa . kattoo onko nää sitten hyvät :))

Sep 19,2009 by moooi

onkohan nää hyvät varrmasti?? ku aattelin tilata tällääset ittelleni ehkä =)=)

Sep 06,2009 by =)))

tilasin, ens viikol toivottavasti tulee!

Aug 30,2009 by julle

Joo ite tykkään, kaverilla on vaa olkapäähän osuvat pitkät hiukset ja kun osti tällaset nii ihan aidolta näyttää, ja paksut on!

Aug 04,2009 by sailavaan

Mulla on ainaki reilusti yli.

Aug 03,2009 by heyy

kuinka pitkät nää on? onko yli olkapäiden?

Aug 01,2009 by sailavaan

Tähkäpää , voi pestä...? , ei ole.Ja sitten , onks kellään kokemusta näiden blondauksesta ?

Jul 29,2009 by lol

lukekaa tuotetietoa -kohta!

Jul 23,2009 by ..?

onks se tyhmän näköstä joss tilaa vaan yhden paketin ja laittaa ne päähä?

Jul 19,2009 by tähkäpää

voiko näitä pestä shampoolla ja hoitoaineella ?

Jul 18,2009 by tähkäpää

kui paljon on postikului ?

Jul 18,2009 by tähkäpää

voiko näitä pidennyksiä värjätä ?

Jul 08,2009 by sailavaan

Kellään siis kokemusta värjäyksestä ?

Jun 30,2009 by A.S.

Kannattaisko tämmöse tilaa vaik mul on kyl omat hiukset jo melkein kainaloihin asti..? Vai näyttäiskö ihan tyhmält?

Jun 22,2009 by sailavaan

Mulla meni miltei viikko , että tuli. Mutta oli kyllä odottamisen arvoset. Tosi hyvin pysyy päässä , eikä edes huomaa , että on pidennykset. Näyttää tosi luonnollisilta , eikä näy mitään kakkoja rajoja tosta klipsistä. Riittää hyvin yksi paketti koko pään pidennykseen. Tykkään kovasti. Eikä edes menneet huonoksi , vaikka pesin.Suosittelen !

Jun 17,2009 by meii

nää näyttää tosi kivoilta, mut kaua niil kestää tulla? :-------)

Jun 04,2009 by sailavaan

Tilasin. Vielä odottelen :-----)

May 19,2009 by ennis

Tilasin tälläset. Tuli tosi nopeeta, mikä olikin tosi kiva juttu! Kokeilin vasta nopsaa päähän ja oli ihan kivat. Ainoo että jäi mietityttämään että tarviskohan sitä kuitenkin enemmän kuin tän yhdet satsin.. Onnistuukohan jos tilaa toisen samanlaisen, vai saakohan niitä enään nätisti. Mut väri oli tosi hyvä! vaikka omissa hiuksissa on vaaleita raitoja niin sulautu tosi hyvin sekaan.

May 19,2009 by maria

mul on kiharat hiukset eli ne on 10cm lyhyemmät kun mitä ne oikeesti on. haluisin ostaa tällaset et hiukset näyttäis pidemmilt ponnaril onks kukaa tehny havaintoi jos se on mahotont ja näyttääks se pellelt :D

May 14,2009 by Mii

Tänään tulivat postissa. Ovat kyllä aivan ihanat ! Tilasin vain yhden paketin ja ihan hyvin riitti (sen verran ohuet hiukset). Ja omat hiukset ei yllä edes olkapäille.Nämä yltävät minulla ainakin johonkin kainalon kohdalle. Tulivat kahdessa päivässä. En olisi jaksanut odotellakaan pidempään. ;) Aika tummanruskeat - vähän tummemmat kuin omat, mutta sulautuu silti ihan hyvin joukkoon. Olen todella tyytyväinen. :)

May 13,2009 by zscsf

h mihin asti nää yltää teillä jos ne on päässä

May 12,2009 by dfg

siis miten nuo 40 cm pitkät on eriväriset vaikka on sama numeroki tossa. onko nää siis punertavat

May 03,2009 by moi

miten noista teitää että mitkä on oikeen väriset ? :o

Apr 28,2009 by Sí

Pidennykset ei näytä yhtään hölmöltä ainakaan omissa hiuksissani (jotka siis oikeesti ulottuu olkapäille ja niihin se n. 15 lisäpituutta pidennyksillä), just täydelliset vaikka väri onkin vähän liian tumma. Omat hiukset ei oo vahingoittunu eikä kukaan oo tajunnu että mulla olis jotain lisäkkeitä päässä, ja oon kuitenki käyttäny niitä jo vuoden verran. :>

Apr 25,2009 by riinae

Oon kauan miettiny et tilaisin, kiitti Tara, saat mut sit tilaamaanki nää(:: mut semmonen kysymys joilla kokemusta on: mulla on suunnilleen rintoihin ulottuvat hiukset, ja tosiaan jos mulle 20 senttii tulee lisää niin näyttääkö se pidennys sit ohuemmalta/typerältä/epäaidolta verrattuna sit siihen oikeeseen/paksumpaan tukkaan? Meinaan siis et kun ne pidennykset laittas, niin tuleeko ne sieltä semmosina roikkuvina siivuina? ::D (hei, mä oon kokematon)

Apr 08,2009 by moi

Mulle riiitti yks paketti ja omistan tosi ihanat hiukset. :) kannattaa tilata hyvät on :D

Apr 08,2009 by Kala

Sain just ja näää on ihanaaat<33 just oikeee väri ja kaikkkee. :DD

Apr 04,2009 by Kala

Noihan on ihan hullun halvat. Mulla on tosi ohuet hiukset ja ajattelin tilata ni näyttäiskö ne tyhmiltä? Onko kellään ohut hiuksisella tälläisia?

Mar 22,2009 by harkitsee

saakohan nuo itse laitettua, ilman että tarttee toisen kaverin apua, ja pitääkö tilata mitään muuta kun tuo tukka :D

Mar 20,2009 by lemo

Kallis? Eräs ei tiedä..

Feb 22,2009 by tuttu

Tilaan itse kohtapuoliin tällaisen. Omat hiukseni ovat juuri ja juuri olkapäiden pituiset ja mietinkö että riittääkö yksi paketti, mutta tuossa luvattuun kahden riittävän. SIIS TODELLA HALPAA yhteensä kaikkineen, itse olen parturi-kampaaja ja normaalit hinnat pomppii siinä 200-300&#8364;

Feb 15,2009 by Tytsy

Aika kallis.. Muuten näyttää kivalt :---D

Jan 14,2009 by Emi

Tilasin ja oli TOSI HYVÄT vaikka ylhäältä näytti jotenki jännältä

Jan 13,2009 by hanniz

onko väri millainen luonnossà? Tekis mieli tälläset tilata

Jan 13,2009 by mmi

mutta riittääköhän yksi paketti pidentämään hiuksiani jotka ovat vähän alle olkapäiden? :s

Jan 13,2009 by mmi

tänään tilaan ja vähän jännitän minkälaiset tulee, mutta kommenttien perusteella olen hyvillä mielin odottelemassa. :)

Jan 10,2009 by Heinoinen

EI näytä tyhmältä !

Dec 17,2008 by ttiksu

oii, tuli tänään! justiin sopiva väri ja muutenki tosi hyvät ! tykkään !

Oct 28,2008 by :DD

näyttääkö tyhmältä ku mun hiusket on noin ton väriset ja ne hipooo olkapäitä niin jos laittaisin tällaset pidennykset ?

Aug 25,2008 by bööö

nää ainaki näyttää hyvältä,mutta riittääkö yks paketti pidentämään lyhyitä hiuksia??

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register