Sale
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 613#

Product Code: 20111

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

$53.80
 • Buy 1 for $53.80
 • Buy 4 for $51.80 /pcs   ( -4% )
 • Buy 8 for $49.40 /pcs   ( -9% )
 • Buy 12 for $47.10 /pcs   ( -13% )
Availability
Web store:20
Helsinki store: 3
Kempele store: 20
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color High Golden Blonde 613#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Nov 01,2011 by vella

Mulla on vähän yli olkapäiden ulottuvat hiukset, ja haluisin pidemmät. Onko tää hyvä? Kellertääkö liikaa, kumpi vähemmän - whiteblond vai tää? :) Aion tilata jommatkummat (;

Jan 08,2011 by mmm

Reetu: Minusta nämä olivat minulle hyvät eli en tarvinut kuin yhden paketin. White blond on vaalein blondi. Nämä ovat tosiaan yllättävän kellertävät, mutta vaalensin näitä hieman hopeashamppoolla (vain yhden kerran). En suosittelisi värjäämistä sillä hius kärsii siitä, mutta toki voi värjätä eli vaalentaa. Hopeashamppoota voi ostaa kampaamoista.

Dec 19,2010 by Reetu

kummat on vaaleemmat , nää vai ne whiteblond? ja riittääkö mulle yks paketti ku mun hiukset tulee vähän yli olkapäiden ja on melko ohuetki ni näyttääkö yks paketti sitte semmoselta "epäaidolta" ja ohkaselta? voiko näitä vaaleentaa ku itellä on tosi vaalee tukka ja mitä oon näitä kommentteja lukenu ni nää on kellertävät .. :s ja tietäskö kukaan mistä sitä hopeashamppoota voi ostaa ku itse en ole löytäny vaikka kuinka olen ettiny :(

Nov 26,2010 by tyytyväinen asiakas!

Itse tarvitsen kaksi pakettia koko pään pidennykseen, ja nämä OVAT AIVAN MAHTAVAT!!! En luopuisi näistä koskaan (: Ja ovat enemmänkin sellaiset kellertävät kuin kylmän väriset. Suosittelen näitä kyllä kaikille!

Nov 16,2010 by juju

nämä ovat kyllä ihan loistavia! muuta negatiivista sanottavaa en löydä, kun että nämä alkoivat vähän kaljuuntua muutaman kuukauden jälkeen...

Apr 03,2010 by .

mulla on nää ja on HUOMATTAVASTi tummemmat, keltaseen päin kallistuu aikalailla!

Dec 03,2009 by !

Onko tää sävy sama ku tän sivun värikartan sävy 613# ? JA onko tämän hiuksen aito väri livenä vähän tummempi?

Dec 02,2009 by pakkotietäää

Onko tää luonnossa enemmän sellnanen harmaaseen taipuva kylmä sävy vai sellanen lämpimämpään taipuva ???

Dec 02,2009 by pakkotietäää

Onko tää luonnossa enemmän sellnanen harmaaseen taipuva kylmä sävy vai sellanen lämpimämpään taipuva ???

Nov 29,2009 by ?

saakonää vaihettuu vaaleempaa jos nää on liia tummat?:O

Nov 08,2009 by jeeee

Tekstuuri, aluksi on ainakin tosi silkkiset. Tosin sitkun laittaa lakkaa kihartaa suoristaa kihartaa ja taas suoristaa ja tekee tollasta rumbaa tulee karheemmaksi.

Oct 09,2009 by Tekstuuri

Hei!Kyselisin tuotetta ostaneilta, että millainen on tukan "tekstuuri"? Onko se hieman karhea vai esim. todella pehmeä, silkkinen? Itselläni on hieman luonnonkiharat hiukset ja hiustyyppini on ohut ja hienojakoinen, joten mietin miten nämä sulautuisivat värjäyksen ja kihartamisen jälkeen omaan pehkooni!

Sep 19,2009 by ilonen<3

tilasin nää ja oli hyvät ei tosiaan tarvii kokopään pidennyksiin 2 pakettia noi on tosi paksut ja ylettyy suunnillee rintoihin asti :)mut tummemmat ku white blond luulin et olis ollu vaaleemmat mut pesin hopee shamppoolla 2 kertaa niin hyvät tuli ::)) vaaleemmat ku whiteblondit nytten! =)

Sep 16,2009 by moiii :)

mihin asti nää suunnille yletttyy :) ja onko paksut yhtäännn?

Sep 13,2009 by ...

Whiteblond on vaaleampi.

Sep 13,2009 by emmy

Tulis halvemmaksi tilata 2 tällasta pakettia ku 1 8-osainen. Tämä on 10 cm lyhyempi, mutta se on vain parempi. Mietin että whiteblond vois olla parempi sävy, mutta sehän on loppu... :/ Mulla ei ole platinanvaaleita hiuksia, mutta melko vaaleat kuitenkin.

Sep 13,2009 by emmy

Hei, kun kaikki sanovat että väri on livenä tummempi kuin kuvassa, niin onko tämä väri suunnilleen sama kuin värikartta sivulla väri 613 näyttää olevan? Siellä nimittäin näyttää olevan tummempi.

Sep 10,2009 by Evian

Kumpi on vaaleampi: 613# vai Whiteblonde? En löydä vastausta täältä millään!

Aug 29,2009 by ss

tilasin ! (------:

Aug 29,2009 by asd

Suvi , voi vaalentaa. Ei mene pilalle.Nanna , on liian lyhkäset. Ei pidennäkun ehkä jonkun sentin tai pari.

Aug 23,2009 by nanna

mulla on nyt rintoihi y´lettyvät hiukset ja haluaisin pidemmät,onko nuo liian lyhyet?

Aug 22,2009 by suvi

voiko näitä vaalentaa?vai meneekö ihan pilalle? itse juuri tilaamassa.

Aug 21,2009 by juliaa

ni riittääkö yksi tommone pakkaus koko pään pidennyksee? mulla on olkapäähä ylettyvät platinan vaaleet hiukset =) ! haluisin ainaki toho etee, sillai et hiukset pidentyis :)

Aug 12,2009 by rsyttää

no nimenomaan! oon kaks viikkoa joka päivä käyny kattoos mut ei vaa näy

Jul 30,2009 by meri

oijes, tääl oli yks näitä jäljellä ja mäpäs nappasin viimesen itelleni :D

Jul 27,2009 by hei

eikö kannattaisi ensin värjätä ja sitten katsoa täältä pidennykset? aion värjätä ja sitten tilata ettei tarvitse ostaa erikseen vielä värjäys purkkia kenties... mutta värjään ne varmaankin pinkiksi että ei kai siinä sitten mitään :D

Jul 21,2009 by essu

ihanat hiukset, vaikka pitää itse laittaakin niihin viel ruskeet raidat koska omissakin hiuksissa on, mutta pituus on just sopiva ja hiusten "määräkin" ihan riittävä koska mulla todella ohuet hiukset. ja ainahan voi tilata toisen paketin ni saa jatkossa enemmän hiusta!

Jul 20,2009 by k

siis nuo hiukset on 30 cm PITKÄT ja tuo 20cm neljä pinniä on LEVEYS.

Jun 21,2009 by aa

iih, tilasin eilen, tulee varmaan tiistaina postissa :) toivotaan että oikean väriset :S

Jun 17,2009 by tukkajumala

mulla on valmiiksi jo erittäin tuuheat hiukset ja eikä ole mitkään lyhyetkään, eli haluan pituutta lisää, niin pitääkö ostaa pakosta kaksipakettia että saan mahd, aidon näköisesti pidennettyä ?

Jun 17,2009 by tukkajumala

Auttaako näihin todella se että pesee nämä keltasuuden poisto shampoolla ? , itsellä on kaiken laisia colorshampoita ja jos tilaisin nämä niin saako näistä oikeasti keltasuuden vähentymään näillä shampoilla ? itellä on juuri rintoihin asti hiukset, mutta en jaksa odotella näiden kasvua, haluan heti parisenttiä pidemmät hiukset, joten mihin asti tämän paketin pisin menee ?

Jun 04,2009 by kärsimätön

ite tilasin 40cm vaikka 30cm olis riittäny ja 40 on liian pitkä joten kaivoin sakset esiin :l en jaksanut venailla! MUTTA ihan HUIPPU IHANA TUOTE!

May 21,2009 by ?

mitä noi eri mitat tossa tarkottaa? Tarkottaaks se että tossa paketissa tulee noita eri mittasia lisäkkeitä noin monta?

Apr 02,2009 by heh

ihan ok oli.. sai vetää värinpostolla 3 kertaa et tuli platinanvaaleiks että värjäilemään vaan jos tilaatte ja omistatte platinan vaaleat hiukset :)

Mar 31,2009 by :-----DD

Heii aattelin vaan kysyy et tuleeks siis noi 20cm (4 klipsiä) 15cm (3 klipsiä) 10cm (2 klipsiä) 5cm (1 klipsi) mukaan vai ostetaanko ne sitten erikeseen???? (:

Mar 30,2009 by Höpsö

Kuinka pitkä oman hiuksen tulee olla, jotta pidennykset saa kiinnitetty eivätkä kiinnityskohdat hyppää silmille?

Mar 15,2009 by pidemmäksi!

Paljon sitä hiusta siinä paketissa oikein on? Meinaan että riittäisikö 1 paketti mitenkään koko pään pidennyksiin? Niin ja sitten, kauan noi kestää "hyvänä"? Tarkotan että kuukauden vai vuoden...

Mar 15,2009 by :)

itse olen tätä samaa pidennystä värjännyt ja vaalentanut ja kihartanut ja pidennykset yhä loistokunnossa. näyttää ihan aidolta hiukselta. jos epäröi ostoa niin kannattaa kyllä ostaa !

Mar 15,2009 by sara

nyt tuleeki pitkä vastaus moneen kysymykseen. joo elikkä hyvin pysyvät kiinni. jos ne on oikein kiinnitetty ni repimällä lähtee kyllä omat hiukset ensin ku nämä. clipit on aika helppokäyttöset, vähän ku pinnit ja niiden laittoon menee n 15 min, joten kannattaa irrottaa yöksi ja suihkuun. suihkussa en oo koskaan käynyt, sillä hius tyven peseminen voi olla hankalaa näitten kanssa. ja pinnit saattavat painaa päänahkaa yöllä ni saattaa olla aamul vähä pää kipee, ellei sit oo tottunu nukkuu pinnit takaraivossa:) ja hiukset voi tummentaa ihan kaupan väriaineella, mutta jos tuntuu että hiukset on liian keltaset ja omat hiukset enemmän platinan väriset, niin kannattaa pestä lisäkkeet hopea shampoolla ! se todella toimii ja vie keltaisuuden pois hiuksista !

Mar 15,2009 by sara

ja lisäksi, dreamhairin hiuksista en ole varma mutta suurin osa muista vastaavista tosiaan tilaa hiukset ulkomailta, ne on ihan jonkun päästä irrotettu:D ei mitenkään väkivaltasesti vaan esim. joissain uskonnoissa on pyhää olla kalju, ja hiukset lahjoitetaan tähän tarkoitukseen:)

Mar 14,2009 by Tintti

Hei niille jotka on ostaneet ja käyttäneet, kuinka hyvin nämä pysyy kiinni, että voiko pitää monta vuorokautta, yön yli ja suihkussa tms.?Onko tietoa mistä hiukset on peräisin, ulkomailta?Kiitti!

Mar 04,2009 by emma

voi värjätä. itse ostin vaaleat ja värjäsin kuparin värisiksi. onnistui paremmin kuin se että olisi yrittänyt löytää täysin oman hiuksen väriset punaiset lisäkkeet

Feb 28,2009 by suvi

itsellä on kans melkein platinat..voisin tilata kuhan ehtiipi..

Feb 16,2009 by Hanna

Siis onko nämä vaaleimmat? Itsellä hiukset melkein platinat, onko riittävän vaalea? Kokemuksia!

Feb 10,2009 by LOLa

HAHHA kusetusta :D ei kyl oo näin vaalet!! ne on keltaset!

Jan 21,2009 by hen

voiko näitä vaalentaa?

Jan 04,2009 by meitsi

hei mihinkä saakka nää hiukset olis suunnilleen? (:

Dec 26,2008 by tyytyväinenasiakas

juu, minä tässä vastaan teidän kysymyksiin. Näitä voi värjätä ja toimii hyvin. Näitä voi kihartaa ja näitä voi muutenki suoristaa, kuivata ja muuta. Riittää hyvin "takatukaksi". Ja uusia tulee kuulemma ihan pian.

Dec 05,2008 by tipa

Ja lisäksi vielä: kannattaisiko ostaa ihan vaaleat pidennykset ja värjätä ne sitten samanväriseksi kuin omat hiukset?

Dec 05,2008 by tipa

Onko kukaan koittanut värjätä ja miten onnistui?

Sep 07,2008 by misse

vviivy: voi tehä kaikkea mitä omallekkin hiukselle. :)

Aug 31,2008 by vviivy

voiko näitä kihartaa?

Jul 29,2008 by rosi

Riittäisiköhän tälläinen vain .. noh, takatukan pidennykseen, että laittaisi sillä lailla taakse vaan tälläistä et hiukset näyttäis pidemmiltä, jos tiedätte mitä tarkoitan ?

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register