Sale -5%
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm Whiteblond

Product Code: 20217

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Available in 4-8 weeks

$57.50
 • Buy 1 for $57.50
 • Buy 4 for $55.20 /pcs
 • Buy 8 for $52.90 /pcs
 • Buy 12 for $50.60 /pcs
Availability
Web store:0
Helsinki store: 0
Kempele store: 0
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Whiteblond
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jan 15,2014 by Henna
Hyvä tuuhennus hiuksiin

Tilasin nämä pidennykset marraskuussa ja voin kertoa että on ihan hyvä tuuhennus hiuksiini. (tämähän siis on tuuhennuspaketti ei koko pään pidennys). En tosin ole käyttäynyt näitä ihan joka päivä joten en osaa arvioida tukan käyttöikää. Olen pessyt ne kerran ja ekassa pesussahan hiuksesta lähtee se suojakerros jolloin selviää millaset lonkerot on tultu ostettua, eikä nämä ainakaan pesun jälkeen alkanut kummemmin takkuuntumaan. Sävy tosiaan on aika kellertävä niinkun yleensä kaikissa vaaleissa pidennyksissä. Sävytin tukan Goldwellin hoitosävytteellä kylmemmäksi.

Muistakaa hoitaa hiuksia oikein niin ne pysyvät hyvinä! ei siis rakennepaikkaavia ja tuuhentavia yms. aineita :)

Apr 20,2013 by jjoku

Kihartuvatko nämä hyvin?

Apr 11,2013 by veera

Voiko näitä värjätä ? :)

Apr 05,2013 by johanna

Hei, minulla on ollut nämä alle vuoden ja en ole käyttänyt niissä muuta kuin mukana tullutta kiilto/suoristussuihketta, ne ovat alkaneet menemään kovin helposti nyt takkuun läheltä kiinnityskohtaa. Voiko niille tehdä mitään mikä auttaisi ja estäisi tämän?

Feb 10,2013 by muumimörkö

onks kukaa koittanu koskaa värjätä noita koska mietin pystyiskö nöitä värjää esim. shokkiväreil ja ruskeil sun muut.. o_O

Jul 19,2011 by heltsu

unohtu vielä lisätä yksi miinus puoli: hiukset voisivat olla paksummat, koska omaan päähäni ei mene kahta pakettia, mutta olisi kiva jos hiukset olisi vähän paksumman näköset :)) kiitos.

Jul 19,2011 by heltsu

AIVAN MAHTAVA TUOTE! suosittelen ehdottomasti kaikille :))tänään tuli nämä postissa, ja AIVAN saman väriset hiukset kuin omani, eli ei liian valkoinen eikä liian keltainen!helppo oli kiinnittää, meni n. 5min :)) näyttää aidoille, vaikka omat hiukset ovat juuri ja juuri olkapäille ja aika ohuet ja iha hampulla -_- näyttää silti kyllä tosi hyvältä :)) !!!

Dec 31,2010 by marie

argh, pakko käydä tännekki marisee että noi platinat oli ihan yhtä keltaset ku nää whitet :/ Tiiä sitte mistä löytäs oikeesti platinat pidennykset :/

Dec 25,2010 by marie

Joo, todellaki näyttävät tuossa kuvassa paljo vaaleammilta mitä oikeesti ovat. Hopeashampoo-pesu ei kovin paljoa auttanu, näkyy selvä ero omiin hiuksiin. Mulla kans tosi vaaleat hiukset, koitan nyt myydä nää jollekki "keltasemmalle" ja tilaan noi platinat :)

Dec 19,2010 by Reetu

no voihan .. itse voisin duosiolla tilata sitten vaaleimmat mitkä löydän koska oma tukka on tosi vaalea, ettei sitten näytä tyhmältä jos pidennykset on keltaset :s on kyllä tosi harmi jos ne kellertää koska tossa kuvassa ne ainaki näyttää melko vaaleilta.

Dec 15,2010 by marie

Noniin, hiukset tulivat tänään! Nopea toimitus oli :) Laatuun olen ihan tyytyväinen, hiukset oli ihanan silkkiset ja pehmeät, eikä ainakaan ekalla kokeilukerralla irronnut mainittavasti hiuksia. MUTTA väriin olin enemmän kuin pettynyt! Tämä oli kaikkea muuta kuin "whiteblond", täähän on ihan keltanen?! Eli heti alkajaisiksi jouduin alkaa pesee hiukset hopeashampoolla, saa nähä onko noi kuivuttuaan enää yhtä silkkiset ja pehmeät, tuskin :/ Ei auta ku pärjätä jonku aikaa noilla ja tilata sit noi platinablondit, toivottavasti ees ne ois sitte nimensä arvoset!

Dec 13,2010 by marie

Reetu, on ihan aitoa hiusta :) En siis ite oo kokeillu, mutta just oon tilaamassa ja tuollahan lukee että "100% Remy aitohius". Oon kavereiltaki kuullu pelkkää hyvää näistä. On helppo laittaa kuhan oppii tekniikan, mulla aiemmin ollu kans klipsit, jotka ei ikävä kyllä ollu aitoa hiusta.. Mut tosiaan klipsit ei näy jos laittaa hiukset oikein, ja näissä näyttäski olevan aika pienet noi klipsit.

Dec 10,2010 by Reetu

onko nää nyt sit ihan aitoo hiusta ? mulla oli vähän aikaa sitten pidennykset jotka ei ollu aitoa ja ne kutitti kauheesti ja ei näyttäny yhtään hyvältä niin otin ne sitten pois :< ajattelin tilata sit tämmöset , mut onko nää kauheen vaikee laittaa ? näkyykö klipsit ?

Oct 27,2010 by britneybitch

mulla on luonnostaan aika blondit hiukset, ja oon ottanu värinpoiston, eli nää on pikkusen kellertävät. mulla on nyt cybershopin pidennykset, ja että on ikävä näitä tämmösiä! :( oli kyllä huomattavasti laadukkaammat kun cyberin clipsit.

Jul 15,2010 by hmm

Onko tää whiteblond hirveen keltanen ?

Jun 07,2010 by Emppu

Näiden vaaleiden hiusten värijärjestys tummimmasta vaaleimpaan menee siis niin että eka on 24#,sit 613#,sit whiteblond ja kaikkein vaalein platinablond.Vaalenee asteittain..Mulla itellä on tää sävy ja tää on kyl aivan ihana =*

Jun 07,2010 by =)

Kyllä tämä on aitohiusta.Kaikki muut paitsi synteettiset hiusraidat ja hiusnauhat sekä rastat on täällä aitoa hiusta.Ei tää kyl mun mielestä ole kellertävä,mut Platinablondi on vielä vähän vaaleampi kun tää...

Apr 18,2010 by 100

Onko tämä aitoa hiusta? En ymmärrä mitä eroja 100% Remyllä ja muilla. En tahdo muovitukkaa. Onko tämä siis aidon näköinen? :D

Apr 17,2010 by britneybitch

mä ostin tämmöset tammi-helmikuussa, ja nyt nää on harventunu ja lyhentyny ainaki 10 cm, joten nyt pitäis kyllä ostaa uudet. tosin oon käsitelly näitä tosi paljon. ei kannata värjätä useempaa kertaa ja kannattaa laittaa silloin tällöin hiusnaamio näihin. =)

Apr 09,2010 by ellu

KUMPI ON VAALEAMPI tämä whiteblond, vaiko tuo platiniumblond ?

Nov 12,2009 by help

kellertääkö tää ? kun ei näihi nettikuviin aina voi luottaa :s en osaa päättää minkä blondin ottais..

Nov 08,2009 by Annika

kumpi on vaaleampi sävy tämä vai tuo 613 sävy? kun siellä keskustelussa sanottiin että tämä olisi vaaleampi? omasta silmästä näyttää että tuo 613 on vaaleampi mutta mutta, kokemuksia? :)

Oct 30,2009 by missä on ihmisten aivot

Miten te oikein hoidatte näitä teijän hiuksia. Mulla on tälläset ja eriväriset, multa irtoaa ehkä parihiusta näistä per. pv vain muutama mun kaveri on huomannu/ tietää että on pidennykset, ees poikakaveri ei huomannu. "Ei tarvitse käydä kampaajalla" meinataan sitä että sinetti/teippi/ompelu hiustenpidennykset maksavat 400-1000€ eli tämä on halpaversio mutta lähes yhtä tehokas ja paljon hellävaraisempi vaihtoehto! Suihkussa näitä ei kannatta pitää päässä sillä veden voima vetää niitä alas ja se tuntuu omassa päänahassaan, kukin voi sitä sitten omasta tahdostaan kokeilla.1 paketti riittää tuuhennukseen, mutta 2 paketilla saat luonnollisemman lopputuloksen. 30 cm ylettää n. rintakehään. Klipsut eivät irtoa! Ne eivät myöskään näy, jos ne laittaa oikein! Näitähän laitetaan omien hiusten alle, tehdään jakaus ja sitten "liutetaan" paikalle ja napsautetaan kiinni, sen jälkeen omat hiukset lasketaan niiden päälle. Jos pesettä näitä, peskää esim. lavuaarissa ja sen jälkeen luonnollisesti kuivumaan ja normi. hiuksiin jätettävää hoitoainetta niihin, jäävät ihhan silkkisiksi ja kuivuvat yön yli. Ei näitä tarvitse pestä kuin kerran-pari kuussa

Aug 22,2009 by mu

no jonkun viikon käytön jälkee nii näist kyl irtoo hiuksia ja PALJON

Jul 12,2009 by meuu

no ne on kyllä melko kalliita ne jotka voi kokoajan pitää päässä , hiukset maksaa ja sitten vielä se laitto, mut nää klipsipidennykset on kyl mun mielestä kätevimmät, ne saa pois ja takaisin helposti, ei mulla kestä kun n. 2minuuttia laittaa ne päähän, ja mulla on tosi lyhyet ja ohuet hiukset, ja ne klipsut ei mulla näy jossei nyt tuule ihan kauheesti ulkona nii ne voi vähän näkyä mut ei kukaa nii tarkkaan katso :)

Jul 08,2009 by pelokas

luin että joku oli laittanu että ne klipsit näkyy sieltä hiuksien alta ku mulla on aika ohuet hiukset niin mietin että uskallanko ostaa jos ne näkyy sieltä hiuksien alta ja sitte joku laitto että niistä lähtee ne hiukset irti ni onko se totta että kannattaako noita sitte ostaa? ja tietäiskö sitte joku että mitä semmoset pidennykset maksaa mitkä voi pitää koko ajan päässä suihkussa ja silleen

May 21,2009 by jjoo

Clip-On 30cm 613# on vaaleampi sävy kuin Clip-On 30cm 60#.

May 20,2009 by Ihmettelen vaan..

mitä eroo on näillä Clip-On 30cm 60# ja Clip-On 30cm 613#?

May 12,2009 by ??

voiko näitä hiuksia leikata , jos ne on liian pitkät vai meneeks ne sitte pilalle ??: D

Mar 27,2009 by Lellu

aika pitkät nämäkin on. itse tilasin yhden tälläisen paketin ja oon ollu tyytyväinen, mutta tilaan viel toisen et on paksumpi. yks paketti nimittäin näyttää aika ohkaselta...

Jan 25,2009 by Siiri

Ajattelin ostaa tälläisiä 2 pakettia,hiustenpidennyksiksi (en tuuheuttamiseksi) ja mietin että näkyykö 30 cm pidennykset "vahvastikikin" hiuksissa? Eli siis onko pituudella paljonkin eroa,kun tahtoisin todella pitkät hiukset, vai pitäisikö ostaa samantien pidemmät? :)))

Jan 01,2009 by Halla

Mä saan ainakin laitettua helposti alle kymmenessä minuutissa omaan päähän nyt kun on tottunut, teen vaan pari jakausta ja laittaa klipsit paikoilleen. Hyvin peittyy klipsit omiin hiuksiin ja on tosi luonnollisen näköiset ja pysyy paikoillaan jos osaa vain kunnolla laittaa

Dec 26,2008 by juu

Jos nyt haluaa käydä parturissa se voi maksaa 50euroa, mutta sitten kun on niitä partureita jotka vasta "harjoittelee" niin ne laittaa 20eurolla ja yhtä hyvin!

Dec 11,2008 by Hukkaan meni

Sain juuri tänään oman "tuuhennuspakettini" eli yksi 30cm neliosainen setti, mutta karvaa irtoaa kuin mustalaisen hevosesta ja klipsit näkyy päälle...pettynyt olen. Toimitus oli nopea eilen tilasin ja maksoin ja tänään jo kotona.

Dec 07,2008 by gg

''Hiuspidennyksen voit laittaa itse eikä tarvitse käydä kampaamossa.''mutta tuskin se paljoa maksaa jos ne käy kampaajalla laittamassa. kuitenkin suht helpot itse laittaa.;>

Dec 04,2008 by hmmm

paljonko noita pidennyksiä tarvii laittaa jos on lyhyet hiukset ja kuinka paljon laitto mahtaa maksaa parturilla?

Nov 15,2008 by tyytyväinenasiakas

Tätä vaaleampi sävy on Clip-On 30cm 613#

Sep 27,2008 by meri

ei klipsut on nois kii valomiiks ;)

Sep 09,2008 by tyty

pitääkö ne klipsut ostaa erikseeen?:o

Jul 22,2008 by ani

on

Jun 11,2008 by APUA

Onko tää väri näistä blondeista vaalein?

Page: 1 2 3 4 5


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register