Sale

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 1#

Product Code: 20177

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $76

$53.20


We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
PidennysReview by Groove
Quality
Price
Value
Todella hyvänlaatuiset pidennykset ja erittäin nopea toimitus ! Suosittelen lämpimästi tilaamista. (Posted on 7/4/17)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Black 1#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 04,2017 by Groove
Pidennys

Todella hyvänlaatuiset pidennykset ja erittäin nopea toimitus ! Suosittelen lämpimästi tilaamista.

Aug 15,2013 by jaeko

^^ hiuksesi eivät ohene tai kaljuunnu kunikaan, ne vain pistetaan kiinni ihankuin tavallinen pinnni

Jan 29,2013 by janette

No hei. Rupesin miettimään, että koska oon tilaamassa tälläset, ja mulla on aika ohuet hiukset, niin varmaan yksi paketti riittää, en halua tuuhennusta, vain pidennykset. Ja eihän tästä varmasti tule mitään kaljuuntumista, tai omien hiusten harventumista, tai että pilaa omat hiukset kokonaan? Ja on siis kokonaan aitoa hiusta? Ja täytyykö sitä ostaa pidennyksille tarkoitetut shampoot ja hoitoaineet, vai käykö ihan tavalliset?

Dec 12,2012 by maria

hei! Haluisin tietää että riittääkö 4-os pidennykset minulle koska itselläni on sivusiili niin en pysty pistämään koko pää pidennyksiä eli 8-os pidennyksiä? Ja pidentääkö nämäkin hiuksia vaikka ei olekkaa koko päähän vaan tuuhennukseen? Ja kuinka pitkälle nämä ylttyvät?

Aug 26,2012 by heinii

Mulla on todella paksut ja luonnonkiharat hiukset ja mietin että pitäisikö mun ostaa yks paketti vai kaks?toisaalta en haluis enempää tuuheutta ku on jo niin riittäiskö sit yks? ja tarviiko nuita kaikkia hoitoaineita ostaa siittääkö shamppoo ja leavein hoitoaine?

Feb 20,2012 by on se hienoo

jeeski: onks pakko ostaa just jotain tollast pidennyksille olevaa shampo-hoitiainetta?? eiks sitä voi pestä samal ku omat? :)))

Jan 11,2011 by jeeski

Hiuksia pystyy suoristamaan, värjäämään ja kihartamaan. PITÄÄ pestä, pesethän sinä omiakin hiuksia. ( mutta ei niin usein, kyllä lisäkkeistä huomaa ku niitä pitää pestä, ja haistaa. ).

Dec 11,2010 by Become Emo

.... Voiks noita kiinnittää niskaan, että sais sceneihin vähän eloa pidentäen? Jaaa...Pystyyks noita suoriistaan? Ja pitääkö pestä?

Nov 03,2010 by gegge

niin joo ja pitää sanoa että en koko ajan näitä pidä, koska aiheuttaa jonku verran omien hiusten irtoilua.

Nov 03,2010 by gegge

nää on oikiasti hintansa väärti, itellä sävy 4 ja sopii tummanruskeisiin tosi hyvin. helpot laittaa ja otan aina yöksi pois. helppo suoristaa, kihartaa jne. nyt ollu vuoden nämä ja vielä menee. lisäkehiusten laatu ei mielestäni ole parasta näissä, mutta siis oon ollu tyytyväinen. suosittelen kokeilemaan.

Oct 29,2010 by gfdhfg

mulla on aika ohuet hiukset ja on just hyvät, mut noi pidennykset ohenee ihan hirveesti ku hiuksia lähtee koko ajan. pitäis kohta ostaa uudet ja viimeks ostin toukokuussa.

Oct 25,2010 by eeva

kenen hiuksiin noi on riittäny? että kuinka paksut teillä on ollu ketkä on ottanu yhen paketin ja on riittäny? ku mulla on keskipaksut enkä halua sellasia paksuja pidennyksiä niin oliskohan hyvät : ) ?

Oct 10,2010 by lady

mietin vaan sitä ku olisin tilaamas tälläsii, et miten ne ois järkevä asettaa sit päähän?:')

Aug 20,2010 by mimi

mun kaverilla on tuollaset samanlaiset klipsupidennykset ja ei oo kuulemma ollu mitään ongelmia, mut pitää hoitaa vaan noita pidennyksiä kunnolla. itekki meinasin tilata yhen paketin tuommosia koska mulla on aika ohuet hiukset ni en usko että tarviin kahta :)

Jun 19,2010 by hmm

eli siis nää tulee yli niiku tissien ku oon lukenu kaik komenttit enkä oo oikeen saanu semmost hyvää vastaust ja et jos mun oma pituus siihen vaikuttaa niin oon 159cm tai jtn =)

Jun 13,2010 by jg

mulla on jo 30cm pidennykset niin voinko käyttää 40cm pidennyksiä saman aikaa vai näyttääkö tyhmältä?

Apr 21,2010 by c'mooon :D

ne jotka on tilannut ja on tyytyväisiä, niin laittakaas kuvaa kehiin :) ? olis kiva nähä nää silleen jonkun päässä !

Apr 17,2010 by merina

tosi hyvät on:)suosittelen hyvin pysyy ja helppo laittaa muutamassa minuutissa:)

Apr 01,2010 by mmile

mä kans vaalensin näitä kerran nii niitä hiuksii lähti pois kun vaalensin joten en suosittele vaalentamista

Apr 01,2010 by mmile

mä kans vaalensin näitä kerran nii niitä hiuksii lähti pois kun vaalensin joten en suosittele vaalentamista

Mar 28,2010 by ja

en suosittele vaalentaa, ite vaalensin näist pienen osan ja se kuluttaa iha hirveesti. et jos haluu värjää ni mielummi sit tummemmiks.

Mar 28,2010 by ..

mul on ollu nää nyt melkei vuoden ja oon ollu tosi tyytyväinen ! tosin sitku näit on pessy tarpeeks nää alkaa menee vähä hampuks. ja näist sais olla 50cm (:

Mar 23,2010 by moi

pysytyyks näitä vaalentaan :o ?

Mar 16,2010 by lizzu__

mä haluun ne :D jos ei oo vielä menny.. onks ne 40 cm.. ja paljo pyydät niistä? mulle ei meinaan riittäny toi yks paketti

Mar 09,2010 by sitsutin

eli myynnissä ovat :)

Mar 08,2010 by sitsutin

mulla olis yhdet ylimääräset kilpsi pidennykset ja ne on ihan mustat jos jollakin ois kiinnostusta ostaa pois ja ne riittää koko päähän. ne on melkein uudet ollu kolme kertaa päässä vaan ja ei oo kunto kärsiny melkeinpä ollenkaan. :)

Mar 03,2010 by TILAAJA

MITEN NÄÄ KLIPSIT KIINNITETÄÄN? SAIN PAKETIN JA HIUKSET NÄYTTÄÄ MAKEILTA. VOISKO SIVULLE SAADA JOTKU KÄYTTÖOHJEET. KAIKKI EI OO NII HAKOJA NÄIS JUTUIS..

Feb 22,2010 by hhhhhh

Ei sun omien hiuksien pituuksil oo mitää merkitystä tämän kannalta.Itse olen suunnilleen samanpituinen ja nämä hiukset olisivat suunnilleen jokseenkin rintojen alapuolelle, eli liian lyhyet itselleni koska kihartaisin niitä.Haluaisin ainakin 50senttiset clipit.

Feb 19,2010 by -

Hei jos oon 160 pitkä ja mulla on pari senttiä yli olkapäille omat hiukset ja ottasin nää 40cm ni mihin asti ne tulis ?

Jan 25,2010 by xin

Ei tipu kovin paljoa. Tietysti sitten kun on ollut pidempään niin alkaa enemmän tippua. Jos värjää tai käyttää esim. kiharrinta niin aina tippuu enemmän.

Dec 23,2009 by piiiia

tippuuko näistä paljon hiuksia irti ? o;;

Dec 22,2009 by himpula

ookoo, niin ajattelinkin että varmaan on paras. nyt enää vanhempia taivuttelemaan..

Dec 21,2009 by lile

ok, eli tilasin nämä perjantaina niitä odotellessa voisin vastata pariin kysymykseen kun minulla oli tälläiset parivuotta sitten..himpula:1. Ei tarvitse jokapäivä pestä niin juuri, ei kannata nukkua näillä se onkin oma asiasi miten nämä laitat en oikein osaa neuvoa.2. ei rasvoitu EIKÄ takkuunnu jos harjaa aamuisin ei nuku näillä yms!ja nämä kannattaa pestä sellaisessa vadissa ei päässä ;>>

Dec 21,2009 by himpula

Noniin, nyt tulee kysymyksiä teille, joilla nämä on:1. Käyn itse aamuisin suihkussa ja pesen hiukset joka päivä, joten olisi varmaan parempi tehdä niin, että en nuku pidennyksillä ja aamulla pesaisen hiukseni ilman niitä ja laitan kiinni vasta, kun omat hiukset laitettu? Mitä sanotte tästä?2. Tämä kuulostaa nyt ehkä vähän tyhmältä, mutta 'rasvoittuuko' nämä pidennykset? Tai siis, että pitääkö pidennyksiäkin pestä, jos tosiaan teen niin kuin äsken mainitsin? Takkuuntuvat varmasti juu.Ja pliis, kertokaa lisää kokemuksianne, mä niin tahdon nämä, mutta mua vähän hirvittää osaanko hoitaa ne oikein. Kuitenkin viikon päästä ovat ihan pilalla, kun olen juuri iloinnut niistä tai vastaavaa.

Dec 21,2009 by tyttö

en oo näit pitäessäni kaljeentunu yhtään! on ollu jo melkee vuoden samat!

Dec 08,2009 by jjeeiiih

Nää on niin parhaat. <3

Nov 23,2009 by pulska

tilaan just tollaset täs lähi päivinä kivaa (:

Nov 20,2009 by :)

Toi kaljuuntuminen ei kyl oo totta:D ette oo ehkä tutkinu korvienne takaa kovin useesti itteenne. Kaikilla on korvan takana pikkunen kohta missä ei ole hiuksia.

Nov 20,2009 by :)

omistan nämä 40 cm mustat hiukset, ja olen erittäin tyytyväinen. Klipsit eivät näy ja pidennykset pesen kaksi kertaa viikossa ihan normaaleilla shamppoilla ja hoitoaineilla. Enkä käytä mitään muuta erikoisia hoitotuotteita niihin. Hiukset on kestäneet jo vuoden melkein ja ovat yhtä hyvässä kunnossa kuin melkein ostaessakin. Ja ollut jokapäiväisessä käytössä. Ei vaan kannata nukkua niiten hiusten kanssa, ehkä teillä joillakin on just siks alkanu kaljuuntua pää ja hiuksia ruennu tippumaan pidennyksistä:)

Nov 19,2009 by Untuvikko

Aij että, tänään tilasin nämä, tosin yhen paketin mutta kuitenkin! Toivottavasti riittää koko päähän. Ja toivon, että kestäisivät pitkään! Kiitos osalle kommentoijista, jotka ovat antaneet käytännönneuvoja, jotta sain tarpeeksi tietoa tilatakseni nämä netistä! :)

Nov 04,2009 by Ayce

itselläni ollut nämä nyt muutaman kuukauden, mutta en oo tosiaan joka päivä käyttäny. mutta hyvässä kunnossa vielä ja kestää kuuma käsittelyt ja muut <:peseminen onnistuu myös hyvin mutta yöks ei kannata näitä päähän jättää, koska takkuntuu.. on myös aika pitkät n. puoleen selkään. (: tyytyväinen olen!

Nov 04,2009 by Ayce

mutta vielä voisin sanoa että riittää ohuille hiuksille 1 paketti, ja ei ainakaan minulla vielä kaljuutumisen merkkejä ole, mutta omat hiukset tottakai kärsii..

Oct 31,2009 by candycake

miten hyvin nää kestää, jos tupeeraasuurinpiirtein jokapäivä, suoristaa sillontällön ja pesee kerran viikossa ?

Oct 19,2009 by onnu

meinaan just tilata tommoset 40 cm ruskeet, kaverilla 40 cm blondit ja tosi hyväkuntoset ja todella aidon tuntuset ja näyttääki aidoilt, klipsit ei näy ja on kevyet

Oct 01,2009 by sönkkö

kämäneb

Sep 27,2009 by lukekaa tuo teksit ihmiset!

Siis melkeinpä kaikki nämä mitä kysymyksiä täällä on ollut on löytynyt kun on lukenut tuon alussa olevan jutun. kun lukee sen Tara Banxx jutun niin sieltäkin saa vastauksen moneen kysymykseen!! Kestääkö hiukset pitkään? Se riippuu siitä miten niitä hoitaa.Voiko näitä värjätä nomraalisti? sekin kerrotaan sivun alussa. Voi värjätä mutta ei suositella.OIKEESTI!!! LUKEKAA IHMISET NUO MISSÄ SIITÄ KERROTAAN!!! siinä menee ehkä viis minuuttia!

Sep 20,2009 by kyll

Ite en voinu pitää ku reilu puol vuotta niitä samoja hiuksia, koska ne muuttu melko karheiksi ja helposti takkuuntuviks. Syynä kyllä saattaa olla se että olin vähän laiska niitä hoitamaan ja pidin niitä päässä mm. lasketellessa, uidessa ja jopa 3 yötä peräkkäin nukkuessa ja niiden päälle oli useesti kaatunu vaikka mitä juomia baarissa :DIte olin kuitenkin TODELLA tyytyväinen hiuksiin. mulla pysyi päässä hyvin (paria kertaa lukuunottamatta ku joku osa oli irronnut päästä).Itelle ei mitään kaljuuntumista ym tullut.Ainut miinus puoli hiuksissa oli se että ne oli mun mielestä lyhyemmät ku mitä lupailtiin.Tilasin 40cm. pituiset ja kotona mittasin hiusten pituudeksi n.35cm. ehkä jopa hiukan alle sen. Ja pidennykset ylettyivät vain tissien kohdalle.Onko tää siis ihan normaali pituus että noi 40cm. pituset yltää noin ylös vai sainko vaan jotkut poikkeuksellisen lyhyet 40cm. pidennykset??? Kun oon varmaan tilaamassa uudet pidennykset pian mutta mietin vielä että tilaisko 40cm vai 60cm.

Aug 14,2009 by mmooii

vvvooii nää näyttää tosi ihanilt :) haluisin vaan kysyä, että kestääkö nämä monta vuotta? vai pitääkö näitä ostaa jatkuvasti lisää? siis tarkoitan että ne eivät mene mitenkään pilalle ajan myötä? esim. haalistu tai niihin tule kaksihaaraisia hiuksia? ;p VASTAUKSIA kiitos. (:

Aug 10,2009 by MUA ÄRSYTTÄÄ

IHMISET MIKÄ VIMMA TEIL ON NUKKUU SEMMOSET HIUKSET PÄÄSSÄ JOIDEN POIS OTTAMISEEN MENEE ALLE 5 MIN! SERIOUSLY

Aug 10,2009 by MUA ÄRSYTTÄÄ VIELÄKIN

saako näillä skene emo tyyliset hiukset : OOO O o oo oo <-- TOMMOSETKI ÄRSYTTÄÄ MUA!!!!!!11 aa ärsyynnyn ku luen näitä kommentteja! ROAR!

Aug 07,2009 by Avuton : D

Tilasin itse nuo ja nyt odotan innolla että tulevat : D. Olisiko teillä mitään hyviä hoitovinkkejä? : DD

Jul 23,2009 by ttani

ja kaikenlisäks ku suoristaa niin ne katkeilee + se että niitä hiuksia lähtee koko ajan irti niistä kiinnitysjutuista. DAMN ETTÄ V*TUTTAAAA ! ://

Jul 23,2009 by ttani

Tilasin cybershopista just samanlaiset, en oo tyytyväinen. Se on kyllä totta että ne on helppo kiinnittää ja ottaa pois mutta minulla ainakaa eivät kunnolla pysy kiinni ja takkuuntuvat helposti vaikka on se hoitoaine, ja se hoito ainekki on ihan !"!#/)", sitä kun laittaa niin hiukset näyttää ihan rasvaisilta. Että jos pidennyksiä haluu niin kannatan sinettikiinnityksellisiä tms. Kyllähän ne on kauniit kun laittaa kunnolla ja suoristaa raudalla, mutta ei niitä pysty koko päivää pitämään, tippuvat pois päästä, ja miulla on mustat hiukset ja mustat pidennykset, niin silti klipsit näkyy jos omat hiukset ei pysy niitten päällä. Palauttaisin kyllä jos olisi vielä mahollista.

Jul 23,2009 by noora

voiko noita värjätä iha normaalist ????

Jul 12,2009 by sipemo

Mulla on vähän yli lapaluiden ulottuvat mustat hiukset, ja aattelin tilata nyt pidennykset. Joku puhu aiemmin tuol scene-letistä, ni ittekki haluun et vaan ns. tästä alta pidemmiks et hiusten latvat ois sit suunnilleen kylkiluiden kohalla tai siinä main. Riittääkö nää 40cm siinä tapauksessa? Onko jollain kokemusta? Ja kannattaako tilata tää 4osanen paketti, vai onko turhan paljon kun ei tosiaan tarvi olla mitkään niin paksut vai kannattaako ennemmin tilata esim, muutama pidennysraita tai jotain? (:

Jul 07,2009 by ssssnif

onkohan tämä väri musta vai tumman ruskea? :Ditellä on mustat hiukset ja ajattelin tällaisen tilata, mutta huono juttu jos ei tämä musta olekaan..kun tuosta kuvasta ei ainakaan minun silmillä kunnolla erota =D+ minulla on ohuet ja tuohon kaulalle ylettyvät hiukset eli mahtaakohan 1 paketti riittää, mitä luulette?

Jul 03,2009 by :(

Itse sain pidennykset siinä lokakuussa 08.Käytin pidennyksiä lähes päivittäin.Mutta sitten, tässä huhtikuun puolella tätä vuotta huomasin, että oli ilmaantunut jonkinlaista ihottumaa korvien taakse sekä ylä-niskaan. Iho oli myös hiukseton ja todella arka. Eli lisäkkeet saattavat katkoa hiuksia ja jopa lopettaa niiden kasvun joissain kohdissa. Harmittaa, ovat muuten todella hyvät.

Jun 15,2009 by daisy

*haalin *hiukset

Jun 15,2009 by daisy

uuh mä ymmärsin ku iteki just sceneä haaln :--D nää hiukse ylettyy sulla noin tohon jos oot tyttö nii tisseihin.

Jun 12,2009 by auttakaa :oooo

toivottavasti joku osaa auttaa 8<

Jun 12,2009 by auttakaa

kun siis haluan pidennykset, mutten koko päähän, eli vain sillain alas, ymmärtääkö joku jos sanon että tahtoisin scenehiukset, joten pidennykset tulisivat ns vain alahiuksiksi.

Jun 12,2009 by auttakaa :oooo

oon ihan pulassa että minkä pituset mä tarviisin.. :s mun hiukset on ihan melkeen olkapäihin ja haluisin johonki puoleen selkään asti pidennykset tai kylkiluihin asti, että..

Jun 11,2009 by ;)

on niin aidon näköiset kuin vaan voi olla :)

May 13,2009 by :O

meneekö ne klipsit rikki helposti esim mopokypärän alla

Mar 28,2009 by juline

ajattelin ostaa =) oon halunnu jo melko kauan hiustenpidennyksiä ja tässä olis aika hyvä setti ! :)

Mar 16,2009 by vilme

Oon nyt aikomassa tilata, mut ennen sitä haluisin todella tietää tosta kaljuuntumis jutusta. Pidittekö vuorokauden ympäri, joka päiväisesti, yms. pelottaa että hiukset rupeis katkeilemaan ! kertokaa pian--

Mar 12,2009 by alina

uskomattoman nopee toimitus! hyvä vain. tosi kivat on. pitäs vaan olla kaks pakettia näitä. :) mulla on vaan yks tämmönen satsi ja kyllä tääkin hyvältä näyttää.! suosittelen

Mar 11,2009 by jepajep

Eilen tilasin, toivottavasti tulee nopeeta ja ois tyydyttävä tulos!!

Mar 08,2009 by mm

Onks nää kuin paksut? Siis et onko esimerkiks toi 5cm levee saman paksune kun sellanen saman kokone raita...

Feb 25,2009 by sunshine

te, joilla pää on "kaljuuntunut" tai hiukset harventuneet, olisi kiva tietää kuinka paljon olette sitten pitäneet näitä pidennyksiä? mietin vaan että jos niitä koko ajan pitää niin varmaan se oma hius kärsii aika lailla mutta jos meinaa esim viikonloppuisin tai juhlimaan lähtiessä käyttää niin onko hiusten lähtö siltikin selkeästi huomattavissa?

Jan 31,2009 by jansku

shafir:: kyllä voi nukkua clipsit päässä ihan hyvin, laittaa vaa letille ne tai kiinni...

Dec 22,2008 by annika

Meowskie: tossahan lukee että hiusten LEVEYDET on noi 24 cm , 18 cm, 10 cm ja 5 cm 8)

Dec 10,2008 by Dinzu

Tällanen paketti riitti ainakin mun hiuksiin tosi hyvin :) ja ihan aidon näköset on.

Nov 22,2008 by Meowskie

kun tuossa on sitten nyt tuo * 24cm (4 klipsiä) * 18cm (3 klipsiä) * 10cm (2 klipsiä) * 5cm (1 klipsi)niin tarkotitaa se että on semmoinen iso pala hiusta ja sitten siinä on esim 4 palasta joiden pituus on 24cm?meinaan jos on näin niin eihän ne sitten mitään 45cm ole? :P

Nov 16,2008 by ...

minulle toimitetut hiukset ei ollut ainakaan aitoa ja kun suoristusraudalla suoristin niin katkeili! muuten todella kivat

Nov 12,2008 by inuli

h... ajattelin ostaa mut valuuko päästä helposti pois? siis ku pelottaa et jos tukka jää johonkin kiinni nii sit kiva kiva nii tipahtaa puolet hiuksista :D ja öööh... siis ku tos on niiku noi * 24cm (4 klipsiä) * 18cm (3 klipsiä) * 10cm (2 klipsiä) * 5cm (1 klipsi) tarkottaako et siin on niiku sellanen hius pala ja siin on neljä klipsiä :D ja noi on silleen jne.. siis yks pala mis on neljä klipsiä ja ne laitetataan silleen :D aika pitkä silleen ku mul on pieni pää :D kaippa sen sit voi silleen leikata ton ison kahteen palaseen et jotain 12cm ja niis kummassakin 2 klipsiä :D

Nov 06,2008 by shafir

Clipsit kiinnitetään siis vaakatasossa jakauksen kohdalle kiinni , kannattaa hieman tupeerata jos erittäin liukkaat ohuet hiukset. Clipsejä EI PIDETÄ YÖLLÄ vaan otetaan nukkumisenajaksi pois jos ei halua että omat hiukset katkeilee. Lukekaa lisää tuotetietosivulta. Sielä lisää tietoa esim. hiusten pesusta sun muusta. Ja Natasha saat kyllä pidemmät hiukset tuolla koska clipsit tulevat "puoleen väliin päätä" eivätkä ylhäältä alas asti (jos siis olet mitannut hiukset tyvestä latvaan)

Nov 06,2008 by shafir

lisäystä vielä :)hiukset ovat ihan sileät ja niitä voi suoristusraudallakin vielä käsitellä koska ovat aitoa hiusta, ei näytä tekotukalta, mutta joskuitenkin päätät nukkua clipsit päässä älä ainakaan nuku märillä hiuksilla, menevät hamppuisiksi. Suosittelen täällä myös itselläni olevia micro looppeja, rakastuin <3 hyvin hoidettuna aivan mahtavat ja eivät rasita hiusta ja pois otettaessakaan ei lähde hiuksia niinkuin teippi tai liimapidennyksissä. Kunhan vain hiuksen kasvaessa lisää pituuttaa muistaa uudelleen kiinnittää ylemmäs niin on kuin oma tukka<3

Oct 30,2008 by r

onko näissä metalliset klipsit??

Oct 27,2008 by late

pystyyko laittamaan niinkun niskaan kiinni? jos haluais vaan niskaan/alle pidennykset, että olis vähän semmonen "runsaasti kerrostettu" vaikutelma, niin vaikka on tosi lyhyet hiukset niin pysyykö niskassakin kiinni? ja näkyykö ne kiinnikkeet sit?

Oct 24,2008 by rede

Oiskohan kellään tietoo että onko nää ihan sileän näköset? Ettei näytä sellaselta hamppuselta tekotukalta?

Oct 08,2008 by minä

Onhan tuolla toi värikartta josta voi numeron perusteella katsoa

Oct 07,2008 by reetta

Näissä vois ehkä lukea että minkä väriset nää on. Näistäkään ei esim ehkä ihan varmaks värisokeena tiiä että onko ihan pikimustat vai vaan tumman ruskeet? Voi vähän nakertaa tilata väärät :l muuten kyllä oikein huokuttelevia tuppoja! :D

Sep 29,2008 by heli

tilasin itekki tässä viimeviikolla, kesti kaks päivää niin ne tipahti postiluukusta !! oon tosi tyytyväinen, tosi pitkät ja aidon näköset on, niitä voi suoristaa, kihartaa ja vaikka mitä. Ite ostin vaan yhen paketin, riittää tosi hyvin mulle ku ei oo nii paksut hiukset, ei niitä enempää ees mahtuis mulle päähän, on tosi hyvät! ja pysyy hyvin päässä, ei ne tipu. itelläni on polkkatukka, tosi lyhyt. eli ei tartte olla mitenkään pitkät hiukset jos clip init meinaat laittaa ! :) clip in=paras pidennys, edullinen, ei rasita hiusta niin paljon ja niitä on helppo hoitaa. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI KAIKILLE JOTKA UNELMOI PIDENNYKSISTÄ :)

Sep 26,2008 by ewwwwi

"Yhdessä paketissa hiusta on n.50g joka riittää tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia. "!^ oletteko tästä huolimatta ostaneet vain yhden paketin ? jos olette niin onko huomattavasti tyhmemmän näköinen kuin 2 pakettia ? :PMeinaan etten ole varma riittääkö itselläni rahat kahteen pakettiin, niin mietiskelin miltä yksi mahtaa näyttää päässä.

Aug 30,2008 by jeennih

oikeestiko kaljuuntuu hiukset.? mulla nimittäin on jo aika ohuet, joten en kyllä uskalla hankkia näitä jos kerta kaljuuntuuu o.o

Jul 28,2008 by emmey

kun nää hiukset on pituudeltaa 45 nii kuinka pitkä on se clipsi alue siis se alue mikä kiinnitetään?

Jul 24,2008 by jennaa

mullakin kaljuuntuu korvan takaa! eikä millään ala kasvamaan takasin! ja niitä tekohiuksia tippuu kauheest ja irtoilee.

Jul 10,2008 by siiri

itellä ainaki pysyy hyvässä kunnossa, pesunkin jälkeen. Laitan pidennyksiin hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja sitten suoristan suoristusraudalla ja woalaaa, aivan kuin uudet!

Jun 16,2008 by sintzu

no minusta ne oli eka hienot kun ne tuli mut sit kun niit on pessy niin ne ei enää niin hienot... mut pidän kyllä niitä siltä... ja aidon näköset on... :) ja sillee...

Jun 14,2008 by minsku

mutta toki se tukka kasvaa sitten hiljalleen takaisin. mutta jos pidän vielä niitä, kaljuunnun enemmän? kiva...

Jun 14,2008 by minsku

ensimmäiset pari kuukautta olin erittäin tyytyväinen - mutta sitten.. minä ja paras ystäväni, (jolla on kanssa clip-on pidennykset) huomasimme, että alamme kaljuuntua. pinnit kiristävät omia hiuksia niin että se alkavat irrota. joten korvien takaa n.4 cm päälakea kohti on täysin kaljua. todella oksettavaa.

Jun 01,2008 by sandra_V

itel riitti tä paketti pidennyksesks iha hyvi, koska omat hiukset nii rajusti kerrostettu et alhaalta yhtä ohkaset kun nääkin hiukset eli tosi aidon näköset on. ja ihan älyttömän nopee toimitus en olis uskonu :0 pysyy hyvi pääs, takkuuntuu vaa aika helpol ku nii pitkät, mut harjailee vaan nii pysyy nättinä. oon tositosi tyytyväinen :)

Apr 22,2008 by sintzu

eilen tuli hiukset kotiin.. todella mahtavat on.. kandee vaan tilaa toi 8 osane jos haluu paksumma tulokse, mut muuten tosi tyytyväinen...:)

Apr 15,2008 by sintzu

kuinka pitkät hiukset pitää olla et ton pidynnyksen voi laittaa.. kun haluisin vain takahiuksiin laittaa..ja taka hiukseni olkapäähän asti.. tarviiko olla kampaaja että osaa laittaa ton lisäkkeen..??

Apr 10,2008 by ^^pini^^

pystyyköhän näitä maksamaan osissa,vai pitääkö maksaa kerralla koko summa?

Mar 27,2008 by LLL

ne joilla on kokemuksia niin voisitteko kertoo et riittääkö tämmönen pidennykseen jos haluaa vaan alahiukset pidemmiksi?

Mar 11,2008 by Eleria

mulla on kerrostetut vähän alle lapaluiden ulottuvat ohuehkot hiukset ja mietin, et kumpi ois luonnollisempi lopputulos:-30cm pituista hiusta 1 paketti tuuheutta tuomaantai-45cm tuomaan lisää pituutta ja myös tuuheutta(mielummin haluisin enemmän pituutta), mut oisko sillon hyvä sit hankkia 1 vai 2 pakettia luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi kun en haluis et tulis semmosta "hiirenhäntäefektiäkään" et aluks on paksumpi omien hiusten osio ja sit pidennys jatkaa luiruna erillisenä osiona?

Mar 11,2008 by Eleria

niin ja unohdin viel kysyä et miten laadukasta toi hius on ja onko sitä helppo käsitellä ja kuinka pitkä ikäistä?entä miten noi värikoodit menee et osaa sit ostaa oikean tummuista kun toi kuvakin voi hieman olla erilainen ku luonnossa?entä,voiko hiukset palauttaa/vaihaa jos vaik huomaa et värisävy ei oo oikea?

Mar 09,2008 by Veru

saako yhdellä pakkauksella hienon näköisen pidennyksen? eli riittääkö koko päähän?

Mar 05,2008 by Brutal

kiinnitetääks ne clipsit keskelle vaakasuoraan päähän hiusten alle vai alas ? ku tietäis sit paremmin onks toi 45 cm liian lyhyet sit .. =)

Feb 13,2008 by Kji

Eli tukkaan tehdään jakaus vaakatasossa, ja hiusnauha kiinnitetään siihen alaosaan. Kannattaa tupeerata vähän tyveä, että klipsit pysyvät paremmin.Ja klipsit pysyy kyllä hyvin, koska on niin pienet, luulin niitä isommiksi. Ja tosiaan ostin pelkän yhden pakkauksen, kahdella saa paljon paksumman ja aidomman näköisen pidennyksen, kun voi pistää myös sivuille kunnolla. Nyt vaan käytin että saan tukan ponnarille kunnolla:)

Feb 11,2008 by dorka

mää en nyt ooikee tajua tuota kun yleensäkkin mun aivotoiminta on niin vähäistä. pitääkö siis ostaa kaks tollasta 69 euron pakettia et saa koko päähän sen pidennyksen? mulla on itellä vähä päälle olkapäiden hiukset :D

Jan 11,2008 by xx

Siis miten tää sit laitetaan tolla klipsillä hiuksiin kiinni,osaisko joku selittää tarkemmin?:) Ja pysyykö nää siis hyvin päässä?

Dec 30,2007 by katja i

ne on aitoo hiusta eli voi käsitellä esim. kihartimella

Dec 14,2007 by elluu

voiks noi laittaa sillai omien hiusten alle ettei ihan toho ylos, ku haluisin että noi ala hiukset on vaan pidemmät?

Dec 14,2007 by elluu

voiks noitten kans mennä muute uimaan? ja voiks niit käsitellä jollai kihartimel tai suoristus raudal? ja sit viel et voiks niihi laittaa vaiks jotai raitoi? :)

Dec 13,2007 by sannnnn

niin minäkin haluaisin enemmän vähän tietoa tästä tuotteesta.. :D

Dec 13,2007 by Natasha

Tilasin juuri vähän aikaa sitten ja erittäin tyytyväinen olen! Pidennykset päällä voi nukkuakin, mutta voivat hieman takkuuntua, joten en suosittelisi, ainakaan kovin usein. Näyttävät todella upeilta ja aidoilta! Älyttömän helppo kiinnittää (kestää vaan pari minuuttia jos sitäkään) eivätkä klipsit näy. Pysyvät myös tosi hyvin, eivätkä lähde liusumaan pois. Pidän niitä joka päivä.. Suosittelen!

Dec 13,2007 by sannnnn

vaikuttaa kuitenkin hyvältä mutta voinko eesim. nukkua noiden kanssa vai pitääkö aina ottaa poijes?

Nov 29,2007 by Natasha

Hieman enemmän haluaisin tietoa tästä tuotteesta.. Hius siis kiinnitetään ihan päänahkaan viereen, jakauksen kohdalle? Itselläni on nimittäin n. 30 cm pikät hiukset ja mietin että eikö tämä hiustenpidennys näkyisi paljon ollenkaan omien hiusteni alta, koska se on vain 45 cm? Eli periaatteessa se olisi ihan turhaa.. Haluaisin nimittäin ainakin puoli selkään ulottuvat hiukset.. Kuinka hankalaa on tehdä pidennys ompelemalla ja kuinka kauan kestää? Kommentteja!

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)