Sale
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 4#

Product Code: 20045

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Only 2 left in stock - order soon.

Regular Price: $76

$55.10

Availability

 

Web store:2
Helsinki store: 5
Kempele store: 2

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Chocolate Brown 4#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Feb 02,2013 by mimossa

Hei voiko pidennys hiuksia kihartaa tai suoristaa ?

Sep 05,2012 by Ammattilainen

Ja pidennyksiä ei värjätä, se lyhentää huomattavasti clip-on pidennysten ikää ja huonontaa kuntoa!

Sep 05,2012 by Ammattilainen

Jos oma tukka ohut niin en suosittele päivittäistä clip on- pidennysten käyttöä! Itsellä huonoja kokemuksia ja nimen omaan HUOM! VOI TODELLA HYVIN TULLA KALJUJA KOHTIA JA TÄMÄ EI JOHDU TUOTTEISTA JOITA KÄYTÄTTE VAAN NIMENOMAAN PIDENNYKSISTÄ! Oma hiuspohja on siinä vaiheessa rasittunut liikaa jos päästänne löytyy kaljuja kohtia ja hiukset irtoilevat monta kertaa helpommin päänahasta rasituksen seurauksena.

Mar 01,2012 by jiii

menee vähä rintojen alapuolelle (:

Jan 12,2012 by asdfghfdtft

pliis vastauksii (:

Jan 11,2012 by asdfghfdtft

siis kui pitkät noi niinku on päällä ? :Ddonks ne niinku rintoje alapuolelle ?

Jul 06,2011 by mmoi

ittelläni ainaki kärsi hiukset ku värjäsin vaaleemmaks mutta jaah.. ehkäpä ne kestää =)

May 15,2011 by saisinko vastauksen nopeesti?

tilasin tallasen toise paketin ja munl on jo toiset tälläset samallaiset mut mää oon ne värjänny vähä tummemmaks nii tulisko niist ama väriset jos varjaa ne kummatki samalla värillä? ja et kärsiikö niit värjätä 2 kertaa?? saisko vastauksen nopeesti? =)

Feb 28,2011 by Tilannut !

Tilasin tälläsen paketin viimevuoden lopussa, piti tilata 2 pakettia, joista meni päähän siis osa, et pari jäi laittamatta; kuten vain toinen neljän klipsin kappale jäi pois; vain toinen niistä oli päässä.Tosiaan käytin joka päivä, värjäsin parturista ostamallani värjäävällä hoitoaineella, käytin niihin hiuslakkaa päivittäin, suoristusraudoilla oon monta kertaa kihartanut ja sit laittanut niihin lakkaa, sit taas suoristanu. Yleensä runsaan lakan käytön jälkeen pesen pidennykset et ne on sit mukavampi laittaa päähän.Ne käy vieläkin, en vain jaksa käyttää kun omaki tukka näin lyhyenä kiva, kun kasvanut kuitenki aika paljon ja tykkään tätä taas laittaa. Viimeksi lauantaina ne oli mulla päässä ja ihan hyvät on vaikka vähän kulahtanut.

Jan 17,2011 by pirpana

No nyt mulla on ollut nämä 40cm muutaman kuukauden (ennen oli vain 30cm) olen jälleen kerran ollut tyytyväinen vaikka ehkä vähän paksummat saisivat olla mutta oma tukkani on kuitenkin leikattu revitysti ja pisimmät hiukset ulottuvat tonne lapaluihin asti ettei nämä päässä näytä onneksi ohuilta vaan näyttävät todella aidoilta :) Mulla on näitä hiuksia huikeat kaksi pakettia päässä näyttävät mielettömän ihanilta ja paksuilta mutta niitten ottaminen pois on jotenkin hirveen vaivalloista ja ne menevät helposti takkuun :/ kerran olin juhlimassa kaksi pakettia päässä ja oivat ihan takussa ja muutenkin kauhee raskaan tuntuiset :/ nykyään käytän vain yhtäpakettia kerralla :)

Jan 06,2011 by dööd

Vähän elämää keskusteluun =P

Jan 06,2011 by Joo

Olen samaa mieltä että kannattaa eka lukea sivuilta mitä löytyy ja sitten kysyä muilta jos sitä tietoa ei löydy :)Mietinpähän tässä itse että olisikohan nua 30cm vai 40cm paremmat :)kun mulla on vähä reilu olkapään pituiset hiukset.... ei tarvitse vastata jos ei kiinnosta, mutta oishan sitä mukava kuulla muiden mielipiteitä :)

Dec 10,2010 by LUKEKAA

JOS VAIKKA OTTAISITTE SILMÄT KÄTEENNE JA LUKISITTE VÄRJÄYKSESTÄ JA PESEMISESTÄ NÄILTÄ SIVUSTOILTA ETTEKÄ ANGSTAA TÄHÄN ET KU KUKAAN EI VASTAA. TUOSSA LUKEE "TUOTESIVUSTOLTA" : Lisätietoa aitohiusten värjäämisestä ja käsittelystä löytyy tuotetietosivulta.KLIKKAATTE SIITÄ NIINKU MINÄ TEIN JA SAIN SIELTÄ TIETOA. Ärsyttävää ku haluaa lukea ihan muitten kokemuksia niin jotku valittaa "vastatkaa ny mulle ku haluan tietää näitten hiuksien pesemisestä"idiootit.

Nov 18,2010 by mietityttää

hei kauanko nää tarjoukset kestää näispidennyksissä? ja pitääkö näit pidennyksiipestä jollai niille tarkotetuilla shampoilla ja hoitoaineilla?(:

Oct 05,2010 by Piikuli

Voiko pidennyksiin laittaa permanenttia? nyt on aika suorat..... vai kiharranko jollain kiharrusraudalla, jos niin kuinka äkkiä pidennykset menee huonoksi? pitää varmaan laittaa suoja-aine..

Sep 21,2010 by jonna

ei todellakaan ole mahdollista että tulis jotain kaljuja kohtia clip-on pidennysten takia! ihan sama ku laittaisit tavallisia pinnejä päähäs. eriasia jos oot kaljuuntumassa sitten on eriasia.

Sep 21,2010 by hmm

^noloa

Sep 20,2010 by cica

voisiko joku vastata??? !!!

Sep 19,2010 by cica

haluttais tilata kaverini kanssa tälläset pidennykset, mut mietittii et kuuluuko ne laittaa kainalokarvoihi, ripsii vai etuhiuksii?

Sep 05,2010 by susan

Kaljuja "länttejä" voi clip oneista tulla jos on ohuet/heikot hiukset tai jos lisäkkeet päivän mittaan pääsevät valuumaan omissa hiuksissa jolloin repivät niitä-->Kannattaa ennen pidennysten laitto tupeerata omia hiuksia juuresta hyvin ,silloin lisäkkeet pysyvät paikoillaan

Sep 03,2010 by Vanessa

tietääkö kukaan, että jos kaverini on tilannut mulle hiustenpidennykset, niin pystynkö ITSE ne palauttaa/vaihtaa takaisin, jos sattuu esim. olemaan astetta liian tumma väri? :)

Jun 17,2010 by pirpana

Voi ihana kuulla ettei nää aiheuta mitään kaljuja länttejä päähän :) ku jokku täälä vaan puhuu et niille ois tullu :O kuinka usein nää kannattais pestä ite pidän aina vaan silloin tällöin ku lähden ulos eli en todellakaan joka päivä :))

Jun 16,2010 by ...

Ei nää todellaka voi kaljuuntaa, sama ku pitäs pinnei päässä. Mulla pysyny tosi hyvässä kunnossa ollu 4kk :) Hyvin kestää päässä. Ite oon ainaki värjänny ja hyvin on pysyny kunnossa. Muistaa vaa pestä niitä välillä. Suosittelen :)

Jun 15,2010 by pirpana

Itselläni on ollut nämä jotain kolme kuukautta ja ovat edelleen ihan hyvässä kunnossa toki on vähän harventuneet mut muuten ihan siedettävät. Luin täältä et monilla tuntuu olevan kaljuuntumisen pelko näitä käytettäessä. Eli voisko nyt joku kertoa et onko se periaatteessa edes mitenkään mahdollista oikeesti näiden takia kaljuuntua?? Ku aattelee et ne kiinnitetään tonne hiuksen tyveen ja avataan pois ottaessa eikä revitä. Eli kysymys kuuluu onko jollain tullut OIKEESTI kaljuja kohtia näitten takia? Itse oon ollut ainakin todella tyytyväinen tuotteeseen :) ja hyvin on pysynyt päässä. Suosittelisin :)

May 16,2010 by Minävaan

Haluaisin tilata tollaset pidennykset, mutta kannattaako, kun on sen verran ohuet hiukset ja niin?

May 05,2010 by miu

osaisiko joku sanoa minkä värinen ja kokoinen klipsi minun pitäisi tilata näihin? kun yhdestä lähti klipsi irti=(

Apr 04,2010 by ammzz

^^ Mä miettisin ihan samaa

Apr 02,2010 by Heiducom

Jos väri ei olisikaan oikea voiko nämä palauttaa? Kun näistä väreistä on hiukan vaikea katsoa mikä olisi oikea väri.Toivottavasti vastaisitte pian ;; )

Mar 11,2010 by Sonzu :)

Eli haluisin ihan varmaksi tietää että monta tuollaista pakettia siis pitää ostaa jos pidentää koko tukan ja tuolla sanotaan että 2 pakkausta pitäs sit ostaa mut riittääähän se ?toivon että vastaatte !♥

Mar 10,2010 by ==)

riittääks nää pidennyksiks , vai onks liia ohuet ? jos muuten aika paksut hiukset

Feb 27,2010 by hmmm.. XD

tilasin tälläset tosin kyl yhet. mut mulla on vähän epäselvyyksiä et monestikko näitä kanttii käyttää pesus vaikka kuukaudessa? ja et tuuleeks nää nopeesti?? ja viel yks kysymy et miten te oikein hoidatte niit?? MUT EHOTTOMASTI EI KANNATA KÄYTTÄÄ NUKKUESSA!! JA ET EI niin monesti ku ite käy pesus!!

Feb 20,2010 by nammm

en kyl ikinä sais tollasii...:/

Feb 18,2010 by TEKEE

Tekee mieli tilata, kaikist vaa on loppunu, jos tilais tän ja värjäis sit kevyt väril, ni sais yhtätummat ku mul on. hyvää palautetta ainakin kuullu. TUOTETIEDOISTA luin että SAA vissiin AVATA TUOTTEEN ja kokeilla kotona, onko sopiva, jos ei niin voi palauttaa, kunhan on alkuperäisessä kunnossa ja paketti ehjä.

Feb 18,2010 by KORJAUS^^

Palautukset:Kaikilla avaamattomilla tuotteilla on 14 vrk palautus- ja vaihtooikeus. Tuotteen pitää olla avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos haluat palauttaa tuotteen niin tulosta ja täytä palautuslomake ja palauta tuote lähimpään postiin. Jos haluat vaihtaa tuotteen eri tuotteeseen niin ole ensin yhteydessä meihin jotta voimme varmistaa löytyykö korvaavaa tuotetta varastosta.

Feb 02,2010 by : )

Itellä on just nää ollu n. puoltoista kuukautta. Pidin ennen joka pvä, mutta siinä pelossa että nää tekis mulle ns " kaljuja läikkiä" päähän, ni pidän vaan sillon kun oon just menossa jonnekki, eli noin. 4 kertaa viikossa. suoristan/ kiharran aina kun käytän, muttä käytän näissä sit sitä nestettä, mikä suojaa kuumuudelta. Ihan hyvässä kunnossa itellä nää on, mitä nyt n. 2 cm latvoista menny huonoon kuntoon ( kannattaa leikkailla huonoja latvoja pois) käytän näissä myös kaikenlaisii hoito suihkeitä, pysyy paremmassa kunnossa. pesen n. 6 käyttökerran jälkeen, koska en käytä näissä lakkaa ym mitää muotoilu tuotteita, ni eipä ne likasiks mene. ja itelle ei oo ainakaan vielä tullu kaljuja kohtia, mutt kannattaa tarkkailla tottakai säännöllisesti. ja värjäillä näitä voi, ite en kyllä uskalla siinä pelossa että menee huonoiks : ) toivottavasti autto johonki kysymyksiin : )

Jan 31,2010 by asdf

Lapinnoita: tupeeraa omia hiuksiasi hiukan tyvestä, silloin pidennykset pysyvät todella hyvin. Itse ainakin sain moshata ties kuinka kovaa, eikä merkkiäkään tippumisesta tai edes liukumisesta.

Jan 26,2010 by Lapinnoita

Ihan kivan väriset eli lämpimän ruskeat, eivät lähelläkään mustaa. Kiinnitys oli kuitenkin todella surkea. Itse asiassa huonoin koskaan näkemäni. Mikäli jaksaa kiinnittää omilla pinneillä, niin ihan ok. Olisin palauttanut, jos en olisi joutunut avaamaan pakkausta nähdäkseni pysyykö kiinnitysmekanismi omassa hiuksessa. Mikäli omat hiukset ovat huonokuntoiset, niin todennäköisesti pysyvyys on parempi. Omissa pitkissä ja liukkaissa hiuksissani yksi päänheilautus sai jo hiustuppoja putoamaan maahan. Not nice.Nimim. Parturi-kampaaja

Jan 14,2010 by ^

Ei. Niitä ei saa avata jos on aikomusta palauttaa. He myyvät paketin uudelleen jos se ei kelpaakkaan sinulle, joten sen on oltava avaamaton.

Jan 13,2010 by ?

ku tilausehdoissa lukee et pitää palauttaa avaamattomassa paketissa, ni saaks ne sit ottaa paketist pois ja kokeilla kerra päähä et milt ne näyttää ja jos ei oo tyytyväinen nii palauttaa? ja vastailkaaA :))

Jan 06,2010 by tiedoksi

ei tarvii omaa shamppoota, ihan normaali kelpaa : >

Jan 01,2010 by (:

voisiko joku pliis vastata jtn ! olen epätoivoinen

Dec 31,2009 by (:

onko nuille pidennykseille olemassa joku shampoo, tiedän kyllä että on hoitoaine pidennykseille, mutta voiko ne pestä tavallisella shampoolla ???

Dec 20,2009 by tylleröinen

tilasin nämä viime helmikuussa ja ovat edelleen oikein hyvässä kunnossa! vähän olen latvoja leikannut ja kerran viikossa hiuksia pessyt ja hyvässä kunnossa ovat. Klipsit ovat helppo laittaa ja ottaa pois..eivät minulta ainakaan ole omia hiuksia repineet kun ovat päässä olleet. Hiuksiin tulee runsaasti lisää pituutta ja paksuutta. Tilasin juuri uuden paketin hiuksia ja on hienoa, että ne tulevat jo parin päivän sisällä! Ei ole turha ostos..suosittelisin kaikille näitä

Dec 09,2009 by hjelooooooou

YKS paketti riittää koko päähän ainaki mulla ku on ohuet hiuket! ja nää on ollu mulla joku 6kk ja pessy parit kerrat ja leikelly aina välillä pois hapsupäitä! ja JOS värjää ni suosittelen kampaajalla ku jos noillla kaupan väreillä värjää ni saattaa tulla iha outoja värejä! eli kampaaja värit on jeees. Ja nää päässä EI todellakaan nukuta! otetaan aina illalla pois ja sit aamulla isketää päähä ja siinä menee se 3min

Dec 02,2009 by gina

yksikin riittää, mutta jos sulla on ohuet hiukset niin suosittelen kahta.5cm tarkottaa sitä pidennyksen leveyttä, ei pituutta. kyllä ne kaikki osat on sen 40-45 cm.

Dec 02,2009 by gina

yksikin riittää, mutta jos sulla on ohuet hiukset niin suosittelen kahta.5cm tarkottaa sitä pidennyksen leveyttä, ei pituutta. kyllä ne kaikki osat on sen 40-45 cm.

Nov 25,2009 by ?

pitääkö siis koko pään pidennykseen ostaa 2 pakettia kun tossa lukee vai riittääkö yksi?

Nov 23,2009 by kaisu

mitä ihmettä teette noilla 5cm pitkillä ?? :oo :D

Nov 23,2009 by chamina

miten tumma tää väri on? :)

Nov 19,2009 by hhensku taas

joo o:mitä väriä tilasit?

Nov 19,2009 by (:

Pystyy värjätä ! siis niiku mustaa ei pysty mutta mustaksi pystyy ja silleen (:

Nov 19,2009 by joo o

mulle tuli tänäää pidennykset (:oon ihan tyytyväinen, mutta väri oli melkein musta vaikka tilasin semmosseet tumman ruskeat !! JOTEN KUVAT VÄÄRENTÄVÄT VÄRIÄ ! ja tuo on aika ohut nippu hintaansa nähden:ooo

Nov 18,2009 by hhhhheensku

onks tää väri 4# luonnos kuinka tumma? suklaanruskee vai tummempi? kiiitti toosi paljon jos jollain olis tietoo antaa!! :Dentä sit jos ostaa nää pidentämistarkotukseen ni näyttääks lopputulos liian feikilt et pitääks ostaa 8 osane?

Nov 10,2009 by kysyttäväää

olisko kellään mitään linkkejä joillekkin sivuille mistä näkee miten noi hiustenpidennykset pitäis laittaa??

Nov 01,2009 by veraaa

Kysyisinpäs tässä nyt, että kun tälläsen tilaa, pitääkö tilata koko paketillinen vai voiko ostaa vain kaksi sellaista osiota missä on kaksi klipsua. Eli yhteensä neljä klipsua, mutta 2 erillistä "raitaa" eikä koko paketillista?

Nov 01,2009 by mmoi

Joo siis ko jotkut oli kyselly tost väristä ni värikartast näkee sen sävyn paraiten, sellanen se on luonnossa. Itelläni on nää pidennykset ja oon TOSI tyytyväinen. Piti tosin tilata toinen paketti myöhemmin koska omistan nii paksut hiukset että yhen paketin kanssa ei voinu pitää auki niitä koska erottu nii hyvin. Mut joo nyt on tosi aidon näköset vaikka on auki (:: suosittelen

Oct 30,2009 by asdfghjklöä

kaveril on tälläset blondit ja ne on kyl aika ohuet ja lähtee paljon hiuksia pois kun niitä kampaa.pesee niitä 1-2 kertaa viikossa ja ottaa aina yöks pois ja laittaa aamulla sitten takas.pituus suunnillee tisseihi asti rippuu tietyst kuinka pitkä selkä ja kaula on.mittanauhasta kannattaa kattoo 40 cm pituus ja sovittaa sitä omaan päähän ja kattoo kuinka pitkät hiukset tulis.pesun ajaks pitää ottaa pois ja märissä hiuksissa ei pidä mennä nukkumaan vaan pitää kuivattaa huoneelämmössä. "Teki hiuksista ihanan pitkät ja tuuheat mutta 4 kk päivittäisen käytön jälkeen huomasin korvan yläpuolella pari senttiä halkaisialtaan olevan kaljun kohdan....kasvaako hiukset enää takaisin tähän kohtaan??" <-- saattaa johtua myös jostain uuden aineen esim shampoon käytöstä tai jos allerginen.kasvaa tietysti ja jos vielä ostaa apteekista lääkkeitä jotka edistävät hiuksen kasvua niin ainakin pitäisi kasvaa takaisin.

Oct 30,2009 by heip

onks kokemust kuin pitkät nää on? (:

Oct 26,2009 by laura

siiis millaset nä on ? saako niistä pitkän näköset ? :o

Oct 19,2009 by Linnea

voisko joku antaa vaikka jonku jutun mistä näkis kuvii ku teil on tommoset hiuspidennykset päässä? :)

Oct 15,2009 by asdf

ja vaikka joku väitti, EI KANNATA PITÄÄ PÄÄSSÄ YÖLLÄ. saattavat katkoa omia hiuksia yön aikana -----> kaljuja läikkiä.ja kannattaa ottaa pesun ajaksi pois, etteivät hiukset rasitu ja hamppuunnu.

Oct 15,2009 by asdf

onko näissä silikoninauhat?oon kyllä kuullu nii hyvää palautetta, että oli pakko tilata :------)

Oct 12,2009 by hepe

Itselläni hieman punertavanruskeat hiukset, ja sopii täydellisesti nämä värin #4 pidennykset!

Oct 05,2009 by susan

Teki hiuksista ihanan pitkät ja tuuheat mutta 4 kk päivittäisen käytön jälkeen huomasin korvan yläpuolella pari senttiä halkaisialtaan olevan kaljun kohdan....kasvaako hiukset enää takaisin tähän kohtaan??

Oct 05,2009 by linnn

APUAAAAAAAAAAAAAAA: 60cm on pisin ja se on ihan hirmu pitkä, joten kyllä pitäisi riittää varmasti.Maria: Kyllä noita voi yönki pitää, mutta suositellaan ottamaan pois tai letittämään. Ja pesunajakski suositellaan ottamaan pois, että peset ne pidennykset sitten erikseen. Ja tämä kyseinen paketti riittää vain TUUHENNOKSEEN, eli pidennyksiin tarvitset kaksi pakettia. Mutta erikseen myydään 8-osioisia paketteja, jotka riittävät kokopään pidennyksiin.

Oct 01,2009 by Maria

noita voi siis ihan vaan pitää yöt pääs ja pestä ihan normaalisti ettei tarvi ottaa pesun ajaks pois tai mitää ja yks paketti riittää päähän jos haluaa vaan pidentää? :D

Sep 24,2009 by APUAAAAAAAAAAAAAAA

mulla on vähän yli olkapään mitä luulette pidentääkö tuo 60 cm tarpeeks??? ja jos nää voi suoristaa ni sithä kannattaa ostaa kiharat ku niist tulee sit tosi pitkät ku suoristaa ja sit siin on enemmän ja hinta on sama!!!!!

Sep 23,2009 by linnn

Sinulle amb: Tossahan lukee "Yhdessä paketissa hiusta on n.50g joka riittää tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia."Eli olisiko kannattanut lukee tuo kuvaus ennen tilaamista niin olisit säästynyt isommalta vaivalta (ja postikuluilta)

Sep 09,2009 by aijaaa!!

mä tilasin toukokuussa ja siitä asti käyttäny niitä aika paljon.. oon pessy ne ainaki kerran viikossa ja kuivannu hiustenkuivaajalla ja suoristanu tai kihartanu.. ei niillee oo mitään tapahtunu.. kun on normaalisti laittanu siihenkin hoito aineen, ja jätettävän lämpösuojan. ei kannata vaalentaa, sitä ei kestä mikää pidennys tukka.. mielummin laitaa jonkun sävyn..

Sep 07,2009 by KYSYMYS!

ONKO NÄMÄ SELLASET LÄMPIMÄN RUSKEAT?! :)

Sep 07,2009 by sinkki

onko tämä kullanruskea?

Aug 18,2009 by Shenni.

Ihan vinkkinä -r- että vetäskää ompelukoneella sieltä klipsien välistä, niin ei pitäisi irtoilla niin paljon hiuksia :D

Aug 16,2009 by Junzk

tilattu on :)

Aug 13,2009 by -r-

paketissa oli aika vähän hiuksia mulla irtoilee hirveesti noi hiukset ja harventunu on tosi paljon on ollu nyt 3 kk nuo ja on huonoon kuntoon menny. oon pessy vaan 3 kertaa ja hoitanu hyvin mut ei nää vaan kestä kun on näin halvat mut mun mielestä ihan hyvä hinta-laatu suhde! oisko joillain niitä vinkkejä miten nois sais pysyy pidempää hyvänä?

Aug 12,2009 by amb

Itelleni tuli just tänää, ei ollut yhtään punertavat joten väriin olin tyytyväinen. Harmi vaan että tuota omaa tukkaa on sen verran et toi yks paketti ei riitä kun puoleen päähän. Pitää tilata nyt sit toinenki paketti.

Aug 10,2009 by Junzk

kuinka pitkään niitä täytyy odotella tilauksen jälkeen?

Aug 01,2009 by Jonn

Kuinka pitkään teillä nuo ovat säilyneet hyvinä? Olisiko teillä jotain hoito vinkkejä, että ne pysyisivät hyvinä pitempään?

Aug 01,2009 by sama

munkin mielestä se näyttää vähän punertavalta mutta uskoisin että se on värikartan värin mukainen :)niin siis onko tuossa metalliset pinnit ja voi(ko) käyttää joka päivä, ilman että hiukset lähtee?

Jul 25,2009 by esh

Nii onko nää niinku punaruskeet? Värikartassa sävy näyttää hyvän väriseltä mut tossa kuvassa se näyttää punertavalta.. :)

Jul 15,2009 by saara

Moi! ois tosi kiva jos joku vastais :) mä tässä mietin että kannataisko mun ostaa tollane 4-osion vai 8-osion pakkaus? ku oma tukka on aika paksu mut haluisin sillei niitä vaa pidemmiks ku ne on nyt vaa johki olkapään korkuuteen :) !

May 25,2009 by Mooi

Ei näitte kaa kannata nukkua koska katkoo omia hiuksia. Olen pessyt omani kerra, ja näitähän ei pestä usein. Mulla on ollu nää jo 2kk ja hyvässä kunnossa on ja klipsit pysyy hyvi päässä. Ja tosiaaan kaikki tiedot löytyy sivuilta jos jaksaisi vähän etsiä. en ole kyllä vielä näitä värjännyt. mutta värjätä voi kuulemma.

May 14,2009 by asd

mulle tuli tänäään ja aivan ihanan värinen.. aika samanlainen kun värikartassa, ehkä ihan vähän vaaleampi.

May 13,2009 by heppatyttö

kokemuksia väristä? onko tismalleen saman värinen kun tässä kuvassa tai väri kartassa? olis kiva jos joku kertois. ja onko luonnolllisen värinen haluaisin myös tietää:)

May 12,2009 by nanna

onko tämä nelos väri ihan samanvärinen kun tässä kuvassa? ja näyttääkö aidoilta vai näkeekö heti että ei ole oikeaa hiusta? onko muut olleet tähän väriin tyytyväísiä? :) itse tilasin ja pelottaa vähän että näyttää kovin epäaidolta.. mutta tilattu on jo.

May 12,2009 by nanna

^ pelottaa että väri on epäaidon/ruman värinen, voisiko joku kertoa onko ihan saman värinen kun tässä kuvassa vai tummempi vaiko vaaleampi? vai onko #4 väri saman värinen kuin hiuskartassa?

May 12,2009 by nanna

^ pelottaa että väri on epäaidon/ruman värinen, voisiko joku kertoa onko ihan saman värinen kun tässä kuvassa vai tummempi vaiko vaaleampi? vai onko #4 väri saman värinen kuin hiuskartassa?

May 12,2009 by tiitu

okei, kiitos :P toivottavasti on hienon väriset tai hyvän väriset. ja muutenkin hyvät.

May 12,2009 by kerttu

punaruskeet sanoisin.

May 12,2009 by tiitu

Hei! Onko kukaan tilannut väriä #4, että onko se ruskea vai punertava? Ja onko niin tumma että näytttää melki mustalta?

May 04,2009 by tyhmä

eiku se lukikin tuolla . sokeaolen.com

May 04,2009 by höh

siis oikeesti onx noi punertavat

May 03,2009 by ..

vastailkaa06.01.2009 17:26Pisteet: 3 jos ostaa clip onit niin pidentääkö ne myös hiuksia?muutaku paksuntaa.. anteeksi varmaan ihan typerä kysymys muttaku ostan kaverini kanssa sellaiset ja haluaisimme saada vähän lisää tietoa (; : Tottakai ne pidentää jäs ostaa pidemmät ku omat hiukset :------------D

May 03,2009 by tyhmä

voiko nää palauttaa jos on esim. väärän väriset ?

Apr 21,2009 by höh

ei kai nää oo punertavat ku tuossa kuvassa vähän näyttää mutta sitte ei taas näytä punertavalta tuolla värikartassa.. ottaa nyt sitte tästäki selvää

Apr 20,2009 by tiiaaa

mikä näitten väri on? onko nää t.ruskeet? ei oikee ota selvää :D

Apr 15,2009 by miraa

tänään tuli tämmöset postissa ja on just sopivan väriset ja pituset :)

Apr 14,2009 by enspa

kysymys, että minkä väriset hiuspidennykset ottasitte jos teillä olis alta tummat ja päältä vaaleet? tilaisitteko molemman värisiä vai? kun oon tätä tässä arponu pitkään että miten tekisin :/

Mar 29,2009 by jeejee

hiuksia voi värjätä, ainakin tummemmalla sävyllä.mutta blondauksesta en usko että säilyy hyvin. jos ostat vain yhden paketin, leveimmät osat kannattaa laittaa takaraivoon ja jos hiukset ovat ohuet myös sivuille voi laittaa ettei klipsit näy liian selvästi. itsellä on ollut kauan kyseiset pidennykset ja en kyllä ole vielä kaljuuntunut! jos haluat vain pidentää hiuksia yksi paketti riittää, mutta jos haluaa paksut ja pitkät kannattaa ostaa kaksi pakettia:)

Mar 12,2009 by emmi

Väri on mielestäni ihan ruskea,tilasin itselleni ja olivat juuri oikean väriset. Hiukset on ihanan pehmeät ja helppo kiinnittää. Laiton kanssa vaan meinas olla ongelmia siinä mielessä,etten tiedä mihin kohti clipit kannattaa laittaa, jotta saisi mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen?anyone?:)

Mar 10,2009 by tsipu

Sellasta vaan kyselisin, että onko tämä värisävy miten tumma luonnossa? Tuossa ylemmässä kuvassa näyttää nimittäin aika vaaleilta mutta tuolla värikartassa näyttää tämä väri paljon tummemmalta. Että millaiset ovat sitten luonnossa ? :)

Mar 09,2009 by jenski

osaaks joku kertoo kuinka paksu tää nippu on ku pitää' niit kaikkia samas supus..

Mar 02,2009 by tiip

joku tuossa kyseli et voiko kaljuuntua tollasta pidettäessä ,niin itellä lähti 3kk päivittäisin käytön jälkeen hiuksia korvan takaa ja nyt siinä on sellanen melkein kalju kohta ,onneksi huomasin sen nytten ja nyt on kyllä pidennykset pysyneet kaapissa :D mutta itelläni on kyllä "metalliset" klipsit en ne kyllä painaa enemmän ku muoviset että voi olla siitäkin kiinni että repi hiuksia.joten ite suosittelen että käyttää sillon tällön :)

Feb 24,2009 by silmät käteen...

Kannattaa lukea toimitusehdot, siellä lukee, että saa palauttaa jos on avaamaton ja alkuperäinen paketti..

Jan 28,2009 by moi

tämä väri näyttää kuvassa hieman punertavalta. Onko se sitä myös luonnossa, koska värikartan mukaan värin ei pitäisi olla punertava. ?

Jan 27,2009 by avuton

kun tuossa sanotaan että pitää olla kaksi eikö muka yksi riiitä ollenkaa vai tuleeko siitä liian ohut?

Jan 25,2009 by avuton

voike ne palauttaa jos ne ei olekkaan sellaiset kun luulli?

Jan 22,2009 by heinoinen

Pidentää, no riippuu että minkä pitiset ostaa, itselläni 60 cm pitkät ja kyllä pidentää, ei kyllä mulla mitään tuuhenna ollenkaan.

Jan 06,2009 by vastailkaa

jos ostaa clip onit niin pidentääkö ne myös hiuksia?muutaku paksuntaa.. anteeksi varmaan ihan typerä kysymys muttaku ostan kaverini kanssa sellaiset ja haluaisimme saada vähän lisää tietoa (;

Dec 25,2008 by haloo

lainaa:"Juuri tilasin tälläiset, voiko niitä värjätä ?riittääkö tää koko päähän?kuinka monta klipsiä on yhdessä paketissa?voiko värjätä kotona?"jo sivun alussa olevista tuotetiedoista löytyy kaikkiin näihin vastaukset."Lisätietoa aitohiusten värjäämisestä ja käsittelystä löytyy tuotetietosivulta."hiffaa vähä ja ota se ööga kouraan ja ziigaa.

Dec 15,2008 by essi

ostin kerran tälläset melkee samanlaiset mutta ne ei ollu aitoo hiusta ja ne meni viikon käytön jälkee heti sellasiks hampuiks ni tietääkö kukaa meneekö nääki sellaseks ?:o ja sitte että en tiiä kannattaisko ottaa mieluummi 40 senttiset vai 60 senttiset koska haluisin sellaset pitkät hiukset mut en osaa arvioida =D ja sitte vielä että ku mä suoristan ja kiharran mun hiuksia joka päivä nii kestäiskö nää pidennykset sen suoristuksen ja kiharruksen?entä kestääkö nää paljo värjäystä? ois kiva jos joku vois vastata jolla olis ittellä kokemuksii näistä pidennyksistä :)

Dec 14,2008 by veera

Yhdessä paketissa hiusta on n.50g joka riittää tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia.Tuossa se on

Dec 14,2008 by veera

Oon ajatellu tilata nää, mutta kertokaa yleisiä kokemuksia ihan näistä?

Nov 18,2008 by olivia

riittääkö tää koko päähän?

Oct 24,2008 by ...

Kaverilla on tollaset juuri täält ostetut 45cm pitkät pidennykset. Näyttää aidolta muuten, mut kun sen omissa hiuksissa on vähän luonnonkiharoita ni se joutuu niitä sitte suoristaa.. Kyllä se joskus on niillä nukkunukki, jos se on ne unohtanu päähän, mut ei sil myöskää kauaa mee aamul laittaa niitä päähä. Ja se on kotona niitä kyl värjäilly ja pessy samal ku on itekki suihkus :))

Oct 17,2008 by pispis

en minä näitä kyllä yön yli päässä pitäisi, koska nuo klipsit voivat katkoa hiuksia yön aikana. jos ihan välttämätöntä on nukkua nää päässä niin laittaisin ainaki letille

Oct 16,2008 by oo

pidetäänkö näitä päässä 24/7 vai pitääkö ottaa esim yöksi tai suihkussa pois? tilaisin vaikka heti jos saisin nämä seikat kuulla, koska en jaksaisi joka ilta ottaa näitä pois ja aamusta takaisin...

Oct 15,2008 by Donna

Kannattaako minun tilata tämmöinen 69.00e hiukset jos haluan pidennyksen? Koska omat hiukseni ovat vähän yli olkapäiden. Minulla on jo tilauksessa 49.00e hiukset mutta en oiken tiedä pitäiskö tuo tilaus perua ja tilata nuo pidemmät hiukset.. ;o

Oct 02,2008 by kkk

kuinka pitkään pidennykset pysyvät siisteinä?? Eikai ne latvat ala hapsottaa??

Sep 29,2008 by dsfdsfs

kuinka usein näitä pitää pestä? eikö niitä voi pestä samanlailla kun omiakin hiuksia ja samalla suihkussa? vai joka toinen ilta esim. tuossa vesialtaassa tms?

Sep 28,2008 by Jo

Riittääisikö tämä kyseinen paketti koko pään pidennökseen siten että klipsit laittaisi pääasiassa tuohon takaraivoon?? onnistuukohan se niin että lopputulos on luonnolisen näköinen?

Sep 16,2008 by hedy

minä en kyllä ainakaan saa näitä kovin tukevuasti pysymään päässä. lisäksi minulla on todella ohut tukka joten pidennyksen klipsi kohta kousee koholle jolloin se näkyy selvästi oman tukan alta. Ei kovin aidon näköistä. Petyin kovasti

Aug 30,2008 by 8)

voiko hiukset kaljuuntua tälläisiä pitäessä?? ._.

Aug 19,2008 by :>>>>

Juuri tilasin tälläiset, voiko niitä värjätä ? ja miltä näyttävät päässä :)

Jul 29,2008 by :)

hei! Haluaisin tilata kyseisen tuotteen, mutta värisävy on vielä epäselvä. Onko tuo väri 4 enemmän punertava kuin kullertava?

Jul 22,2008 by !!!

itselläni on nämä hiukset ja olen niitä värjännyt,tosin vain kevytvärillä.hyvässä kunnossa ovat pysyneet ja nämä ovat olleet minulla kolme kuukautta päivittäin päässä.hyvin pysyvät kiinni eivätkä erotu omien hiusten joukosta yhtään.

Jul 15,2008 by !

yhdessä paketissa on 10 klipsiä.

May 12,2008 by moi

kuinka monta klipsiä on yhdessä paketissa?

Mar 07,2008 by Charlotte

Heips!Onko klipseissä silikoninauha? Pysyykö varmasti tiukasti päässä?

Feb 12,2008 by Jenna

Haluaisin myös tietää voiko värjätä kotona? olin ystäväni kanssa eilen kampissa ostoksilla ja minulle tälläisiä esiteltiin ja jopa testattiin ja ihastuin niihin täysin. Ne olivat niin helppo laittaa ja todella hyvän tuntuiset, myös helppo harjata ja tuntuivat pysyvän hyvin kiinni. Olen kuitenkin ns."villipersoona" ja vaihdan usein hiustyyliä (väriä) ja jos näitä ei itse voi värjätä niin tulee kuitenkin aika kalliiksi ostaa jokaista väriä paketti? mietin myös että kuuluuko siis yhteen tälläiseen pakettiin neljä pidennystä vai mitä tuohon 69,00e sisältyy?

Jan 14,2008 by tyttönen

voiko värjätä kotona?

Jan 05,2008 by Dreamhair

Remy on hiuksen laatuluokka ja tarkoittaa parasta laatua.

Jan 03,2008 by tyttönen

voiko kyseisen clipsit värjätä kotona? ja mitä "remy hius" on?

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 6#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 6#

Regular Price: $76

$55.10

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 1#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 1#

1 Review(s)

Regular Price: $76

$53.20