Sale

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 613#

Product Code: 20078

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Out of Stock

Regular Price: $76

$57


We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color High Golden Blonde 613#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 21,2012 by tietooo?

saako näitä tilattua postiennakolla vai miten se tapahtuu onko kellään kokemusta ?

Jan 06,2012 by hei

voiei: onko ne muuten hyvät ku meinasin tilata tälläset ? aattelin ettei mee hukkaan ?

Jan 06,2012 by voiei

tilasin tällaiset hiukset täältä viikko sitten, ne tulivat pari päivää sitten ja värjäsin hiukset vaalealla värillä sillä olivat hieman keltaiset omiin hiuksiini verrattuna.. hiuksista muuttui kuitenkin HARMAAT, ja nyt mietin, että mitäköhän tulee jos värjään hieman keltaisemmalla värillä? auttakaa joku :(

Jul 23,2011 by ?:o

Miten on mahollista että tämä sama paketti mutta erivärillä on haukuttu ihan lyttyyn mutta tällä on nii hyvät kommentit ? :o ku tässä joku sano että ei takkuunnu ja siellä toisessa värissä oli että takkuuntuu jatkuvasti,voiko olla oikeesti mahollista että näillä on tosi paljo eroo,vai eikö se ihminen vaa oo osannu pitää niitä oikein ?:o ku nytten tiiä kummat tilaan koska se toinen ois enemmän mun värinen mutta ku sillä oli ni huonot arvostelut ? :o sanokaa joku jotain pliiis nopeesti...

Jul 20,2011 by Tyhmä :)

Jos tilaa vaan yhen paketin missä on niinku 1 kpl jokasta lisäkettä,nii millasee järjestyksee ne päähä pitää pistää ? :o Luin kaikki nuo kysymykset mutten löytäny vastausta,ja katoin sen ohje videon mut siinä sillä oli monta 4-klipsistä ja monta 3- klipsistä... Vaikeesti selitin,toivottavasti joku ymmärsi :D

Jan 26,2011 by Mary

"onko teillä mahdollista saada tätä Clip-On 4-os 40cm värikartan väriä #22 ? onko teillä niitä ollenkaan vai onko ne vain loppu ? "Kysyn samaa.vastaako nämä värikartat kuinka tarkasti pidennysten oikeaa väriä?kaipaan pikaista vastausta!!

Jan 18,2011 by Varovainen

Minulla on tällä hetkellä ruskeat hiukset joissa on 30cm clipsi-pidennykset. Haluaisin värjätä blondit ja ottaa niihin vaaleat 40cm clipsit, mutta ajattelin että näyttääköhän se tyhmältä tai näkyykö se "läpi", kun minulla on niin ohuet hiukset?

Dec 31,2010 by juhuu

^ niinpä kai noita •20cm •15cm •10cm •5cm hiusjuttuja on vain yksi kappale ?

Dec 31,2010 by kertokaapian

onko teillä mahdollista saada tätä Clip-On 4-os 40cm värikartan väriä #22 ? onko teillä niitä ollenkaan vai onko ne vain loppu ?

Dec 31,2010 by ongelmalapsi

mulla on aika luonnollisen blondit hiusket ja ajttelin ostaa tänvärisen ja mulla on sellaset rintojen alapuolelle ulottuvat hiukset ja aika normaalin paksuset ei kauheen ohuet tai paksut ... haluaisin ostaa vain yhden tällaisen Clip-On 4-os 40cm pakkauksen joks samalla pidentää ja vähän tuuhentaa mutta riittääkö vain 1 hiuksilleni ?? ja kun tässä vaikutaa olevan aika vähän noita hius juttuja jos jokaista kokoa on vain yksi kappale ... tajusitteko ?

Dec 29,2010 by espe-

Pystyykö hiuspidennysten kanssa tehdä hyvän ja tiukan nutturan ? Niin että se pysyisi vaikka kuinka pomppisi, hyppisi, ja juoksisi ?

Dec 27,2010 by tytsi

Jos tänään maksaa tilinsiirtona, ni kerkeekö varmasti perille uudeksvuodeks?

Nov 03,2010 by ????

Höh.. Eikö tämän pituisia löydy mustana ollenkaan? Oletteko värjänneet näitä kotona? Uskaltaisiko kokeilla värjätä mustaksi? Tarvitsisi saada vähintään 40cm

Oct 27,2010 by lode

ohuisiin hiuksiin riittä vallanmainiosti 1 paketti. itellä melko ohuet ja ei tarvii ees kokopakettia käyttää.parhaimmat hiukset dreamhairilla, muualta en menisi tilaamaan enää :)

Oct 23,2010 by L

"Jos on väärän väriset niin kuinka palautus tai vaihto onnistuu? vai onnistuuko ollenkaan? onko kenellekkään käynyt niin? "Kaikilla avaamattomilla tuotteilla on 14 vrk palautus- ja vaihtooikeus. Se on pakollista postimyynnissä.

Oct 21,2010 by ansku

Moi,Hyviä on, tilatkaa ihmeessä!JA PLIIS, lukekaa edelliset vastaukset, ennen ku laitatte satatuhat kertaa samaa kysymystä ja sydämiä perään. Kiitos ja anteeks.

Sep 24,2010 by minniii

Moikka!Olen tilaamaassa klipsipidennyksiä, mutta minulla on hyvn ohuet hiukset. Osaako kukaan sanoa pysyvätkö ne myös ohkasissa hiuksissa?

Aug 03,2010 by Minminää

Hauaisin vaan 2noita ku laittaisin vaa tohon eteen (:

Jul 29,2010 by +++

Mulla nämä kesti puoli vuotta ja siinä ajassa kerkisin jopa värjätä pari kertaa ja kävin uimassa nämä päässä sekä välillä nukuin. Hiusiä lähtee pidennyksistä aika paljon mutta ihan käyttö kelposet ovat silti vielä. (:

Jun 05,2010 by nominä

onko ne noin keltaset niiku tos kuvas näyttää ? tuol hiusvärikartas näyttää tummimmilta ;ooo ???

May 21,2010 by dingding

Yhden clipsi hiusosion leveyttä se tarkottaa.

May 11,2010 by iitu

Tuleeko hiuksista siis 40-45cm pitkät? itsellä jo aika pitkät hiukset, mutta haluan jatkoa näille.. tarkoittavatko nuo 20cm,15cm..jne klipsien pituutta vai lisäkkeen pituutta??

May 03,2010 by ?

tilasin tän aamulla ja maksoin mut sielt ei oo tullu mitää vahvistust et se ois maksettu vaikka maksoin nordealt ja nii,ni tuleekohan ne huomenna?

Mar 09,2010 by tärkeää

haluaisin tietää, että jos hiukseni ovat hieman yli olkapäiden ja haalistuneen oranssit, kannattaako ostaa nämä ja värjätä kirkkaan oranssiksi samalla kuin oma tukka?

Mar 06,2010 by hei !

itselläni on puoleen selkään asti pitkät hiukset ja haluaisin vähän tuuheammat ja pidemmät hiukset, onnistuuko 40cm pitkillä pidennyksillä? vastailkaa pian! :)

Mar 06,2010 by tärkeää :)

hei, onkos joku tilannut tämmöset? :) onko hyvät ja onko kellertävät vai ihan vaaleat? :)

Mar 06,2010 by tärkeää myös :)

jos on väärän väriset niin kuinka palautus tai vaihto onnistuu? vai onnistuuko ollenkaan? onko kenellekkään käynyt niin?

Mar 02,2010 by hex

Aijon tilata kesällä ja mulla on ihan valkosenblondit :)toivon että nää kestää ja siksi kysynkii jos näitä ei rasita mitenkään värjäämällä,suoristamalla tai kihartamalla niin ja pesee kampaamo tuotteilla voiko nää kestää yli 2.vuotta??? :D haluun sellaset pidennykset mitkä kestää ja kestää!!!*ite luin nää kaikki kommentit ennen kun kommasin.toi on rasittavaa lukee kun koko ajan kysytään voiko suoristaa ja voiko kihartaa.... yrittäkää nyt jaksaa lukee ennen kun kysytte kun tohonkin on vastattu miljoona kertaa!! ;s

Feb 28,2010 by bimbero

pystyy pesemään hopeashamppoolla.. itsekkin olen pessyt.. eikä ollut yhtään mitään haittaa :)

Feb 28,2010 by ryhe

PYSTYYY VÄRJÄÄN PYSTYY SUORISTAAAN..mutta hiukset katkeilevat samallailla kuin omat hiukset.. en suosittele päivistä suoristamista itsellä nää pidennykset katkeili yli 20cm...

Feb 06,2010 by suoristusrauta

Kun ootte suoristaneet näitä,niin pitääkö lämpö olla ihan minimissä vai voiko samalla lämmöllä,kuin omat hiuksetkin?

Feb 02,2010 by e

jos sulla on tosi vaaleet hiukset nii 613# ei varmaan oo sun väriä, koska itellä on sellaset ku on ihan vähän kellertävät hiukset joten platina vois ehkä olla parhain mutta whiteblond'kin voisi ovarmaan olla. vaikea sanoa!

Feb 01,2010 by ..

Onko näistä 613#, whiteblonde vai platina mikä vaalein? itellä on melkein valkoset hiukset niin mikä mahtais olla näihin paras?

Jan 13,2010 by blablabla

22 väriäääää kiitos !

Jan 10,2010 by diu diu

ei vältämättä riitä itselläni on ollu 8 osanen mika oli juuri sopivasti .. jos oh kauheen ohuet ja lyhyet hiukset silloin tulisi ostaa 4 pakettia joska se vaan tuuhentaa mutta näyttää typerältä jos on vaan 1 paketti pääsä

Jan 04,2010 by Elisa

Riittääkö yksi paketti koko päähän? :o Itselläni aika ohuet ja keskipitkät hiukset?

Dec 02,2009 by tiffen

No niin 9kk ne kesti, piti lyhentääki jonkun verran latvoista aina välillä. Nyt kuitenkin pitää tilata uusi satsi :)On tämä huomattavasti edullisempaa ja kätevämpää kuin" pysyvät" pidennykset!

Nov 19,2009 by !

voi pestä hopee shamppoolla.. itsekkin olen pessyt

Nov 12,2009 by miksii

miksei oo 22 värinä näitä :--------------( !

Nov 05,2009 by wuhuu

Voiko nää pestä hopeashampoolla? :)

Nov 03,2009 by diddi

voisko näitä värjätä?

Oct 15,2009 by kylä riittää yksi paketti

kyllä riittää yksi paketti. itse tilasin heinäkuussa ja tilaan seuraavat sitten joulukuussa, jos eivät ole huonossa kunnossa. ;)

Oct 08,2009 by sini

Riittääkö yksi paketti tuuhennokseen?

Oct 07,2009 by jampoo

kuinka pitkälle nää ylettyy jos omat on johonki suunnillee olkapäille tai vähä yli ?

Oct 03,2009 by Scene

Kuinka pitkään nämä pysyvät siisteinä?:o ?Alkaako ne latvat hapsottaa? Ostin espanjasta ruskeet ei aidot, ja päät alko hapsottaa ja piti leikata. Eihän nämä ala? ;o

Oct 03,2009 by SceneQUEEN

Oi nämä on kyllä tosi ihanat! <3___<3 tilasin heti kun näin! nyt täs oottelen..

Oct 03,2009 by Vätys

Mul on ollu aikasemmi ei aitoo hiusta olevat ruskeet, ja nekii oli ihan mahtavat! Nyt oon blondi ja tilasin nää. en malta oottaa et ne tullee :D Mite usei kannattais pestä ja riittäähän yks paketti jos haluun et ne ois vähän ohuemmat kuin ylähiukset :----------) ?

Oct 01,2009 by ..

Toimitus kesti 2 päivää, ei kauaa siis.Palauttaa tietty saa, mutta pakettia ei saa avata.Ite oon ainakin suoristanu ja kihartanu, hieman irtoillu hiuksia. Johtuu tosin varmaan siitä, että nukun ne päässä aina välillä ku ei jaksa ottaa pois. Se ei näköjään kannata :D

Sep 28,2009 by sejust

kuinka kauan toimituksessa menee suunnilleen aikaa?(----: odotan kipeästi !

Sep 28,2009 by aloittelia

jos nää ei ookkaa hyvät, pystyykö ne palauttaa?

Sep 27,2009 by tsajajaa

hiukseni ovat nyt vähä yli olkapään. kuinka pitkät pidennykset tulisi olla että ne olisi muutaman sentin navan yläpuolelle ? ((= ja joudun suoristaa joka aamu niin voisinko suoristaa myös näitä pidennyksiä?

Sep 24,2009 by ...

kui kaua näitte postitusaika kestäää?

Sep 23,2009 by jonnaa

kaverit on sanonu, että yksikin paketti riitti kokohius pidennyksiin, eli jos on ohuet hiukset ja lyhyet, niin voiskohan se sitten riittää varmasti? ku ei viittis kahta pakettia kuteinkaa turhaan.

Sep 21,2009 by --

te joilla on nämä pidennykset, millä värillä värjäätte omia hiuksianne ?

Sep 14,2009 by =))

oiw vallan ihanat..tää on siis aivan mahtava tuote<3 itel ku on vähä tämmötteet kellertävät blondit ni sopii hyvin niihi.. on siis saman väriset kun tossa kuvassakin =)=) en nuku niitten kanssa elikkä otan vaa joka ilta poijes ja aamul takasin!

Sep 11,2009 by -

koska siellä on ne clipsit

Sep 07,2009 by jep.

mite noi näyttää tos kuvas vihertävilt tuolt tyvest? :(

Sep 07,2009 by ei tajua

kui jotkut maksaa tyylii 130€, vaik klipsien pituudet on samanmittaset. silti ne kalliimmat on jtn 60cm, mut nää 45cm?

Sep 07,2009 by :asd

lisäystä vielä tuohon edelliseen että väri 60# tai se platinablond on tarkoitettu täysin vaaleaan tuhkanväriseen hiukseen.

Sep 07,2009 by :asd

on tosi kellertävät aivan vaaleisiin hiuksiin, itsellänikin on aivan vaalean valkoiset hiukset ja sovitin tuota väriä niin oli aivan melkein keltainen omaan tOsi vaaleaan tukkaan.

Sep 05,2009 by ....

itselläni on vähän hopean sävyiset, melkein 'valkoiset' hiukset, sopisivatko nämä minulle siis ? vai onko vähän kellertävät

Aug 19,2009 by .

vaaleen harmaatruskeet

Aug 14,2009 by 6i87

minkä väriset noi klipsit on?

Aug 13,2009 by dii

aivat mahtavat kutrit<3 tänää tuli postissa:) hiukan vaa ongelmia noitte laitossa ku liian innoissaa laittaa näitä:D

Aug 09,2009 by jeee

Mun mielestä noi oli kyllä aavistuksen verran keltaisemmat ku tossa kuvassa..mulla itellä on hiukan kellertävän vaaleat hiukset ja tää väri oli kyl tosi sopivan värinen!:)

Jul 28,2009 by Nimetön

On ihan kuvan mukaisen väriset ! ( =

Jul 27,2009 by natunen

hey, kuinka vaaleet nämä ovat? kun aion värjätä hiukset vielä (siis vaaleammaksi) nyt on päässä vähän kellertävä blondi mutta tosiaan vähän kellertävä. ja jos värjään ni ovatko nämä kuvan mukaan tuon väriset vaiko vaaleammat? vastausta pls :D

Jul 13,2009 by ^^

E dom där hårförlängningarna bra?

Jul 13,2009 by hmm?

Mun hiukset ulottuu takaa puoleen kaulaan, sivuilta vähän leuan yläpuolelle. "Toimiiko" noi pidennykset näin lyhyissä hiuksissa? En kyl ole tilaamassakaan ennen joulua kai ja ehtiihän nää tästä kasvaa mut mietin vaan.

Jul 09,2009 by APPLEEE

HEI!kuinka paksuja noi on?

Jul 03,2009 by :D

PITI LAITTAA 5 TÄHTEÄ EIKÄ 3 :D

Jul 03,2009 by :D

hohoo.. on yhet ruskeet pidennykset jo, mut blondailin nii piti saaha vaaleet pidennykset kans :D oottelen näitä..

Jun 29,2009 by =D

voiko näitä pitää aina päässä, huononeeko ne vai miten niitä kannattaa pitää?

Jun 28,2009 by miau

hei onko kaikilla pituuksilla tämä sävy 613# samanlainen? sillä vertasin esim 30cm, 60cm sekä tämän 40cm kuvia samasta sävystä ja tämä oli huomattavasti kellertävämpi kuin muut, jopa keltaisempi kuin muiden pituuksien kellertävämmät sävyt. :OOOOOOOOOOOOOO

Jun 28,2009 by eme

Itelläni on ollu 4-osainen mutta ihan tummanruskeat, nyt olen värjännyt oman värisiksi eli aivan vaaleiksi. Kysymys kuuluu siis näin:Onko tämä väri enemmän kellertävän vaalea(kullansävyinen) vaiko enemmänkin viileä tuhkanvaalea? kiiitos =)

Jun 24,2009 by jos...

Jos haluan pitkät, tuuheat hiukset lyhyiden, kakkasten sijaan ( :'D ) niin kannattaako näitä ostaa 2 kpl ? ^___^kun en halua tuota 8-osaista ostaa >x3aika hölmö kysymys, mut kannattaa tietää ennen kuin ostaa ;'D

Jun 22,2009 by sarsu

Aivan ihanat hiukset ! Ei kannata nukkua eikä käydä suihkussa hiukset päässä, nukkuessa clipsit hankaa omia hiuksia ja hiuksia voi katketa.Itse käytän näitä töissäkin joka päivä, eikä todellakaan tipu päästä.numero 613 näyttää kuvassa keltaselta, mutta ei ole luonnossa noin keltanen.Mahtavat hiukset, kiitos näiden keksijälle !

Jun 19,2009 by yes

tosi ihanat kannattaa tilata! ei rasita omia hiuksia ja on luonnolisen näköset. Moni kuvittelee että kauhee työ ottaa ja laittaa takasin mutta EI ole. Mulla menee 5 min ku laitan päähä ja ehkä 2min ku otan pois! Niin kätsyt oikeesti. oon iha rakastunu näihi ku aamut on niin helpojja nykyää ku ei tarvi tapella lyhyiden hiusten kanssa. ostakaa ihmeessä! im lovin it! <3

Jun 12,2009 by smoi

jos paketin avaa ja koikeilee niin sillonhan ei enää ole palautusoikeutta?hiustenpidennystenhän pitäisi kestää useamman kuukauden hyvinhoidettuna koska kyseessähän on aitoa hiusta vai?ps. tossa neuvottiine että kannattaa ottaa 2 pakettia kokopäähän, et riittää.

Jun 10,2009 by annnna

Monta päivää tässä kestää,kun tämä tulee postissa?

Jun 07,2009 by jjea

miten noitten kans sit jos haluu vaikka laittaa letille tai pompullalle niin näkyykö kiinnitys ?

Jun 04,2009 by Girl

Hei! Onks noi keltaset, vai ihan vaaleet/valkoset luonnossa?

Jun 02,2009 by Hannis

Ei kannata nukkua nää pääs. Ovat varmastikin epämukavat, klipsit voi painaa sekä pidennykset pysyvät varmastikin parempana, kun ottaa yöksi pois. Eihän siinä kauaa aamulla mene, jos opettelee laittamaan. Pesen sitten, kun alkavat tuntua tahmeilta muotoilutuotteiden jäljiltä. Altaaseen haaleaa vettä ja loraus shamppoota ja hoitoainetta, pesu ja huuhtelu. Annan kuivaa itsekseen ja sitten suoristan jos tarvii.

May 30,2009 by Nessi

Onko ketään joka nukkuu noi päässä? itse haluaisin nukka.. en halua ottaa pois niitä.. eli siis löytyykö ihmisiä jotka pitävät nitä KOKOAJAN päässä?hirveä työ meinaa irrottaa ja kiinnittää..

May 30,2009 by Nessi

ja mitä jos ei osaa valita väriä?! siis kun tarvitsisin sellaisen värikartan, saako täältä sivuilta tilata?!ja mulla on polkkatukka, vähän revitty sekavärinen tuohon kaulan puoleenväliin asti (menee ponnarille) voiko tällaiseen tukkaan pistää moisen?!

May 29,2009 by kjs

voiks noit pestä iha normi shamppoil vai täytyyks olla pidnnyksien omia? :)

May 28,2009 by heheheh

kui usein pesettä noit? :p

May 26,2009 by ^

ei kannata, pysyy siten parempana mutta muuten voi.

May 23,2009 by moi 8)

ja voisitteko vastata nopeasti

May 23,2009 by moi 8)

voiks noi pääs nukuuu jos vaikka letittää? (:

May 22,2009 by hahah

utelias20.05.2009 19:25Pisteet: 3 NO TOIVOTTAVASTI ! NUOHAN ON IHAN LOISTAVA KEKSINTÖ SILLOIN JA TODELLA HALVAT ! KUN MIETTII NIITÄ OSTOSKANAVANKIN TUOTTEITA, JOTKA MAKSAVAT PALJON ENEMMÄN KUN NUO JA NE EIVÄT EDES TOIMI ! MIETIN VAIN TUOTA ETTEI OLE HUIJAUSTA KUN NOIN HALVAT NÄYTTÄÄ OLEVAN.... KUN EIKÖ KAMPAAJALLA MAKSA HIUSTENPIDENNYKSET AINAKIN 400 EUROA ?! :D < lol! kuvitteleeks toi tosiaa et noi ois yhtää paremmat ku jotkut ostostv:n 'halppis' tuotteet ????

May 22,2009 by (hymysuu)

Jänskättää kamalasti! Tilasin nuo tänää 15.02 ja niiden pittäis mennä kait jo tänää postii... mut ku viikonloppuisin ei jaeta postia niin tuleepi vasta maanantaina :)

May 20,2009 by hello

moi 8)20.05.2009 16:19Pisteet: 3 voiks noi pääs olla linnanmäen laitteis? < niinpä ?! ja voiko ne päässä mennä esim. serenaan ?

May 20,2009 by tyytyväinen ostaja

Tilasin nuo joku puoli vuotta sitten ja vieläkin 'ehjiä' :D minä ainakin olen nukkunut niillä ja mennyt suihkuun eikä ole ollut mitään ongelmaa. Mutta suosittelisin kysymään joltain joka oikeasti jotain noista tietää... ;) ja kai nyt niillä suihkuun voi mennä jos niitä värjätäkkin voi, eihän väriä voi pestä pois kastelematta noita hiustenpidennyksiä... :):):)

May 20,2009 by utelias

NO TOIVOTTAVASTI ! NUOHAN ON IHAN LOISTAVA KEKSINTÖ SILLOIN JA TODELLA HALVAT ! KUN MIETTII NIITÄ OSTOSKANAVANKIN TUOTTEITA, JOTKA MAKSAVAT PALJON ENEMMÄN KUN NUO JA NE EIVÄT EDES TOIMI ! MIETIN VAIN TUOTA ETTEI OLE HUIJAUSTA KUN NOIN HALVAT NÄYTTÄÄ OLEVAN.... KUN EIKÖ KAMPAAJALLA MAKSA HIUSTENPIDENNYKSET AINAKIN 400 EUROA ?! :D

May 20,2009 by utelias

Noniin tilasin ne nytten ja tässä odottelen että ne tulisi... mutta haluaisin vielä tietää saman kun tuo 'hmm' nimimerkkinen, koska en haluaisi pilata niitä heti ku olen saanut ne nukkumalla niillä ja käymällä suihkussa ne päässä. Joten voisiko joku ystävällisesti kertoa voiko niin tehdä ? :) olisin hyvin hyvin kiitollinen ! ;)

May 20,2009 by moi 8)

voiks noi pääs olla linnanmäen laitteis?

May 19,2009 by hmm

Voisko joku kertoo voiks noilla mennä suihkuun ja nukkua noi päässä ? Jos voi niin ehdottomasti tilaan! (=

May 13,2009 by :F

kui kestäviä nuo pinnit on noissa clip-oneissa. esim kestääkö mopokypärän alla vai meneekö ne rikki

May 09,2009 by Dollie

Saakos näit kihartaa, vai meneekö huonoiks jos kiharran? :D Ja mietin vaa et saaks nää palauttaa jos nää onki epäsopivan väriset? mul ku oli musta tukka, ni oli samantyyliset, mut ne oli epäaitoo hiusta, ja meni nopeesti huonoon kuntoon, eikä niit saanu kihartaa:D mut oon ymmärtäny et nää ois ihan aitoo hiusta ja hyvät?

Apr 30,2009 by Hannis

Näiden keksijälle pitäs antaa Nobel-palkinto!!!! Huipputuote! Ehkä aavistuksen kellertävät kuin omani, mutta kokeilen vaalentaa. Laitoin heti uuden tilauksen!

Apr 25,2009 by Minä

Meneekö nää jos käyttää sillain aina koulussa ja joskus iltasin nii kuinka helposti takkuun tai meneekö nää pilalle? Pysyykö hyvä kuntosena kuin pitkään?

Apr 18,2009 by !!

onko nää kuinka kellertävät luonnossa ku mietin ku ittellä on aika vaalea hiukset

Apr 18,2009 by ???

kummat niistä blondeista pidennyksistä on vaaleemmat, ku mulla on ihan vaaleet hiukset itellä nii en sitte tiiä et uskeltaako tilata jos ne on liian tummat kun ilmeisesti niitä ei voi sitte vaalentaa...

Apr 17,2009 by MJ

Ite hommasin tän paketin 4 kuukautta sitten. Ja aivan mahtavat<3 Aluksi tosin oli vaikeaa saada ne kohilleen, mutta nykyään menee n.8-15min. enää. Ja voihan niitä pestä ja hoitaa melkeinpä samalla lailla kun normaaleitakin hiuksia. Pitää tosin olla varovainen ja otettava huomioon, että ns.kovasta käsittelystä ne toki voi mennä hieman karheammaksi. Itelläni ovat kyllä vielä ihan hyvässä kunnossa. Pari kertaa oon niitä kihartanutkin ja samalla lailla toimivat kun ihan omat hiukset :D Ai nii ja tässä vielä linkki sellasille ihmisille jotka noitten hommaamista harkitsevat. Video siis jossa näytetään miten nuo pitäisi päähän laittaa. Ite käytin tätä apuna ku yritin opetella niitte laittamista ;) 6c

Apr 11,2009 by mipo

pitääkö näitä hoitaa miten ? pestä tai jotain ? voiko näihin käyttää hiuslakkaa/vaahtoa yms ?

Apr 01,2009 by jöö

1 paketti riittää jos on ohuet hiukset, jos on paksut hiukset kannattaa tilata 2 pakettia. mulla riitti 1 paketti.

Apr 01,2009 by joouu

voi suoristaa,kihartaa. ei kannata harjata muoviharjalla, ne kuluu helpommin sillon kun ne takkuuntuu. kannattaa harjata "pehmeellä" harjalla. eikä kannata pestä niitä koko ajan. niitä pystyy värjäämään. ite värjäsin kerran kotona.

Mar 17,2009 by papaya

Onko tää hius kamalan keltanen? Itselläni ei ole mitkään superblondit hiukset, mutten haluaisi lisäkkeiden olevan liian keltaisetkaan (kun niitä ei vissiin vaalentaa voi). Että kannattaako ottaa mielummin tää väri 613 vai whiteblond ? (:

Feb 25,2009 by tiffen

Tilasin ensin yhden 5cm whiteblondin kokeeksi ja saman tien sitten tämän setin. Tuli jo seuraavana päivänä postista ja nyt on uusi tukka :) tosi aidonnäköinen, mutta pitää vielä harjoitella osien laittamista sopiviin kohtiin niin että näyttää järkevältä. Tosin itselläni on nyt juurikasvua, voi olla ku värjää tukan niin osiot ovat entistäkin huomaamattomat. Tän keksijälle pitäis antaa joku mitali! :D edullinen vaihtoehto pysyvimmille pidennyksille ja kannattaa ihan kokeen vuoksikin ostaa!

Feb 02,2009 by KISSA

Voi video nää oli tosi hyvät ainaki kun mulla oli. Tilasin tosin hairium.fi mutta samaa kaamaahan tuo. Ihanat on ja mulle ainakin riitti yks paketti. Nyt en vaan voi enää käyttää kun värjäsin tummaks. Mutta kaapissa ne on odottamssa kun värjään yaas koko pään vaaleeks <3

Feb 02,2009 by angel

pystyykö noita lisäkkäitä laittaa lyhyeen tukkaan? miltä ne näyttää, jos laittaa sellaseen tukkaan?

Jan 25,2009 by Kysyttävää

Luuletteko että hiuksiini (pisimmillään tällä hetkellä 30 cm),ei ole ohuet muttei mitkään järkyttävän paksutkaan riittäisi 1 pkt 40cm lisäkkeitä? :)

Jan 19,2009 by päläpälä

no kai sä voit sitä omaa hiustas tupeerata siihe klipsin päälle ja sit harjata se takku piiloo tai no sillee :D etteis e näy.

Jan 14,2009 by pink.

hei voiko noita kihartaa ja suoristaa ihan normisti ? ja värjää kaupan väreillä ?

Jan 13,2009 by mau.

tilasin tossa to ihan blondit pidennykset,ja tosi hyviltä ovat tuntuneet.ainut ongelma vain on että kun se clipsi näkyy sieltä omien hiuksien alta,kun omat on niin ohkaset,ni saisiko niitä mitenkään piiloo?muuten aivan loistava tuote ! =)

Jan 10,2009 by Heinoinen

Hei ihmiset hyvät ! Luuletteko oikeesti et se yht'äkkii vaan tipahtaa? Tipahtaako teijän sellainen klipsi pinni yht'äkkii kesken koulupäivän vaan päästä?! Ei tipu!Riittää ihan hyvin toi 4-osainen koko pään pidennykseen, mut jos haluaa nyt tuuheuttaa niin osta kaksi pakettia ! EI oo vaikeeta kiinnittää itse ! EIkä näytä tyhmältä vain yksi paketti! Ja jos ette tiedä mihin asti nää ylettyy niin mittanauha vaan käteen ja mittaamaan !!

Jan 04,2009 by meitsi

mietin täs sitä et jos tilais yhen paketin, ja ku tossahan on ihan erikokosia noi hiusosiot miten ne saa tasasesti päähän? ja riittäiskö toi yks paketti edes? :o

Dec 30,2008 by kevike

onko vaikea kiinnittää itse takahiuksiin? ajattelin tilata tämmöset, mutta kun joka aamu pitäisi nuo laittaa päähän, niin onko tosiaan kuinka hankalaa saada ne hyvin takaraivoon kiinni? kuinka kauan kestää laittaa nämä kiinni päähän?(=

Dec 26,2008 by tuntematon

Elikkä siis näyttääkö tälläinen tyhmältä jos on pelkkä yksi paketti? jos on kuitenkin omat hiukset olkapäille?

Dec 22,2008 by Ruki

mäkin haluaisin tilata tollaset,mut en tiiä yhtään mtn pidennyksistä enkä siitä kuinka niitten kaa toimitaan.miten ne ees kiinitetään?mihin asti nää ylettyy?

Dec 18,2008 by tytta

haluan tilata nuo ja saanki =) monilla kavereilla on tuollaset ja ne on ihan aidon näköset <3 voi että ootan kovasti että saan nuoo

Dec 14,2008 by betty

aivan ihanat nää clip-on hiukset <3 hiukset ylettyy tuohon tissien alapuolelle :) mulla on ihan normaalit hiukset, ei paksut eikä ohuet, niin mulle kyllä riitti yksi paketti. en vaihtas mihinkään. <3

Oct 24,2008 by gan

kysyisin että voiko tästä saada hopeaa vaikkapa hopeahoidoilla? vai mitä kannattaisi tehdä jos sellaiset haluaa?

Oct 14,2008 by Minz

Mihin saakka nämä hiukset ylettyvät? On ongelmana minkä pituset hiukset kannattaisi tilata :/

Sep 23,2008 by demas

^^ois kiva tietää kanssa :)

Sep 18,2008 by kelly

riittääkö koko pään pidennykseen jos on melko ohuet hiukset? ja mihinköhän asti nuo hiukset ylettyy? :)

Aug 27,2008 by jane

otetaanko nää aina illal pois ja voi laittaa uudestaan? vai miten nää eroo sinettipidennyksestä?

Aug 20,2008 by ssa

mulla yltää hiukset just ja just olkapäille, mut on todella ohuet.. aattelin tilata vaan tän yhen 4 osion paketin, mut pelkään ettei riitä..

Aug 20,2008 by mä

mulla suht paksut olkapäille yltävät hiukset ja vaatii ehottomasti kaks pakettia,tilasin yhen ja näkee selvästi miten omat loppuu paksuna harteille ja tää pidennys jatkuu luiruna rotan häntänä.

Aug 16,2008 by (=

Kun noihan on niinku eri pituusii ja haluisijn vaan kahdet sellaiset pitkät ehkä 3-4 clipsin, nii että ne tulis tuolta alta tohon eteen niinkuin sceneillä niin onko täältä mahdollisuus ostaa sellaisia missä on vaan kaksi esim. 4 tai 3 clipsin hiusta koska en halua laittaa koko hiuksiin vaan tuonne alle niinkuin "scene" tyylissä ymmärsittekö? (=

Aug 14,2008 by mira

voisko tätä saada millon? mulla on jo kuitu hiusta teiltä tilattu aijemmin 50senttiset.. mutta haluisin vähän lyhyemmät. ja tämä väri oli juuri oikea minulle.

Jul 23,2008 by kazz

Esmee: ei tipu helposti !! mä pidän näit joka päivä koulus ja ei kyl oo meinannu tippuu viel kertaakaa. Mul on 1 paketti ja ainaki mulle on riittäny, mul on tuuheet hiukset niin lähinnä ostin pidennystarkotukseen, en tuuheutukseen. (:

Jul 16,2008 by Esmee

1. Irtoaako kovin helposti? Haluaisin kouluun laittaa tälläiset pidennykset, mutta noloa jos nää sit tippuilis :s2. Onko kenelläkään riittänyt 1 paketti pidennyksiin?

Jul 15,2008 by tupla

Aavistuksen verran liian tummat omiin hiuksiini verrattuna.. tässä sitten mietin uskaltaako värjätä samalla kun omat hiukseni värjään, ihan kaupan värillä..Vai onko sittenkään liian tummat kun päähän laittaa. Tässä sitten onkin pari viikkoa aikaa pähkäillä mitä tekee, ennen kuin avaa pakkauksen. Silti tekisi mieli jo kokeilla hiuksia :P

Jul 14,2008 by lauren

riittääkö yksi paketti hiustenpidennyksiin ?

Jul 13,2008 by Blondi-

Pysyykö ne todella siis hiuksissa koko päivän??Olis vähän noloa jos hiukset tippuis ruokakaupassa =))

Jul 04,2008 by Marianne

Aivan mahtava tuote! Väri on tosi vaalea ja koska hiukset on aitoa niin ne näyttää aidoille. Clip on hiustenpidennys on paras tapa saada ne kauniit pitkät hiukset! Suosittelen lämpimästi! En vaihtaisi näitä clip on hiuksia mihinkään. Nyt voin pitää pitkiä hiuksia kun haluan!:) Upeeta! Paras keksintö hiusille ja se ei rasita sun omia hiuksiasi. Ainoastaan mielikuvituksesi on rajana kun teet upeita kampauksia hiuksilla tai muuten vain haluat pitkät kauniit terveen näköiset hiukset!

Jun 30,2008 by Nimetön

''voiko noita värjätä? ja miten se tehään''Aitohiusta voi värjätä, mutta suositellaan tehtäväksi kampaamossa ammattilaisella.'' Pystyykö tätä suoristaa suoristusraudalla?''Pystyy suoristamaan.

May 11,2008 by yuno

Pystyykö tätä suoristaa suoristusraudalla?

May 08,2008 by fanipala

hei! riittääkö 1 paketti hiustenpidennyksiin alahiuksiin, jos niistä haluaa suhkot paksut? =)

May 02,2008 by TN

voiko noita värjätä? ja miten se tehään

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 4#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 4#

Regular Price: $76

$55.10

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 18#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 18#

Regular Price: $76

$55.10

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 6#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 6#

Regular Price: $76

$55.10