Sale

Clip-In Hair Extension 4pcs 60cm 1#

Product Code: 20335

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $123.60

$85.60


We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Black 1#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jun 17,2013 by ??

Itselläni on nyt 50cm clipparit, mutta haluaisin noi 60cm, onko paha jos tilais tän paketin ja yhdistäisi sit niitä 50 kymppisiä ja 60 kymppisiä clippareita? Help me please !:)

Mar 06,2013 by ee

tilaus saapui kyllä nopeasti, siitä pisteet. hinta on mahdottoman kallis.. 4 osiota riittää kyllä jo ennestään paksuille hiuksille.

Nov 20,2011 by moi

Mulla on n 50 cm pitkät hiukset, jos jakauksesta mittaan ja semmoset keskipaksut kerroksittai leikatut. Riittääisikö 1 paketti ? Tarvitsisin nopeaa vastausta ! ;)

Sep 17,2011 by ihajees

No minä olin ainaki aluksi ihan tyytyväinen ja tosi ilonen ku tulivat niin nopeasti ! Mutta miksi niin kallista ? Tarvisin taas lisää clip-on pidennyksiä vähän pitempiä kyllä..mutta pitää miettiä niin kovan hinnan takia...Olisin ollut ostamassa 60cm neljä osaisena mutta kamala hinta !

Jan 22,2011 by mööm

tulis niinku 10kpl niit..

Dec 12,2010 by KELPAIS

Onks tulossa tälläsii mustii 60 cm pitusii 8 osaisina? oon nähny näit 4 osaisia kavereilla ja näyttää kyllä aika ohuilta omiin hiuksiin verrattuna :/

Nov 27,2010 by Bubbles

Mulla on 40cm pidennykset, jääny lyhyiks ja omat hiukset todella paksut, silti riitti ihan vaan se 20cm osio plus 10cm kummallekin puolelle, olis tullu ihan liioiteltu jos ois lisää laittanut, tosi hyvin kestivät ja kaverille annoin pois. Nyt ajattelin tilata nää pidemmät nää on n.10cm pidemmät omista hiuksistani kun laittaa tohon aika niskaan.. ja uskon että hyvän näköiset tulee kun omilla hiuksilla sen verta pituutta ja paksuutta :P

Oct 18,2010 by JEPAJEE

JUU eli tilaan itse nämä hyvälaatust tavaraa onnn ! ja kun kysyit honey että riittääkö koko päähän niin riippuu ihan hiustesi pituudesta. itsellani on nyt 50cm pidennykset valmiina mutta ostan yhden paketin 60cm että tulee pituutta (: jos lyhyehköt hiukset niin kannatan kahta pakettia, koska tulee paljo paremman näköset ((: muuten sellaset lurjut ja rumat ! kalliiks saattaa tulla mut... mutmut.. ): itselläni on nyt kaks pakettia 50cm ja näyttää hyvältä päässä, yks ei riittäis mihinkää (:

Oct 15,2010 by honey

Hei, Onko tämä laadukasta hiusta? Kokemuksia? Ovatko hiukset pysyneet hyvänä käytössä? Riittääkö yksi paketti koko päähän? Ihmetyttää korkea hinta. Voisiko joku ystävällisesti kertoa kokemuksiaan.. Kiitos :)

Jul 27,2010 by asdasd

tilasin itte nuo 60cm sitte ko ei saanu 50cm, niin ei se minua itteä haitannu vaikka ne oli vähä pitemmät. ja tilasin vaan yhenpaketin ja omiin hiuksiin se mielestäni riittää... vaikka omat hiukset onkin paksut. ja vaikka ne on ohuet, niin tarpeeks niitä hiuksia on, niistä tulee loppujen lopuksi aika paksut ja painavat kun ne iskee päähän...

May 18,2010 by -

ja riittääkö tämmönen paketti koko pään pidennykseen?

May 18,2010 by dlkföljkhg

riittääkö 1 paketti vai tartteeko 2? tuolla lukee "kokopään poidennykseen" 2 pakettia, mut en oo varma.. tietääkö kukaan?

May 18,2010 by -

mihin asti nää tulee kun mulla on pari senttiä yli olkapäiden omat hiukset?

Apr 18,2010 by `karoliina

saraawww kannattaa vaikka leikata hiuksia kerroksittan ja lyhemmiks ja sit ottaa pidennökset niin niistä tulee kivat paksut :)

Mar 20,2010 by saraawww

mulla on hirveen ohuet hiukset ja pitkät niin kannattaako mun ottaa pidennöksiä vaan jos haluan tuuheammat hiukset ?

Mar 18,2010 by trh

ohuet ja hiuksia lähtee paljon

Mar 12,2010 by ----

Siis mitä, eikö yks paketti riitä koko päähän ? :S tilasin just mut en oo viel maksanu... Peruutan tilauksen jos ei riitä päähän :S Mul on paksut hiukset ja ku tos lukee et yks osa on leveydeltää 20 cm Eihä se oo vähä? mut siis eikö yks paketti riitä koko päähän ?

Feb 02,2010 by maikora

eilen tilasin ja tänää tuli..tosin petyin hieman että oli tosi vähän hiusta paketissa, aikasemmi tilannu 30cm mustat 4osaset ja oli paljon paksummat. muuten laadultaan ovat tovi hyvät + ihanan pitkät.

Jan 16,2010 by bhrftaewb

superi----okei eli päädyn sitten tilaamaan ton 40 cm 1 b:n vaik pitempi tukka ois ollu parempi :)

Jan 11,2010 by superi

bhrftaewb, mullakin mustanruskee, 3:n tummuudella värjätty oma tukka. oisin kans tarvinnu 1b:n, mut sitähän ei tässä 60-senttisessä oo saatavana.. joten otin 1:n. nyt pitää vaan ahkeraan värjätä omaa hiusta, koska haalistuneena sävyero näkyy, muuten ei.

Jan 10,2010 by bhrftaewb

hei mulla on ruskeanmusta tukka nii pitäskö mun tilata sävy 1 vai 1b?

Dec 24,2009 by danja

Tilasin tänää tämmöset, ja aiemmin mulla on ollu tämmöset mustat mut vaan 40 cm pitkät, ne oli tosi kestävät mut vähän vaa katkeili, mut tosi kestävii nää on ollu, kestää hyvin yli puol vuotta :) mut blondit katkeilee ja ohenee tosi paljon :S 2 kertaa ollu 40 cm pitkät blondit ja lyhentyny 3 kk aikana varmaa 15 cm.. mut hyvin mä oon aina saanu näillä neljällä osiolla koko pään hyvin laitettuu vaik itelläni on muutenki paksut hiukset mut mustat kestää hyvin :) kyllä suosittelen 8)

Dec 17,2009 by superi

olen 160 cm ja yltää minua liki peppuun. tosi pitkät siis. ota huomioon, että jos ja kun laitat clipsejä niskaan, ne ovat sitä pidemmät mitä alempana ovat.

Dec 16,2009 by mursu

mihin asti ylettää? Olen koittanut mittanauhalla, mutta silti epäilen, että ovatkohan ne liian pitkät ;/

Dec 11,2009 by superi

no nämä eivät todellakaan ole tummanruskeat, vaan ihan mustat. vertaa ringin samara ;)

Dec 10,2009 by mm-aisa

missä noissa hiuksissa näkyy minkä väriset ne on. Kun mustat pitäisi tilata mutta ei olis kiva saada esim tumman ruskeita.

Dec 10,2009 by superi

Kertokaapas!, nii no täähän on tummin väri mitä saa. oisin ite ottanu ehkä mieluummin 1B:nä nää jos ois saanu, kun oma hius on kolmosen tummuudella värjätty, mut ei ihan musta kuitenkaan. mut hyvin menee sekaan!

Dec 10,2009 by superi

mä tilasin tän viikon maanantaina (7.12.) ja nää tuli eilen keskiviikkona (9.12.). mullakin on nordeassa tili, et ehkä just sen takia tuli joutuin, kun maksu näkyy heti tilillä... en oo muuta ehtiny ku mallailla vähän päähän, mut tosi ihanat on! ja onneks otin 2 pakettii, vaikka kalliiks tulikin - ei oo nimittäin yhtään liikaa, vaikka omat hiukset onki harvempana ku koskaan sinettipidennysten jäljiltä ;o

Dec 06,2009 by dfd

tilasin keskiviikkona eikä vielkää näy pia viikko menny -.-

Nov 14,2009 by nanna

juu tytöt tilatkaa ihmeessä! hiusten laatu on todella hyvä. kestää oikein hoidettuna vaikka vuosia. Ulkomailta toki saa halvemmalla mutta pysyy hyvänä n. 3 kuukautta, joten ei. kannattaa maksaa laadusta. nyt itse olen ulkolaisia käyttänyt vuoden, siis monet olen tässä ajassa joutunut tilaamaan. niissä lukee että 100% aitoa human hair, mutta käytössä huomasin että valitettavasti niissä on myös muovikuituhiusta seassa. nämä hiukset mitä täältä saa ovat varmasti oikeaa hiusta ja keskihintaista. kalliimpiaki vielä muualta löytyy. nyt kannattaa uskoa mua ja eiku tilaamaan.

Nov 13,2009 by Kertokaapas!

Jotka on tilannu tämän tuotteen niin onko nää hiukset ihan mustat ku ei täällä missään näy olevan mitään väriä mainittu?

Oct 06,2009 by jepjep

Itelläni on ainaki omat hiukset niin ohuet, että riittää koko pään pidennyksiin ihan hyvin tämmönen ykskin paketti.Ja te joiden pidennykset on ohentunu paljon niin oottehan harjannu oikeenlaisella harjalla ? Koska tavalliset harjat repivät näitä hiuksia kaks tai jopa kolme kertaa enemmän kuin okeanlainen harja.Iteläni ei nimittäin ole kaventunut kuin ihan vähän vaikka olenkin värjännyt pidennykseni kahdesti ja suoristanut aina jos ne kehasrtuu sateessa tai ponnarilla.Lisäks hiukset näyttää aidommilta jos ne ohenee latvaan eikä ole sellaiset tasapaksut ja ne voi kyllä leikata tasapaksuks jos siltä tuntuu.

Jul 13,2009 by zuibba

kyselisin, että kannattaako näihin todella upottaa tuo 130 euroa? pysyvätkö hyvänä ja ovatko muutenkin hintansa väärti, koska olen kuullut, että esimerkiksi hairtradesta saisi halvemmalla ja paketti sisältäisi enemmän hiusta? Ainoa huonopuoli tietty se, että joutuisi tilaamaan ulkomailta.

Jul 04,2009 by carmen

Te jotka olette ostaneet nämä 60cm, niin onko ne pysyny teillä hyvässä kunnossa? Koska itselläni on nuo 40cm, ja ne on aivan _MIELETTÖMÄN_ huonossa kunnossa, enkä edes käytä niitä pahemmin. En ole ikinä suoristanu tai kihartanut pidennyksiä, saatikka värjännyt tai nukkunut niiden kanssa! Olen ne ainoastaan pessyt muutaman kerran, ja sekin runsaalla hoitoaine määrällä. Suunnitelmissa olisi ostaa nämä 60cm, mutta en viitsi turhaan laittaa 130e hiuksiin, jotka heti menevät huonoon kuntoon jos niitä ei edes käytä! :(

Jun 12,2009 by dddd

yujnmy- se käy ihan tavallisesti mittanauhalla. laita mittanauhan pää sun hiusten juureen ja sitte vedä se niin ja katso miten pitkät ne on. ei siinä tietenkää pakosti ihan tarkkaa tulosta saa mut kyllä se riittää jos tietää noin ;)

Jun 03,2009 by yujnmy

miten mittaan mun hiukset?

May 22,2009 by juu

eli eikö 1 paketti riitä pidennykseen ? jos omat hiukset on 30cm pitkät ?

Apr 17,2009 by heinionen

hienot, mutta hieman kyllästynnyt nyt, mulla ollu 4 kuukautta nytten ei ees sitäkään ja ohentunnut ihan tajuttomasti ainakun harjaa lähtee todella paljon hiuksia, ja aikamoinen laittaminen loppujenlopuks joka aamu, alussa ei niinkään mutta kyllä sitten alkaa kyllästyttää. itse tilasin vain yhden paketin ja jos vain rahaa on niin tilatkaa ihmeessä toinen jos haluutte kunnollisen eikä mitään liuhulettiä.

Apr 10,2009 by j

hiusta on paketissa aika vähän. Melkein tarvitsisi 3 pakettia kunnon pidennykseen. Ylihintainen mielestäni siihen nähden, miten vähän hiusta yhdessä pakkauksessa oikeasti on. Sitä yllättyy kun sen postissa itselleen saa, että miten vähän siinä olikaan hiusta.

Apr 10,2009 by h

zippal, mitä ihmettä? ei voi pitää kuin ponihännällä,siis miksi?jos kaverillasi on laineilevat hiukset,miksi hän tilasi suorat clipparit?oman tukan voi suoristaa.vai tarkoitatko että hänellä on takaraivossa jotakin lainetta/pyörrettä?senkin luulisi voivan suoristaa,suurimmalla osalla ihmisistä kuitenkaan mitään tuollaisia ongelmia tulee.huh..

Mar 17,2009 by zippal

On tosi typerää että pitää tilata kaksi pakettia tuohon pidennykseen!! Oletteko tilanneet pidennykseen vaan yhden vai kaksi? En kehtaisi maksaa yli kahtasataa kun ei tiedä että millaiset oikeasti ovat..Yhdellä kaverilla on tällaiset.. en ole nähnyt kuin kaukaa ne aina mutta kuulemma ei voi oikein pitää muuten kun ponihännällä, näyttää muuten tyhmältä jos hiuksissasi on IHAN pientä lainetta tai pyörrettä :/

Mar 14,2009 by :)

minulla on nyt jo 45 cm pitkät clip on hiusten pdennykset ja nyt haluisn nää lisäks mut tar viinkohan kaks pakettia ku mulla on jo yhet ?

Mar 11,2009 by *haluaa pidennykset*

Aivan ihanat mutta kun toi yks paketti maksaa 129 e ja sit pitäis ostaa kaks pakettii, iha tyhmää

Jan 08,2009 by Mievaan.

Kysyin täst tuotteest, et onko tulossa muitakin värejä, ja ne vastas että kevään aikana tulee muitakin värejä... Eli oottelen siihen asti. :D

Jan 07,2009 by Heinoinen

Tilasin sitten vihdoin nää hiukset ja sunnuntaina tilasin, maanantaina maksoin ennen kello 15 ja torstaina tuli. Vaikka luvattiin heti seuraavana päivänä, ja nyt ei ollut postin vika koska soitin tänne ja ne sano että hiukset on viellä siellä tiistaina. Mutta Kun ne vihdoin tuli, niin hyvät on, jos vain varaa ostakaa 8-osaiset. Hyvin pysyy päässä, vaikka välillä hiukan painaa. Eikä näy noi clipsit ollenkaan päässä.

Jan 03,2009 by oo

sain tässä vähä aikaa sitte nää hiukset.. mun mielestä ihan ok. mutta ois se kivempi jos olisi 8- osasina. mutta ihan tyytyväinen oon. :)

Dec 27,2008 by Heinoinen

Oon pitkään pähkäillyt tilaanko vai en, hinnan taki. Miksi niin kallista? Joistain muista ulkomaalaisista paikoista vois saada 10 halvemmalla, mutta kannattaako tilaa ulkomailta? Ei minusta, helpompaa kun on Suomesta. Sanokaa omat mielipiteenne näistä hiuksista!

Dec 21,2008 by oo

Itse tilasin just nämä pidennykset, oisko kannattanu?

Nov 17,2008 by pehmis

onko näitä 60cm suoria klippareita 8-osaisena? en ainakaan huomannut kun selailin tota sivua... saattaa noi kiharat clip-on:it näyttää vähän hassulle piikkisuorassa tukassa.

Oct 20,2008 by pinnis

angel: mulla on kans toi sama setti kun sulla ja nyt harmittaa kun joudun tollaiset tilaamaan, kun haluan pidemmän tukan vielä. hirveetä rahanhaaskausta :/

Sep 05,2008 by angel

hölmöä kun näitä ei ostaa yksitäisinä osina.... koska en tarvisi kun yhden tuommoisen 4 klipsin 60cmhiuksen... niin miksi vaivautua ostamaan kokosetti... itellä on jo 8 osion 45cm clip on..

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)