Sale

Clip-In Hair Extension 4pcs 60cm 613#

Product Code: 20178

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Out of Stock

Regular Price: $123.60

$91.30


DreamHair

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color High Golden Blonde 613#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Feb 09,2012 by moivaan

onks noi latvoist valkoset? :o

Jun 21,2010 by bitch

Siis todella mahtavat! sopii mulle todella hyvin ;) i love it <3

May 27,2010 by apua

mulla on tosi ohuet hiukset ja ajattelin jos yhen paketin tilaan niin riittääkö se pidennykseksi jos muutenkin ohuet hiukset ??

Feb 18,2010 by stupid

Aijon tilata täältä, mutta minua mietityttää vain kun olen lukenut että ne on ohuita, jotkut sanovat että liian ohuita. Mutta en ajatellut koko päähän, vaan kun minulla on pätkityt hiukset niin alle. Mutta kuinka kauan nuo voivat kestää? Jos hoitaa hyvin? Ja luin myls ettei kannata pestä ne menee huonoiksi..mitä mieltä olette?

Dec 16,2009 by mursu

mihin asti ylettää? 8/

Dec 14,2009 by <3

Ihan kivat nää on, mut jos suunnittelee värjäävänsä tummemmaks... ni ei oikeen onnistu :S

Nov 23,2009 by =)

tulee kahessa päivässä postilaatikkoon , kun on maksanut!! =)

Nov 20,2009 by elmis

Onks kellää tietoo muita sivuja mistä saman pituisia edullisemmin?

Nov 19,2009 by 8h89

onko tää sivusto luotettava...monen pvn päästä teil tuli nää

Nov 14,2009 by (;

Haluun kysyy iha samaa

Nov 07,2009 by KUKA OSAA VASTATA KYSYMYKSEENI

Mihin asti nämä ylettää?

Oct 11,2009 by kyllä

Muualtakin saa ja ihan oikean sävyisinä valmiiksi. Kannattaa katsella muut mestat kans. Ite sain suoraan ihan oikeen sävyset.

Oct 05,2009 by jejej

en oo ikinä täältä tilannu mutta ku ostin kampaamosta jossa sain 3 pakettia samalla hinnalla ko täällä yhden eli suosittelen etsimään jostakin muualta jos löytyisi halvemmalla... no kumminkin ostin ne ja kun pesin niitä niin ne alko lyhentymään ärsyttävän paljon ja sitten muutenki meni tosi ohuiksi ja hirveän näköseks, ne kesti mulla ehkä semmoset 3 kk hyvännäkösinä, nyt ku oon ostanu uuet enkä ole pessyt KERTAAKAAN niin nämä on aivan mahtavassa kunnossa edelleenki ja nämä on ollu jo mulla noin 8 kk ja päivttäisessä käytössä! kysyin vielä kampaajaltakin joka sano että niitä ei todellakaan kannattaisi pestä ja koska eihän nämä hiukset mene likaiseksi tai siis ylipäätään yleensäkään pidennykset koska ne ei ole päänahassa kii ja päänahkahan se vaan rasvaantuu ja menee likaiseksi!

Sep 23,2009 by .....

"... kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia" miten yhden paketin hiukset on teillä toiminu. milt on näyttäny jne. kokemuksia!

Sep 12,2009 by 111111

''mites, onko noi lähinnä platinablondeja? mulla itellä on tosi kylmän vaaleet hiukset, hopeashampoota käytän, että onkos tää tyyppi paras vaihtoehto mulle?''Itellä kans on ihan kylmän vaaleat i´hiukset, hopeeshampoota käytän ja nää on ihan liian keltaset. ainakin mulla oli ja sit ku virhet koitti korjail et laitoin vähä hopeeshampoot näihin sillontällön pesun yhteysed ni ohoh, pidennykset oliki enää 45cm :D suosittelen vielä vaaleampien ettimistä, liian keltanen tää on

Aug 28,2009 by tsuuli

mites, onko noi lähinnä platinablondeja? mulla itellä on tosi kylmän vaaleet hiukset, hopeashampoota käytän, että onkos tää tyyppi paras vaihtoehto mulle?

Jul 07,2009 by liiba

minulla on kotona kaksi pakettia n 50 cm melko vaaleita clipsipidennyksiä, ajatteliin tilata vielä nämä ja sekoittaa keskenään, kun entiset vähän ohentuneet. saa nähdä mahtuuko kaikki päähän.. :D mutta tyytyväinen olen clipseihin ollut!

Jun 15,2009 by l

kahden päivän päästä tilauksesta

Jun 08,2009 by SSSor

Monen päivän päästä tää tuli teillle ku tilasitte?

Jun 03,2009 by Lora

Mulla on 55cm pitkät hiukset, ja olen itse käyttänyt näitä yli vuoden.. aivan mahtava! en tarvitse pidennystä, mutta tuuhennoksena tämä yksi paketti toimii loistavasti. Juhlimaan saa upean ja näyttävän paksun pitkän tukan! :DVuoden päivät on ekat hiukset kestäneet, nyt ne ovat jo hieman ohentuneet, niin taidan tilata uudet! Oih, en voisi elää ilman näitä :D <3

May 27,2009 by LT7

Paketissa on kyllä vähän hiusta, ei kannata odottaa, että siitä saa valtava tuuhennus päähän.ne on vain lisäkkeitä.mutta toimivat hyvin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May 27,2009 by l

sama täällä. Takkuuntuvat vaikka ei käytä lakkaa niiden päälle. pitää kammata välillä päivän aikana ja kuitenkin menevät takkuun. sitten kun kampaa, niin hiukset irtoaa vähän. se on tosijuttu.ostin ne mutta minusta tunttuu, että jos pidän niitä joka ikinen päivä päässä, pitää ostaa aina uudet ja uudet. Minulla on sinettipidennykset 60 cm väri 613 ja halusin tilata kuitenkin nämä vielä ihan vain kokeiluun. hyvin ne sulautuvat pidennysten joukkkoon, ei siinä mitään ja pysyvät todella hyvin päässä. laitan niitä yleensä sivuun, ohimolle. ja vaikka sinetteiden väri olisi pikkusen eri vaalea, ei se haita. Minulla on 8 osiota, siis ei tätä 4n osion pakettia. 4osion paketti ei todellakaan riitä omasta mielestäni tuuhennukseen. Misu, raja jää siihen, mihin sinun omat hiukset loppuu. tässä 4än osion paketissa on 60 g hiusta, ajattele, että kun on koko päässä pidennykset, niin hiusta on silloin laitettu yli 100 g. (riippuu tapauksesta). ehdottomasti kannattaa tilata 8 osion paketti, joka tulee maksamaan 171 postikuluineen.

May 04,2009 by Misu

Mulla tosi paksut hopeenvaaleet hiukset. Leikattu tasapitkiksi (omat nyt 30cm). Haluisin nuo 60 cm pidennykset, mutta miten toimii omiin jo 35cm tasapitkiin hiuksiin (ei pätkitty). Jääkö pahakin raja siihen, mihin omat hiukset loppuu? Ja mitenköhön tuo väri käy hopeenvaaleisiin hiuksiin jos ei kerran kannta pidennyksiä lähteä värjäämään. Montako pakettia pitäis ostaa? Terv. Aivan pihalla, mutta tahtoo tollaset :)

Apr 26,2009 by Laura

Haluan nämä mutta ei ole rahaa.:(

Apr 23,2009 by Puff

Pystyy värjäämään. Värjäsin tummanruskeaksi ja hyvin onnistui :)

Apr 23,2009 by Viivi

Voiko näitä siis värjätä ? Itselläni ei ole aivan noin vaaleat, joten ajattelin tummemmaksi värjätä. Kuitenkin tuon pituiset haluaisin, eikä monista paikoista noin pitkiä löydy.Kannattaako ostaa nuo ja värjätä tummemmaksi vai ostaa peruukkiliikkeestä ?

Apr 23,2009 by Tapioinen

Tosi hyvät on ollut. Viime kuussa tilasin ja on aivan mahtavat!

Apr 23,2009 by ppannd

riittääkö yksi paketti ohuisiin hiuksiin ?

Apr 10,2009 by j

Ei välttämättä riitä. Hiusta on loppujen lopuksi aika yllättävän vähän yhdessä paketissa, vaikka hintaa onkin aika paljon. Melkein 3 pakettia tarvitsee kunnon pidennykseen.

Apr 10,2009 by j

Tarkoitan siis että paketissa on vähän hiusta= tosi ohuet.

Mar 12,2009 by emira

hei mulla on ihan älyttömän paksut hiukset, riittääkö silti vain kaks pakettia?

Feb 22,2009 by Mid

Itte oon laittanu liimaa (pika..) nauhaan siihen kohtaan mistä tukka lähee niin ei irtoo niin kauheesti hiuksia pidennyksestä (:

Feb 16,2009 by Tsibu

Vaalentamaan ei kannata kyllä lähteä, sillä tää aitohius on jo kuorittua, vaalennettua, värjättyä ja mahdollisesti vielä permanentattuakin. Voi olla että hiukset katkeaa tai menee kamalaan kuntoon, tai hiuksen rakenne voi jopa hajota.

Jan 25,2009 by mm

pysyykös nää hyvin päässä? tarviiko päivän mittaan tarkistaa onks hiukset viel tallel :D muuten olisin vaikka heti ostamassa teippien tilalle! : D entä kestääkö ihan hyvin päivittäisen laiton? : >

Jan 25,2009 by mm

voiko tätä hiusta vaalentaa? näyttää hurjan kellertävältä tossa. itel on nyt ihan vaaleet/valkoset/ :'D

Jan 22,2009 by Heinoinen

Mullakin takkuuntuu siis ihan päivän aikana tosi helposti, enkä käytä lakkaa, ja aina iltaisin harjaan ja sit taas irtoo hiuksia, kotahan joudun ostaa uudet, kun noita hiuksia irtoo tosta siihen tahtiin.

Jan 18,2009 by APUA!

mitä mä teen väärin kun takkuuntuvat ihan kamalasti! pesen noin 2 vkon välein ja laitan aina hoitoainetta joka päivä. en koskaan laita lakkaa.

Jan 12,2009 by Miimma

Heii onko joku värjänny ihan syvänpunaseks, tai punaseks tätä? Että mitä luulette onnistuuko : > ..

Jan 06,2009 by värjäys

mikaela25.12.2008 09:17 rakastan!<3Värjäsin keskiruskeel ja ihan hyvät tuli :)<---- tuo jotenki helpotti että jollaki onnistu värjääminen : ) toivottavasti sit miulki. iha normaalisti ne sitte väejätään kai...

Jan 05,2009 by blodi

haluaisin tilata ton sävyn ni eihän toi sit oo keltane blondi? ku omat hiukset on semmoset hopeen blondit.

Dec 25,2008 by tyttööö

kivan pitkät , HIEMAN OHUET !!

Dec 25,2008 by mellu

oi haluisin nää, mut en tarvii noin paljoo hiusta mut 60cm pituus pitäs olla :< ..ja sit mun pitäis kaikki värjätä.

Dec 25,2008 by mikaela

rakastan!<3Värjäsin keskiruskeel ja ihan hyvät tuli :)

Dec 12,2008 by kforr

jooo mut eihän niiit näy sielt hiusten alt joten mitä välii

Dec 10,2008 by bondi

jos värjää, niin ompelukset ja klipsit jää kuitenkin vaaleiksi. En suosittele.

Dec 08,2008 by "värjäys"

niin ja ihan myös kihartamaan kunnolla .:)? koska ainoa huoleni on juuri ruo että onnistuuko tuo värjääminen myös sitten koska muuten meni rahhaa turhaan siihen ni oisi kiva tietää että kui monella proseentilla mie voisi onnistuu siinä?

Nov 12,2008 by vera

Mäkin sitä että onko tää semmonen ihan vaalee, vaaleimpia värisävyjä? ku haluisin semmosen.

Oct 07,2008 by yh

eikö löydy 8 kpl ???

Oct 01,2008 by Bansku

Vähän kellertävä on.. mut ei omast mielest yhtään paha et omien, hyvin vaaleiden hiusten alta tulee tummemman vaaleaa hiusta.. itselläni ainakin näyttää luonnolliselta.

Sep 29,2008 by jou

kuinka vaalee tää sävy on?? mulla on semmoset erittäin vaaleet blondit, tosin ei ihan valkoset niin onko tää esim. liian tumma?

Jul 09,2008 by linda

pystyykö kihartamaan lämpörullilla?

May 08,2008 by anna

ihana tuote!

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)