Sale

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 1B#

Product Code: 20245

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $119.80

$104.60


DreamHair

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 8 extension pieces

  • One - 22 cm wide weft (4 clips)
  • Two - 18 cm wide weft (3 clips)
  • One - 15 cm wide weft (2 clips)
  • Four - 5 cm wide weft (1 clips)

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color Natural Black 1B#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Aug 23,2012 by ???

Pysyykö nää kuinka hyvin kiinni? että lähteekö pois jos vaikka vähän nykäsee (:?

Jul 30,2012 by tepa

juuh voi oikein hyvin (: !

Jul 21,2012 by pöö

jos on klipsi pidennykset niin voiko niitä pitää ponnarilla niin ettei klipsit näy?

Jul 10,2012 by Kummat ?

Olen miettinyt pidennyksien tilaamista mutta en ole varma kannattaisiko minun tilata klipsit vaiko sitten sinetiti ): Kumpia te suosittelisitte ?Olen etsinyt semmoisia mitä ei tarvitse joka ilta/aamu ottaa pois ja laittaa takaisin, niin olisiko nuo sinetit sitten paremmat? Noiden klipsien kohdalla on vain semmoinen tunne että lähtevät irti jos vähänkin hiukset jäävät johonkin "kiinni"Ja sitten vielä. Kuinka pitkälle nuo 40cm sinetit tulee?Riittääkö päähäni saman mittaiset mutta yksi paketti klipseijä ? (:

Apr 28,2012 by hmmmm...

voiko näitä värjätä ja jos voi niin miten värjäys tehdään?

Jan 17,2012 by anne

minustaki ihanat,tai oli, en suosittele näitten pesemistä.olivat ihanan sileät ja suorat ku paketista otin ja sopivat omiin hiuksiini täysin.mut ku pesin nää ,hoitoaineen kanssa,ni tulivat tosi hamppusiks.itselläni on todella sileät,hyväkuntoiset omat hiukset,joten nyt nää erottuu omista hiuksista sellasina "karkeina" ja ovat sellane hamppukasa.nyt joudun tilaa uudet ja pitää vielä odottaa et näitä tulee lisää.harmittaa todella.älkää peskö tai värjätkö näitä,ellette haluu pilata ihania hiuksia.

Jan 13,2012 by onnellinen

tilasin toissapäivänä yhdeksän aikoihin illalla ja jo tänään olivat kotiovella, eli älyttömän nopea toimitus! Minunkin mielestäni hiukset ovat ihan puhtaat tummanruskeat, oma hius vähän haalistunut mutta pikkuvika ja helppo korjata :) Hiukset ovat upeat, tosi hyvässä kunnossa! Positiivinen yllätys oli ja voih tätä onnea.

Jul 03,2011 by VASTAA

Olen suunnitellut pidennysten ostamista, mutta en kuitenkaan osaa valita clip-onien ja teippipidennysten väliltä... Haavena olisi ns. pitkä kesätukka rannalle, mutta pysyvätkö tälläiset clip-onit uidessa päässä ja voiko niiden kanssa mennä saunaan ?Voit katsoa niitä "kiinnitys-ja hoito-ohjeet" kohdalta, jos haluat saunoa ne päässä, mutta niistä kannattaa tehdä muutama iso letti, jotta ne eivät mene pilalle.Suosittelen lämpimästi clip-on pidennyksiä, koska teippipidennyksen pois ottaessa lähtee myös omia hiuksia ja saattaa jäädä pieniä neliön muotoisia kaljuja kohtia päähän.

Jul 03,2011 by VASTAA

mietin tässä, että saisko millä hiusvärillä samanväristä ? siis kun jos tilaan nää, niin pitäis saada muuten omasta tukasta tuon värinen niin millähän kotivärillä onnistuis parhaiten.. millä ootee itte värjänny ?suosittelen värjäämään keskiruskealla sävyteshampoolla, koska kunnon kestoväri on haitaksi hiuksille, jos sinulla on nykyään vaaleat hiukset, tummemmaksi voi värjätä helposti, mutta väristä ei tule aina niin tasaista kuin toivotaan.Kannattaa käydä ennemmin värjäystä värinpoistossa.Värinpoisto tehdään kampaajalla ja se ei ole niin kallista kuin värjäys.Kannattaa myös katsoa värikartasta omanhiuksesi ns. numero (esim:1B) ja voit tilata pidennykset sillä värillä, mikä sinulla on nyt hiuksissasi niin ei tarvitse ollenkaan värjätä.

Apr 17,2011 by =))

Itelläni on sellaset keskiruskean ja tummanruskean väliltä... kumpi olis parempi 1B vai 2 ??? Haluisin kovasti pidennykset mut vaan tää väri vähän mietityttää!

Mar 19,2011 by :)

Mihin asti teillä tulee tää 40cm? onko johonki rintakehään asti vai pallean kohalle?

Feb 17,2011 by :)

Oih, ihanat pidennykset. sain eilen postissa ja olen TOSI onnellinen. väri tosiaan ei muistuta mustaa vaan ennemminkin tummaa ruskeaa. IHANAT ON.

Feb 14,2011 by Huolissaan

Hei tiiättekö ku tilasin aiemmi tänään noi tumman ruskeet pidennykset ja nyt alko kaduttaa kun tajusin oman värin olevan sittekin vaaleempi niin nyt muutin tilauksen tähän luonnon mustaan. Ja maksoin jo ton edellisen tilauksen ni pitääks mun maksaa toi toinen tilaus uudelleen vai?

Feb 03,2011 by avuton

mulle tuli vähä aikaa sitte nää, ja on todella ihanat ! (: oisko mitään vinkkejä miten kannattais laittaa että pysyis hyvin eikä näkyis ne "clipit" SUOSITTELEN ! =)

Dec 30,2010 by jebou

tuli postissa tänään(: eli aika nopeesti tuli(: hiukset aivan ihanat! tilauksessa tuli kyllä hieman ongelmia, sillä minulle tuli aivan väärät hiusraidat, mutta nämä olivat oikeat(: en palauttanut kyllä vääriä hiusraitoja koska kyllä nämäkin ovat aika ihanat:D ja sain vielä ylimääräisenkin!:D eli tämä väri näyttää mustalta sisällä, eli tuo 2.0 oli aivan täydellinen, prikulleen on nyt saman väriset omat hiukset kuin nämäkin, kun pelkäsin että tuli liian tummat, ihan mustilta näyttävät. Niinkui "pehmeä" musta(: MUTTA IHANAT SUOSITTELEN<3!!!

Dec 30,2010 by jebou

unohin vielä mainita että ihanan paksut hiukset tuli!(: enne oli pelkkä rotan häntä, nyt ihant paksu hiukset, oikeesti tuli tosi paksut ja olen todella tyytyväinen!<3

Dec 27,2010 by jebou

tilasin nyt tällast, värjäsin tänään omat hiukseni loreal paris excell10, sävy 2:lla ja lopputuloksena sain melkein mustat hiukset, joten pelkään että omista hiuksistani tuli liian tummat:/ pidän peukkuja että väri olisi sopiva sillä muuten tulee hurja hiusoperaatio, sillä pitäisi vaalentaa ja uudestaan väjrätä, ja rahapussi näyttää melko tyhjää:/ joten toivottavasti nää olis nyt oikeen väriset(:

Dec 22,2010 by jep

itselläni ovat nämä 1B# sävyiset ja tismalleen samanväriset ovat kuin oma tukka jonka olen värjännyt castingin" tumma eebenpuu "kevyt värillä :)

Dec 14,2010 by smokedsausage

!!! väri ei ole pikimusta !!!tämä väri on omassa huoneessa, luonnossa, koulussa, ulkona n.1m etäisyydestä katsottuna tumman,tumman ruskea. niinkuin tumma fazerin suklaa jopa vähän tummempi kuin se.jos seisoo aivan lampun alla niin hiukset kiiltävät kauniisti ja vivahtavat ruskeaan.itselläni on juuri ja juuri olkapäihin ylettyvät hiukset ja yksi paketti riitti hyvin koko päähän (: ei näytä tekohiuksilta ja saa sen tuuheuden niinkuin luonnollisillakin hiuksilla (:ja muistakaa että voitte värjätä hiukset tilattuanne paketin, avattuanne sen, ja todettuanne ettette tahdo palauttaa niitä (:tykkään tykkään tykkään !* * * * *5/5

Nov 03,2010 by laura

eli olisin tilaamassa tällaiset,mutta väri huolestuttaa minua, koska jotkut ovat sanoneet näiden olleen tummanruskeat, siis ihan puhtaat tummanruskeat, eivätkä mustat, itselläni on ruskean mustat hiukset, joten värjäänkö omat hiukseni ihan pikimustiksi, niinkuin täällä tämä väri sanoo, vai värjäisinkö tummanruskeaksi? Olisi ihanaa että ne jotka ovat nämä tilanneet kertoisivat mahdollisimman tarkkaan tämän värin, kiitos jo etukäteen!(:

Oct 13,2010 by llauraa

aijon tilaa heti ku on rahaa(: ihanasti ku noi on alennuksessakin, toivottavasti noi alennukset pysyis viel tän koko loppu vuoden, koska kyl ennen jouluu saan rahaa kerätyks riittävästi varmaankin(:

Jul 19,2010 by pauliina

saako tätä 60cm pitkänä vai vaan tona 40-45cm?

Jun 13,2010 by jopsu

Olisin ny tilaamas itelleni tällaset hiukset, mut kertokaa riittäkö 1 paketti kokopään pidennyksiin..vai otanko 2 pakettii? mikä on lyhyin hius mihin tällaset saa kiinni? :)

May 31,2010 by tyttö

Olen suunnitellut pidennysten ostamista, mutta en kuitenkaan osaa valita clip-onien ja teippipidennysten väliltä... Haavena olisi ns. pitkä kesätukka rannalle, mutta pysyvätkö tälläiset clip-onit uidessa päässä ja voiko niiden kanssa mennä saunaan ?

May 20,2010 by jjau

Itellä kestäny tosi pitkään hyvässä kunnossa! :) Väri jotenkin tuntuu ehkä haalistuvan hassusti. Tosi hyväkuntoista hiusta kuitenkin, kaksihaaraisia vaan tuli nopeesti.

May 12,2010 by hd

KUVA VÄÄRISTÄÄ TOSI PALJON! itselläki tummanruskealla värjätty ehkä mustaankääntyvä tukka, mutta lisäkkeet näyttävät aivan haaleilta tummaruskeilta omaan verrattuna :/

Apr 24,2010 by Vastaus

Tää on tummanruskea =) tosi tummanruskea, mutta helposti erottaa mustasta. Ei siis ihan mustanruskea. Eli jos mielestäsi omistat tummanruskeat hiukset niin voit iha huoletta tilata.

Apr 07,2010 by sandra

Tuleeko sähköpostiin viesti heti ku rahat on perillä? Tilasin maanantaina,eikä vieläkään näy mitään...Olis kiva saada hiukset päähän ja mahd.nopeesti! :)

Mar 24,2010 by didi

vitsi, ihanat ! mäki haluan.. mietityttää vaan ku oon 160 pitkä et onkohan liian lyhkäset?

Mar 10,2010 by Soikku

Näyttääkö tää 1B mustalta vai tum.ruskeelta??

Feb 05,2010 by jassi

^joo näyttää omilta aiva mahtavat itelläni on kestäny hyvänä jo yli vuoden! ja vieläkin meneee:) ja mielestäni tosi luonnollisen näköset, pidennyksiksi!

Jan 22,2010 by jenni

Miks näitä ei oo 60cm:?näyttääks oma huiksilt ku ne on pääll?

Jan 18,2010 by chrrista

aika nopeeta tulee kakshaarasia, tosin niitä on jo alussakin, mutta ihan tyytyväinen oon ollu.. tosin harjaamassa saa olla koko ajan ettei olis hirvee takkukasa.. ja ite oon värjänny hiukset kaupasta ostetulla tummanruskeella, ja samanvärinen näiden kanssa, eli puhdas tummanruskee, ei mustanruskee

Jan 18,2010 by ninw

halunn kyllä heti tilata nää kunha saan rahat kasaa :)) oon niin kauan jo halunnu tilata :D

Jan 03,2010 by juulia

miten kauan teillä on pysynyt nää hyväkuntosina?

Dec 24,2009 by magrit

suosittelen, aivan ihanat oli :) musta tuntuu jo nyt etten voi olla ilman näitä! :) ainut vaan et hirmu sähköset!

Dec 24,2009 by julle

tänään kans sain nää, just oikeen väriset mut en oo vieläkä oikein tajunnu miten ne kiinnitetään :D

Dec 19,2009 by emmimo

tosi hyvät, pysy hyvi pääs eikä jokku meinannu uskoo et mul o pidennykset eli siis ei hapsottanu mistää aluks oli aika karkeat mutta ku kerra päsin ja pistin hoitoainet nii tuli paljo sileemmiks, ny on käytös ollu o puol vuott ja jonki verra o ohentunu taidan ostaa uudet.kestivät tosi hyvi ja pysyivät suorina.suosittelen

Dec 01,2009 by nomitin

Tänään tuli ja aivan ihanat on :pp täytyy vielä omat hiukset värjätä tuon värisiksi ;) aika sähköiset kyllä oli

Nov 28,2009 by nomitin

Tilasin tänään nämä :) Luotan siihen että ovat tummanruskeat :D Toivottavasti on kivat ja laadukkaat :P

Nov 11,2009 by Jenny

Omat hiukseni ovar värjätty kampaamossa sävyllä 3. onkohan tämä hyvä väri minulle (1B).Miten osaan laittaa lisäkkeet? LÖytyykö hyviä sivuja neuvoksi? Mistä saan hiustenhoito-ohjeet?Kiitos!

Oct 16,2009 by henski

Kyllä nämä on ne tummaruskeat minunkin mielestäni! Itselläni tummaruskeaksi värjätty ja oli aivan sopivat oman hiusken väriin. Hyvä ostos, upean näköiset! :)

Oct 15,2009 by janew

hei onko tää väri 1B melkein musta? :) koska itelläni on melkein mustat hiukset, ihan pieni aavistus rusehtavaa. pohdin siis tässä, olisiko minulle sävy 1 vai 1B parempi?

Jul 20,2009 by Zara

Itselläni on nämä, hankin ne noin kuukausi sitten. Aivan loistavat ja tilaan kyllä sitten kun menee huonoksi uudelleenkin ! :) (mutta tosin siihen varmasti vielä piitkä aika, vielä kuukauden päivittäisen käytönkin jälkeen ovat edelleen todella upeet)!

Jun 10,2009 by mkn

Tuli juuri tänään. Aika vaikee näin aluks laittaa, mutta ne kyllä pysyy, ei liiku mihinkään. Sitten kun vähän aikaan ne oli päässä ei oikeestaan tuntunukkaan siltä, että päässä olis jotain ylimäärästä. Nämä on kyllä ihan sairaan hyvä ostos.

Jun 09,2009 by mkn

Ostin just sunnuntaina nämä, kattoo sitten koska tulee. Voin sitten (ehkä) laittaa paremmat pisteet kun tiedän minkälaiset ne oikeesti on.

May 30,2009 by Rose

Ostin äskettäin tällaiset ja lisäksi 3 vaaleat raidat 613# . Tämä väri 1B ei ole päivänvalossa yhtään punertava eikä mustanpuhuva vaan ihan neutraali puhdas tummanruskea! Itselläni oli mustanruskeat hiukset joten jouduin poistamaan oman värin ensin ja värjätä ne 2 kertaa Lorealin Preferensen värillä 4 joka on keskiruskea mutta todellisuudessa tulos on neutraali tummanruskea. Värinpoiston jälkeen hiukset ovat aina kirjavat ja jos on melko lyhyt tukka niin kuin minulla, niin väripakkauksen voi puolittaa ja värjätä kahteen kertaan niin lopputulos on varmasti tasainen ja haluttu sävy oikea!

May 10,2009 by :----)

tilasin eilen ja kattoo nyt ku tulee et onko sopivat

May 07,2009 by xoxo

Ajattelin tilata tällaset klipsipidennykset mutta onko nää vaikea laittaa itse?? ja onko hius siis 40 cm vai 45 cm ku tos ei tarkkaan sanota? kiitos :)

Mar 13,2009 by xxx

Näissä netin kuvissa värisävyt kyllä ihan eri kuin hiukset oikeasti ovat. Tilasin aluksi sävyn 4 ja oli ihan kammottavan vaalea, vaikka kuvassa näytti just oikeelta väriltä, Vaihdoin 1B:hen ja on just sopiva! HIukset on kyllä tosi ihanat, juuri niin täydelliset kuin mitä odotinkin olevan! :)

Feb 25,2009 by karamelli

mietin tässä, että saisko millä hiusvärillä samanväristä ? siis kun jos tilaan nää, niin pitäis saada muuten omasta tukasta tuon värinen niin millähän kotivärillä onnistuis parhaiten.. millä ootee itte värjänny ?

Feb 19,2009 by minni

tilasin viime viikolla nää :) aivan iihaanaatt! suosittelen :)

Nov 27,2008 by Paula

Mulla on tummanruskea tukka ja tää 1b oli just hyvä väri mulle, aivan ihanat!!

Sep 16,2008 by jjenny

muuten hyvä mut väri oli liian vaalea ja hiukset todella epätasaisen mittaiset !!

Jul 29,2008 by böö

voiko näitä hiuksia leikata, esim. hieman kerroksittain tai sellainen rikkonaisesti, ettei kaikki ole samanpituisia?

Jun 22,2008 by Vastaus

''kuinka tumma tämä 1b sävy on?''- 1B (2,0) tarkoittaa tummanruskeaa, joka auringon valossa vivahtaa ruskeaan. Sisätiloissa hius on täysin mustaa ''itselläni musta ja tummanruskea tukka, olisiko 1 vai 1b parempi vaihtoehto?''- Mikäli oma tukka vivahtaa ruskeaan suosittelen 1B:tä jolloin pidennys on oman tukan kanssa samoissa sävyissä. 1 on täysin musta.

May 20,2008 by nnss

voin kertoo et ihan mahtavat :)) <3

Mar 29,2008 by beni

niin olisi kiva tietää kuinka tumma tämä on? Onko enemmän mustan ruskea kuin ruskea? Itselläni musta ja tummanruskea tukka, olisiko 1 vai 1b parempi vaihtoehto?

Mar 26,2008 by jessy

kuinka tumma tämä 1b sävy on?

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 16#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 16#

Regular Price: $119.80

$104.60

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P1B/30#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P1B/30#

Regular Price: $119.80

$76.10

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 2#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 2#

Regular Price: $119.80

$104.60

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 6#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 6#

Regular Price: $119.80

$104.60