Sale

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 2#

Product Code: 20197

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $119.80

$104.60

DreamHair

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 8 extension pieces

  • One - 22 cm wide weft (4 clips)
  • Two - 18 cm wide weft (3 clips)
  • One - 15 cm wide weft (2 clips)
  • Four - 5 cm wide weft (1 clips)

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color Dark Brown 2#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jun 14,2013 by miumau

tuleeko hiuksista tuuheat jos laittaa nämä pidennykset ? :)

Feb 21,2013 by höh

itse tilasin nuo 50cm olevat ja tänään tuli postissa kotiin mutta kun mittasin hiukset ne olivat 57cm pitkät?! palautukseen lähti senkin takia. onko joku tilannut jo näitä ja jos on niin ilmottaisi onko ne just 40cm pitkät ! kiitti !

Nov 24,2012 by mäki haluun

onks toi sävy 2# paljonki vaaleempi ku tos kuvas näyttää?!

Jan 17,2012 by Täys 10

Itse tilasin viime vuoden tammikuussa ensimmäiset tälläiset pidennykset, ja hyvänä pysyivät pesemättä tähän saakka. Tänää tilasin uudet vasta. Eli jos et kauheasti hiuslakkaa tai muita mömmöjä käytä, niin hyvänä pysyy! Muistakaa vaan harjata aina hyvin kun otatte pois, ja pitäkää muutenkin hyvänä :)

Dec 15,2011 by :)

eilen tuli ja tykkään kyllä. minustaki oli hieman vaaleammat mut todella hyvät :)

Jul 13,2011 by harmi

Tänään sain nämä hiukset postissa, ihanan sävyiset, mutta hiukan vaaleammat kuin odotin. Värjäsin samantien omat hiukset tummanruskealla ja liian tummat tuli (itseasiassa lähes mustat) :(. Entiedä oisivatko omat hiukseni sitten haalistuneet samansävyisiksi pidennysten kanssa, mutta en uskalla odottaa jos niin ei käykkään eli palautuspaketti tästä tuli.Taidanpa siirtyä taas mustaan ja tilata mustat pidennykset kun en samaan sävyyn tällä tummanruskealla pääse :)

Jun 24,2011 by jeee

jos nää tilaa tänäänii millon saan ne kotii ? :)))

Jun 09,2011 by jeps

aika monet on sanonu et ompelu pidennykset pilaa vaan sun omat hiukses! en suosittele ;D

May 21,2011 by anne

aivan ihanat hiukset on,mut harmittaa et ne pitää aina yöksi ja suihkuu mennessä ottaa pois ja taas laitta takas, haluisin pysyvän pidennyksen,joten ajattelin,et poistais noi klipsit ja kävis kampaajalla ompeluttaa nää hiuksiin.eikös nää oo ihan normaalia hiusnauhaa,joihin ommeltu noi klipsit.joten varmaa sopivat ompelupidennykseen?

May 13,2011 by pitkätukkainen

Tilasin ja ihanat ovat ! Väri tosiaan on paljon vaaleampi kuin kuvassa ja kakshaaraisia on, mutta omassa tukassa se ei haittaa kun muutenkin itsellä huonossakunnossa tukka on. Tämän väriset pidennykset sopivat hyvin punertavanruskeisiin hiuksiini.

May 07,2011 by ?

Ajattelin tilata hiukset ihan tässä lähiaikoina, mutta mietin kun itse suoristan paljon tukkaa niin kärsiikö nuo pidennykset kuumasta raudasta? Ja voiko niihin suoristaessa laittaa kuumuudelta suojaavaa suihketta? Miten pidennykset siihen reagoivat?

Apr 29,2011 by Blondi

KERTOKAA ostanko tämän 2# vai mustan1#itselläni on mustat hiukset ja tykkään niistä,mutta olen välilä laiska värjäämään hiuksia niin nämä menevät välillä ruskeiksi.... siis kumpi olisi kannattavepaa hankkia ?

Mar 30,2011 by annie

Mulla on nämä lähes käyttämättömiksi jääneinä, oman hiustenvärin muututtua. Muutaman kerran käyteyt, hyvässä kunnossa. 60,00e ja postikulut ottaisin.

Mar 27,2011 by anniska

kyllä voi värjätä,kun ovat aitohiusta.itse tilaan aina vaan aitohiusta,jotta voi tarvittaessa värjätä ja pystyy muutenki käsitellä kuin omia hiuksia.

Jan 24,2011 by ihkis

Onks tää 2 sävi kauheen tumma, ku kelasin vaa et värjäsin just hiukset melkei mustaks, enkä jaksais ruveta heti värjää vaaleemmaks jos noi pidennykset o vaaleemmat ku tos kuvas. Itel on aika samanväriset hiuksetku tos kuvas.Voiks noit lisäkkeit värjää ?

Jan 23,2011 by tyttå

edelliseen viestiin lisäten; oikea sävy selvisi ja tilaamani hiukset olivatkin #2, toisin kuin paketissa mainittiin. Eli sävy #2 natsaa erittäin hyvin tuon Loreal Paris Brasilia hiusvärin kanssa yhteen!

Jan 19,2011 by tyttå

Tilasin nämä hiukset väriä #2. Sain pakkauksen, jossa lukee #1, hiukset täydellisen väriset omiin hiuksiin verraten, tiedä sitten kumpi väri onkaan kyseessä, mutta erittäin tyytyväinen olen ollut laatuun. Näyttävät ja tuntuvat aidoilta hieman olkapään yli olevissa hiuksissani! Nyt hiukseni ulottuvat hieman rintojen alle. Jatkoa ajatellen olisi mukava tietää, onko tuo väri #2 vai #1 oikea värini..? Itse hiukseni olen värjännyt jo kauan Loreal Paris Récital Préférence Brasilia hiusvärillä ja tämä väri natsaa erittäin hyvin yhteen pidennysten kanssa. Tässä linkki hiusväriin jota käytän (kuvassa näyttää hieman punaiselta, jota ei kyllä ainakaan omassa päässäni ole pätkääkään, omat hiukset kauniin tummanruskeat, ei vivahdetta punaiseen)

Jan 17,2011 by moi

minkä väriset nää on?+

Nov 20,2010 by brunette

hei! osaisko joku sanoo et riittääkö yks hiusväripaketti noitten tummentamiseen? ku tosiaan ovat vaalemmat oikeesti ku tuossa kuvassa...

Jun 30,2010 by jopsu

Tilasin 2# väriset....mulle on itelle laitettu 4- tummuinen väri kampaajalla...mut nää oli hitusen liian vaaleat, eli joudun pikkusen tummentaan niitä...muuten ihanat! :) toimitus kesti pari päivää! nopeeta toimintaa! :P

Feb 16,2010 by merii

Hei tuosta kuvasta ei oikeen selvää saa että minkä väriset nuo ovat? itselläni on normaali tumman rukskeat. Että ei sitten tule pettymyksiä kun tillaan.

Feb 16,2010 by Tiiiina

heips kaikki!Tilasin nää eileen ja tänäään tuli ja nyt on jo tukka päässä:) ihan sika ihanat onkii.. kävi niin hyvä tuuri että väri sattu olee just miun oman tukan värinen:) kiinittäminen oli ihan helppoa tiettykii vaatii vielä hiomista:D:D mutta hyvin tuntuu pysyvän päässä... eliii suosittelen lämpimästi näitä:) itselläni on ollu 4 kertaa hiustenpidennys sineteillä ja voin kertoo että nää on paljon kivemmat kun ei rasitan tukkaa yhtää!!!! :)

Dec 10,2009 by Susse

Toimituksellani kesti 2 päivää, eli todella nopea toimitus. Hiukset ovat mielestäni tumma- kullanruskean sävyiset.

Nov 22,2009 by tittaa

selllastaa että voiko nuo pidennykset laittaa kaksvärisii hiuksii , jos on alta ruskeet ja päältä blondit vai näkyykö kiinnitys sitte sieltä blondin hiuksenn alta?

Oct 16,2009 by mary

Kyllä aitoon hiukseen pitäisi tarttua, tosin tämä väri on aika tumma joten lopputuloksesta en menisi takuuseen (väri saattaa olla esim. oranssi). Jos haluat raitoja, suosittelisin mielummin ostamaan tuolta Clip-on hiusraidat-osiosta niitä :)

Oct 05,2009 by Anne

Tarttuuko näihin raitaväri? Kun aattelin tilata nämä ja laittaa vaaleita raitoja, onnistuuko?

Sep 08,2009 by Maria

Pidennykset päässä ei voi ensinäkään nukkua, koska ne ovat nimenomaan clip-on pidennykset.Pesun jälkeen hiukset on harjattava selviksi ja niihin on laitettava hiuksiin jätettävää hoitoaineitta, muuten ne takkuuntuvat.

Aug 12,2009 by hiihiii

tissien alle ylettäää

Jul 24,2009 by Satu

Vau pakko tilata nämä!Osaisko joku muuten sanoo että mihinkä kohtaa kroppaa nuo 40cm pidennykset ylettää?

May 15,2009 by riikka

nää on aika keskiruskeet...

May 15,2009 by riikka

mulla tuli 2 päivässä

May 15,2009 by jehh

NÄÄ ON IHANAT <3

May 13,2009 by jehh

tilasin maanantaina eli millonkohan se on tulossa? :---)tilasin nää ku luin et on vaaleemmat, ittelläni on aika vaaleen ruskeet tai keskiruskeet, vaikee sanoo :)

May 12,2009 by piisoni

tilaus lähetetty<333 im so in love

Apr 03,2009 by riikka

tosiaan meni aika huonoiksi kun ensimmäisen kerran pesin, täytyy vissii hankkia jotain hoitoainetta ?ja nää ei tosiaa oo mitkää tumman ruskeat vaan jotku keskiruskeat.

Mar 08,2009 by anna

tilasimme hiukset ja on mennyt jo muutama päivä eikä mitään kuulu missä ne viipyvät?ovatko nähä tumman ruskeat vai mustat?

Mar 07,2009 by ddsss

2,90 eli se tekee 121,90€

Mar 02,2009 by dds

paljonko postikulut on näidenkaa ?

Feb 25,2009 by karamelli

muutama kysymys, , 1. Kuinka tummat nää on ? 2. millä hiusvärillä sais samanväriset? ei kampaamovärillä vaan marketti, eli kuinka tummat nämä on ? kiitos jos joku vastaa : ))

Feb 01,2009 by hiuhi

nää tuli mulle viime viikolla ja oon tosi tyytyväine ! väri on kyl paljon vaaleenpi ku tossa kuvassa. aa tykkään tosi paljo<3

Dec 23,2008 by norenna

meni aika huonoiks kun pesi ;SS

Dec 08,2008 by moi

tota voikohan näitä esimerkiksi kihartaa, kun on remy hiusta? :o

Nov 17,2008 by norenna

Ihanat on =) mutta väri on paljonkin vaaleampi kuin kuvassa. ihan on laadukkaan tuntuiset, mutta ei oikeen aidolta hiukselta tunnu.

Oct 01,2008 by JM

Sain juuri potissa nää pidennykset ja pakko oli heti laittaa hiuksiin, vaikka tarviikin kampaamokäynnin, jotta sais samanvärikseks pidennyksien kanssa. Todella ihanat, eikä tunnu, että ois jtn ylimäärästä hiuksissa ja tosi jämäkästi pysyy hiuksissa :) P.S ei oo niin tummat mitä kuvassa näyttää

Sep 26,2008 by sanna

oikea väri oli muistuttaa tosta värikartasta katottuna enemmän tota 33a, kun kakkosta. olin tyhmä ja värjäsin melkein mustiksi ennen kun pidennykset ehti tulla. värjäsin uudelleen vaalemalla, mutta ei se tarttunut. pitää odottaa ennen kun voin taas kokeilla värjätä omaa hiusta, ettei tipu loputkin pois ;< muuten ihanan sileät ja laadukkaan oloiset. käyttäjässä vaan on vikaa :D

Jun 29,2008 by m

ite n. kerran viikossa pesen haaleessa vedessä miedolla shamppoolla.sen jälkee laitan tehohoidon tai vain hoitoainetta ja annan vaikuttaa 5 min ja huuhdon. sitte föönaa kuivaks lämpösuojavoiteen kans nii hyvänä pysyy. mut ei aina kannata föönata ehkä.

May 26,2008 by Eleria

miten näitä tulis hoitaa,et pysyy hyvänä pitkään?

Apr 27,2008 by Vvv

Kauanko nää säilyy hyväkuntosena?

Mar 29,2008 by han

koskakohan tätä 2-sävyä on tulossa 4-osaisena??

Mar 28,2008 by hm

päivän/kaksi kestää, tuskimpa koskaan sitä kolmea päivää.. : )

Mar 21,2008 by nrin

on ne aitohiusta.. mut jos tekee tilisirron muusta pankista niin kauanko toimitus silloin kestää?

Mar 19,2008 by jose

onko nää aitoa hiusta? ku tos on vaa että klip-on pidenny ja joidenki kohdil lukee et clip-on AITOhiuspidennys...??? ois kiva tietää. (:

Feb 20,2008 by Miina

Itse hommasin tollaset vast vähän aikaa sitte. nukkuminen ei oikein onnistu ellei tee esim lettejä, mutta itse ainakin otan aina yöksi pois:)

Jan 30,2008 by jessu

miten sujuu nukkuminen näiden kanssa?

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P27/613#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P27/613#

Regular Price: $119.80

$110.30

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 27#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 27#

Regular Price: $119.80

$75.20

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 4#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 4#

Regular Price: $119.80

$104.60

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 1#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 1#

Regular Price: $119.80

$104.60