Sale
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 613#

Product Code: 20099

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Back in stock at 1/26/18

Regular Price: $119.80

$110.30

Availability

 

Web store:0
Helsinki store: 0
Kempele store: 0
DreamHair

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 8 extension pieces

  • One - 22 cm wide weft (4 clips)
  • Two - 18 cm wide weft (3 clips)
  • One - 15 cm wide weft (2 clips)
  • Four - 5 cm wide weft (1 clips)

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color High Golden Blonde 613#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Dec 25,2012 by hö

avattua pakettia ei voi palauttaa, näinhän siellä palautusehdoissa lukee :(

Dec 21,2012 by Liina

Voiko joku vastata Vepsukan kysymykseen, kun haen samaa vastausta :)

Nov 25,2012 by Vepsukka

Voiko joku auttaa??Yllä oleva kysymys :))

Nov 21,2012 by Vepsukka

Ajattelin tilata, mutta en ole varma näyttääkö ne epäaidoilta hiuksissa jos ne ovatkin eriväriset, kuin omat hiukseni....Ja pystyykö hiuksia palauttamaan jos on avannut jo paketin?

May 20,2012 by emiia

Ei yhtään keltaiset! SUosittelen !emlliacocochocolate.blogspot.com

May 13,2012 by Emilia

Onko tämä sävy enemmän lämmin vai kylmä blondi? Mulla on ite kylmemmän sävyinen blondi ja mua pelottaa et nää on liian kellertävät. Ja todellaki toi värikartta taitaa johtaa aika harhaa :-D

May 03,2012 by ninnisi

Tilasin #16 sävyset mutta oli liian tummat omiin hiuksiin ja nyt ajttelin tilata nämä tilalle, onko nämä mikä väriset luonnossa? omat hiukset on vähän kellertävät eikä mitkään kirkkaan blondit, juuri ton väriset mitä värikartan numero 16 antaa olettaa mutta koska toi värikartta kusee ne oli liian tummat omiin hiuksiin luonnossa. Joten voiko joku kertoa minkä väriset noi on luonnossa? :)

Jan 11,2011 by pidennykset(kö)

kannattaako tälläiset ostaa , jos on itellä hiukset vähän yli olkapäiden ja aika huonossa kunnossa. Haluaisin pitkät hiukset , mutta ei ne vaan kasva. Ei ole ikinä ollut pitkät. ); ja voiko näitä sitten värjätä , ja voiko näiden kanssa käydä esim. uimassa ? lähteekö paljon hiuksia , ja näkyykö klipsit jos pitää hiuksia kiinni? kiitos jo etukäteen vastauksista ! (:

Jun 13,2010 by

jos tilaa viikonlopun aikana niin tuleeko tuote ihan normaaliisti vai sitten viikolla vasta?

Jun 12,2010 by HEIDI

tilasin nää tässä pari viikkoa sitten, ja mun mielest toi on hyvä väri. hiusvärikartta on ihan surkee sieltä ei mun mielestä kannata kattoo. ainaki tän väri oli erilaine. mulla toimitus kesti päivän ja olin iha ihmeissäni miten nopeest ne saapui, toimituksesta täydet pisteet !en oo käyttäny vielä montaa kertaa, mut päässä pysyy, no hiuksiaha niistä aina vähä lähtee, mut hellävarasesti ku käyttää/harjaa/hoitaa !jos mietitte tummemman ja vaaleemman värin kohdal, ottakaa ihmeessä vaaleempi, koska tummempia on vaikee saada vaaleemmaks, hius kuluu !klipsit ei näy , jos nostat päälimmäiset hiukset ylös ja alotat kiinnityksen alhaalta, niskasta.SUOSITTELEN !! (:

May 12,2010 by Tessa

Voiko näitä käyttää ihan päivittäin, kunhan ottaa vaan aina suihkun ja yön ajaksi pois?

Jan 29,2010 by tiina

kannattaako näitä ostaa jos omat hiukset on pisimmästä kohdasta 7-8 cm?

Dec 30,2009 by päivi

tänää nämä tuli? Muuten annan täydet pisteet ja kiitokset kaikestä. Mutta värikartta ei pidä paikkaansa. Liian tummat oli omiin hiuksiin. Yritän saada ne vaaleammaksi jotenki. En jaksa palauttaa kun haluan huomiseksi pitkät hiukset.

Dec 27,2009 by minähaluannämä

jenni- sama ongelma mulla alta on vielä vähän tummemmat muuten taitaa olla tän väriset hiukset. Ajattelin tilata nää ja sellasen ruskeen raidan niin sais sit välillä vähän ilmettä vaihtaa :D

Dec 26,2009 by päivi

tilasin yhden paketin ja nyt odotan innolla milloin tulee hiukset kotiin asti!

Nov 30,2009 by jenni

ajattelin tilata kyseiset hiukset,mietin vain kun oma tukkani on kellertävä jostain kohin,niin onko nämä nyt sitte aivan vaaleat?ennen tukkani on ollut alta ruskea,eikä ole aivanvaaleentunut viellä.. ja te keillä nämä hiukset on,niin näkyykö klipsit vaaleissa hiuksissa?

Aug 17,2009 by linda

voi värjätä tummemmiksi mut ei vaalentaa

Aug 13,2009 by MAGGOT

siis voiko nää ottaa pois ja laittaa takaisin nii monta kertaa kun haluaa?kuluuko noi ja voiko niitä ite värjätä?haluan vastauksia..auttakaa!:D

Jul 22,2009 by maianen

Tilasin nämä niin tuleeko kännykkään joku ilmoitus kun ne ovat saapuneet vai miten?

Jan 19,2009 by hehex

miten näitä niinku pestään? tilasin tollaset, ja oli vähän liian keltaset omalle hiukselle. ostin hopashampoota ja aattelin pestä ne sillä. mutta siihen ei kuulunu hoitoainetta ollenkaa, ni voiko laittaa hopeashampoota ja erimerkkistä jtn pidennyksille tarkotettua hoitoainetta yhtäaikaa?

Jan 05,2009 by hehee

mun hiukset on tämmöset tuhkan väriset et onks toi kauheen keltanen sävy mulle?

Jun 08,2008 by yepp

Aidon näköset, sävy ei ole ollenkaan keltanen. Tekniikan oppii hetkessä, jonka jälkeen ei kiinnittämisessä mene kuin muutama minuutti. Toimitus oli erittäin nopeaa. SUOSITTELEN!!

May 26,2008 by Amppis

Erittäin ihana tuote ja tulee nopeasti kotiin!

Page: 1 2 3


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)