Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm Whiteblond#

Product Code: 20284

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

In Stock

$124.30
 • Buy 1 for $124.30
 • Buy 4 for $121.50 /pcs   ( -3% )
 • Buy 8 for $114.10 /pcs   ( -9% )
 • Buy 12 for $109.40 /pcs   ( -12% )
Availability
Web store:1
Helsinki store: 2
Kempele store: 1
Description
Details

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 8 extension pieces

 • One - 22 cm wide weft (4 clips)
 • Two - 18 cm wide weft (3 clips)
 • One - 15 cm wide weft (2 clips)
 • Four - 5 cm wide weft (1 clips)

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
mahtavatReview by suvie
Price
Value
Value
Ostin paketin viimekeväänä ja olin aivan myyty <3 Pysyvät hyvin päässä ja ovat huomaamattomat. Myös sävy on ihanan luonnollinen, tarvittaessa sävyä voi vielä kirkastaa/vaalentaa hopeashampoolla.Nyt olisin myymässä paketin (käytetty 4-5 kertaa viimekeväänä), koska omat hiukset värjäsin tummempaan suuntaan, ovat olleet siis kaapissa käyttämättöminä. Hiukset ovat moitteettomassa kunnossa, tuuheat ja kiiltävät (yhden kerran pesty). 8kpl clippejä sävy whiteblondPaketista pyydän 90e postikuluineen :)suvi88@gmail.com (Posted on 2/4/11)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Silver
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jan 27,2013 by Tietämätön

Haluun näitä tosi paljon, mut mua epäilyttää toi väri, jos se on ihan eri värinen, kuin mun oma hius.....Voikohan jostain tilata sellasen pienen malli kappaleen vaan?? Apua pikaisesti, pliis!

Aug 28,2012 by J

Onks mahdollists et nää tulis parin pvän sisällä jo tietääks joku?:)

Nov 18,2011 by NOPEETA VASTAUSTA PLIIS

siis minkä värisellä mun pitäis värjää mun omat hiukset että saisin saman värisiksi kuin nämä pidennykset? että mikä olis väripaketin numero kaupassa?:o

Feb 04,2011 by suvie
mahtavat

Ostin paketin viimekeväänä ja olin aivan myyty <3 Pysyvät hyvin päässä ja ovat huomaamattomat. Myös sävy on ihanan luonnollinen, tarvittaessa sävyä voi vielä kirkastaa/vaalentaa hopeashampoolla.Nyt olisin myymässä paketin (käytetty 4-5 kertaa viimekeväänä), koska omat hiukset värjäsin tummempaan suuntaan, ovat olleet siis kaapissa käyttämättöminä. Hiukset ovat moitteettomassa kunnossa, tuuheat ja kiiltävät (yhden kerran pesty). 8kpl clippejä sävy whiteblondPaketista pyydän 90e postikuluineen :)suvi88@gmail.com

Jan 03,2011 by ersu

hei kertokaa mikä on kaikista vaalein noist blondeista ? ku mun hiukset o aika hopeen vaaleet mut ei kummiskaa hopeet :D ni mitkä pois parhaat mulle ?

Dec 06,2010 by Jonna Jasmin Eveliina Nuorlaht

nää on ihkut kommatkaa mun nickille gallerias DIRTDRUGSPIKE ;;;);) oon ihku tyyppi siiiiss d44444444444444444444444

Jun 08,2010 by Minttu

Platinablondi on vaaleista vaalein ;)

Mar 08,2010 by Santtu

Hei Auttakaa!Tää haaveilee kans tuollasista pidennyksistä, mutta onko kellään kokemusta, että mikä noista vaaleista on kaikkein vaalein?

Jan 05,2010 by HEIDI

mua pelottaa näiden pesu, pitääkö siis pistää vaan loraus aineita?? D:: apua entäs jos teen jotain väärin :__;

Dec 10,2009 by naila

Tilasin itekin ensimmäistä kertaa. Tänään sain maksettua, et saa nähdä milloin tulee.. Värjäsin just omat hiukset tosi vaaleiksi, mut ihan sama, koska ne vihertyy ja kellastuu kuitenkin kohta. Ja mulla on ollut monia vuosia käytössä cutrinin silver blond -tuotteet, enkä todellakaan käytä niitä noihin yli satasen aitohiuspidennyksiin, joita on muutenkin käsitelty jo ihan tarpeeks. mielummin värjään vaikka omat hiukset tarvittaessa. Eikä se ole niin justiinsa, sit jos on tosi keltaset hiukset, niin sekaan vaan, ja drinksui naamaan, niin en varmaan edes välitä vaikka illan aikana hiuksia tippuis tai ei sopis ihan täydellisesti omaan väriin:D Ei se niin vakavaa ole!;)

Dec 07,2009 by miimii

Kuten jo aiemmista kommenteista ennen tilaustakin jo päättelin, niin väri oli hieman liian keltainen omaan tukkaan verrattuna, mutta tosiaan varovasti hopeashampoolla pestynä asia korjaantui ja nyt väri on jotakuinkin samantyylinen kuin oma (värjätty) hius.Ongelmaksi jäi vaan hiusmatskun riittämättömyys, ei ainakaan itsellä tämä yksi paketti riitä läheskään pidennykseksi. Nyt on kuitenkin toinen paketti tilattu, joten eiköhän asia sillä korjaannu! Eli siis tällaisena pienenä varoituksena vaan niille, jotka kaipaavat koko pään pidennystä, niin vaikka tuotteen kuvauksessa lukeekin tämän paketin riittävän siihen, se ei ehkä pidä paikkaansa.

Nov 26,2009 by jeij

keltaisuuden taittoon kannattaa ostaa igora royalin sävyttävä hoitovaahto 9 1/2 / 1 En suosittele värjäystä, mutta jos niitä välttämättä halutaan värjätä niin keltaisuutta taittavalla kevytvärillä miedoimmalla hapetteella. Ei koskaan kaupanväreillä

Oct 27,2009 by elmeri

jos kerta aitoa hiusta on niin voi..

Oct 23,2009 by fhdG

voiko näitä tummentaa?

Oct 19,2009 by ffri

miksi tämä on kalliimpi kuin samanlainen toinen ?

Oct 13,2009 by -

ekan kerra ku tilasin noin vuos sitte tli tosi hyvät ja kesti pitkään sitten kun tilasin uudestaa ne keskti alle viikon hyvänä ja menee kokoaja takkuu vaikuttaa et ne ois kuitua

Oct 05,2009 by miracle

kuinka hyvin pysyy päässä, jos laittaa itse?

Sep 12,2009 by llaur-a

ohohh tossahan tuo hiusmitta lukikin :D

Sep 12,2009 by llaur-a

siis en tiedä et enkö osaa lukea mut miten pitkät näistä tulee? :)

Aug 11,2009 by barbiedoll

miksei tän väristä oo 4 os. 30-40cm?

Aug 10,2009 by tiia

mul on menny tää hius ihan huonoo kuntoo latvoist kahes viikos vaikken oo ees pessy näit, suoristan, kihartan tai värjän ; S

Aug 07,2009 by jenna

kauan kestää toimitus? pitäisi saaha 2-4 päivässä :)

Aug 02,2009 by Jeps

gfdfhdhd, tupeeraa omat hiukset tyvestä ja sen jälkeen harjaa ihan päältä suoraksi(alle saa jäädä tupeerausta) Minkälaisessa kunnossa teillä on tämä hius pysynyt ja miten olette saaneet keltaisuuden pois? Itteäkki haluttas tämä tilata.

Aug 01,2009 by <3

heiri, pese ne muutamaan kertaan niin lähtee.

Jul 30,2009 by gfdfhdhd

ihanat nää muuten kyl on jollei pelottais koko ajan et klipsit näkyy. kertokaas jotai vinkkei miten saan laitettuu sillee ettei ne näy

Jul 30,2009 by gfdfhdhd

mul ei mahu noi kaikki klipsit ees päähän ku muuten ne näkyy ja sitä paitsi nää klipsit sattuu :((

Jul 29,2009 by heiri

APUAA!!Kokeilin hopeashampoota näihin hiuksiin (kun jotkut saaneet vaaleammiksi sillä), mutta kappas vaan, nyt hiukset onkin sitten osittain violetit...Voi vee!!Onko kellään mitään hajua millä saan violetin värin pois?Pitäiskö kokeilla antaa vaalean värin vaikuttaa hiuksissa vähän aikaa, vaikka ei saisi vaalemmaksi värjätä??

Jul 22,2009 by marianne

nopea toimitus ja aivan upeat hiukset! tunnen itseni kauniiksi kun on ihanan pitkät vaaleat hiukset :)

Jul 21,2009 by ansku

Haluisin niiin kovasti tilata, mutta just väri epäilyttää. Ja kun omien hiusteni pituus on ehkä sen 7-9 cm. että kannattaako sit näin lyhyisii tilata. jvaikee päätös.

Jul 21,2009 by Tsibu

Hopeashampoo EI vaalenna hiusta tippaakaan! Se vaan muuttaa niitä kylmemmänsävyisiksi, jolloin tulee optinen harha että hiukset ovat vaaleammat.Jos hiukset on oikeasti valkoset, ei näistä pidennyshiuksista saa millään hyviä (paitsi vaalennusaineella, minkä jälkeen on entiset hiukset...). Platinan vaaleisiin saa mätsäämään hopeashampoon avulla.

Jun 02,2009 by ellu

hei! saako tilattua whiteblond sävyisiä näitä klipsupidennyksiä sitten 40 cm? kun katselin noita sivuja ja niissä oli vain, että 60 cm? :ovastailkaa! :)

Jun 02,2009 by ellu

ja vielä tuosta pesemisestä että kauan niitä pitää liottaa sielä? ja kun ajattelin ostaa hopeashampoon kun tilaan noi niin kuinka nopeesti ne vaalenee ekalla kerralla tai sillee ku haluaisin niistä mahdollisimman nopeasti tosi vaaleat? kun haluaisin tilata ne, mutta kun katsoo keskusteluja niin vaikka onkin white blond niins e on ilmeisesti kellertävä ja kun omat hiukset on aika platinan vaaleat..

May 26,2009 by Beauty

blondi: mul on kans tolla samalla kaupan värillä värjätyt hiukset ja nämä pidennykset. ei ole lähellä sitä väriä, mutta olen hopeashamppoolla saanut saman väriset kuin omat hiukseni. todella loistava tuote!!! :)

Apr 21,2009 by blondi

Heeei pitäskö kun mulla on melkeen valkoset blondit hiukset nii kumpi on parempi väri toi 613 vai 24 vai tämä ? silleee ettei sitä huomais kun laittaa pidennykset että joo puolesvälis päätä hiukset muuttuu vaikka keltasen blondeiksi?tosiaan omat hiukseni ovat lähes valkoset (värjätty swartzkopf värillä jossa kannessa lyhyt tukkanen nainen nauraa ja katsoo yläspäin jos jollain on kokemuksia väristä + näistä pidennyksistä, niin ajattelin ilmoittaa)

Apr 14,2009 by sannajauu

riittääkö yks paketti jos haluaa pitkät ja tuuheat hiukset?nyt on tommonen polkkatukka-mallinen hiustyyli ja haluisin kovasti pitkät ja tuuheet hiukset joten mietin et kandeisko sit tilata kaks pakettia samantien vai meniskö yhdellä?

Mar 08,2009 by Nanna

IHANAT! mulle juuri täydellisen väriset ja kaveritkin kehunu et on tosi aidot :)

Jan 21,2009 by jellona

Joo pesuveteen lorautan hopeashamppoon lisäksi ihan tavallista hoitoainetta. Tosin hiuksia ei kannata liottaa vedessä liian kauaa ettei shamppoo vaikuta liikaa ja tee hiuksista harmaita. Eikä tuosta syystä shamppoota kannata laittaakkaan kuin pieni loraus.

Jan 19,2009 by jou

ku pesette hopeashampoolla ni käytätättekö samalla jtn hoitoainetta? voiko se hoitoaine olla niinku jotain ihan normaali, vaikka shampoo onki sitä hopea juttua? Ja sitten että miten pesette nää?

Jan 14,2009 by evetti

siis oon tosi tyytyväinen näihin ja sattumalta oli just oikeen värisetkin kun omat hiukset .. aivan mahtavaa :D

Jan 01,2009 by jellona

Ite ostin ekana tuon saman värisen hiusraidan josta sitte näki tämän tuoteen sävyn. Aika keltanen se on aluksi mutta ku pessee aina hopeashamppoolla niin se vaalenee sitte asteittain valkoisemmaksi.

Dec 05,2008 by Taittu

Sopisko tää väri käytettäväksi yhdessä mustien hiusten kanssa??Jos siis haluaa ns kaksiväriset hiukset.

Nov 20,2008 by Kalle

No ei yötä päivää. Ainakin nukkumisen ja pesun ajaksi kannattaa ottaa pois tai saattaa lähtä oma tukka päästä.

Nov 18,2008 by Chinella

Voiko näitä pitää jatkuvasti päässä? Samalla tavalla siis kuin muitakin pidennyksiä? Vastatkaa pliis as soon as possible..

Oct 26,2008 by Joo-O

Sinä jolla on Herstylerin clipit niin onko ne aitoa hiusta? MInä kun luin netistä et ei ole, ainakan ne mitä ne tyyliin kampissa myy...

Oct 11,2008 by humm

eikö löytyisi 60cm pituisina ???

Oct 09,2008 by Julia

Merthy: Nämä on semmoiset vaalean keltaiset mutta tosiaan tuolla hopeashamppoolla saa sen keltaisuuden vietyä niistä pois ja lopputulos on semmoinen hopeisen vaalea. Itse tilasin shamppoon (Cutrin, Catch the color Shampoo, silverblond) hairstoresta, hintaa taisi olla 14 euroa. Ja vaikka omat hiukset onki vähä vaaleammat ja kirkkaamman väriset ku nämä lisäkkeet, niin ei oo pahan näkönen, ku mitään selvää rajaa ei kuitenkaan tuu oman ja jatkeen väliin. Ja värjätä voi tummemmaksi, mutta ei vaalentaa.

Sep 29,2008 by Merthy

Onko aika lähelle platinan vaaleaa? voikohan kaupan väreillä värjää ilman et menee huonoks? :/ ois loistava! :)

Sep 15,2008 by anm

onko kenelläkään kokemuksia nukkumisesta/suihkussa käymisestä nämä päässä? itse juuri nämä tilasin ja vähän arveluttaa jos joutuu aina aamuin illoin ottamaan pois :/ onnistuuko esim. jos laittaa vaikka yöksi letille hiukset?? Vastauksia kaipailen...

Sep 15,2008 by mana

kuva on paljon vaaleampi kuin itse hius, mutta vaikka hiukseni on todella valkeat sain myös tämän valkeaksi hopeashampoolla:D ja lyhyeenkin hiukseen n 15cm, niskaan pitenevä malli nää saa kans hyvin!

Sep 14,2008 by moi

Voiko näitä blondata?

Sep 11,2008 by Tiina

Ei kyllä aivan valkea tukkaiselle käy, on aika kellertävä, sellainen luonnollinen blondi.

Sep 10,2008 by jei

onko nämä kauhean keltaiset luonnossa?

Aug 22,2008 by P

Mulla ainaki riitti mainiosti.

Aug 22,2008 by lolle

riittääkö yks paketti?

Jul 15,2008 by Yumi

Itselläni on ollut Herstylerin white blond-klipsipidennykset, ovatko nämä (suunnilleen) samanväriset?

Jul 08,2008 by Reimi

Totta kai... ei ne klipsit näy ku ne jää omien hiusten alle

Jul 01,2008 by jenny

voiko hiukset laittaa kiinni ilman, että klipsit näkyvät?

Jun 24,2008 by ju

hei: Hiusvärikartan mukaan vaalein väri=)

Jun 11,2008 by hei

Mikä väri tämä näistä blondeista on?

May 16,2008 by malla

Aivan ihanat! Helppo pistää ja ihan aidonnäköiset! Suosittelen kaikille pitkistä hiuksista haaveileville!

Page: 1 2 3 4 5 6


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register