Sale -10%
Other options

Dreadlock 1#

Product Code: 20007

Dreadlocks


Beautiful and popular Dreadlocks. Material synthetic Kanekalon fiber. Package includes 10 pcs dreads, total lenght is 120cm.  • Lenght 60cm/120cm

  • Weight 120g

  • Material: Synthetic Kanekalon fiber

Out of Stock

$11.50

$10.30
Availability

 

Web store:0
Helsinki store: 4
Kempele store: 0

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Dreadlocks

Beautiful and popular Dreadlocks. Material synthetic Kanekalon fiber. Package includes 10 pcs dreads, total lenght is 120cm.

  • Lenght 60cm/120cm
  • Weight 120g
  • Material: Synthetic Kanekalon fiber
Reviews
HappyReview by Camilla
Price
Quality
Value
I did crochet my dreads for a more natural look (Posted on 7/6/17)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Black 1#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Aug 12,2018 by Jenni
"Kuiturastat"

Tilasin 5pakettia ja mulla molemmilla puolilla sivusiilit. Ja riitti just ja just, vähän joutu alempaa ottaa päälle ja jättää taakse vähemmän. Miten 5pakettia vois riittää siis koko päähän.
Jouduttiin myös joka ikiset päät polttamaan, että ne pysyy kasassa. Niistä tuli muumipeikon hännän näkösiä.
Mutta nyt ne on päässä ja pysyy, ja ihan kivan näköset harjoittelu rastat

Jul 06,2017 by Camilla
Happy

I did crochet my dreads for a more natural look

Dec 13,2011 by semmosta

Mää harjailin nuita "väärään suuntaan", takutin oikeen, sitten näyttivät oikeilta rastoilta eikä pelkiltä puikuloilta. Ja tuolla tekniikalla kahesta paketista sai jo vaikka kuinka paljon.

Aug 31,2010 by toniih

onks nää sellaset et pitää kokonaa leikkaa hiukset pois jos haluu rastat pois ja voikohan näitä lyhentää tosta 60cm ----> 30cm

Aug 25,2010 by Phobia

Ku mulla on noin 8 cm leveet "piilokaljut" ja en oo etutukkaan laittamassa (etutukka alkaa noin korvien kohalla :D) Ja ajatuksena on laittaa punasta ja mustaa puolet ja puolet, ni jos tilaa 2 mustaa ja 2 punasta... riittääkö se? Vai tarviiko ottaa 3 ja 3?

Jun 23,2010 by Nanna

Mä olen täältä tilannu ja gyberiltä myös ja ovat mahtavia.Itsellä nämä olleet jo vuoden ja vaikka kuin monesti olleet päässä,kuhan pesee ne ni eivät ala haisemaan.Mun kiinnitys ohje on että ottaa omasta hiuksesta neliön ja sen puolittaa keskelle rasta ja sit oma hius ristiin,rasta ristiin,oma ristiin ja niin kauan jatkaa näin että oma hius loppuu ja siihen sitten kuminauha ja hyvin pysyy ja on siistin näköinen.Näitten kanssa voi käydä suihkussa mut pestä ei kannata ku kerta viikko ja saunassakin voi käydä.Itse olen takutellut silloin tällöin ku on ollut tarvetta,uudet laitan sellasenaan päähän ja takuttelen tarpeen tullen.Ja 5cm voi jo laittaa mut kuminauha pitää olla tiukalla.Päähän menee yleensä mulla 6pakettia se riippuu niin siitä kuin pientä neliöö sinne päähän tekee mut ottaen huomioon sen että nämä todellakin painavat että kannattaa kahtoa paljon sinne päähän niitä laittaa...kyl se sit kostautuu ku ne pesee ;)joo 2kk:tta on suositus et saa olla päässä mutta lyhyissä hiuksissa voi pitää kauemminkin,jos hiukset oh pitemmät ni omat hiukset menee helposti takkuun...Että näin suosittelen!!!

Jun 08,2010 by Tipe

Tykkään kovin. Kestänyt todella hyvin ja ei oo kamalasti kertynyt takkupallojakaan! Suosittelen.. Jospa sitä tilais kohta toistakin väriä kaveriksi ;)

Jun 08,2010 by !!!!!!!!!!!!!!

Voiko viisi senttiä pitkiin hiuksiin saada kiinni rastat???? :O ku mun puolet hiuksist sellasii ja puolet ohutta olkapäille. Ja näyttääks ne ihan feikeiltä???? en haluu mitää kuitu peruukkia päähän, ne vaan olis niin paljon halvemmat täällä ku kampaajalla. Joneksissa YKSI kpl kuitua maksaa 5 euroa, ja tunnin rastan teko 35e jne.. Et saako ne ite kiinni niin hyvin ettei ne tipu kesken päivän?

Apr 23,2010 by höpsö

haluaisin tietää että voiko noi laittaa kampaajalla, sillain iihan kunnolla kiinni. Minulla on itsellä lyhyet hiukset. Ja jos ne voi laittaa niin minkä hinnan se maksaa+ kuinka kauan ne pysyy???

Mar 30,2010 by töyhtis

mulla on keesi ja haluaisin siihen rastat,ei etutukkaan.edessä hiukka vaaleeta ja loput mustaa,paksu tukka.Riittäisköhän 1pkt vaaleita,mustia 2-3??

Mar 16,2010 by plaah

Tänään tuli tälläiset 'rastat' postissa ja ovat ihan hirveää kuraa. Pelkkä kuitunippu joka on latvoista juuri ja juuri kiinni. Palauttaa en voi kun avasin jo paketin. Ehkä noista tupeeraamalla ja kuumentamalla saa joskus rastan näköiset..

Mar 04,2010 by kukkuu

Oon kuullu sellasta et rastat menee huonokuntosiks aika nopeesti, latvat alkaa hapsottaa jne. Mites ootte hoitanu rastojanne et on pysyny kunnossa?

Jan 22,2010 by Pökäleitä

Itelläni on 4 punttii mustii ja 3 punttii neon vihreitä päässä, kylläkin otsis ja piilokalju on jätetty... Miulla letitetty omiin hiuksiin ja sit vaa kuminauhaa päälle (suosittelen hevos kuminauhoja, eläikaupasta)...Kuminauhat saattaa joskus katkeilla mut laittaa vaan uuden nii homma hoituu :) Miulla samat pökäleet ollu jo viime kesästä asti, 2 kertaa ollaan uudelleen laitettu... Hyvin voi nukkua ja käydä suihkussa :)

Aug 02,2009 by rusted from the rain

kuinka monta pakettia näitä pitää ostaa?mulla on lyhyet hiukset ja haluaisin laittaa näitä. en laita etuhiuksiin enkä taakse, vaan pelkästään tohon korvien päälle ja vähän tohon eteen. riittääkö 1-2 pakettia? ja mulla on vaaleet hiukset, näyttääkö tää väri sitten hassulta?

Aug 02,2009 by rusted from the rain

ja niin, voiko nää käydä laittamassa jollain kampaajalla kiinni hiuksiin? jollain liimalla tms?

Apr 10,2009 by Jossu'

1. miten nää kiinnitetään? : ))2. Voiks näittenkaa nukkuu? 8'D

Apr 01,2009 by bob

nää oli hyvät ku tilasin.. ei ne ihan niin syvän mustat oo, ennemminki sellaset ruskeen mustat, ainaki päivänvalossa :)mut ihan hyvin ne sekottuu sinne omiin hiuksiin, vaikka laittaski koko pään :)ne mun punaset mitä tilasin ei ollukkaa punaset vaan pinkit ku tuli, ni en viittiny pitää ku päivän, ku oli niin sen näkönen et huhhuh.. mut tiiänpä seuraaval kerral mitä tilaan..

Mar 24,2009 by skullkandi

kuinka lyhyisiin lyhyimmillään tuollaiset kuiturastat voi kiinnittää?

Mar 23,2009 by 4rrm

IHANIA!

Mar 12,2009 by Maggis

Kuinka paljon kuva vääritää värin suhteen? Sillä eivät nuo kauhean mustilta näytä.

Feb 28,2009 by moikavaan

itselläni on ihan vaaleat hiukset ja ajattelin laittaa muutaman rastan, olen kiinnostunut mustista rastoista joten sanokaa te, sopisiko vaaleisiin hiuksiin mustia rastoja ?

Jan 06,2009 by annavaan

toto noin miten näit voi kiinnittää ilman letitystä ja kuinka pitkälle ne tulee niiku alaspäin???

Jan 06,2009 by muffe

nääon ihanat

Jan 01,2009 by Anna

Jos rasta lähtee purkautumaan:1.Tupeeraa sen rastanpää kammalla.2. Laita rastanpäähän vahaa tai laita se vesihöyryyn.3. Valmis

Dec 15,2008 by hannah

tilasin viimevuonna, ja ne oli tosi hyvät! ne kiinnitetään niin että kun rastan on kaksinkerroin niin keskeltä ruvetaan letittämään omia hiuksia kiinni ja sit ku se toinen puoli siitä rastasta tulee päälle nii eihän se letti näy mihinkään! todella hyvä tuote. no hei, nykyään miehet käyttää naisten housuja, eikai nyt rastoilla oo välii? ne ei oo hirveen paksuja, about, 1 cm ehkä?

Nov 20,2008 by heivaan

miten nää kiinetetää?? olisi kivaa tietää??

Oct 19,2008 by 333444rfggttt

onko nämä miehillekki vai pelkästään naisille????

Oct 09,2008 by Hennaz

Miten näitä hoidetaan? Pitääkö nämä ottaa yöksi pois? vai voiko niiden kanssa nukkua?

Sep 18,2008 by [-anzq-]

mitenköhän paksuja nämä on? ettei ihan hirveen ohkasia?

Aug 27,2008 by fdh

naajajhhh Huippuja

Jul 21,2008 by Jenni

Njoo. mä ostin edelliset kuidut cybershopista ja hyvin kesti neki. seuraavaks tilaan täältä. ja kuituja voi pitää n. 2 kuukautta ja sit ne pitää ottaa pois, ja laittaa takasin jos tahtoo :D näin mä olen ohjeet lukenu. Ja ne pääs voi mennä suihkuu, mut ne ite rastat ei vissii pestä ku kerran kahes viikos. :) toivottavasti nää sit kestää hyvin...

Jul 06,2008 by Martzu

Tota...kuinka paksuja nää on? 1cm?

Jun 05,2008 by plz

Rastojen päät piti polttaa, koska rupesivat purkautumaan. Alussa olivat hieman liian kiiltävät, mutta nyt alkavat jo näyttää paremmilta. Tyytyväinen ostokseen ja tilaan varmaan tosen paketin pinkkejä tai valkoisia <: Hieman kyllä mietityttää, että katkovatko nuo kuminauhat omat hiukset..

May 22,2008 by Sikiö

Kauankos noita pystyy pitämään hiuksissa? Entä voiko ne hiuksissa mennä suihkuun? Itsellä on todella paksut hiukset, mutta lyhyet, joten mitäs luulette että kuinka monta pakettia kannattaisi tilata?

May 22,2008 by Sikiö

Siis etuhiuksiin en ajatellut pistää.

Mar 31,2008 by rkk

Tuote on ihan hyvä, mutta tosta määrästä jota sanotaan että 5-6 pakettia koko päähän, niin mulla meni 7 pakettia ja mulla ei ole etuhiuksissa rastaa, eli jos ihan koko pään laittaa niin olis menny ainakin 8 pakettia... ajattelin vaan kertoilla :)

Feb 10,2008 by eräs...

kerran ajattelin hankkia rastat,mut en tajunnu sit et mun ei tarvitse käyttää niihin omia hiuksia,vaan niitä saa täältä ja kaikenlisäks halvalla!!!!!!!! eli mulla ei oo VIELÄ noita,mut toivotavasti tulee olemaan! en ajatellu kyl laittaa päätä täyteen,mut pari ainaki.....................tietääkö kukaan kuin kauan noitten toimitus kestää?

Jan 30,2008 by jenni:

miten nuo voi kiinnittää?

Jan 04,2008 by :P

hyvä tuote olen tyytyväinen.. ja hemmetin lyhyt postitus aika! :)

Oct 16,2007 by ems.

tuote hyvä :)tilaustyylissä voisi olla ennakkomaksu mahdollisuus, KIITOS MUUTEN :)

Page: 1 2 3 4


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Value
Quality
Price

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Dreadlock 6#

Dreadlock 6#

2 Review(s)

$11.50

$10.30
Dreadlock 40#

Dreadlock 40#

$11.50

$10.30
Dreadlock P02#

Dreadlock P02#

$11.50

$10.30
Dreadlock 2B#

Dreadlock 2B#

$11.50

$10.30