Sale -23%
Other options
You may need these also

Nail Tip Hair Extension 30cm 25kpl 1#

Product Code: 20156

DreamHair® pre-bonded nail hair extension is natural and silky nail hair which is made of our European Silky Hair Quality and it's suitable for most of European and Scandinavian women. We care for our clients thats why we provide them with the best hair quality silky natural pre-bonded nail hair.

$27.70
 • Buy 1 for $27.70
 • Buy 2 for $24.80 /pcs   ( -11% )
 • Buy 4 for $23.60 /pcs   ( -16% )
 • Buy 6 for $22.80 /pcs   ( -18% )
Availability
Web store:24
Helsinki store: 7
Kempele store: 24
Description
Details

Dream Hair® Pre-bonded Hair Extensions

DreamHair® pre-bonded nail hair extension is natural and silky nail hair which is made of our European Silky Hair Quality and it's suitable for most of European and Scandinavian women. We care for our clients thats why we provide them with the best hair quality silky natural pre-bonded nail hair.

DreamHair® extensions are made of our European Silky Remy hair quality which is silky and soft. DreamHair® hair extensions are developed and produced in many years of cooperation with the manufacturers to fulfill the demands of European and Scandinavian women. DreamHair® extensions are popular even among many celebrities, taking care of their appearance and enjoy wearing beautiful and natural hair extensions.

Use DreamHair® pre-bonded nail hair extension to make a full extension or use it for adding volume or highlights to your hair. For a full extension, you need around 100-150 strands ( 4-6 bundles, the picture shows three bundles). The price shown is for one bundle (25 strands)

European Silky Hair Quality

Our European Silky hair quality is the best in the market today, because we work very closely together with the manufacturer and production departments to meet the our quality requirements.

 • We use only REMY hair quality which does not tangle
 • Every single hair cuticle are on the same direction throughout manufacturing which means that the hair does not tangle
 • The hair quality is carefully selected, only silky soft hair is selected for manufacturing
 • No silicon is used in the production
 • No strong chemicals are used during production
 • The bleaching process is done very slowly with mild ingredients, to ensure that the hair does not become damaged or dried
 • The result is silky, soft and natural hair extension

DreamHair® hair extensions will give you beauty, volume and natural look and it is ideally suitable for most of European and Scandinavian women.

Package content

 • Each package (bundle) contains 25 strands

Length and weight

Select the product by length and weight: 

 • Pre-bonded nail tip extension 30 cm, 25 strands, weight approx. 20 g
 • Pre-bonded nail tip extension 40 cm, 25 strands, weight approx. 25 g
 • Pre-bonded nail tip extension 50 cm, 25 strands, weight approx. 25 g
 • Pre-bonded nail tip extension 60 cm, 25 strands, weight approx. 25 g
 • Pre-bonded nail tip extension 70 cm, 25 strands, weight approx. 25 g

Colours

 • Select hair extension colour according to the our colour chart and colour code ( 1#, 2#, 613#, etc. )
 • Note that the colour is only for reference and can be differ according to the display and the picture

How to Attach Dreamhair® Hair Extension

Reviews
HuipputavaraaReview by Käyttäjä monen vuoden takaa
Price
Quality
Value
Olen monta vuotta käyttänyt DreamHair:in sinettipidennyksiä (aitoushiusta) ovat todella kestäviä ja hyvän värisiä ! (Posted on 5/11/17)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color Black 1#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

May 11,2017 by Käyttäjä monen vuoden takaa
Huipputavaraa

Olen monta vuotta käyttänyt DreamHair:in sinettipidennyksiä (aitoushiusta) ovat todella kestäviä ja hyvän värisiä !

Jan 25,2013 by fvgb

kuinka leveä yks tommonen "suikale" on ? :D

Sep 14,2012 by Minä

Missä noin edullinen tuntitaksa on että muka vähän päälle 30 euroo...? :o Yleensä kampaajat veloittaa tunnin työstä 50-60 e...

Mar 11,2012 by hellou..

kampaajat ottaa tunti hinnalla ne eli joku vähän päälle 30 euroo ! :)

Dec 19,2010 by Jassu

Ostin juuri sinetit. Ajattelin käydä kampaajaalla laitattamassa, menenkö vain sinettien kanssa? Paljonko yleensä kampaajat ottaa pelkästä työstä? Vastatkaa pliis! :)

Dec 05,2010 by o;

näkyykö sinetit jos laittaa esim ponnarille ?

Nov 04,2010 by höhöö

voithan sä laittaa ite jos sen homman taidat, ilman että poltat sormes kolviin ja laita sinettejä miten sattuu! =)että en suosittele ite laittamaan, aika vaikeeta varmasti on

Nov 04,2010 by :)

Voiko näistä tehdä takut/rastat? Haluisin muutaman takun omien hiusteni sekaan. Onko kellään kokemusta?

Oct 25,2010 by *?

voiko tälläset pidennykset laittaa ite ?

Sep 23,2010 by Hei

Itse olin tosi tyytväinen sinetteihin, parhaat pidennykset oli kyllä nää sinetit :) Hiukset näyttää luonnollisimmilta kun esimerkiksi clip-on pidennykset. :DItse ainakin googletin halpoja pidennysten laittoja ja löysinkin ihan suomi24 kampaajan joka teki pidennykset kotonaan ja veloitti 80e ja pidennyksiä tuli 120kpl päähän kiinni ja laittamisessa meni kai 2 tuntia. :D Eli googlettamaan vaan

Jun 11,2010 by Puh

Omalla kampaajallani yksi sinetti maksaa 7€, eli siitä voi laskea, kuinka paljon tulee maksamaan koko pidennykset, jos otattaa kampaajalta kokopidennyksen, mihin tarvitsee puntteja pidennyksiä..Kampaajalleni kyllä sopii niinkin, että ostan itse puntit ja hän vain laittaa ne kiinni. Halvempaa.

Jun 07,2010 by ...

paljon kampaajilla laittaminen yleensä maksaa?

May 31,2010 by Vohveli

Pidennykset laitetaan ehdottomasti vain niille tarkoitetuilla työkaluilla, ei suoristusraudalla. Voit kyllä suoristaa hiuksiasi kun ne ovat päässäsi kiinni, niinkuin suoristaisit omiasi, kunhan varot osumasta sinetteihin."liima" on keratiinia, mikä on mielestäni paras kiinnitys pidennyksille. Olen kokeillut micro looppeja (irtoo heti!) ja liimaa, joka meni huonoon kuntoon todella nopeasti.Itselläni on todella tuuhea tukka, ja sinetit pieniä, joten niitä on tuolla päässä noin 250kpl. Se on jo todella paljon, joten helposti riittää omasta hiuksen pituudesta riippuen 150(-200) kpl helposti =)Kun peset hiuksiasi, varo laittamasta hoitsikkaa sinetteihin, ja kuivatessa puhalla mielummin kylmällä ilmalla.Harjaa hiukset luonnonkuitu harjalla, ei muovisella.Pidä hiukset aina letillä öisin, pidentää hiusten ikää paljon!Näin hoidettuina minulla pysyy sinetit päässä noin 4kk, ja silloin niitä on pikku hiljaa irtoillut niin paljon että näyttää latvoista jo todella ohuelta, niin silloin on hyvä tehdä huolto. Eli laittaa irronneet takaisin, ja hiuskasvun myötä alemmas siirtyneet sinetit irroitetaan ja laitetaan takaisin paikalleen, noin 1-2cm päähän tyvestä siis.Laittaminen on helppoa, suosittelen ystävien kesken harjoittelemaan ja laittamaan, ettei tarvitse maksaa kampaajien kiskuri hintoja, ja usein jos menet liikkeeseen laitattamaan hiuksia, he tilaavat pidennyksesi itse joka on myös kalliimpaa.

May 21,2010 by =)

Ei missään nimessä suoristusrautaa!!! Voit polttaa oman tukkasi ja lisäkkeen pilalle!!Pidennyskolvi on oikea työkalu tähän touhuun,Ja kaikkein paras olisi antaa AINA ammattilaisen laittaa sinettipidennykset,epäonnistumisen riski on suuri. Ja joo,väri numero 1# on aina musta,1B# luonnonmusta,jne.Löytyy värikartasta...

May 16,2010 by <3

Kauanko siis kestää enimmillään, ja tekeekö nämä huonoa hiuksille? Ja voiko siis kotona laittaa suoristusraudalla, ja miten?

Mar 25,2010 by dasada

onks noi silikooni vai liimasinetit ?

Jan 09,2010 by .

jos siis tästä nyt ostan vaikka 5 tälläistä 25 juttua nii voinko sitten vaan mennä kampaajalle niitten sinettien kanssa että kampaaja laittaa ne vai täytyykö ostaa jotai muutakin?

Dec 13,2009 by Takkutukka

Kuinka monta nippua olette laittaneet hiuksia? Kuinka paljon kampaaja veloittaa ja kauanko niiden laittaminen kestää? Onko tämä 1# musta vai tummanruskea?

Dec 10,2009 by merja

jos on ammattilainen laittanut, ja hoidat pidennystä huolellisesti voi kestää 8 kk. ittelläni juuri 8 kk vanhat, enkä aio vieläkään poistaa. voi leikata ja voi värjätä,kihartaa ja krepata. ja voi kayttää kaikkia muotoilutuotteita vaikka kampaajat aina suositteleekin niitä omiaan.

Oct 16,2009 by Pöö

ei tietenkään voi leikata, menevät pilalle..No herranjumala tietenkin niitä voi leikata.

Oct 05,2009 by Jokulii

Voiko noita hiustenpidennyksii itse leikata lyhyemmäksi jos ne tuntuu liian pitkiltä?

Aug 18,2009 by ~

voi niitä hiuksia uudelleen käyttää, mutta ne täytyy n 3kk:n välein irrottaa, koska hiukset menevät sinetin ja tyven välistä takkuun kasvaessaan, ja lopulta rastalle jos ei niitä selvitä.

Jun 17,2009 by jaaa....

siis nämäkö pysyvät päässä vain muutaman kuukauden ja sitten pitäisi ostaa heti uudet tilalle? olen käsittänyt että aitoa hiusta olevat hiustenpidennykset pysyvät hyvinä niin kauan kuin haluaa kunhan vain käy säännöllisesti kampaajalla kiristyttämässä ja hoitamassa niitä?

May 10,2009 by Hylle

Voiko näitä hiuksia kiinnittää micro ringeillä? Olen käsittänyt että hiuspidennöksessä tarvitsee olla sinetti etä se pysyy ringillä päässä...??

Apr 19,2009 by :å

nii nää on vissii just sellaset mitkä pitää kampaajalla laittaa? tai siis että ihan ammattilainen joka laittaa ne?

Feb 03,2009 by aaaa

voiko pysyä vuodenkin jos hoitaa hyvin ja käy korjalemassa kampaajalla?

Jan 27,2009 by Syntinen

Noo, itelläni pysy sellaset 3 kk.. Riippuu vähä miten hoitaa noita.

Jan 21,2009 by ?

kuinka kauan tälläset yleesä sitte pysyy päässä ?

Page: 1 2 3


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register