SuperTape Tape Extension Tape 12mm x 2.70m

Product Code: 20223
Supertape tape for tape extension.

$18.50
Availability
Web store:More than 25
Helsinki store: 2
Kempele store: More than 25
Description
Details
Supertape tape for tape extension.
Reviews
SuperTape pidennysteippi 12 mmReview by Marja-Liisa
Price
Quality
Value
Erittäin hyvin pysyy tällä teipillä pidennykset kiinni. Paras teippi. (Posted on 3/2/19)
Hyvä teippiReview by Sini
Price
Quality
Value
Hyväksi havaittu, tulen ostamaan jatkossakin teippiä (Posted on 1/17/19)
Pysyy hyvinReview by Nita
Price
Quality
Value
Pysyy hyvin hiuksissa (Posted on 10/30/18)
HYVÄ TEIPPI! Review by Ella
Price
Quality
Value
Teippi pysyy hyvin hiuksissa, ja teipin saa helposti pois dreamhairin pidennysteipin poistoaineella! (Posted on 1/29/18)
Hyvä teippiReview by Hanna
Price
Quality
Value
Korkealaatuinen teippi. pitää pidennykset tiukasti kiinni. (Posted on 1/3/18)
Paras teippiReview by Niina
Price
Quality
Value
Olen käyttänyt tätä teippiä pidennyksissäni jo kolmatta vuotta. Teippi pysyy kiinni eikä minulta ole koskaan irronnut yhtäkään teippiä ennen kuin olen ne itse irrottanut. (Posted on 6/28/17)
Hyvä tuoteReview by Emilia
Price
Quality
Value
Hyvin pysyy pidennys ja rullassa on runsaasti teippiä. (Posted on 5/16/17)
-Review by sonjalle
Price
Value
Value
Tää on kirkasta tää teippi! Läpinäkyvää teippiä :) Tuo valkonen on vaan suojakalvo :---) (Posted on 8/2/11)
-Review by sonja
Price
Value
Value
minkä väristä toi teippi on? (Posted on 8/1/11)
-Review by vinkki
Price
Value
Value
kerron hyvän kikan jolla saa teippipidennykset pois ilman poistonestettä. halvinta hiuslakkaa mitä kaupasta löytyy,suhkutetaan teippien/hiusosioiden väliin,se kovettaa teipin ja lähtee loppupelissä irti kuin unelma eikä jää niitä teippiklönttejä päähän eikä oma ja pidennyshius sekä kiinnityskohta ole sitten totaalisen öljyinen. huomattavasti nopeammin telkkaria katsoessa saa otettua irti päästä!!!! (Posted on 4/25/11)
-Review by redhead hairdresser
Price
Value
Value
Omat kokemukseni teipistä on hyvät. kyllä pysyy kun muistaa kiinnittää oikein: ei liian paksuja tai liian ohuita osioita... Pidennykset saa helposti pois kun kastaa vaikka vanulappua poistoaineessa ja painaa hetken vasten pidennyksen kiinnitys kohtaa jonka jälkeen kastaa piikkikamman poistoaineessa ja työntää piikin kiinnityksen väliin ja sillä venyttelee vetämällä kiinityksen välistä. ei rasita hiusta läheskään niin paljon kuin se että repisi pidennykset, jättää toki öljymäiseksi hiukset mutta ei vahingoita. teippi ei näy jos on 12mm:llä laitettu. koen myös 24mm kömpelöksi laittaa. itse ajattelin tilata teipit ja pidennykset täältä. TOIMII!!!! (Posted on 4/17/11)
-Review by Kokeillut
Price
Value
Value
Kokeilin pistää perus hiusnauhaa teipeillä kiinni ja kyllä pysyi. Normaali hiusnauha vaan näkyyhelpommin, koska kiinnityskohta on paksumpi. Jää myös sitä liimaa sitten siihen hiukseen, kun ottaa ne teipit pois. Voi koittaa liottaa niitä pois vedessä, missä hoitoainetta. Halvemmaksi kuitenkin tulee, mutta ei niin nätin näköiseksi. (Posted on 3/30/11)
-Review by piu
Price
Value
Value
12mm on parhain, pitää hyvin hiuksen kiinni. 24mm aivan liian paksu. Laitan itse omat pidennykseni kahden peilin voimin, helppo juttu jos on näppärä käsistään ja osaa hiushommat. (Posted on 12/4/09)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color No
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Mar 02,2019 by Marja-Liisa
SuperTape pidennysteippi 12 mm

Erittäin hyvin pysyy tällä teipillä pidennykset kiinni. Paras teippi.

Jan 17,2019 by Sini
Hyvä teippi

Hyväksi havaittu, tulen ostamaan jatkossakin teippiä

Oct 30,2018 by Nita
Pysyy hyvin

Pysyy hyvin hiuksissa

Jan 29,2018 by Ella
HYVÄ TEIPPI!

Teippi pysyy hyvin hiuksissa, ja teipin saa helposti pois dreamhairin pidennysteipin poistoaineella!

Jan 03,2018 by Hanna
Hyvä teippi

Korkealaatuinen teippi. pitää pidennykset tiukasti kiinni.

Nov 16,2017 by Susanna
Hyvä teippi!

Olen jopa värjännyt hiuksia kun tällä kiinnitetyt "hiukset" ja voi käyttää saunaa ja hoitoainetta huolettomasti kun tämä käytössä (kysessä on leveämpi teippi, mutta tämä varmasti yhtä hyvää). Paras jatkoteippi 10 eri kokeilusta. Suosittelen!

Oct 25,2017 by Kirsi
Arvostelu

Ekan kerran käytin, ei toiminut luonnonkiharassa ja vähäisessä tukassani. Olisi pitänyt hankkia kapeampi teippi. Pysyvyys oli hyvää tasoa.

Jun 28,2017 by Niina
Paras teippi

Olen käyttänyt tätä teippiä pidennyksissäni jo kolmatta vuotta. Teippi pysyy kiinni eikä minulta ole koskaan irronnut yhtäkään teippiä ennen kuin olen ne itse irrottanut.

May 16,2017 by Emilia
Hyvä tuote

Hyvin pysyy pidennys ja rullassa on runsaasti teippiä.

Aug 02,2011 by sonjalle
-

Tää on kirkasta tää teippi! Läpinäkyvää teippiä :) Tuo valkonen on vaan suojakalvo :---)

Aug 01,2011 by sonja
-

minkä väristä toi teippi on?

Apr 24,2011 by vinkki
-

kerron hyvän kikan jolla saa teippipidennykset pois ilman poistonestettä. halvinta hiuslakkaa mitä kaupasta löytyy,suhkutetaan teippien/hiusosioiden väliin,se kovettaa teipin ja lähtee loppupelissä irti kuin unelma eikä jää niitä teippiklönttejä päähän eikä oma ja pidennyshius sekä kiinnityskohta ole sitten totaalisen öljyinen. huomattavasti nopeammin telkkaria katsoessa saa otettua irti päästä!!!!

Apr 17,2011 by redhead hairdresser
-

Omat kokemukseni teipistä on hyvät. kyllä pysyy kun muistaa kiinnittää oikein: ei liian paksuja tai liian ohuita osioita... Pidennykset saa helposti pois kun kastaa vaikka vanulappua poistoaineessa ja painaa hetken vasten pidennyksen kiinnitys kohtaa jonka jälkeen kastaa piikkikamman poistoaineessa ja työntää piikin kiinnityksen väliin ja sillä venyttelee vetämällä kiinityksen välistä. ei rasita hiusta läheskään niin paljon kuin se että repisi pidennykset, jättää toki öljymäiseksi hiukset mutta ei vahingoita. teippi ei näy jos on 12mm:llä laitettu. koen myös 24mm kömpelöksi laittaa. itse ajattelin tilata teipit ja pidennykset täältä. TOIMII!!!!

Mar 30,2011 by Kokeillut
-

Kokeilin pistää perus hiusnauhaa teipeillä kiinni ja kyllä pysyi. Normaali hiusnauha vaan näkyyhelpommin, koska kiinnityskohta on paksumpi. Jää myös sitä liimaa sitten siihen hiukseen, kun ottaa ne teipit pois. Voi koittaa liottaa niitä pois vedessä, missä hoitoainetta. Halvemmaksi kuitenkin tulee, mutta ei niin nätin näköiseksi.

Oct 21,2010 by butteri

hui: mulla kävi samalla tavalla mutta syynä oli se että olin laittanut hiuksiini silkkitippoja ja hoitoainetta pestessäni ne. Nyt kun laitoin täysin puhtaaseen tukkaan, ovat pysyneet tooodella hyvin!

Oct 18,2010 by tyytyväinen

Itselläni oli kyseisellä teipillä pidennykset kiinni 2,5 kk, ennekuin oli pakko irrottaa kun olivat niin paljon kasvaneet alaspäin. Oli hirveä työ saada teipit irti. Loppuenlopuksi sain ne teipinpoistoaineella irti. Olisivat varmasti pysyneet vielä toisetkin 2,5kk! Tämä teippi sopi ainakin minulle hurjan hyvin ja aijon samalla teipillä kiinnittää pidennykseni uudestaan. :)

Sep 05,2010 by nau

osta 24mm, halkaise kahteen 12 mm osaan teippi, ja ne vielä 6mmSÄÄSTÄÄ RAHAA JA PYSYY HYVIN eikä teippikään näy niin paljon ;)

Jul 14,2010 by heppe

voiko teippinauhapidennyksen poistoon käyttää sineteille tarkotettua poistoainetta?

Dec 04,2009 by piu
-

12mm on parhain, pitää hyvin hiuksen kiinni. 24mm aivan liian paksu. Laitan itse omat pidennykseni kahden peilin voimin, helppo juttu jos on näppärä käsistään ja osaa hiushommat.

Nov 03,2009 by Mangue

Pystyykö tällaset teippihisnauhat kiinnittämään imaallikko itse? :P niinkun noi clip-on-systeemit.

Oct 06,2009 by nht

Ja en oo kyllä huomannu teipin poistoaineen vahingoittaneen mitenkää hiuksia. täältä tilattu aine vaan haisee melko pahalle ja on todella öljymäistä, mutta toimii.

Oct 06,2009 by nht

"kumpi on teidän mielestä parempi vaihtoehto, 12mm ja 24mm?? "Ite tilasin 24mm ja pistin puoliks,tulee edullisemmaks.. leveytenä mun mielest 24mm on aika kömpelö.

Aug 23,2009 by embu

vahingoittaako tää teipin poistoaine omia hiuksia ?

Aug 03,2009 by milla

joo, kyllä mulla ainaski kampaaja laittaa :) muistaa vaan aikaa varatessaan selostaa ideansa selkeesti :)..

Jul 09,2009 by M

laitattaako kampaaja hiuspidennyksiä jos sinne vie itse omat jotka on vaikka tilattu netistä?

Jun 29,2009 by emma

kumpi on teidän mielestä parempi vaihtoehto, 12mm ja 24mm??

Mar 12,2009 by plaa

ei voi, nauhassa tarvitsee olla silikoninen pinta jotta teippi siihen tarttuu. eli siis tarvitset TEIPPIHIUSNAUHAA, tavallinen hiusnauha ei käy vaan se on tarkoitettu kiinnitettäväksi lähinnä klipeillä tai ompelemalla.

Feb 23,2009 by hähh?

voiko tätä käyttää ihan tavalliseen synteettiseen hiusnauhaan vai pitääkö sen olla teippihiusnauhaa??vastatkaa pian , ei löytyny googlestakaaan!!

Feb 21,2009 by Jenatsu

Kestääkö tää teippi hyvin? voinko käyttää tätä teippiä Hairiumilta tilattujen BLONGin teippipidennysten kanssa?

Feb 10,2009 by A.

Siis eikä tää teippi laiteta niin, et toinen puoli teipistä on kiinni hiusnauhassa ja toinen puoli omassa hiuksessa?

Jan 05,2009 by oon(ko) ihan hukassa?

Voiko synteettistä hiusnauhaa kiinnittää tällä teipillä? vai pitääkö sen olla aina teippihiusnauhaa?

Jan 01,2009 by jee

siis teippi laitetaan niin että kahden teipin väliin tulee oma hius, aivan niinkuin shs neuvoi. Hyvä teippi oli ainaki mulla.

Dec 11,2008 by bbb

shs on tehnyt ihan oikein

Dec 10,2008 by Mitäh?

"Teippi kiinnitetään teippihiusnauhaan, joka kiinnitetään hiukseen. Samanlainen nauha kiinnitetään myös vastakkaiselle puolelle nauhaa :) "Mitähän sää oot tehnyt =P

Dec 10,2008 by Maria

Onko toi teippi läpinäkyvää vai onko se sellaista paksua kaksipuoliteippiä jolla laitetaan peilejä kiinni seinään? =)))

Dec 07,2008 by tultsu

onko teippi huomaamaton? Voiko hiukset laitaa poninhännälle?

Sep 19,2008 by enkeli

hyvä teippi on ollut, halvemmaksi tulee määräään nähden kuin hairiumilla, aion jatkosssakin tolata täältä, ja pois olen saanut ihan hyvin, ilman kiskomisia ja tukan irtoamisia

Jun 30,2008 by shs

''Mitenhän tää toimii? voiko tätä käyttää hiusnauhan kanssa??''Teippi kiinnitetään teippihiusnauhaan, joka kiinnitetään hiukseen. Samanlainen nauha kiinnitetään myös vastakkaiselle puolelle nauhaa :)

Apr 12,2008 by hmm

Taitaa toimia niin että toinen puoli laitetaan hiusnauhaan ja toinen hiustyveen, ainakin niin olen käsittänyt. Mutta sinettejä en vieläkään ymmärrä.

Feb 07,2008 by ...

Mitenhän tää toimii? voiko tätä käyttää hiusnauhan kanssa??

Page: 1 2 3 4


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Quality

Only registered users can write reviews. Please, log in or register