Zizi Braid 613#

Product Code: 20085

Be the first to review this product

Availability: In stock

$12.30

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color High Golden Blonde 613#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 01,2010 by hello

On ollut aikanaan nuudelit päässä ja ne "pitää" punoa hiuksiin eli neljällä osiolla niin sitten ei tipu tai irtoa! tietenkin saa ihan vaa letittää jos yksin laittaa ja ei haittaa jos tippuu.... mut näitä tarvii olla koko pää täynnä että näyttää hyvältä ja tietenkin nämä ei näytä aidolta ja sen luulis tajuavan ja se siinä on ideanakin... :) pikkulettejä ku tekee ni kannattaa tilata suoraa kuitua ... on halvempaa ja ns. niille tarkotettu... nimenomaa näitten idea on et pidetään auki siin niiku nuudelit on :)

May 20,2010 by Everlee

No nää voi kylläkin laittaa vaikka kuinka pitkii hiuksiin,koska letitetään vain osa omaa hiusta/punotaan(kummin haluaa,punomalla pysyy mielestäni paremmin) ja jos epäilyttää että irtoo niin pikku kumilenksut auttaa siihen(löytyy hevostarvikkeista niin mustia kuin valkoisiakin,eikä näy).helpot ja hienot kun osaa laittaa päähänsä...suosittelen ohjeiden lukemista.onnistuu muuten laittaa ihan itekseenkin,ei tarvi kymmentä kaveria apuun...

May 09,2010 by sari

Pikkuletteihin todella hyvää kuitua. Helppoa ja nopeaa letittää ja tulee kivannäköiset.Ovat pehmeämpiä ja kevyempiä kuin monet muut markkinoilla olevat merkit.

Mar 01,2010 by annu

HYi nää on kauheet tilasin itele joskus ne oli aivan rullala kaikki,eikä oo aidon näköset :s

Aug 02,2009 by hmmh

no siis voiko näitä laittaa omien hiusten alle vai onko tarkotus vetää koko pää täyteen näitä? näyttääkö se hassulta kun nää on sellaset kiharat jos omat hiukset on sellaset vähän taipuisat? ja sitten paljonko näitä tarvii jos haluis laittaa tohon korvien päälle ja tohon eteen näitä, että ei laittais ollenkaan etuhiuksiin eikä taakse? oon miettiny noita kuiturastoja, oisko ne paremmat tähän tarkotukseen, kun en halua koko päähän vaan tohon hiuksien etuosaan?

May 29,2009 by :D

Mulla oli joskus nuudelit ja ite olin letittäny ja koko päivä siinä meni et onneks kaveri oli auttamas. Letin ja nuudelin rajaa ei melkeen olenkaan huomannu kun hiukset oli kiinni mut auki ne sit ei totellu ollenkaa ja sit päädyin letittää nuudelit koko matkalta ja oli muuten paljon paremman näköset kaikin puolin. Ja letti oli nuudeli kiharaa eikä siis suoristunu letityksestä.

May 04,2009 by ?

Eli hius vain letitetään siihen asti kun oma hius loppuu? eikö sitä tarvitse mitenkää enempää kiinnittää? kuinka se sitten pysyy?

Apr 26,2009 by napanteri

Ne kuuluis letittää omiin hiuksiin siltä matkalta, miten pitkä on oma hius... Eli samalla lailla kuin tehdään pidennys pikkuleteillä.. Omat hiukset jää lettikohdan sisälle piiloon..

Mar 24,2009 by ^^

Nuudelikuitujen sekaan ei olekaan tarkoitus jättää omia hiuksia lainkaan, vaan ne kiinnitetään yleensä lyhyisiin hiuksiin jolloin omaa hiusta ei näy lainkaan. Suorakuitu soveltuu paremmin tuuhentamiseen ja omien hiusten sekaan.

Mar 17,2009 by :O

ei oikeasti tilasin nämä ja hetikaikki sano että joo '' joku'' kadikakkonen ihan oikeesti noi oli aika hankala tapaus ihan OIKEESTi meni hermot nuitten kans ne on tuommoset kiharat ja ei ite saa omia hiuksia mitenkään noin!!!!!!!!


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Nuudelikuitu 30#

Nuudelikuitu 30#

Regular Price: $12.30

$6.90