Rea !

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 16#

Artikelnummer: 20114

Bli först med att recensera denna produkt

Clip-On Hårförlängning 4-delar:


Populär och enkel Dream Collection® Clip-On Hårförlängning. Håret är gjort av tarsselfritt kvalitets hår och är 100% REMY äkta hår. Det är enkelt att sätta fast håret i ditt eget hår och du inte behöver besöka hårsalongen för uppsättning. Clip-On hårets clipsar syns inte i ditt eget hår då de är under ditt eget hår och löshåret. Du får en vacker hårförlängning på bara 5 minuter.

Tillfälligt slut

Ordinarie pris 575 SEK

479 SEK


UPS Expressfrakt 139SEK, 1-2 vardagar till Sverige! Se alla leveransmetoder

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 dagar returrätt

Produktbeskrivning
Detaljer

Clip-On Hårförlängning 4-delar

Populär och enkel Dream Collection® Clip-On Hårförlängning. Håret är gjort av tarsselfritt kvalitets hår och är 100% REMY äkta hår. Det är enkelt att sätta fast håret i ditt eget hår och du inte behöver besöka hårsalongen för uppsättning. Clip-On hårets clipsar syns inte i ditt eget hår då de är under ditt eget hår och löshåret. Du får en vacker hårförlängning på bara 5 minuter.

Paketet innehåller

Paketet innehåller 4-delar

 • 1st 20cm bred trens (4 clips)
 • 1st 15cm bred trens (3 clips)
 • 1st 10cm bred trens (2 clips)
 • 1st 5cm bred trens (1 clips)

Observera att detta paket är till för att ge volym. Till en hel hårförlängning rekomenderar vi två paketer eller ett clip-on set med 8-delar.

Hårförlängningens längd och vikt

 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm, ca 45g
 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm, ca 50g
 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 60cm, ca 60g

Hårförlängningens färg

 • Välj hårförlängningens färg från bild och produktens färgkod ( 1#, 2#, 613# osv.)
 • Du kan även välja färg från färgkartan
 • Observera att färgerna kan skiljas mellan olika datorskärm

Hårförlängningens material

 • Clip-On hårförlängningen är tillverkad av 100% äkta REMY hår. Hårstråna är åt rätt håll vilket gör håret trasselfritt
 • Mer information om färg och behandling hittar ni på produkt och skötsel
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Mer information
Mer information
Märken Inte tillgängligt
Färger Gold Blond 16#
Rabattkod

Rabattkod

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Nov 08,2011 av cici

Väri on luonnossa vähän tummempi kuin kuvassa, todella lämmin keski-/tummanvaalea. Oon omiani kyllä värjänny tuhkaan taittavalla sävyllä (Naturiginin 8.1 ja 7.0) vähän tummemmiksi ja hyvin onnistuivat, taittoi keltaisuutta kivasti (mutta vaalennuksesta/platinablondaamisesta en siis uskalla luvata mitään).Mulla on clip-onit kestäny hyvinä jokapäiväisessä käytössä aina n. reilut puoli vuotta, jonka jälkeen takkuuntuminen alkaa olla häiritsevää.

Jul 24,2011 av VASTAUSTA?

Kauanko suurinpiirtein kestää laitosta hyvin hoidettuna noi tollaset 49€ lisäkkeet ? :o osaako kukaan sanoo

Jul 04,2011 av nonii

hiukset olivat todella paljon tummemmat mitä kuvassa näkyy, ja kun ensin yritin värjätä vaaleammaks, hiuksista tuli liilan harmaat ja ne näytti joulupukin parralta (hiusvärin sävy ei ollut tuhkan sävy). Tein värinpoiston ja värjäsin vaalealla kullalla, harmaat tuli. Siis mitä v*ttua?!

May 02,2011 av P

Oikein hyvä tuote ja väri oli kaunis kullanvaalea, sopi lähestulkoon juuri omiin hiuksiini. Menin kuitenkin tyhmänä pesemään niitä hopeashampoolla, joka sai aikaan ikäviä sinisiä raitoja hiuksiin :( Eli en suosittele hopeashampoota muille tähän tuotteeseen. Täytynee nyt liotella niitä shampoovedessä ja toivoa, että sinisyys lähtisi pois.

Mar 19,2011 av jöyyyy

jos tilaaa pitemmät ku 30cm maksaako ne enemmä

Oct 12,2010 av laa-

hiukset on tosi hyvät ja pysyy hyvänä kunhan ei pese liian usein eikä hiukset oikeastaan edes kamalasti pesua kaipaa. itsellä on jo kaksi kertaa tilattu just nää pidennykset ja ensimmäiset lyheni jonkun vähän päälle puolen vuoden jälkeen johtuen huolinmattomasta käytöstä. Paketin saa palauttaa avaamattomana, joten varuilta kannattaa tilata 2 pakettia ja avata niistä 1 ja katsoa että riittääkö se. Itsellä ainakin 1 paketti riittää mainiosti, mutta mulla on aika ohuet hiukset. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille!

Oct 12,2010 av laa-

ja pidennyksiä voi värjätä, ite ainakin oon 2 kertaa värjänny ja hyvin on sen kestäny vaikka ihan kestovärillä oon vedelly. pituus on rinnan puoliväliin mutta ajan kuluessa saattaa hieman lyhentyä.

Jun 09,2010 av VASTAUS ???

Olen harkinnut noista jo aika kauan mutta jos ne ei olekkaan sopivat?? :O voiko ne palauttaa? kuinka kauan kestää kun että ne tulevat?

Jun 09,2010 av henni

tarisko tilata kaks pakettii vai riittäiskö yks? :)

May 29,2010 av h

kyl ne menee olkapäiden yli :) todella hyvä tuote, pystyy suoristamaan mutta ei värjätä :P ja hyvin pysyy päässä kiinni.

May 19,2010 av VASTAUSTA KIITOS

vastatka ny >:< mihin asti ylettyy suunnilleen? :---O

May 09,2010 av halloo

Riittääkö yks paketti vaan takatukan pidennykseen? =)

Apr 29,2010 av .

ensin kesti älytä miten laitetaan mutta nyt sujuu nopeasti. juuri oikea värikin tuli valittua. mahtava tuote:)

Apr 25,2010 av Hmh.

Pystyykö aivan normaalisti suoristamaan ? :)

Apr 13,2010 av karo

itellä oli tälläset, mutta noin puolen vuoden käytön jälkeen meni huonoksi ja nyt aionkin tilata uudet. hyvä tuote!

Feb 19,2010 av Ninni

aivan mahtava tuote on, oon käyttäny jo monta kuukautta aina silloin tällöin ku haluu vähän laittautua :)

Jan 30,2010 av ma

se, kuinka paljon pidennykset pidentää ei riipu siitä kuinka pitkät omat hiukset on, paitsi ehkä voi näyttää kerroksittain leikatuissa, pidemmissä hiuksissa paremmilta kuin lyhyissä tai tasapitkissä, sillä klipsi laitetaan hiusjuureen, joten pidentää vaikka kaljua vain siihen asti mihin asti itsellä on se 30cm.

Jan 27,2010 av Ev

Terve! Juhlakampaukseen meinasin tilata ja mietin pystyykö nuita kihartamaan ?

Jan 25,2010 av E

Hyvä tuote on :) Ite oon ainakin tykänny tästä väristä.

Jan 21,2010 av Nii

Jos noi pidennykset pesee hopeashampoolla nii minkähän värinen siitä tulisi?

Jan 18,2010 av marjah

sain myytyä jo nuo ylläolevat 35e hiukset

Jan 11,2010 av Irrre

Kysyykö klip-on pidennykset hyvin?

Dec 13,2009 av niksi-ismo

oma tukka kannattaa värjätä tilauksen jälkeen vaiks parturissa pidennysten värisiksi eikä päinvastoin :))

Dec 11,2009 av julle

Oon aatellu ostaa tälläsen paketin, väriä 16#, nii tietääkö kukaan, et minkä värinen se on niinku esim. hiusvärinä? Tai sit et minkä värinen on toi 33# hiusväreissä? Oisin kiitolline jos auttaisitte !

Dec 03,2009 av zau

Haluaisin tilata tällaiset Clip-Onit , ja oma värisi olisi tuo #18 , sitä ei vaan myydä täällä, vaikka se onkin värikartassa... Niin ajattelin , että sopiiko tämä väri sitten #18 tilalle jos tän pesis sillä keltaisuutta poistavalla hopeashamppoolla...?

Nov 28,2009 av vinkki

Moikka! Täällä näköjään keskustellaan aika paljon siitä, miten pitkät nää hiukset oikein on...vinkiks vaa, ottakaa cm-mitta ja kokeilkaa eri pituuksia peilin edessä. Toi 40cm ylettyy johonki rintojen alapuolelle. ;)

Nov 26,2009 av heliihh

tietääkö kukaan kuinka paljon noi pidentää jos omat hiukset ovat tuohon olkapäille asti?

Nov 13,2009 av värjäys

Pidän tästä muuten tosi paljon, kiinnostaa vaan, että voiko hiukset värjätä, koska omat hiukseni eivät ole ruskeat eivätkä myöskään vaaleat. siltä väliltä. niimpä en voi ostaa blondeja tai ruskeita clippejä. missään ei myöskään myydä oman hiukseni värisiä vaaleanrruskeita hiuksia. Vai myydäänkö? Tietääkö joku? :)

Nov 01,2009 av Marski

Nanna onko sinulla tuo 30cm pitkät pidennykset ja onko ne sinulla että ne tuuheuttaa vai pidentääkö ne?=) meinaan ku oon miettiny tuota 30cm pidennystä ja minulla myös on olkapäistä vähän lyhyemmät hiukset.=)

Oct 27,2009 av peace

haluisin tommoset, mut en oo ihan varma, jos ne ei oo oikeen väriset tai jos ne ei esim,riitä ;o, kertokaa joku jos osaa?;D

Oct 10,2009 av laurasd

nii ja onkohan se iha pakko tilata kaks pakettii, vai riittäiskö yks?

Oct 10,2009 av laurasd

voiskos joku kertoa, kuinkapitkät nää on iha luonnossa? ja riittää tekemään olkapäille ulottuvista hiuksista mahaan asti pitkät? vai ovatko paljonki lyhyemmät ?

Sep 27,2009 av jenn

tilasin tän tänään ja mietin sitä ku mulla on aika ohuet hiukset, että näkyykö nää sieltä alta? ja ku en oo ihan varma tosta väristä, ku mulla on vissiin tota tummemmat, että onko toi kuinka vaalee luonnossa ja riittääkö tosta pidennykseksi vähä yli olkapään mittaisille hiuksille?

Jul 12,2009 av nanna

mä oon tilannu tämmöset mutta tummanruskeat , yritin värjätä niitä mutta se ei näköjään toimi, yritin jopa kahdesti värjätä mutta väri ei tarttunut, jtn se oli hieman huono juttu..

Jul 12,2009 av nanna

muuten ihan hyvät ja yksi paketti riittää mainiosti, itelläni ei edes ole olkapäihin yltyvät hiukset ja tilasin vain yhden paketin ja hyvin riitti :)

Apr 05,2009 av vaippapää

huhhuh. menee 100e hukkaan jos ei olekkaan sopivat.. saako noita palauttaa?

Apr 05,2009 av Viivi

Oon harkinnut noiden ostamista jo puol vuotta. Omat hiukset on sellaset hunajan väriset, että mietityttää voikohan noita värjätä jos ei oo sopiva?

Jan 31,2009 av : /

aluksi oli tosi hyvä,mutta parin viikon käytön jälkeen muuttui jotenkin karheiksi,vaikka pesin säännöllisesti.mutta iha ok.t.Meinaan kokeilla joitain muita

Nov 14,2008 av RIIVIÖÖ

kaveri kehui ostan itdekin :D'

Jun 25,2008 av maiju

hyvä tuote!

Sida: 1 2 3 4


Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Kvalitet
Pris
Total value

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Du kanske även är intresserad av följande produkter
Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm P8/24#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm P8/24#

Ordinarie pris 575 SEK

527 SEK

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 8#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 8#

Ordinarie pris 575 SEK

479 SEK

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 30#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 30#

Ordinarie pris 575 SEK

527 SEK

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 24#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm 24#

Ordinarie pris 575 SEK

527 SEK