Rea !
Other options
You may need these also

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 613#

Artikelnummer: 20078

Bli först med att recensera denna produkt

Clip-On Hårförlängning 4-delar:


Populär och enkel Dream Collection® Clip-On Hårförlängning. Håret är gjort av tarsselfritt kvalitets hår och är 100% REMY äkta hår. Det är enkelt att sätta fast håret i ditt eget hår och du inte behöver besöka hårsalongen för uppsättning. Clip-On hårets clipsar syns inte i ditt eget hår då de är under ditt eget hår och löshåret. Du får en vacker hårförlängning på bara 5 minuter.

Ordinarie pris 767 SEK

575 SEK

Tillgänglighet

 

Web store:Över 25
Helsinki store: 4
Kempele store: Över 25

UPS Expressfrakt 139SEK, 1-2 vardagar till Sverige! Se alla leveransmetoder

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 dagar returrätt

Produktbeskrivning
Detaljer

Clip-On Hårförlängning 4-delar

Populär och enkel Dream Collection® Clip-On Hårförlängning. Håret är gjort av tarsselfritt kvalitets hår och är 100% REMY äkta hår. Det är enkelt att sätta fast håret i ditt eget hår och du inte behöver besöka hårsalongen för uppsättning. Clip-On hårets clipsar syns inte i ditt eget hår då de är under ditt eget hår och löshåret. Du får en vacker hårförlängning på bara 5 minuter.

Paketet innehåller

Paketet innehåller 4-delar

 • 1st 20cm bred trens (4 clips)
 • 1st 15cm bred trens (3 clips)
 • 1st 10cm bred trens (2 clips)
 • 1st 5cm bred trens (1 clips)

Observera att detta paket är till för att ge volym. Till en hel hårförlängning rekomenderar vi två paketer eller ett clip-on set med 8-delar.

Hårförlängningens längd och vikt

 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 30cm, ca 45g
 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm, ca 50g
 • Clip-On Hårförlängning 4-delar 60cm, ca 60g

Hårförlängningens färg

 • Välj hårförlängningens färg från bild och produktens färgkod ( 1#, 2#, 613# osv.)
 • Du kan även välja färg från färgkartan
 • Observera att färgerna kan skiljas mellan olika datorskärm

Hårförlängningens material

 • Clip-On hårförlängningen är tillverkad av 100% äkta REMY hår. Hårstråna är åt rätt håll vilket gör håret trasselfritt
 • Mer information om färg och behandling hittar ni på produkt och skötsel
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Mer information
Mer information
Märken Nej
Färger High Golden Blonde 613#
Rabattkod

Rabattkod

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 21,2012 av tietooo?

saako näitä tilattua postiennakolla vai miten se tapahtuu onko kellään kokemusta ?

Jan 06,2012 av hei

voiei: onko ne muuten hyvät ku meinasin tilata tälläset ? aattelin ettei mee hukkaan ?

Jan 06,2012 av voiei

tilasin tällaiset hiukset täältä viikko sitten, ne tulivat pari päivää sitten ja värjäsin hiukset vaalealla värillä sillä olivat hieman keltaiset omiin hiuksiini verrattuna.. hiuksista muuttui kuitenkin HARMAAT, ja nyt mietin, että mitäköhän tulee jos värjään hieman keltaisemmalla värillä? auttakaa joku :(

Jul 23,2011 av ?:o

Miten on mahollista että tämä sama paketti mutta erivärillä on haukuttu ihan lyttyyn mutta tällä on nii hyvät kommentit ? :o ku tässä joku sano että ei takkuunnu ja siellä toisessa värissä oli että takkuuntuu jatkuvasti,voiko olla oikeesti mahollista että näillä on tosi paljo eroo,vai eikö se ihminen vaa oo osannu pitää niitä oikein ?:o ku nytten tiiä kummat tilaan koska se toinen ois enemmän mun värinen mutta ku sillä oli ni huonot arvostelut ? :o sanokaa joku jotain pliiis nopeesti...

Jul 20,2011 av Tyhmä :)

Jos tilaa vaan yhen paketin missä on niinku 1 kpl jokasta lisäkettä,nii millasee järjestyksee ne päähä pitää pistää ? :o Luin kaikki nuo kysymykset mutten löytäny vastausta,ja katoin sen ohje videon mut siinä sillä oli monta 4-klipsistä ja monta 3- klipsistä... Vaikeesti selitin,toivottavasti joku ymmärsi :D

Jan 26,2011 av Mary

"onko teillä mahdollista saada tätä Clip-On 4-os 40cm värikartan väriä #22 ? onko teillä niitä ollenkaan vai onko ne vain loppu ? "Kysyn samaa.vastaako nämä värikartat kuinka tarkasti pidennysten oikeaa väriä?kaipaan pikaista vastausta!!

Jan 18,2011 av Varovainen

Minulla on tällä hetkellä ruskeat hiukset joissa on 30cm clipsi-pidennykset. Haluaisin värjätä blondit ja ottaa niihin vaaleat 40cm clipsit, mutta ajattelin että näyttääköhän se tyhmältä tai näkyykö se "läpi", kun minulla on niin ohuet hiukset?

Dec 31,2010 av juhuu

^ niinpä kai noita •20cm •15cm •10cm •5cm hiusjuttuja on vain yksi kappale ?

Dec 31,2010 av kertokaapian

onko teillä mahdollista saada tätä Clip-On 4-os 40cm värikartan väriä #22 ? onko teillä niitä ollenkaan vai onko ne vain loppu ?

Dec 31,2010 av ongelmalapsi

mulla on aika luonnollisen blondit hiusket ja ajttelin ostaa tänvärisen ja mulla on sellaset rintojen alapuolelle ulottuvat hiukset ja aika normaalin paksuset ei kauheen ohuet tai paksut ... haluaisin ostaa vain yhden tällaisen Clip-On 4-os 40cm pakkauksen joks samalla pidentää ja vähän tuuhentaa mutta riittääkö vain 1 hiuksilleni ?? ja kun tässä vaikutaa olevan aika vähän noita hius juttuja jos jokaista kokoa on vain yksi kappale ... tajusitteko ?

Dec 29,2010 av espe-

Pystyykö hiuspidennysten kanssa tehdä hyvän ja tiukan nutturan ? Niin että se pysyisi vaikka kuinka pomppisi, hyppisi, ja juoksisi ?

Dec 27,2010 av tytsi

Jos tänään maksaa tilinsiirtona, ni kerkeekö varmasti perille uudeksvuodeks?

Nov 03,2010 av ????

Höh.. Eikö tämän pituisia löydy mustana ollenkaan? Oletteko värjänneet näitä kotona? Uskaltaisiko kokeilla värjätä mustaksi? Tarvitsisi saada vähintään 40cm

Oct 27,2010 av lode

ohuisiin hiuksiin riittä vallanmainiosti 1 paketti. itellä melko ohuet ja ei tarvii ees kokopakettia käyttää.parhaimmat hiukset dreamhairilla, muualta en menisi tilaamaan enää :)

Oct 23,2010 av L

"Jos on väärän väriset niin kuinka palautus tai vaihto onnistuu? vai onnistuuko ollenkaan? onko kenellekkään käynyt niin? "Kaikilla avaamattomilla tuotteilla on 14 vrk palautus- ja vaihtooikeus. Se on pakollista postimyynnissä.

Oct 21,2010 av ansku

Moi,Hyviä on, tilatkaa ihmeessä!JA PLIIS, lukekaa edelliset vastaukset, ennen ku laitatte satatuhat kertaa samaa kysymystä ja sydämiä perään. Kiitos ja anteeks.

Sep 24,2010 av minniii

Moikka!Olen tilaamaassa klipsipidennyksiä, mutta minulla on hyvn ohuet hiukset. Osaako kukaan sanoa pysyvätkö ne myös ohkasissa hiuksissa?

Aug 03,2010 av Minminää

Hauaisin vaan 2noita ku laittaisin vaa tohon eteen (:

Jul 29,2010 av +++

Mulla nämä kesti puoli vuotta ja siinä ajassa kerkisin jopa värjätä pari kertaa ja kävin uimassa nämä päässä sekä välillä nukuin. Hiusiä lähtee pidennyksistä aika paljon mutta ihan käyttö kelposet ovat silti vielä. (:

Jun 05,2010 av nominä

onko ne noin keltaset niiku tos kuvas näyttää ? tuol hiusvärikartas näyttää tummimmilta ;ooo ???

May 21,2010 av dingding

Yhden clipsi hiusosion leveyttä se tarkottaa.

May 11,2010 av iitu

Tuleeko hiuksista siis 40-45cm pitkät? itsellä jo aika pitkät hiukset, mutta haluan jatkoa näille.. tarkoittavatko nuo 20cm,15cm..jne klipsien pituutta vai lisäkkeen pituutta??

May 03,2010 av ?

tilasin tän aamulla ja maksoin mut sielt ei oo tullu mitää vahvistust et se ois maksettu vaikka maksoin nordealt ja nii,ni tuleekohan ne huomenna?

Mar 09,2010 av tärkeää

haluaisin tietää, että jos hiukseni ovat hieman yli olkapäiden ja haalistuneen oranssit, kannattaako ostaa nämä ja värjätä kirkkaan oranssiksi samalla kuin oma tukka?

Mar 06,2010 av hei !

itselläni on puoleen selkään asti pitkät hiukset ja haluaisin vähän tuuheammat ja pidemmät hiukset, onnistuuko 40cm pitkillä pidennyksillä? vastailkaa pian! :)

Mar 06,2010 av tärkeää :)

hei, onkos joku tilannut tämmöset? :) onko hyvät ja onko kellertävät vai ihan vaaleat? :)

Mar 06,2010 av tärkeää myös :)

jos on väärän väriset niin kuinka palautus tai vaihto onnistuu? vai onnistuuko ollenkaan? onko kenellekkään käynyt niin?

Mar 02,2010 av hex

Aijon tilata kesällä ja mulla on ihan valkosenblondit :)toivon että nää kestää ja siksi kysynkii jos näitä ei rasita mitenkään värjäämällä,suoristamalla tai kihartamalla niin ja pesee kampaamo tuotteilla voiko nää kestää yli 2.vuotta??? :D haluun sellaset pidennykset mitkä kestää ja kestää!!!*ite luin nää kaikki kommentit ennen kun kommasin.toi on rasittavaa lukee kun koko ajan kysytään voiko suoristaa ja voiko kihartaa.... yrittäkää nyt jaksaa lukee ennen kun kysytte kun tohonkin on vastattu miljoona kertaa!! ;s

Feb 28,2010 av bimbero

pystyy pesemään hopeashamppoolla.. itsekkin olen pessyt.. eikä ollut yhtään mitään haittaa :)

Feb 28,2010 av ryhe

PYSTYYY VÄRJÄÄN PYSTYY SUORISTAAAN..mutta hiukset katkeilevat samallailla kuin omat hiukset.. en suosittele päivistä suoristamista itsellä nää pidennykset katkeili yli 20cm...

Feb 06,2010 av suoristusrauta

Kun ootte suoristaneet näitä,niin pitääkö lämpö olla ihan minimissä vai voiko samalla lämmöllä,kuin omat hiuksetkin?

Feb 02,2010 av e

jos sulla on tosi vaaleet hiukset nii 613# ei varmaan oo sun väriä, koska itellä on sellaset ku on ihan vähän kellertävät hiukset joten platina vois ehkä olla parhain mutta whiteblond'kin voisi ovarmaan olla. vaikea sanoa!

Feb 01,2010 av ..

Onko näistä 613#, whiteblonde vai platina mikä vaalein? itellä on melkein valkoset hiukset niin mikä mahtais olla näihin paras?

Jan 13,2010 av blablabla

22 väriäääää kiitos !

Jan 10,2010 av diu diu

ei vältämättä riitä itselläni on ollu 8 osanen mika oli juuri sopivasti .. jos oh kauheen ohuet ja lyhyet hiukset silloin tulisi ostaa 4 pakettia joska se vaan tuuhentaa mutta näyttää typerältä jos on vaan 1 paketti pääsä

Jan 04,2010 av Elisa

Riittääkö yksi paketti koko päähän? :o Itselläni aika ohuet ja keskipitkät hiukset?

Dec 02,2009 av tiffen

No niin 9kk ne kesti, piti lyhentääki jonkun verran latvoista aina välillä. Nyt kuitenkin pitää tilata uusi satsi :)On tämä huomattavasti edullisempaa ja kätevämpää kuin" pysyvät" pidennykset!

Nov 19,2009 av !

voi pestä hopee shamppoolla.. itsekkin olen pessyt

Nov 12,2009 av miksii

miksei oo 22 värinä näitä :--------------( !

Nov 05,2009 av wuhuu

Voiko nää pestä hopeashampoolla? :)

Nov 03,2009 av diddi

voisko näitä värjätä?

Oct 15,2009 av kylä riittää yksi paketti

kyllä riittää yksi paketti. itse tilasin heinäkuussa ja tilaan seuraavat sitten joulukuussa, jos eivät ole huonossa kunnossa. ;)

Oct 08,2009 av sini

Riittääkö yksi paketti tuuhennokseen?

Oct 07,2009 av jampoo

kuinka pitkälle nää ylettyy jos omat on johonki suunnillee olkapäille tai vähä yli ?

Oct 03,2009 av Scene

Kuinka pitkään nämä pysyvät siisteinä?:o ?Alkaako ne latvat hapsottaa? Ostin espanjasta ruskeet ei aidot, ja päät alko hapsottaa ja piti leikata. Eihän nämä ala? ;o

Oct 03,2009 av SceneQUEEN

Oi nämä on kyllä tosi ihanat! <3___<3 tilasin heti kun näin! nyt täs oottelen..

Oct 03,2009 av Vätys

Mul on ollu aikasemmi ei aitoo hiusta olevat ruskeet, ja nekii oli ihan mahtavat! Nyt oon blondi ja tilasin nää. en malta oottaa et ne tullee :D Mite usei kannattais pestä ja riittäähän yks paketti jos haluun et ne ois vähän ohuemmat kuin ylähiukset :----------) ?

Oct 01,2009 av ..

Toimitus kesti 2 päivää, ei kauaa siis.Palauttaa tietty saa, mutta pakettia ei saa avata.Ite oon ainakin suoristanu ja kihartanu, hieman irtoillu hiuksia. Johtuu tosin varmaan siitä, että nukun ne päässä aina välillä ku ei jaksa ottaa pois. Se ei näköjään kannata :D

Sep 28,2009 av sejust

kuinka kauan toimituksessa menee suunnilleen aikaa?(----: odotan kipeästi !

Sep 28,2009 av aloittelia

jos nää ei ookkaa hyvät, pystyykö ne palauttaa?

Sep 27,2009 av tsajajaa

hiukseni ovat nyt vähä yli olkapään. kuinka pitkät pidennykset tulisi olla että ne olisi muutaman sentin navan yläpuolelle ? ((= ja joudun suoristaa joka aamu niin voisinko suoristaa myös näitä pidennyksiä?

Sep 24,2009 av ...

kui kaua näitte postitusaika kestäää?

Sep 23,2009 av jonnaa

kaverit on sanonu, että yksikin paketti riitti kokohius pidennyksiin, eli jos on ohuet hiukset ja lyhyet, niin voiskohan se sitten riittää varmasti? ku ei viittis kahta pakettia kuteinkaa turhaan.

Sep 21,2009 av --

te joilla on nämä pidennykset, millä värillä värjäätte omia hiuksianne ?

Sep 14,2009 av =))

oiw vallan ihanat..tää on siis aivan mahtava tuote<3 itel ku on vähä tämmötteet kellertävät blondit ni sopii hyvin niihi.. on siis saman väriset kun tossa kuvassakin =)=) en nuku niitten kanssa elikkä otan vaa joka ilta poijes ja aamul takasin!

Sep 11,2009 av -

koska siellä on ne clipsit

Sep 07,2009 av jep.

mite noi näyttää tos kuvas vihertävilt tuolt tyvest? :(

Sep 07,2009 av ei tajua

kui jotkut maksaa tyylii 130€, vaik klipsien pituudet on samanmittaset. silti ne kalliimmat on jtn 60cm, mut nää 45cm?

Sep 07,2009 av :asd

lisäystä vielä tuohon edelliseen että väri 60# tai se platinablond on tarkoitettu täysin vaaleaan tuhkanväriseen hiukseen.

Sep 07,2009 av :asd

on tosi kellertävät aivan vaaleisiin hiuksiin, itsellänikin on aivan vaalean valkoiset hiukset ja sovitin tuota väriä niin oli aivan melkein keltainen omaan tOsi vaaleaan tukkaan.

Sep 05,2009 av ....

itselläni on vähän hopean sävyiset, melkein 'valkoiset' hiukset, sopisivatko nämä minulle siis ? vai onko vähän kellertävät

Aug 19,2009 av .

vaaleen harmaatruskeet

Aug 14,2009 av 6i87

minkä väriset noi klipsit on?

Aug 13,2009 av dii

aivat mahtavat kutrit<3 tänää tuli postissa:) hiukan vaa ongelmia noitte laitossa ku liian innoissaa laittaa näitä:D

Aug 09,2009 av jeee

Mun mielestä noi oli kyllä aavistuksen verran keltaisemmat ku tossa kuvassa..mulla itellä on hiukan kellertävän vaaleat hiukset ja tää väri oli kyl tosi sopivan värinen!:)

Jul 28,2009 av Nimetön

On ihan kuvan mukaisen väriset ! ( =

Jul 27,2009 av natunen

hey, kuinka vaaleet nämä ovat? kun aion värjätä hiukset vielä (siis vaaleammaksi) nyt on päässä vähän kellertävä blondi mutta tosiaan vähän kellertävä. ja jos värjään ni ovatko nämä kuvan mukaan tuon väriset vaiko vaaleammat? vastausta pls :D

Jul 13,2009 av ^^

E dom där hårförlängningarna bra?

Jul 13,2009 av hmm?

Mun hiukset ulottuu takaa puoleen kaulaan, sivuilta vähän leuan yläpuolelle. "Toimiiko" noi pidennykset näin lyhyissä hiuksissa? En kyl ole tilaamassakaan ennen joulua kai ja ehtiihän nää tästä kasvaa mut mietin vaan.

Jul 09,2009 av APPLEEE

HEI!kuinka paksuja noi on?

Jul 03,2009 av :D

PITI LAITTAA 5 TÄHTEÄ EIKÄ 3 :D

Jul 03,2009 av :D

hohoo.. on yhet ruskeet pidennykset jo, mut blondailin nii piti saaha vaaleet pidennykset kans :D oottelen näitä..

Jun 29,2009 av =D

voiko näitä pitää aina päässä, huononeeko ne vai miten niitä kannattaa pitää?

Jun 28,2009 av miau

hei onko kaikilla pituuksilla tämä sävy 613# samanlainen? sillä vertasin esim 30cm, 60cm sekä tämän 40cm kuvia samasta sävystä ja tämä oli huomattavasti kellertävämpi kuin muut, jopa keltaisempi kuin muiden pituuksien kellertävämmät sävyt. :OOOOOOOOOOOOOO

Jun 28,2009 av eme

Itelläni on ollu 4-osainen mutta ihan tummanruskeat, nyt olen värjännyt oman värisiksi eli aivan vaaleiksi. Kysymys kuuluu siis näin:Onko tämä väri enemmän kellertävän vaalea(kullansävyinen) vaiko enemmänkin viileä tuhkanvaalea? kiiitos =)

Jun 24,2009 av jos...

Jos haluan pitkät, tuuheat hiukset lyhyiden, kakkasten sijaan ( :'D ) niin kannattaako näitä ostaa 2 kpl ? ^___^kun en halua tuota 8-osaista ostaa >x3aika hölmö kysymys, mut kannattaa tietää ennen kuin ostaa ;'D

Jun 22,2009 av sarsu

Aivan ihanat hiukset ! Ei kannata nukkua eikä käydä suihkussa hiukset päässä, nukkuessa clipsit hankaa omia hiuksia ja hiuksia voi katketa.Itse käytän näitä töissäkin joka päivä, eikä todellakaan tipu päästä.numero 613 näyttää kuvassa keltaselta, mutta ei ole luonnossa noin keltanen.Mahtavat hiukset, kiitos näiden keksijälle !

Jun 19,2009 av yes

tosi ihanat kannattaa tilata! ei rasita omia hiuksia ja on luonnolisen näköset. Moni kuvittelee että kauhee työ ottaa ja laittaa takasin mutta EI ole. Mulla menee 5 min ku laitan päähä ja ehkä 2min ku otan pois! Niin kätsyt oikeesti. oon iha rakastunu näihi ku aamut on niin helpojja nykyää ku ei tarvi tapella lyhyiden hiusten kanssa. ostakaa ihmeessä! im lovin it! <3

Jun 12,2009 av smoi

jos paketin avaa ja koikeilee niin sillonhan ei enää ole palautusoikeutta?hiustenpidennystenhän pitäisi kestää useamman kuukauden hyvinhoidettuna koska kyseessähän on aitoa hiusta vai?ps. tossa neuvottiine että kannattaa ottaa 2 pakettia kokopäähän, et riittää.

Jun 10,2009 av annnna

Monta päivää tässä kestää,kun tämä tulee postissa?

Jun 07,2009 av jjea

miten noitten kans sit jos haluu vaikka laittaa letille tai pompullalle niin näkyykö kiinnitys ?

Jun 04,2009 av Girl

Hei! Onks noi keltaset, vai ihan vaaleet/valkoset luonnossa?

Jun 02,2009 av Hannis

Ei kannata nukkua nää pääs. Ovat varmastikin epämukavat, klipsit voi painaa sekä pidennykset pysyvät varmastikin parempana, kun ottaa yöksi pois. Eihän siinä kauaa aamulla mene, jos opettelee laittamaan. Pesen sitten, kun alkavat tuntua tahmeilta muotoilutuotteiden jäljiltä. Altaaseen haaleaa vettä ja loraus shamppoota ja hoitoainetta, pesu ja huuhtelu. Annan kuivaa itsekseen ja sitten suoristan jos tarvii.

May 30,2009 av Nessi

Onko ketään joka nukkuu noi päässä? itse haluaisin nukka.. en halua ottaa pois niitä.. eli siis löytyykö ihmisiä jotka pitävät nitä KOKOAJAN päässä?hirveä työ meinaa irrottaa ja kiinnittää..

May 30,2009 av Nessi

ja mitä jos ei osaa valita väriä?! siis kun tarvitsisin sellaisen värikartan, saako täältä sivuilta tilata?!ja mulla on polkkatukka, vähän revitty sekavärinen tuohon kaulan puoleenväliin asti (menee ponnarille) voiko tällaiseen tukkaan pistää moisen?!

May 29,2009 av kjs

voiks noit pestä iha normi shamppoil vai täytyyks olla pidnnyksien omia? :)

May 28,2009 av heheheh

kui usein pesettä noit? :p

May 26,2009 av ^

ei kannata, pysyy siten parempana mutta muuten voi.

May 23,2009 av moi 8)

ja voisitteko vastata nopeasti

May 23,2009 av moi 8)

voiks noi pääs nukuuu jos vaikka letittää? (:

May 22,2009 av hahah

utelias20.05.2009 19:25Pisteet: 3 NO TOIVOTTAVASTI ! NUOHAN ON IHAN LOISTAVA KEKSINTÖ SILLOIN JA TODELLA HALVAT ! KUN MIETTII NIITÄ OSTOSKANAVANKIN TUOTTEITA, JOTKA MAKSAVAT PALJON ENEMMÄN KUN NUO JA NE EIVÄT EDES TOIMI ! MIETIN VAIN TUOTA ETTEI OLE HUIJAUSTA KUN NOIN HALVAT NÄYTTÄÄ OLEVAN.... KUN EIKÖ KAMPAAJALLA MAKSA HIUSTENPIDENNYKSET AINAKIN 400 EUROA ?! :D < lol! kuvitteleeks toi tosiaa et noi ois yhtää paremmat ku jotkut ostostv:n 'halppis' tuotteet ????

May 22,2009 av (hymysuu)

Jänskättää kamalasti! Tilasin nuo tänää 15.02 ja niiden pittäis mennä kait jo tänää postii... mut ku viikonloppuisin ei jaeta postia niin tuleepi vasta maanantaina :)

May 20,2009 av hello

moi 8)20.05.2009 16:19Pisteet: 3 voiks noi pääs olla linnanmäen laitteis? < niinpä ?! ja voiko ne päässä mennä esim. serenaan ?

May 20,2009 av tyytyväinen ostaja

Tilasin nuo joku puoli vuotta sitten ja vieläkin 'ehjiä' :D minä ainakin olen nukkunut niillä ja mennyt suihkuun eikä ole ollut mitään ongelmaa. Mutta suosittelisin kysymään joltain joka oikeasti jotain noista tietää... ;) ja kai nyt niillä suihkuun voi mennä jos niitä värjätäkkin voi, eihän väriä voi pestä pois kastelematta noita hiustenpidennyksiä... :):):)

May 20,2009 av utelias

NO TOIVOTTAVASTI ! NUOHAN ON IHAN LOISTAVA KEKSINTÖ SILLOIN JA TODELLA HALVAT ! KUN MIETTII NIITÄ OSTOSKANAVANKIN TUOTTEITA, JOTKA MAKSAVAT PALJON ENEMMÄN KUN NUO JA NE EIVÄT EDES TOIMI ! MIETIN VAIN TUOTA ETTEI OLE HUIJAUSTA KUN NOIN HALVAT NÄYTTÄÄ OLEVAN.... KUN EIKÖ KAMPAAJALLA MAKSA HIUSTENPIDENNYKSET AINAKIN 400 EUROA ?! :D

May 20,2009 av utelias

Noniin tilasin ne nytten ja tässä odottelen että ne tulisi... mutta haluaisin vielä tietää saman kun tuo 'hmm' nimimerkkinen, koska en haluaisi pilata niitä heti ku olen saanut ne nukkumalla niillä ja käymällä suihkussa ne päässä. Joten voisiko joku ystävällisesti kertoa voiko niin tehdä ? :) olisin hyvin hyvin kiitollinen ! ;)

May 20,2009 av moi 8)

voiks noi pääs olla linnanmäen laitteis?

May 19,2009 av hmm

Voisko joku kertoo voiks noilla mennä suihkuun ja nukkua noi päässä ? Jos voi niin ehdottomasti tilaan! (=

May 13,2009 av :F

kui kestäviä nuo pinnit on noissa clip-oneissa. esim kestääkö mopokypärän alla vai meneekö ne rikki

May 09,2009 av Dollie

Saakos näit kihartaa, vai meneekö huonoiks jos kiharran? :D Ja mietin vaa et saaks nää palauttaa jos nää onki epäsopivan väriset? mul ku oli musta tukka, ni oli samantyyliset, mut ne oli epäaitoo hiusta, ja meni nopeesti huonoon kuntoon, eikä niit saanu kihartaa:D mut oon ymmärtäny et nää ois ihan aitoo hiusta ja hyvät?

Apr 30,2009 av Hannis

Näiden keksijälle pitäs antaa Nobel-palkinto!!!! Huipputuote! Ehkä aavistuksen kellertävät kuin omani, mutta kokeilen vaalentaa. Laitoin heti uuden tilauksen!

Apr 25,2009 av Minä

Meneekö nää jos käyttää sillain aina koulussa ja joskus iltasin nii kuinka helposti takkuun tai meneekö nää pilalle? Pysyykö hyvä kuntosena kuin pitkään?

Apr 18,2009 av !!

onko nää kuinka kellertävät luonnossa ku mietin ku ittellä on aika vaalea hiukset

Apr 18,2009 av ???

kummat niistä blondeista pidennyksistä on vaaleemmat, ku mulla on ihan vaaleet hiukset itellä nii en sitte tiiä et uskeltaako tilata jos ne on liian tummat kun ilmeisesti niitä ei voi sitte vaalentaa...

Apr 17,2009 av MJ

Ite hommasin tän paketin 4 kuukautta sitten. Ja aivan mahtavat<3 Aluksi tosin oli vaikeaa saada ne kohilleen, mutta nykyään menee n.8-15min. enää. Ja voihan niitä pestä ja hoitaa melkeinpä samalla lailla kun normaaleitakin hiuksia. Pitää tosin olla varovainen ja otettava huomioon, että ns.kovasta käsittelystä ne toki voi mennä hieman karheammaksi. Itelläni ovat kyllä vielä ihan hyvässä kunnossa. Pari kertaa oon niitä kihartanutkin ja samalla lailla toimivat kun ihan omat hiukset :D Ai nii ja tässä vielä linkki sellasille ihmisille jotka noitten hommaamista harkitsevat. Video siis jossa näytetään miten nuo pitäisi päähän laittaa. Ite käytin tätä apuna ku yritin opetella niitte laittamista ;) 6c

Apr 11,2009 av mipo

pitääkö näitä hoitaa miten ? pestä tai jotain ? voiko näihin käyttää hiuslakkaa/vaahtoa yms ?

Apr 01,2009 av jöö

1 paketti riittää jos on ohuet hiukset, jos on paksut hiukset kannattaa tilata 2 pakettia. mulla riitti 1 paketti.

Apr 01,2009 av joouu

voi suoristaa,kihartaa. ei kannata harjata muoviharjalla, ne kuluu helpommin sillon kun ne takkuuntuu. kannattaa harjata "pehmeellä" harjalla. eikä kannata pestä niitä koko ajan. niitä pystyy värjäämään. ite värjäsin kerran kotona.

Mar 17,2009 av papaya

Onko tää hius kamalan keltanen? Itselläni ei ole mitkään superblondit hiukset, mutten haluaisi lisäkkeiden olevan liian keltaisetkaan (kun niitä ei vissiin vaalentaa voi). Että kannattaako ottaa mielummin tää väri 613 vai whiteblond ? (:

Feb 25,2009 av tiffen

Tilasin ensin yhden 5cm whiteblondin kokeeksi ja saman tien sitten tämän setin. Tuli jo seuraavana päivänä postista ja nyt on uusi tukka :) tosi aidonnäköinen, mutta pitää vielä harjoitella osien laittamista sopiviin kohtiin niin että näyttää järkevältä. Tosin itselläni on nyt juurikasvua, voi olla ku värjää tukan niin osiot ovat entistäkin huomaamattomat. Tän keksijälle pitäis antaa joku mitali! :D edullinen vaihtoehto pysyvimmille pidennyksille ja kannattaa ihan kokeen vuoksikin ostaa!

Feb 02,2009 av KISSA

Voi video nää oli tosi hyvät ainaki kun mulla oli. Tilasin tosin hairium.fi mutta samaa kaamaahan tuo. Ihanat on ja mulle ainakin riitti yks paketti. Nyt en vaan voi enää käyttää kun värjäsin tummaks. Mutta kaapissa ne on odottamssa kun värjään yaas koko pään vaaleeks <3

Feb 02,2009 av angel

pystyykö noita lisäkkäitä laittaa lyhyeen tukkaan? miltä ne näyttää, jos laittaa sellaseen tukkaan?

Jan 25,2009 av Kysyttävää

Luuletteko että hiuksiini (pisimmillään tällä hetkellä 30 cm),ei ole ohuet muttei mitkään järkyttävän paksutkaan riittäisi 1 pkt 40cm lisäkkeitä? :)

Jan 19,2009 av päläpälä

no kai sä voit sitä omaa hiustas tupeerata siihe klipsin päälle ja sit harjata se takku piiloo tai no sillee :D etteis e näy.

Jan 14,2009 av pink.

hei voiko noita kihartaa ja suoristaa ihan normisti ? ja värjää kaupan väreillä ?

Jan 13,2009 av mau.

tilasin tossa to ihan blondit pidennykset,ja tosi hyviltä ovat tuntuneet.ainut ongelma vain on että kun se clipsi näkyy sieltä omien hiuksien alta,kun omat on niin ohkaset,ni saisiko niitä mitenkään piiloo?muuten aivan loistava tuote ! =)

Jan 10,2009 av Heinoinen

Hei ihmiset hyvät ! Luuletteko oikeesti et se yht'äkkii vaan tipahtaa? Tipahtaako teijän sellainen klipsi pinni yht'äkkii kesken koulupäivän vaan päästä?! Ei tipu!Riittää ihan hyvin toi 4-osainen koko pään pidennykseen, mut jos haluaa nyt tuuheuttaa niin osta kaksi pakettia ! EI oo vaikeeta kiinnittää itse ! EIkä näytä tyhmältä vain yksi paketti! Ja jos ette tiedä mihin asti nää ylettyy niin mittanauha vaan käteen ja mittaamaan !!

Jan 04,2009 av meitsi

mietin täs sitä et jos tilais yhen paketin, ja ku tossahan on ihan erikokosia noi hiusosiot miten ne saa tasasesti päähän? ja riittäiskö toi yks paketti edes? :o

Dec 30,2008 av kevike

onko vaikea kiinnittää itse takahiuksiin? ajattelin tilata tämmöset, mutta kun joka aamu pitäisi nuo laittaa päähän, niin onko tosiaan kuinka hankalaa saada ne hyvin takaraivoon kiinni? kuinka kauan kestää laittaa nämä kiinni päähän?(=

Dec 26,2008 av tuntematon

Elikkä siis näyttääkö tälläinen tyhmältä jos on pelkkä yksi paketti? jos on kuitenkin omat hiukset olkapäille?

Dec 22,2008 av Ruki

mäkin haluaisin tilata tollaset,mut en tiiä yhtään mtn pidennyksistä enkä siitä kuinka niitten kaa toimitaan.miten ne ees kiinitetään?mihin asti nää ylettyy?

Dec 18,2008 av tytta

haluan tilata nuo ja saanki =) monilla kavereilla on tuollaset ja ne on ihan aidon näköset <3 voi että ootan kovasti että saan nuoo

Dec 14,2008 av betty

aivan ihanat nää clip-on hiukset <3 hiukset ylettyy tuohon tissien alapuolelle :) mulla on ihan normaalit hiukset, ei paksut eikä ohuet, niin mulle kyllä riitti yksi paketti. en vaihtas mihinkään. <3

Oct 24,2008 av gan

kysyisin että voiko tästä saada hopeaa vaikkapa hopeahoidoilla? vai mitä kannattaisi tehdä jos sellaiset haluaa?

Oct 14,2008 av Minz

Mihin saakka nämä hiukset ylettyvät? On ongelmana minkä pituset hiukset kannattaisi tilata :/

Sep 23,2008 av demas

^^ois kiva tietää kanssa :)

Sep 18,2008 av kelly

riittääkö koko pään pidennykseen jos on melko ohuet hiukset? ja mihinköhän asti nuo hiukset ylettyy? :)

Aug 27,2008 av jane

otetaanko nää aina illal pois ja voi laittaa uudestaan? vai miten nää eroo sinettipidennyksestä?

Aug 20,2008 av ssa

mulla yltää hiukset just ja just olkapäille, mut on todella ohuet.. aattelin tilata vaan tän yhen 4 osion paketin, mut pelkään ettei riitä..

Aug 20,2008 av mä

mulla suht paksut olkapäille yltävät hiukset ja vaatii ehottomasti kaks pakettia,tilasin yhen ja näkee selvästi miten omat loppuu paksuna harteille ja tää pidennys jatkuu luiruna rotan häntänä.

Aug 16,2008 av (=

Kun noihan on niinku eri pituusii ja haluisijn vaan kahdet sellaiset pitkät ehkä 3-4 clipsin, nii että ne tulis tuolta alta tohon eteen niinkuin sceneillä niin onko täältä mahdollisuus ostaa sellaisia missä on vaan kaksi esim. 4 tai 3 clipsin hiusta koska en halua laittaa koko hiuksiin vaan tuonne alle niinkuin "scene" tyylissä ymmärsittekö? (=

Aug 14,2008 av mira

voisko tätä saada millon? mulla on jo kuitu hiusta teiltä tilattu aijemmin 50senttiset.. mutta haluisin vähän lyhyemmät. ja tämä väri oli juuri oikea minulle.

Jul 23,2008 av kazz

Esmee: ei tipu helposti !! mä pidän näit joka päivä koulus ja ei kyl oo meinannu tippuu viel kertaakaa. Mul on 1 paketti ja ainaki mulle on riittäny, mul on tuuheet hiukset niin lähinnä ostin pidennystarkotukseen, en tuuheutukseen. (:

Jul 16,2008 av Esmee

1. Irtoaako kovin helposti? Haluaisin kouluun laittaa tälläiset pidennykset, mutta noloa jos nää sit tippuilis :s2. Onko kenelläkään riittänyt 1 paketti pidennyksiin?

Jul 15,2008 av tupla

Aavistuksen verran liian tummat omiin hiuksiini verrattuna.. tässä sitten mietin uskaltaako värjätä samalla kun omat hiukseni värjään, ihan kaupan värillä..Vai onko sittenkään liian tummat kun päähän laittaa. Tässä sitten onkin pari viikkoa aikaa pähkäillä mitä tekee, ennen kuin avaa pakkauksen. Silti tekisi mieli jo kokeilla hiuksia :P

Jul 14,2008 av lauren

riittääkö yksi paketti hiustenpidennyksiin ?

Jul 13,2008 av Blondi-

Pysyykö ne todella siis hiuksissa koko päivän??Olis vähän noloa jos hiukset tippuis ruokakaupassa =))

Jul 04,2008 av Marianne

Aivan mahtava tuote! Väri on tosi vaalea ja koska hiukset on aitoa niin ne näyttää aidoille. Clip on hiustenpidennys on paras tapa saada ne kauniit pitkät hiukset! Suosittelen lämpimästi! En vaihtaisi näitä clip on hiuksia mihinkään. Nyt voin pitää pitkiä hiuksia kun haluan!:) Upeeta! Paras keksintö hiusille ja se ei rasita sun omia hiuksiasi. Ainoastaan mielikuvituksesi on rajana kun teet upeita kampauksia hiuksilla tai muuten vain haluat pitkät kauniit terveen näköiset hiukset!

Jun 30,2008 av Nimetön

''voiko noita värjätä? ja miten se tehään''Aitohiusta voi värjätä, mutta suositellaan tehtäväksi kampaamossa ammattilaisella.'' Pystyykö tätä suoristaa suoristusraudalla?''Pystyy suoristamaan.

May 11,2008 av yuno

Pystyykö tätä suoristaa suoristusraudalla?

May 08,2008 av fanipala

hei! riittääkö 1 paketti hiustenpidennyksiin alahiuksiin, jos niistä haluaa suhkot paksut? =)

May 02,2008 av TN

voiko noita värjätä? ja miten se tehään

Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Kvalitet
Pris
Total value

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Du kanske även är intresserad av följande produkter
Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 1#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 1#

1 recension(er)

Ordinarie pris 767 SEK

537 SEK

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 6#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 6#

Ordinarie pris 767 SEK

556 SEK

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 16#

Clip-On Hårförlängning 4-delar 40cm 16#

Ordinarie pris 767 SEK

556 SEK