Other options

Nudel Syntetiskt Hår 613

Artikelnummer: 20085

Bli först med att recensera denna produkt

Nudelhår för hårförlängning/flätor.

124 SEK
Tillgänglighet

 

Web store:Över 25
Helsinki store: 0
Kempele store: Över 25

UPS Expressfrakt 139SEK, 1-2 vardagar till Sverige! Se alla leveransmetoder

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 dagar returrätt

Produktbeskrivning
Detaljer

Nudelhår

Nudelhår för hårförlängning/flätor. Vikt 90g och längd 70cm. För en hel förlängning behövs 4-6 paketer. Flätas eller limmas in i ditt hår

  • Längd: ca. 70 cm
  • Vikt: ca. 90g
  • Material: Syntetiskt fiber
Recensioner
Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Mer information
Mer information
Märken Nej
Färger High Golden Blonde 613#
Rabattkod

Rabattkod

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jul 01,2010 av hello

On ollut aikanaan nuudelit päässä ja ne "pitää" punoa hiuksiin eli neljällä osiolla niin sitten ei tipu tai irtoa! tietenkin saa ihan vaa letittää jos yksin laittaa ja ei haittaa jos tippuu.... mut näitä tarvii olla koko pää täynnä että näyttää hyvältä ja tietenkin nämä ei näytä aidolta ja sen luulis tajuavan ja se siinä on ideanakin... :) pikkulettejä ku tekee ni kannattaa tilata suoraa kuitua ... on halvempaa ja ns. niille tarkotettu... nimenomaa näitten idea on et pidetään auki siin niiku nuudelit on :)

May 20,2010 av Everlee

No nää voi kylläkin laittaa vaikka kuinka pitkii hiuksiin,koska letitetään vain osa omaa hiusta/punotaan(kummin haluaa,punomalla pysyy mielestäni paremmin) ja jos epäilyttää että irtoo niin pikku kumilenksut auttaa siihen(löytyy hevostarvikkeista niin mustia kuin valkoisiakin,eikä näy).helpot ja hienot kun osaa laittaa päähänsä...suosittelen ohjeiden lukemista.onnistuu muuten laittaa ihan itekseenkin,ei tarvi kymmentä kaveria apuun...

May 09,2010 av sari

Pikkuletteihin todella hyvää kuitua. Helppoa ja nopeaa letittää ja tulee kivannäköiset.Ovat pehmeämpiä ja kevyempiä kuin monet muut markkinoilla olevat merkit.

Mar 01,2010 av annu

HYi nää on kauheet tilasin itele joskus ne oli aivan rullala kaikki,eikä oo aidon näköset :s

Aug 02,2009 av hmmh

no siis voiko näitä laittaa omien hiusten alle vai onko tarkotus vetää koko pää täyteen näitä? näyttääkö se hassulta kun nää on sellaset kiharat jos omat hiukset on sellaset vähän taipuisat? ja sitten paljonko näitä tarvii jos haluis laittaa tohon korvien päälle ja tohon eteen näitä, että ei laittais ollenkaan etuhiuksiin eikä taakse? oon miettiny noita kuiturastoja, oisko ne paremmat tähän tarkotukseen, kun en halua koko päähän vaan tohon hiuksien etuosaan?

May 29,2009 av :D

Mulla oli joskus nuudelit ja ite olin letittäny ja koko päivä siinä meni et onneks kaveri oli auttamas. Letin ja nuudelin rajaa ei melkeen olenkaan huomannu kun hiukset oli kiinni mut auki ne sit ei totellu ollenkaa ja sit päädyin letittää nuudelit koko matkalta ja oli muuten paljon paremman näköset kaikin puolin. Ja letti oli nuudeli kiharaa eikä siis suoristunu letityksestä.

May 04,2009 av ?

Eli hius vain letitetään siihen asti kun oma hius loppuu? eikö sitä tarvitse mitenkää enempää kiinnittää? kuinka se sitten pysyy?

Apr 26,2009 av napanteri

Ne kuuluis letittää omiin hiuksiin siltä matkalta, miten pitkä on oma hius... Eli samalla lailla kuin tehdään pidennys pikkuleteillä.. Omat hiukset jää lettikohdan sisälle piiloon..

Mar 24,2009 av ^^

Nuudelikuitujen sekaan ei olekaan tarkoitus jättää omia hiuksia lainkaan, vaan ne kiinnitetään yleensä lyhyisiin hiuksiin jolloin omaa hiusta ei näy lainkaan. Suorakuitu soveltuu paremmin tuuhentamiseen ja omien hiusten sekaan.

Mar 17,2009 av :O

ei oikeasti tilasin nämä ja hetikaikki sano että joo '' joku'' kadikakkonen ihan oikeesti noi oli aika hankala tapaus ihan OIKEESTi meni hermot nuitten kans ne on tuommoset kiharat ja ei ite saa omia hiuksia mitenkään noin!!!!!!!!


Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Kvalitet
Pris
Total value

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Du kanske även är intresserad av följande produkter
Nudel Syntetiskt Hår 350#

Nudel Syntetiskt Hår 350#

Ordinarie pris 124 SEK

82 SEK

Nudel Syntetiskt Hår 8#

Nudel Syntetiskt Hår 8#

1 recension(er)

Ordinarie pris 124 SEK

85 SEK