SuperTape Extra Tejp Till Löshår 12mm

Artikelnummer: 20223
Dubbelsidig Supertape fixeringstejp för tejpförlängningar. Förlängningen sitter fast i månader. Tejprullen innehåller 2,75m tejp. Räcker t.ex. tre stycken 90cm breda delar. Passar utmärkt t.ex. Luxury tejpförlängning och Euro tejpförlängning. Supertape tejp är till för att hårförlängningen ska sitta fast i över fyra månad.

195 SEK
MÄNGDRABATT
  • Köp 4 för 122 SEK per st och spara 38%
Tillgänglighet

 

Web store:Över 25
Helsinki store: 15
Kempele store: Över 25

UPS Expressfrakt 139SEK, 1-2 vardagar till Sverige! Se alla leveransmetoder

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 dagar returrätt

Produktbeskrivning
Detaljer
Dubbelsidig Supertape fixeringstejp för tejpförlängningar. Förlängningen sitter fast i månader. Tejprullen innehåller 2,75m tejp. Räcker t.ex. tre stycken 90cm breda delar. Passar utmärkt t.ex. Luxury tejpförlängning och Euro tejpförlängning. Supertape tejp är till för att hårförlängningen ska sitta fast i över fyra månad.
Recensioner
HYVÄ TEIPPI! Review by Ella
Kvalitet
Pris
Total value
Teippi pysyy hyvin hiuksissa, ja teipin saa helposti pois dreamhairin pidennysteipin poistoaineella! (Skrevs den 2018-01-29)
Hyvä teippiReview by Hanna
Kvalitet
Pris
Total value
Korkealaatuinen teippi. pitää pidennykset tiukasti kiinni. (Skrevs den 2018-01-03)
Paras teippiReview by Niina
Kvalitet
Pris
Total value
Olen käyttänyt tätä teippiä pidennyksissäni jo kolmatta vuotta. Teippi pysyy kiinni eikä minulta ole koskaan irronnut yhtäkään teippiä ennen kuin olen ne itse irrottanut. (Skrevs den 2017-06-28)
Hyvä tuoteReview by Emilia
Kvalitet
Pris
Total value
Hyvin pysyy pidennys ja rullassa on runsaasti teippiä. (Skrevs den 2017-05-16)
-Review by sonjalle
Total value
Pris
Total value
Tää on kirkasta tää teippi! Läpinäkyvää teippiä :) Tuo valkonen on vaan suojakalvo :---) (Skrevs den 2011-08-02)
-Review by sonja
Total value
Pris
Total value
minkä väristä toi teippi on? (Skrevs den 2011-08-01)
-Review by vinkki
Total value
Pris
Total value
kerron hyvän kikan jolla saa teippipidennykset pois ilman poistonestettä. halvinta hiuslakkaa mitä kaupasta löytyy,suhkutetaan teippien/hiusosioiden väliin,se kovettaa teipin ja lähtee loppupelissä irti kuin unelma eikä jää niitä teippiklönttejä päähän eikä oma ja pidennyshius sekä kiinnityskohta ole sitten totaalisen öljyinen. huomattavasti nopeammin telkkaria katsoessa saa otettua irti päästä!!!! (Skrevs den 2011-04-25)
-Review by redhead hairdresser
Total value
Pris
Total value
Omat kokemukseni teipistä on hyvät. kyllä pysyy kun muistaa kiinnittää oikein: ei liian paksuja tai liian ohuita osioita... Pidennykset saa helposti pois kun kastaa vaikka vanulappua poistoaineessa ja painaa hetken vasten pidennyksen kiinnitys kohtaa jonka jälkeen kastaa piikkikamman poistoaineessa ja työntää piikin kiinnityksen väliin ja sillä venyttelee vetämällä kiinityksen välistä. ei rasita hiusta läheskään niin paljon kuin se että repisi pidennykset, jättää toki öljymäiseksi hiukset mutta ei vahingoita. teippi ei näy jos on 12mm:llä laitettu. koen myös 24mm kömpelöksi laittaa. itse ajattelin tilata teipit ja pidennykset täältä. TOIMII!!!! (Skrevs den 2011-04-17)
-Review by Kokeillut
Total value
Pris
Total value
Kokeilin pistää perus hiusnauhaa teipeillä kiinni ja kyllä pysyi. Normaali hiusnauha vaan näkyyhelpommin, koska kiinnityskohta on paksumpi. Jää myös sitä liimaa sitten siihen hiukseen, kun ottaa ne teipit pois. Voi koittaa liottaa niitä pois vedessä, missä hoitoainetta. Halvemmaksi kuitenkin tulee, mutta ei niin nätin näköiseksi. (Skrevs den 2011-03-30)
-Review by piu
Total value
Pris
Total value
12mm on parhain, pitää hyvin hiuksen kiinni. 24mm aivan liian paksu. Laitan itse omat pidennykseni kahden peilin voimin, helppo juttu jos on näppärä käsistään ja osaa hiushommat. (Skrevs den 2009-12-04)
Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Mer information
Mer information
Märken Nej
Färger Nej
Rabattkod

Rabattkod

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jan 29,2018 av Ella
HYVÄ TEIPPI!

Teippi pysyy hyvin hiuksissa, ja teipin saa helposti pois dreamhairin pidennysteipin poistoaineella!

Jan 03,2018 av Hanna
Hyvä teippi

Korkealaatuinen teippi. pitää pidennykset tiukasti kiinni.

Nov 16,2017 av Susanna
Hyvä teippi!

Olen jopa värjännyt hiuksia kun tällä kiinnitetyt "hiukset" ja voi käyttää saunaa ja hoitoainetta huolettomasti kun tämä käytössä (kysessä on leveämpi teippi, mutta tämä varmasti yhtä hyvää). Paras jatkoteippi 10 eri kokeilusta. Suosittelen!

Oct 25,2017 av Kirsi
Arvostelu

Ekan kerran käytin, ei toiminut luonnonkiharassa ja vähäisessä tukassani. Olisi pitänyt hankkia kapeampi teippi. Pysyvyys oli hyvää tasoa.

Jun 28,2017 av Niina
Paras teippi

Olen käyttänyt tätä teippiä pidennyksissäni jo kolmatta vuotta. Teippi pysyy kiinni eikä minulta ole koskaan irronnut yhtäkään teippiä ennen kuin olen ne itse irrottanut.

May 16,2017 av Emilia
Hyvä tuote

Hyvin pysyy pidennys ja rullassa on runsaasti teippiä.

Aug 02,2011 av sonjalle
-

Tää on kirkasta tää teippi! Läpinäkyvää teippiä :) Tuo valkonen on vaan suojakalvo :---)

Aug 01,2011 av sonja
-

minkä väristä toi teippi on?

Apr 24,2011 av vinkki
-

kerron hyvän kikan jolla saa teippipidennykset pois ilman poistonestettä. halvinta hiuslakkaa mitä kaupasta löytyy,suhkutetaan teippien/hiusosioiden väliin,se kovettaa teipin ja lähtee loppupelissä irti kuin unelma eikä jää niitä teippiklönttejä päähän eikä oma ja pidennyshius sekä kiinnityskohta ole sitten totaalisen öljyinen. huomattavasti nopeammin telkkaria katsoessa saa otettua irti päästä!!!!

Apr 17,2011 av redhead hairdresser
-

Omat kokemukseni teipistä on hyvät. kyllä pysyy kun muistaa kiinnittää oikein: ei liian paksuja tai liian ohuita osioita... Pidennykset saa helposti pois kun kastaa vaikka vanulappua poistoaineessa ja painaa hetken vasten pidennyksen kiinnitys kohtaa jonka jälkeen kastaa piikkikamman poistoaineessa ja työntää piikin kiinnityksen väliin ja sillä venyttelee vetämällä kiinityksen välistä. ei rasita hiusta läheskään niin paljon kuin se että repisi pidennykset, jättää toki öljymäiseksi hiukset mutta ei vahingoita. teippi ei näy jos on 12mm:llä laitettu. koen myös 24mm kömpelöksi laittaa. itse ajattelin tilata teipit ja pidennykset täältä. TOIMII!!!!

Mar 30,2011 av Kokeillut
-

Kokeilin pistää perus hiusnauhaa teipeillä kiinni ja kyllä pysyi. Normaali hiusnauha vaan näkyyhelpommin, koska kiinnityskohta on paksumpi. Jää myös sitä liimaa sitten siihen hiukseen, kun ottaa ne teipit pois. Voi koittaa liottaa niitä pois vedessä, missä hoitoainetta. Halvemmaksi kuitenkin tulee, mutta ei niin nätin näköiseksi.

Oct 21,2010 av butteri

hui: mulla kävi samalla tavalla mutta syynä oli se että olin laittanut hiuksiini silkkitippoja ja hoitoainetta pestessäni ne. Nyt kun laitoin täysin puhtaaseen tukkaan, ovat pysyneet tooodella hyvin!

Oct 18,2010 av tyytyväinen

Itselläni oli kyseisellä teipillä pidennykset kiinni 2,5 kk, ennekuin oli pakko irrottaa kun olivat niin paljon kasvaneet alaspäin. Oli hirveä työ saada teipit irti. Loppuenlopuksi sain ne teipinpoistoaineella irti. Olisivat varmasti pysyneet vielä toisetkin 2,5kk! Tämä teippi sopi ainakin minulle hurjan hyvin ja aijon samalla teipillä kiinnittää pidennykseni uudestaan. :)

Sep 05,2010 av nau

osta 24mm, halkaise kahteen 12 mm osaan teippi, ja ne vielä 6mmSÄÄSTÄÄ RAHAA JA PYSYY HYVIN eikä teippikään näy niin paljon ;)

Jul 14,2010 av heppe

voiko teippinauhapidennyksen poistoon käyttää sineteille tarkotettua poistoainetta?

Dec 04,2009 av piu
-

12mm on parhain, pitää hyvin hiuksen kiinni. 24mm aivan liian paksu. Laitan itse omat pidennykseni kahden peilin voimin, helppo juttu jos on näppärä käsistään ja osaa hiushommat.

Nov 03,2009 av Mangue

Pystyykö tällaset teippihisnauhat kiinnittämään imaallikko itse? :P niinkun noi clip-on-systeemit.

Oct 06,2009 av nht

Ja en oo kyllä huomannu teipin poistoaineen vahingoittaneen mitenkää hiuksia. täältä tilattu aine vaan haisee melko pahalle ja on todella öljymäistä, mutta toimii.

Oct 06,2009 av nht

"kumpi on teidän mielestä parempi vaihtoehto, 12mm ja 24mm?? "Ite tilasin 24mm ja pistin puoliks,tulee edullisemmaks.. leveytenä mun mielest 24mm on aika kömpelö.

Aug 23,2009 av embu

vahingoittaako tää teipin poistoaine omia hiuksia ?

Aug 03,2009 av milla

joo, kyllä mulla ainaski kampaaja laittaa :) muistaa vaan aikaa varatessaan selostaa ideansa selkeesti :)..

Jul 09,2009 av M

laitattaako kampaaja hiuspidennyksiä jos sinne vie itse omat jotka on vaikka tilattu netistä?

Jun 29,2009 av emma

kumpi on teidän mielestä parempi vaihtoehto, 12mm ja 24mm??

Mar 12,2009 av plaa

ei voi, nauhassa tarvitsee olla silikoninen pinta jotta teippi siihen tarttuu. eli siis tarvitset TEIPPIHIUSNAUHAA, tavallinen hiusnauha ei käy vaan se on tarkoitettu kiinnitettäväksi lähinnä klipeillä tai ompelemalla.

Feb 23,2009 av hähh?

voiko tätä käyttää ihan tavalliseen synteettiseen hiusnauhaan vai pitääkö sen olla teippihiusnauhaa??vastatkaa pian , ei löytyny googlestakaaan!!

Feb 21,2009 av Jenatsu

Kestääkö tää teippi hyvin? voinko käyttää tätä teippiä Hairiumilta tilattujen BLONGin teippipidennysten kanssa?

Feb 10,2009 av A.

Siis eikä tää teippi laiteta niin, et toinen puoli teipistä on kiinni hiusnauhassa ja toinen puoli omassa hiuksessa?

Jan 05,2009 av oon(ko) ihan hukassa?

Voiko synteettistä hiusnauhaa kiinnittää tällä teipillä? vai pitääkö sen olla aina teippihiusnauhaa?

Jan 01,2009 av jee

siis teippi laitetaan niin että kahden teipin väliin tulee oma hius, aivan niinkuin shs neuvoi. Hyvä teippi oli ainaki mulla.

Dec 11,2008 av bbb

shs on tehnyt ihan oikein

Dec 10,2008 av Mitäh?

"Teippi kiinnitetään teippihiusnauhaan, joka kiinnitetään hiukseen. Samanlainen nauha kiinnitetään myös vastakkaiselle puolelle nauhaa :) "Mitähän sää oot tehnyt =P

Dec 10,2008 av Maria

Onko toi teippi läpinäkyvää vai onko se sellaista paksua kaksipuoliteippiä jolla laitetaan peilejä kiinni seinään? =)))

Dec 07,2008 av tultsu

onko teippi huomaamaton? Voiko hiukset laitaa poninhännälle?

Sep 19,2008 av enkeli

hyvä teippi on ollut, halvemmaksi tulee määräään nähden kuin hairiumilla, aion jatkosssakin tolata täältä, ja pois olen saanut ihan hyvin, ilman kiskomisia ja tukan irtoamisia

Jun 30,2008 av shs

''Mitenhän tää toimii? voiko tätä käyttää hiusnauhan kanssa??''Teippi kiinnitetään teippihiusnauhaan, joka kiinnitetään hiukseen. Samanlainen nauha kiinnitetään myös vastakkaiselle puolelle nauhaa :)

Apr 12,2008 av hmm

Taitaa toimia niin että toinen puoli laitetaan hiusnauhaan ja toinen hiustyveen, ainakin niin olen käsittänyt. Mutta sinettejä en vieläkään ymmärrä.

Feb 07,2008 av ...

Mitenhän tää toimii? voiko tätä käyttää hiusnauhan kanssa??

Sida: 1 2 3 4


Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Kvalitet
Pris
Total value

Endast registrerade användare kan skriva omdömen. Var vänlig och logga in eller registrera dig.

Du kanske även är intresserad av följande produkter