Sale -12%
Other options
You may need these also

Clip-In Hair Extension 4pcs 30cm 16#

Product Code: 20114

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

$49.20
 • Buy 1 for $49.20
 • Buy 4 for $47.10 /pcs   ( -5% )
 • Buy 8 for $45.40 /pcs   ( -8% )
 • Buy 12 for $43.10 /pcs   ( -13% )
Availability
Web store:12
Helsinki store: 3
Kempele store: 12
Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

 • One - 20 cm wide weft (4 clips)
 • One - 15 cm wide weft (3 clips)
 • One - 10 cm wide weft (2 clips)
 • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

 • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
 • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

 • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
 • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand N/A
Color Gold Blond 16#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Nov 08,2011 by cici

Väri on luonnossa vähän tummempi kuin kuvassa, todella lämmin keski-/tummanvaalea. Oon omiani kyllä värjänny tuhkaan taittavalla sävyllä (Naturiginin 8.1 ja 7.0) vähän tummemmiksi ja hyvin onnistuivat, taittoi keltaisuutta kivasti (mutta vaalennuksesta/platinablondaamisesta en siis uskalla luvata mitään).Mulla on clip-onit kestäny hyvinä jokapäiväisessä käytössä aina n. reilut puoli vuotta, jonka jälkeen takkuuntuminen alkaa olla häiritsevää.

Jul 24,2011 by VASTAUSTA?

Kauanko suurinpiirtein kestää laitosta hyvin hoidettuna noi tollaset 49€ lisäkkeet ? :o osaako kukaan sanoo

Jul 04,2011 by nonii

hiukset olivat todella paljon tummemmat mitä kuvassa näkyy, ja kun ensin yritin värjätä vaaleammaks, hiuksista tuli liilan harmaat ja ne näytti joulupukin parralta (hiusvärin sävy ei ollut tuhkan sävy). Tein värinpoiston ja värjäsin vaalealla kullalla, harmaat tuli. Siis mitä v*ttua?!

May 02,2011 by P

Oikein hyvä tuote ja väri oli kaunis kullanvaalea, sopi lähestulkoon juuri omiin hiuksiini. Menin kuitenkin tyhmänä pesemään niitä hopeashampoolla, joka sai aikaan ikäviä sinisiä raitoja hiuksiin :( Eli en suosittele hopeashampoota muille tähän tuotteeseen. Täytynee nyt liotella niitä shampoovedessä ja toivoa, että sinisyys lähtisi pois.

Mar 19,2011 by jöyyyy

jos tilaaa pitemmät ku 30cm maksaako ne enemmä

Oct 12,2010 by laa-

hiukset on tosi hyvät ja pysyy hyvänä kunhan ei pese liian usein eikä hiukset oikeastaan edes kamalasti pesua kaipaa. itsellä on jo kaksi kertaa tilattu just nää pidennykset ja ensimmäiset lyheni jonkun vähän päälle puolen vuoden jälkeen johtuen huolinmattomasta käytöstä. Paketin saa palauttaa avaamattomana, joten varuilta kannattaa tilata 2 pakettia ja avata niistä 1 ja katsoa että riittääkö se. Itsellä ainakin 1 paketti riittää mainiosti, mutta mulla on aika ohuet hiukset. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille!

Oct 12,2010 by laa-

ja pidennyksiä voi värjätä, ite ainakin oon 2 kertaa värjänny ja hyvin on sen kestäny vaikka ihan kestovärillä oon vedelly. pituus on rinnan puoliväliin mutta ajan kuluessa saattaa hieman lyhentyä.

Jun 09,2010 by VASTAUS ???

Olen harkinnut noista jo aika kauan mutta jos ne ei olekkaan sopivat?? :O voiko ne palauttaa? kuinka kauan kestää kun että ne tulevat?

Jun 09,2010 by henni

tarisko tilata kaks pakettii vai riittäiskö yks? :)

May 29,2010 by h

kyl ne menee olkapäiden yli :) todella hyvä tuote, pystyy suoristamaan mutta ei värjätä :P ja hyvin pysyy päässä kiinni.

May 19,2010 by VASTAUSTA KIITOS

vastatka ny >:< mihin asti ylettyy suunnilleen? :---O

May 09,2010 by halloo

Riittääkö yks paketti vaan takatukan pidennykseen? =)

Apr 29,2010 by .

ensin kesti älytä miten laitetaan mutta nyt sujuu nopeasti. juuri oikea värikin tuli valittua. mahtava tuote:)

Apr 25,2010 by Hmh.

Pystyykö aivan normaalisti suoristamaan ? :)

Apr 13,2010 by karo

itellä oli tälläset, mutta noin puolen vuoden käytön jälkeen meni huonoksi ja nyt aionkin tilata uudet. hyvä tuote!

Feb 19,2010 by Ninni

aivan mahtava tuote on, oon käyttäny jo monta kuukautta aina silloin tällöin ku haluu vähän laittautua :)

Jan 30,2010 by ma

se, kuinka paljon pidennykset pidentää ei riipu siitä kuinka pitkät omat hiukset on, paitsi ehkä voi näyttää kerroksittain leikatuissa, pidemmissä hiuksissa paremmilta kuin lyhyissä tai tasapitkissä, sillä klipsi laitetaan hiusjuureen, joten pidentää vaikka kaljua vain siihen asti mihin asti itsellä on se 30cm.

Jan 27,2010 by Ev

Terve! Juhlakampaukseen meinasin tilata ja mietin pystyykö nuita kihartamaan ?

Jan 25,2010 by E

Hyvä tuote on :) Ite oon ainakin tykänny tästä väristä.

Jan 21,2010 by Nii

Jos noi pidennykset pesee hopeashampoolla nii minkähän värinen siitä tulisi?

Jan 18,2010 by marjah

sain myytyä jo nuo ylläolevat 35e hiukset

Jan 11,2010 by Irrre

Kysyykö klip-on pidennykset hyvin?

Dec 13,2009 by niksi-ismo

oma tukka kannattaa värjätä tilauksen jälkeen vaiks parturissa pidennysten värisiksi eikä päinvastoin :))

Dec 11,2009 by julle

Oon aatellu ostaa tälläsen paketin, väriä 16#, nii tietääkö kukaan, et minkä värinen se on niinku esim. hiusvärinä? Tai sit et minkä värinen on toi 33# hiusväreissä? Oisin kiitolline jos auttaisitte !

Dec 03,2009 by zau

Haluaisin tilata tällaiset Clip-Onit , ja oma värisi olisi tuo #18 , sitä ei vaan myydä täällä, vaikka se onkin värikartassa... Niin ajattelin , että sopiiko tämä väri sitten #18 tilalle jos tän pesis sillä keltaisuutta poistavalla hopeashamppoolla...?

Nov 28,2009 by vinkki

Moikka! Täällä näköjään keskustellaan aika paljon siitä, miten pitkät nää hiukset oikein on...vinkiks vaa, ottakaa cm-mitta ja kokeilkaa eri pituuksia peilin edessä. Toi 40cm ylettyy johonki rintojen alapuolelle. ;)

Nov 26,2009 by heliihh

tietääkö kukaan kuinka paljon noi pidentää jos omat hiukset ovat tuohon olkapäille asti?

Nov 13,2009 by värjäys

Pidän tästä muuten tosi paljon, kiinnostaa vaan, että voiko hiukset värjätä, koska omat hiukseni eivät ole ruskeat eivätkä myöskään vaaleat. siltä väliltä. niimpä en voi ostaa blondeja tai ruskeita clippejä. missään ei myöskään myydä oman hiukseni värisiä vaaleanrruskeita hiuksia. Vai myydäänkö? Tietääkö joku? :)

Nov 01,2009 by Marski

Nanna onko sinulla tuo 30cm pitkät pidennykset ja onko ne sinulla että ne tuuheuttaa vai pidentääkö ne?=) meinaan ku oon miettiny tuota 30cm pidennystä ja minulla myös on olkapäistä vähän lyhyemmät hiukset.=)

Oct 27,2009 by peace

haluisin tommoset, mut en oo ihan varma, jos ne ei oo oikeen väriset tai jos ne ei esim,riitä ;o, kertokaa joku jos osaa?;D

Oct 10,2009 by laurasd

nii ja onkohan se iha pakko tilata kaks pakettii, vai riittäiskö yks?

Oct 10,2009 by laurasd

voiskos joku kertoa, kuinkapitkät nää on iha luonnossa? ja riittää tekemään olkapäille ulottuvista hiuksista mahaan asti pitkät? vai ovatko paljonki lyhyemmät ?

Sep 27,2009 by jenn

tilasin tän tänään ja mietin sitä ku mulla on aika ohuet hiukset, että näkyykö nää sieltä alta? ja ku en oo ihan varma tosta väristä, ku mulla on vissiin tota tummemmat, että onko toi kuinka vaalee luonnossa ja riittääkö tosta pidennykseksi vähä yli olkapään mittaisille hiuksille?

Jul 12,2009 by nanna

mä oon tilannu tämmöset mutta tummanruskeat , yritin värjätä niitä mutta se ei näköjään toimi, yritin jopa kahdesti värjätä mutta väri ei tarttunut, jtn se oli hieman huono juttu..

Jul 12,2009 by nanna

muuten ihan hyvät ja yksi paketti riittää mainiosti, itelläni ei edes ole olkapäihin yltyvät hiukset ja tilasin vain yhden paketin ja hyvin riitti :)

Apr 05,2009 by vaippapää

huhhuh. menee 100e hukkaan jos ei olekkaan sopivat.. saako noita palauttaa?

Apr 05,2009 by Viivi

Oon harkinnut noiden ostamista jo puol vuotta. Omat hiukset on sellaset hunajan väriset, että mietityttää voikohan noita värjätä jos ei oo sopiva?

Jan 31,2009 by : /

aluksi oli tosi hyvä,mutta parin viikon käytön jälkeen muuttui jotenkin karheiksi,vaikka pesin säännöllisesti.mutta iha ok.t.Meinaan kokeilla joitain muita

Nov 14,2008 by RIIVIÖÖ

kaveri kehui ostan itdekin :D'

Jun 25,2008 by maiju

hyvä tuote!

Page: 1 2 3 4


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Value
Quality
Price

Only registered users can write reviews. Please, log in or register