Sale

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 1B#

Product Code: 20046

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $76

$53.20


We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 4 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 4 extension pieces

  • One - 20 cm wide weft (4 clips)
  • One - 15 cm wide weft (3 clips)
  • One - 10 cm wide weft (2 clips)
  • One - 5 cm wide weft (1 clips)

4 pieces extension set will give you extra volume. For a full hair extension you need 2 sets or a 8 pieces set.

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

 How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand No
Color Natural Black 1B#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Apr 08,2013 by =)

Loistava tuote. Itse käyttänyt jo montavuotta.nopea ja helppo laittaa! Olen värjännyt ja pessyt. Kunhan muistaa laittaa runsaasti hoitoainetta ja kuivata suorana. Föönäämistä en suosittele. Minulla ainakin hius meni "höhhöiseksi" Parhaimman tuloksen olen saanut ihan laakakuivauksella.

Dec 09,2012 by VASTATKAA OIKEASTI.

nii että saako näitä oikeasti värjätä, kihartaa ja suoristaa tai niinku yleensäkin hoitaa kuin omia hiuksia? ja kuinka paljon omat hiukset näkyy läpi? VASTAUS.

Jul 31,2012 by grr!

HELPPIII! onks toi 1B väri sitte tuollane tosi tummanruskeisiin melkeein jopa mustiin hiuksin sopiva vai? ja riittäks toi 4-osanen pidentämään hiuksii? :)

Sep 26,2011 by mari

Onko tuo 1B väri sitten luonnonmusta, sillä tuossa kuvassa tuo näyttää ihan ruskealta??

Feb 28,2011 by tilannut joskus

Ite oon tilannu viimevuoden lopussa, ja olin ihan ulalla osaanko käyttää. Katoin kuitenki youtubesta videoita miten ne laitetaan päähän ja lyhyen harjoittelun jälkeen sen sit opinki ja ny ne tulee laitettua päähän ihan ku olis monta vuotta jo käyttänyt :D VÄRJÄYKSESTÄ: Värjäsin parturissa tummanruskeeksi hiukset, oli hieman tummemmat ku pidennykset; parturi anto VÄRJÄÄVÄN _HOITOAINEEN_ ja sen ohjeen mukaan sit värjäsin pidennykset, eikä menny miksikään.Toki ne kulahtaa käytön takia (ite käytin joka päivä koko päivän monen kuukauden ajan) ja nyt ne on mulla semmoset et voi kyllä vielä käyttää toki, mutta en oikein jaksa kun oma tukka lyhyenäkin hyvä ja kasvanut kivasti.. pitäis ne taas värjätä sillä hoitoaineella.Nää pidennykset kestää varmastikkin sen puoli vuotta vähintään, riippuu kuinka kovasti käyttää; päivittäin, + laittaako niihin aineita, kuten itse laitoin hiuslakkaa ( ei mennyt pilalle mutta lakan käytön jälkeen olisi hyvä pestä niin näyttää hienommilta päässä)

Feb 28,2011 by rr

Pakkauksen sisältöPakkauksessa on neljä(4) hiusosiota joiden leveydet ovat: * 1kpl 20cm leveä hiusosio (4 klipsiä) * 1kpl 15cm leveä hiusosio (3 klipsiä) * 1kpl 10cm leveä hiusosio (2 klipsiä) * 1kpl 5cm leveä hiusosio (1 klipsi) * Huom, 4-osainen paketti on tarkoitettu tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia tai 8-osainen pakkausHuom, 4-osainen paketti on tarkoitettu tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia tai 8-osainen pakkausHuom, 4-osainen paketti on tarkoitettu tuuhennukseen, kokopään pidennykseen tarvitaan kaksi pakettia tai 8-osainen pakkaus

Feb 27,2011 by kiinostunut

voiko näitä pidennyksiä oston jälkeen värjätä jos ovat väärän väriset?

Jan 24,2011 by juuli

Mitäs luulette riittäiskö tää paketti pidentämään vähän mun hiuksia, omat hiukset aika paksut ja reippaasti yli olkapään..?

Jan 04,2011 by joku

kuinka pitkille hiuksille tämä käy? :)

Sep 16,2010 by LoveThese

Itse olen värjännyt hiuksiani kaupan tummanruskeilla väreillä ja kun nämä vuosi sitten tilasin niin ne mätsäs just mun omiin hiuksiin, ei ollut mitään eroa. Nyt kuitenkin kun olen näitä pessyt niin ovat haalistuneet jonkun verran ja erottuu jo omista hiuksista.

Sep 13,2010 by auttakaa

voisko joku kertoo mulle minkä väriset tilaisin ku omat on tummanruskeet muttei iha mustanruskeet ni olin tilaamassa 1B mut ku luin näitä nii kaikki sanoo et ne on mustanruskeet nii menin vähä sekasi ku koneella ne näyttää aikalail samanvärisilt ku mun omat

Jul 20,2010 by moi

sain tänää postis nää klipsipidennykset, kannatti todellaki ostaa . nää on tosi aidon näköset ja pysyy hyvin päässä, missää nimes ei menny rahat hukkaa . itelläni on noin olkapäihi asti hiukset . nää saa toosi helposti laitettuuki ; )

May 16,2010 by asd

1B on tummanruskea (2 taitaa olla syvänruskea), jossa eri valoissa voi olla vaaleampia "häivähdyksiä". Ei ole ihan mustanruskea. Itellä mustanruskeat hiukset, mutta oon joutunu kuluttaa vähäsen omaa väriä että noi sopis..voi kihartaa ja suoristaa kuten oikeita hiuksia, tosin se tietenki aina kuluttaa sitä laatua. ite suoristan muutaman kerran viikossa ja laitan kiharat välillä.

May 04,2010 by tsajajaja

niIN siis kumpi näistä väreistä on tummempi, 1B vai 2? kuvassa mielestäni 1B on paljon vaaleampi kuin 2, mut onkse vaan jotain vääristyneisyyttä?tack så mycket jo etukäteen?

May 03,2010 by moimoi

Hei voiko noita hiustenpidennyksiä kihartaa ja suoristaa, eli käyttäytyykö kuin oma hius?(:

Apr 26,2010 by @@HEH@@

ne laitetaan vähän yli korvan,kai

Apr 26,2010 by @@HEH@@

riittääkö tää pakkaus koko päähän vai ei ??

Apr 25,2010 by helppp

kun nää on nää 40-45 cm, nii kuinka pitkälle nää tulee ku klipsit laittaa suunnillee korvan kohdalle, eli tuleeko niinku rintojen alapuolelle ?

Apr 25,2010 by @@HEH@@

millä noi laitetaan kiinni ?

Apr 19,2010 by .

laittakaa läpinäkyvää kynsilakkaa sinne pidennyksen tyveen klipsin/ompeleen päälle niin ei ohene niin helposti ne pidennykset kun on liimattu kynsilakalla :)

Dec 29,2009 by ...

Harmi kun 1B:tä ei löydy 60cm paketeissa.

Dec 17,2009 by ??

Hei kyselisin myös että sopiiko lyhyempään tukkaan? Ja miten pesu onnistuu? Laittamisestakaan ei ole vielä mitään hajua? Jos joku haluaa vastailla kysymyksiin niin olen tosi ilonen :)

Dec 14,2009 by heikaveriit

käykö ihan lyhyisiin hiuksiin???

Dec 06,2009 by vastatkaa pliis

itelläni on n. 37cm pitkät hiukset jakauksesta latvoihin, eli tohon johonki melkei rinnan päälle. haluaisin vähän pituutta, ja etenkin tuuheutta. kannattaako mun siis ostaa nää 40cm vai noi 30cm?auttakaa pliis!

Dec 06,2009 by moivaa

suosittelen todellaki näitä 40cm, ennemmin ku 30cm!

Dec 06,2009 by nii i

jos noista pidennyksistä muka hiukset lähtee, nii ei todellakaa johdu pidennyksistä vaa jostai iha muusta!

Nov 22,2009 by oona

pitäisi kanssa suostutella :)

Nov 22,2009 by MUIVAA

Nämä vaikuttaa tosi hyviltä, ite en oo tilannu mut haluaisin kyllä, pitäs vaa vanhemat suostuttaa tilaamaan :)

Nov 17,2009 by moii

mihin asti ylettää?

Nov 15,2009 by brunne

mulla oli viimeks noi 30 cm pidennykset, mutta nyt haluisin piedemmät! omat hiukset on vähä yli olkapään ja ei meinaa kasvaa tarpeeks nopeestii! :D niin että ono nää hyvä ostos ja kannattaako ostaa jos on melkein mustat hiukset, iihan tumman ruskeet :) kiitos ja etukäteen toivottavasti viitsisitte auttaa!huonoo näissä hiuksissa on muuten se että ne ohenee....

Nov 04,2009 by tiuhti

eikun yks missä on neljä klipsiä.

Nov 02,2009 by brune

siis hääh? Jos ottaa tän paketin, nii tuleeko noita 20cm leveyden klipsejä neljä? Kun tossa 8-osasessa on tolleen, että edessä on 1 klp ja näin niin nyt menin ihan sekasin ;o Ja sit näitten edessä ei lue mitään.

Oct 11,2009 by ane

Tilasin just nää pidennykset ja odottelen innolla niiden saapumista.Miten te muut olette asetelleet nuo hiukset päähän,sen tiedän että levein tulee takaraivolle ylimmäksi mutta entä sitten?

Oct 09,2009 by :))

onko kellää mitään kokemusta todella lyhyiin hiuksiin tälläisten laittamisesta. ponnarille mulle yltää just ja just pieni nippu, ja haluaisin tälläset tilata.

Sep 21,2009 by hoho

Ihan jees pidennykset, alkuun hiukset hyvät mut sit alkaa tukkaa irtoo niistä pidennyksistä NIIIIIN paljon, että joka paikka hiuksissa eli joka päivä saa olla siivoomassa jos ei tukka meressä halua uida. poikaystävälläni meni hermot siihen irronneiden hiusten määrään... :D

Sep 17,2009 by plöö

moi ! itse ostin parikuukautta sitten clip on pidennykset, olin todella tyytyväinen hiuksiin ja ovat todella hyvät vieläkin vaikka olenkin pessyt ne kerran, mutta kunhan pesee oikealla lämpötilalla ym, suihkuttaa jätettävää hoitoainetta sekä harjaa heti pesun jälkeen.pesin ne ihan tavallisella shampoolla ja hoitoaineella. mutta nyt olen hiukan tummentanut hiuksiani nii ajattelin että voisin tilata hiukan tummemmatkin hiukset ja mietin näitä ja samaa aika voisin pitää uusia että vanhoja, mutta hämää vähän kun tuolla värikartassa tämä väri näyttävää todella tummalta mutta sitten tuolla mistä se pitäisi tilata nii näyttää vaaleammalta kuin 2# :o ! että mite on, onko tummemmat vai ei ?

Sep 04,2009 by minää

itselläni on sellaset aika tavallisen pituiset hiukset; ei liian lyhyet,eikä liian pitkät. harmittavaa hiukissani on se että ne ovat hiukan taipuisat.haluaisisin suorat.jos tilaisisin nämä clipsipidennykset,näyttäisikö hiukseni suorilta tai suoremmilta? mitä mieltä olette? olen suunnitellut hankkivani tällaiset :)

Aug 13,2009 by Mebbi

Oon ite hankkimassa hiustenpidennykset mut uolettaa se että mulla on liian paksut hiukset ja kannattaisiko ekana tilata lisäkkeet ja sitten värjätä hiukset tuohon sävyyn vai värhätä hiukset ja sitten tilata lisäkkeet ?

Jul 23,2009 by jelly

Vääristääkö tuo kuva? Kuvassa hiukset näyttää ruskeilta, vaikka hiusvärikartassa ne ovat seuraava sävy mustasta. Omat hiukseni ovat mustanruskeat. Kannattaako silloin valita tämä sävy?

Jul 13,2009 by Jenina

Itselläni hiukan yli olkapäiden olevat hiukset. Voisikohan tuo 4-osainen riittää kokopään pidennykseen?

Jun 27,2009 by apua

myydäänkö missään itse noita pinnejä?

Jun 22,2009 by hmm?

nopeesti vastausta: eikö tämä ole se väri joka on varjossa mustan näköinen ja auringossa siinä on vähän ruskean vivahdetta? Kuva vääristää aika paljon.

Jun 10,2009 by hip

millasilla shampoilla ja hoitoaineilla ootta pessy näitä? jotain esimerkkejä. :>

Jun 10,2009 by hip

ja sellasia hyväks havaittuja mielellään kiitos :D

May 09,2009 by Dreamhair

Jos jotain on rikki niin kannattaa ilmottaa siitä meille jotta voimme korvata sen !

May 08,2009 by harminpaikka

nää on aiva loistavat! ainoa harmillinen juttu oli että mulla oli valmiina rikkinäinen yksi klipsi :( piti sitte jättää se käytämättä!

Apr 19,2009 by tyytyväinen

Mulle nämä 4-osaset riitti todella hyvin , piti vähä ohennellakin etteivät olleet liian paksut! Väri oli juuri sopiva, tosi tumma ruskea. Kannattaa tilata!

Mar 17,2009 by kk

Aivan upeat! Näyttää ihan aidoilta, klipsut eei näy eikä kutita päänahkaa. Yksi paketti ei riitä koko pään pidennykseen, 8-osaset riittää mainiosti. 1B on todella tummanruskea, lähellä mustaa. Omani juuri sen väriset joten 1B nappivalinta (:

Feb 22,2009 by sarau

Voiko joku kertoa että onko toi värikartan 1B sellanen tummanruskea? Tuossa kuvassa se näyttää vruskealta :S

Feb 16,2009 by fasdfjk

riittääkö tollane yks paketti? vai pitäiskö ostaa ne 8-osaset?

Jan 15,2009 by memi

on kyllä ollu tosi mahtavat pidennykset, ei oo mitään valittamista.. :)

Dec 25,2008 by ahhh ihanat

itse tilasin nämä hetki sitten. pysyy todella hyvin, kyllähän sen klipsin tuntee mutta huolellisesti laitettuna ei haittaa yhtään :) todellakin aidon tuntuiset ja ihanat päässä <3 rakastuin heti :D tuo 1B on sellai tumman ruskea, vähän vivahteita vaaleammasta.

Dec 23,2008 by pandora

olen ajatellut laittaa hiustenpidennykset , muttasitten huomasin nämä . onko nämä yhtä hyvät ja mitentuo pysyvyys ? kun ajattelin että näkyykö klipsit joshiukset on kiinni ja painaako klipsit ? kiitos etukäteeen , enskertalainen kun olen (: !

Dec 06,2008 by ttiuku

Saako hiusta tupeerata?

Sep 03,2008 by alina

aivan loistavat ovat!innoissani oon nyt käyttänyt muutaman päivän ja ainakin tähänastiset kokemukset on vaan positiivisia. aikalailla oli kyllä musta toi väri mutta omat hiukset värjäsin sit kans tummanruskeista mustiks niin ei mitään ongelmaa enää :) mulla pysynyt hyvin päässä, ei valu. tyytyväinen oon siis! tilasin heti toisetkin et saa viel enemmän tukkaa päähän :) kaveritkin ihastelee!

Jul 15,2008 by !?

Kokeilkaa ihmeessä!!

Apr 15,2008 by niina

Voiko hiusta esimerkiksi kihartaa tai värjätä itse? Eli siis käyttäytyykö pidennykset samaan tapaan kuin omakin hius?

Mar 27,2008 by Dreamhair

Kaikki meillä myytävät clip-on pidennykset ovat napsautettavia, jos joku sanoo että ne ei ole niin hän on ostanut ne muualta.

Mar 27,2008 by miu

Moi!Sellaista kysyisin, että miten pysyy päässä? Kun jos eivät ole napsautettavia, niin epäilen suuresti että lähtevät valumaan?:S Kiitos

Mar 24,2008 by Liinuleenu

Hei!onko tuo väri 1B musta vai ruskea? voiko tuohon kuvaan luottaa? itselläni keskiruskeat hiukset jotka vastaisivat aikalailla kuvan väriä. Omissa hiuksissani ei ole myöskään punertavuutta etten voi ottaa väriä numero 4, mutta jos tämä on musta, niin silloin tämä on aivan liian tumma.Kenellä kokemuksia, auttakaa : )

Mar 15,2008 by wannabe

Heippa, mitä mieltä te tämän tilanneet olette tuotteen tuuhentavuudesta? Tuheentaako tällainen paketti paljon, vai kannattaako tilata tuo 8-osainen paketti. Itselläni pitkät hiukset mutta haluaisin todella paljon lisää tuuheutta.

Feb 27,2008 by sussy

Ajattelin ottaa hiustenpidennykset, ensin mielessä kävi great lenghts jota kaverini kokeili vuosi sitten ja minulle tuli hinku samalla myös hankkia sellaiset mutta hinta ja kestosuhde eivät saaneet minua mukaansa.Tämä vaihtoehto kuulostaa enemmän kuin hyvältä kun lueskelin näitä kommentteja että hyvät on olleet, taidampa kokeilla näitä =)

Jan 06,2008 by Janna

Mulla on klipsujen lisäks ollu teippipidennykset ja eivät ne kyl miltään peruukilta tuntuneet! Aluks tietty oli vähä outoa mut sit siihen tottus. Pystyy elämään normaalisti, tosin vaativathan ne sit enemmän aikaa ja hoitoa..

Dec 13,2007 by epävarma

olen miettinyt ottaa kampaamossa hiustenpidennyksen...sillä nauha tyyppiselä ratkaisulla (kampaaja tätä suositteli). hinta vaan on järkyttävä..ja mietin onko siihen sitten välttämättä niin tyytyväinen että viitsii koko omaisuuttaan tuhlata! mutta tämä vaihtoehtohan kuulustaa hyvältä! osaisiko joku molempia pidennys vaihtoehtoja kokeillut kertoa tuntuuko pidennykset siltä että olisi peruukki päässä ja pystykö niiden kanssa elämään aivan normaalisti?

Nov 25,2007 by Janna

Mä olen ainakin tosi tyytyväinen näihin, pysyy hyvin kiinni! Ja on luotettava sivu.

Nov 19,2007 by esmo

vähä mietityttää tämmösten tilaaminen, houkuttelis kyllä. olisko kenelläkään kuvia hiuksistaan joissa olis näitä tämmösiä kiinni? sopiiko vain pitkään tukkaan vai onnistuuko lyhyempäänkin? tack så mycket jo etukäteen :>

Nov 11,2007 by Karoliina

Haluaisin vain kysyä että kuinka luotettava tämä sivu on, kun ei voi postiennakolla maksaa?

Nov 05,2007 by cassandra

Miten hyvin nämä pysyvät sitten päässä?lähteekö helposti"valumaan"jne.?kun itse testasin jotain vastaavanlaista juttua, missä oli vastaavanlaiset pinni systeemit ja baari illan jälkeen ei tarvinut kun pikkasen kiskasta niin lähti pois ja oli valunutkin melkoisesti.Meni myös aika paljon lakkaa ja sai tupeeratakkin hiusta jonkinverran että sai lisäkkeen pysymään,minkä jälkeen sai jatkuvasti varoa ettei kauheana osu mikään tukkaan.Tosin testaamani lisäke olikin sellainen halpa versio,joten voi olla paljonkin eroja.Muuten näyttäisi olevan aika positiivisia kokemuksia systeemistä, mutta tämä päässä pysyvyys mietityttää..

Nov 04,2007 by minttur

Ostin ekat clip on-hiukset vuoden alussa, aika pitkälti päivittäin ovat olleet käytössä, pystyy nukkumaankin ne päässä, kunhan vaan letittelee ne, ei tarvii sit aamulla alkaa laittaan niitä uusiks:) Mut miten ihmeessä te saatte niiden laittoon menemään vain pari minuuttia? Suosittelen kyllä lämpimästi, aitohius teippipidennykset oli suurin virhe minkä itselleni saatoin ostaa, puolet tukasta lähti teippien mukana, ja pää täynnä kaljuja laatikoita.

Nov 02,2007 by Neiti

Olen käyttänyt reilut kolme kuukautta, ekalla kerralla kun laitoin onnistui heti ja näyttää upeilta, niin ihanan paksut ja pitkät! kukaan ei usko kun kerroin että mulla on pidennyksiä joukossa, eroa ei silmin huomannut mistä oma hius loppuu ja pidennys alkaa : ) pidennyksissä olevat pinnit tosin tuntee omien hiusten alta kun kädellä koittaa - siis jos hiukset ovat auki. Itse pidän pidennyksiä kun haluan muhkean ponnarin ja suuren söttönutturan ja silloin juuri noita pinnejä ei tunne.

Sep 07,2007 by Minna

Kyllä itse ainakin. Aikaakaan ei mene enää kuin muutama minuutti ! Suosittelen kaikille hiustenpidennystä suunnitteleville !

Sep 07,2007 by heip

Käytättekö näitä joka päivä eli siis laitatte aamulla ja otatte illalla pois? =)

Sep 06,2007 by jenni

Todella kätevä keino saada pitkät hiukset. edes kampaaja ei huomannut, että minulla on pidennykset. Tietysti sitten huomaa, kun päätä rupeaa tunnustelemaan. Värjäsin hiukset hiuksiini sopiviksi, kuska musta oli hieman rusehtavan sävyinen. Suosittelen! upeat hiukset pikkurahalla:)

Aug 26,2007 by Minni

Ihan loistavat systeemit! Kokeilin pidennystä yhdellä paketilla nyt ekaa kertaa ja tilaan heti toisen, näyttää meinaan makeelta ja aidolta!!! Helppo laittaa parissa minuutissa, samoin poistaa. Ennen käytin sinettipidennystä, vaan taidanpa luopua siitä vaivasta ja säästää samalla. :)

Aug 02,2007 by elina

minulla olleet tällaiset about kuukauden. olen ollut tosi tyytyväinen, niin luonnollisen näköiset ja ihanat. poikaystäväkin kehui uusia hiuksiani kauniiksi :) laittaminenkin helppoa ja nopeaa. ja olen tehnyt näiden avulla uusia kampauksiakin joista on tullut upeita ja joita ei omista hiuksista saa :) nyt olen miettinyt jos tilaisi vielä jotain vaaleampaa joukkoon... mainio tuote :)

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 8#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 8#

1 Review(s)

Regular Price: $76

$55.10

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 30#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 30#

Regular Price: $76

$45.40

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 12#

Clip-In Hair Extension 4pcs 40cm 12#

Regular Price: $76

$55.10