Sale

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 4#

Product Code: 20206

Be the first to review this product

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set


New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

Availability: In stock

Regular Price: $119.80

$104.60


DreamHair

We Ship World Wide !
Express Shipping Only 1-4 days !
See shipping rates and costs

Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

14 days Return & Change

Description
Details

Clip-In Hair Extension 8 pieces Set

New beautiful and natural Dream Collection® Clip-On hair extension. Dream Collection® hair extensions are made of finest quality, non-tangling 100% Remy Human Hair. Clip-On hair extensions are easy to use and easy to attach without any help of your hairdresser. The hair extension is natural and looks like your own hair. You will have long and beautiful hair in less than 5 minutes!

One set Includes

One set includes 8 extension pieces

  • One - 22 cm wide weft (4 clips)
  • Two - 18 cm wide weft (3 clips)
  • One - 15 cm wide weft (2 clips)
  • Four - 5 cm wide weft (1 clips)

Length and Weight of the Hair Extension

Choose the product length and weight:

Colour of the Hair Extension

  • Choose the colour of the extension according to the codes of the picture and hair colour chart (1#, 2#, 613#, etc.)
  • Colour selection, use hair extension colour chart

Hair Quality

  • Clip-On hair extension is made of 100 % Remy Human Hair. Which means every single hair cuticle is facing the same direction throughout manufacturing.
  • For more information about dying and maintenance, see product information page

How to Apply Clip-On Hair Extension

Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Additional Info
Additional Info
Brand DreamHair
Color Chocolate Brown 4#
Shipping
We ship world wide

Our warehouse is located in Finland and we will ship all items from Finland. Express shipping time to Europe is 1-4 days, USA and Canada 3-4 days and rest of world 4-6 days.

Shipping time Order before 2 pm. (mon-fri) for same day shipment!

Shipping price You will see exact shipping price in the payment page. Here you can find full list of countries and estimated shipping cost.

Express shipping Select UPS Express shipping in the payment page and all items are delivered to you home in few days by UPSCheck your country details here.

Discount Codes
Discount Codes

Clip-In Extensions: Use discount code: CLIP10 in checkout and you will get 10% discount from all Clip-In Hair Extensions !

Tape-In Extensions: Use discount code: TAPE10 in checkout and you will get 10% discount from all EasyTape Tape-In Extensions !

Luxury Hair Extensions: Use discount code: LUXURY10 in checkout and you will get 10% discount from all Luxury Hair Extensions !

Jan 10,2013 by weer

Onks nää niiku sellatteet suklaanruskeet? :)

Dec 17,2012 by Mmmmmooooooiiiiiiiiiiiiiiii

Miten nää pysyy hiuksissa jos harjaa tai tekee jotain kampausta tai jos vähä vetää niitä ni lähteekö irti??? :)

Feb 20,2012 by kyllää

juu saa kyl ihan luonnollisen tuloksen,mul on noi ja oon ollu ihan tyytyväinen,mullaki on suunnilleen olkapäihin omat hiukset :)

Feb 13,2012 by Lyhyet hiukset

Minulla on suunnilleen olkapäihin ulottuvat hiukset(lyhyet), saanko silti luonnolisen tuloksen?

Dec 11,2011 by moi-mau :)

hheeei, minkä värisenä mun kannattais nää ottaa, ku mul on tälläset blondit, Liven xll color - hiusvärillä värjätty, elikkäs aika vaaleet. mikä noista blondeista olis mahdollisimman lähellä sitä liven väriä ? ja jos tilaan ja väri ei ole oikea, niin voiko ne pidennykset sitten värjätä sillä liven blondilla värillä ? :)- nopeita vastauksia odotellen.... ;)

Sep 09,2011 by :)

Klipsit ovat metallia,mutta niissä on silikoniosa suojaamassa hiuksia.

Sep 06,2011 by HEIII!!!

Sama kysymys kun yllä oleva kysyy ovatko clipsit muovia metallia vai mitä??????????

Sep 05,2011 by Jujujaa

Onko nää klipsit näissä muovia vai metallia?ylipäänsä tietääkö joku mistä saa muovisia klipsejä?

Sep 01,2011 by E

Suosittelen kaikille! Hyvä laatu eikä hintakaan ole paha. Upea lopputulos, kun värjäytin kampaajalla tummemmaksi. :)

Jul 05,2011 by laura

minkä värinen näitten hiustenväri olis väripaketissa? kun omat hiukset on blondit ja meinaan tälläset hommata, ni pitäis värjää!=)

Jun 24,2011 by heh

jos nämä tilaa tänään niin millon nää tulis luukust sit:) ?

Jun 22,2011 by :)

allright :)

Jun 22,2011 by K

Jos tilaat pelkästään hiukset,ne tulevat suoraan kotiin ykkösluokan postissa :)

Jun 19,2011 by

pitääks nää sit noutaa postitst vai tuleeks nääää himaa suoraa??

Mar 23,2011 by anne

no mun mielest tää sävy on hyvin punertava,ainaki mun hiuksiin.joudun värjää näitä tummemiks.ois ehkä pitäny ottaa sävy kaksi tai jokin muu tummempi kuin tämä.tarviisin puhtaan tumman sävyn,jossa ei ole punasuutta ollenkaa.pitäisköhän vetää hiukset mustiks ja nää pidennykset myös.tossa kuvassa nää näytti sopivan tummilta.no eipä auta muu kuin alkaa värjää.

Mar 16,2011 by gregoryn

Itse tilasin ja maksoin pidennykset maanantaina 14.3. ja ne saapuivat tänään 16.3. Väri oli juuri sopiva (ei todellakaan mitenkään punertava) ja ensikokeilun perusteella olen ainakin oikein tyytyväinen.

Mar 10,2011 by :)

riittääkö yks paketti noita tilata vai tarviiko enemmän ?:)

Feb 28,2011 by ghj

Tilasin nämä pidennykset pariviikkoa sitten eikä ole vielläkään lähtenyt.... kauan yleensä kestää että ne tulee?

Feb 27,2011 by kiinostunut ostaja

voiko näitä pidennyksiä värjätä?

Feb 26,2011 by amdfk

Ostin tälläset vähän aikaa sitte :) on tosi ihanat! Pituus menee rintojen alle niiku halusinki! Väri ei oo noin tumma, vaan sellanen suklahtava enemmän. Ja suosittelen lyhentämään omia hiuksia ettei näytä niin tyhmältä sitten lisäkkeiden kanssa, myös jos on paksut hiukset niin kannattaa ohentaa ja kerroksittain leikatut hiukset näyttävät mielestäni paremmalta, kuin tasaisesti leikatut hiukset lisäkkeiden kanssa. Omat hiukseni menevät just tohon olkapäille, ettei mielestäni sen enemmän tarvitse leikata. :)

Jan 18,2011 by moi

embbu ei.. tilaa mielummi 60-65 cm, jos ne ovat liian pitkät voihan niitä aina leikata! :)

Jan 06,2011 by Minätässävain

Luulisin että nämä toisivat sinulle ainakin jonkun verran pituutta=) ps. otappas mittanauha käteen ja katso kuinka pitkälle olisi tuol 40cm :) tässä pieni vinkki==))

Jan 06,2011 by embbu

elikkäs ongelma! minun omat hiukseni ovat aika pitkät johonkin rintoihin asti melkein, ja haluaisin hieman pituutta! eli olisiko nämä 40-45senttiset hyvät ?::)

Jan 02,2011 by jattta

eli siis miulla on semmoset keskipitkät johoki alle rintoihi asti hiukset ja semmoi normi tuuheet hiukset nii kattaako sillo ottaa tää vai ko se 4-osioista 40cm, jos haluaa pituutta ja tuuheutta ? :o kun en viittis ostaa tätä kalliinpaa jos en tarviikkaa nii paljo tota hiusta ja oon tilaamas lähipäivin et vastailkaa, (:(: !

Dec 26,2010 by want this

Elikkä itekkin olisin tilaamassa tätä tuotetta ja ajattelin kysyä ,et ku mun hiuksen on hiukan punertavat ei paljoo , nii onko tämä ihan hyvä väri mulle ? ,muutenkin kysyisin myös että kuinka alas nää ylttää :) ?

Dec 14,2010 by lollipop

tilasin täältä nuo pidennykset, mut yltääkö nuo 40cm kuinka alas kun on tuota nyt vähän vaikea alkaa mittailee ja yltääkö nuo monta senttii lapaluitten alle??? Tarvitseeko niihin heti ensimmäisenä ostaa myös shampoo ja hoitoaine??? Olen nääs vähän tietämätön näistä pidennyksistä :))) Olisin todella kiitollinen jos vastaisitte äkkiä :))

Dec 01,2010 by jj

riittääkö tämä keskipaksujen hiusten kokopään pidennykseen ? :)

Nov 07,2010 by vv

kannattaako minun ostaa 4-os vai 8-os jos haluan pidemmät hiukset?

Oct 30,2010 by ninsu

hei kaikki! mä oon just tekemäs tilausta , ja haluaisin tummanruskeat hiukset ! onhan nämä siis tummanruskeat ? kaverini tilasi tuolta rapunzelilta ja ihastuin niihin! ja ne on kyl vielä hyväs kunnos ku se tilas ne joku kuukausi sitten! kirjotelkaa mielipiteitä näistä!

Oct 22,2010 by fögli

Suosittelisin värisävyn kyselijöitä klikkaamaan sivupalkista "Hiusvärikartta". Eli sen mukaan nämä ovat suklaanruskeat, eivät ole tummanruskeat. Tummanruskea sävy on #2Ja näiden blondausta ei todellakaan suositella, voi mennä toooooodella huonoon kuntoon.Tilasin nää samat nyt toista kertaa. Ekat tilaamani säilyi vuoden hyvinä ja edelleenkin niitä voisi käyttää, vaikka onhan ne tietysti nyt huonommassa kunnossa ja harventuneet. Mutta tosi kauan pysyvät hyvinä. Tässä välissä tilasin myös mm. Rapunzel of Swedeniltä, mutta ne hiukset meni heti huonoon kuntoon joten päätin nyt satsata ja tilata nämä hyvät hiukset. Toivottavasti edessä on toinen ihana vuosi näiden kanssa :)

Jul 18,2010 by heeidi

jos vaikka joskus haluuki sit blondaa, nii kestääkö nää sit sitä valkaisuainetta ? o;

Jun 14,2010 by jj

ei irtoo koska nämä hiukset ovat astetta laadukkaammat kuin cypershopissa

Apr 18,2010 by Sannnna

Hei miten teillä on ollu näitten kanssa, että kun tilasin cybershopista ennen joulua pidennykset ja hoidin niitä hyvin (erittäin rakkaat OLI) ja sitten hiuksia rupes irtoilemaan niistä, ja ny pidennykset ovat jo melko säälittävän näköiset, eikä enää komeat pidennykset. )== Niin, että irtoileeko näistä noita hiuksia ? :D

Feb 16,2010 by ??

onko nää tummanruskeet ? ku väri ei näy kovin hyvin

Jan 22,2010 by kk

miks näitä ei oo 60cm ?

Jan 12,2010 by plååå

tilasin nämä 4kk sitten ja todella hyvinä ovat pysyneet ! :)

Dec 17,2009 by moimuru

asdf: kyllä näissä on silikoninauhat : >heip ja zizii: itselläni yletti ainakin yli vähän rintojen.jaaha: oma suoristin ei ainakaan tuhonnut näitä, tuskin sinunkaan, jos se on edes yhtään laadukas.?: kyllä ne ovat, mutta ehkä hiukan punertavammat. tosin sitäkään ei huomaa, kuin tietyssä valaistuksessa.näitä voi kyllä koshdella ihan samoin, kuin omia hiuksia (oletettaen, että kohtelet hyvin), yhtä usein ei kuitenkaan kannata pestä.

Dec 12,2009 by ?

ovatko nämä luonnossa näin tummat kuin kuvassa?

Dec 02,2009 by jaaha

Voiko näitä suoristaa iha normaalisti?

Nov 24,2009 by jj

kuinka pitkät nää on

Nov 19,2009 by zizii

voi niitä värjätä, mut en tiiä kyllä tosta kohtelusta.... varovainen kannattaa olla. kysyisin samaa ku toi 'heip' ett minne asti nää yltää ?? oo;

Nov 12,2009 by Pici

Tuotanoinniin, voiko näitä siis värjätä? Ja millaista kohtelua kestää?

Nov 07,2009 by merie

on ne aika pitkät :D mul meni ne pilalle ku laitoin lakkaa niihin ja suoristin sit ne :((

Oct 30,2009 by heip

onks kokemust et kuin pitkät nää on? (:

Oct 15,2009 by asdf

onko näissä silikoninauhat?oon kyllä kuullu nii hyvää palautetta, että oli pakko tilata :------)

Oct 13,2009 by fögli

Tilasin nää justiinsa:) Toivottavasti on hyvät. Pähkäilin sävyn #4 ja #2 välillä, mutta päädyin näihin vaaleimpiin kun hiukseni ovat hieman punertavat mutta melko tummat. Voihan niitä sitten tummentaa :)

Sep 11,2009 by moi

en oo ihan varma että onko sama väri ku mulla on , mut lähimmäs noista omaa värii tää kyllä on . entäs jos onkin sitte vähän erivärinen kuin omat hiukset ? näyttääkö se tyhmältä ?

Sep 03,2009 by moi

siis tää väri on tummanruskea ? joku sanoi et aavistuksen verran punertava huomaako sitä ?

Aug 12,2009 by hanski

mulla on keskiruskee/ tummanruskee oma tukka eli nää ois varmaan oikeen väriset vai?? pakko kysyy että en tilaa vaan väärän värisii:D kaverilla oli tollaset niin ihastuin..varmasti on hyvät:)

Jul 29,2009 by :)

nää o tosi ihanat :) iha samanväriset ku omat hiukset :D

Jul 27,2009 by mmo

tilasin nämä lauantaina, et tuleeko nää sitten huomenna mulle? eri pankista kyllä maksoin..

Jul 16,2009 by saara

Moi! ois tosi kiva jos joku vastais :) mä tässä mietin että kannataisko mun ostaa tollane 4-osion vai 8-osion pakkaus? ku oma tukka on aika paksu mut haluisin sillei niitä vaa pidemmiks ku ne on nyt vaa johki olkapään korkuuteen ! :)

Jun 25,2009 by merie

tilasin ne ja ne tuli päivässä :)) ja ne on ihan sika ihanat :D

Jun 06,2009 by KrissE

Tilasin ja tulivat nopeasti. Pitkä miinus vain hiustenkunnosta, kaksihaaraisia löytyy!

May 12,2009 by Cya

Väriltään on tummanruskeet, ehkä jopa ihan aavistuksen punertavat (mutta siis tooosi vähän), eikä mustat vaikka näyttävätkin tossa kuvassa siltä. :D

May 08,2009 by oona

onko nää siis sellaset tummanruskeat? =) että erottaako että ne on tummanruskeet vai onko nää semmoset ihan mustanruskeet..?

Apr 24,2009 by moro

Minkä värinen tää hius on?

Feb 25,2009 by didi

1. voi pestä mut ei näitä usei tarvi pestä, itellä ollu puolvuotta enkä kertaakaa pessy ja hyvinä on pysyny! 2. ja tosiaan se puolvuotta ollu ja hyvät on ollu3. en o ollu uimassa ni entiä:D4. ei irtoo kunha laittaa kunnolla kii. mut on ollu tosihyvät!

Jan 24,2009 by assi

^ aika paljon tietoa löytyy sieltä tuotetietosivulta... "Lisätietoa aitohiusten värjäämisestä ja käsittelystä löytyy tuotetietosivulta." Joten kannattaapi kattoa sieltä. :)

Dec 06,2008 by mellu--94@hotmail.com

kysymyksiä ja toivon että vastaatte(:1.voiko pestä tavallisella shampoolla ja hoitoaineella, ettei mene pilalle?2. kauan nämä suurin piirtein kestävät?3.voiko käyttää jos menee uimaan?4. irtoavatko hiuksista jos esim. juoksee?(:ostan ehkäpä nämä ;D

Dec 06,2008 by mellu

laitoin ossani vahingos toho. no ei voi haitata :;D

Nov 22,2008 by jassina

Onko tuo väri tummanruskea? Eihän ole musta?

Jun 05,2008 by jade

Aivan mahtavat! Todella helppo laittaa ja ottaa pois ja ei kyllä erota omista hiuksista lainkaan vaikka olin huolissani kun omat hiukset ei missään täydellisessä kunnossa ole :)

May 21,2008 by katri

on kyllä hyvät ei erota omista hiuksista ja väri oli mulle just se oikea :)

May 19,2008 by katri

miten tuo väri nro 4 näyttää tuossa 30 cm punaisemmalta kun tässä 8 osaisessa 45cm?vai onko ne erinlaiset,vaikka numero on sama?tilasin nämä 45 cm(kahdeksanosaiset) saa nähdä pysyykö mun hiirenhännässä,toivon kovasti että pysys,kun ne tuolla you tube videoissa näyttää ihan mahtavalta.siellä myös opetetaan ne laittamaan päähän :)

May 02,2008 by hei

ostin tuotteen ja on kyl aivan mahtava. SUOSITTELEN !!!

Page: 1 2 3 4 5 6 7


How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)
Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P8/24#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P8/24#

Regular Price: $119.80

$110.30

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 18#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm 18#

Regular Price: $119.80

$104.60

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm RED#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm RED#

Regular Price: $119.80

$110.30

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P6/60#

Clip-In Hair Extension 8pcs 40cm P6/60#

Regular Price: $119.80

$110.30